Tako je majstore!!!Ja to znam, jer imam nekih prijatelja u Prijedoru, i znam da nema sanse da pustite pitarima ovu tekmu,iako nemate potrebu za bodovima,vjerujem u vase postenje!!!plemic1 je napisao/la:Zar nije dovoljan motiv što dolazi velikan Bh fudbala Sarajevo? Ovakvi mečevi protiv Želje,Sarajeva,Borca,Veleža se dugo pamte u manjim sredinama kao što je Prijedor i prepričavaju godinama poslije toga.Dakle motiva imamo i na pretek,očekujem dupke pun stadion i pobijedu Rudara.Naša publika ne trpi izmotavanje po terenu iako nema rezultatskog značaja igrači će izginuti na terenu da pobijede Sarajevo.AlcoholBoysPD je napisao/la:Rudar je, bez sumnje, pokazao kvalitet ove sezone. Nisam ja potpuno siguran da će Sarajevo pobijediti u Prijedoru, ali nisam ni potpuno neosnovano izjavio da hoće. Ja svoje mišljenje temeljim na tome da Rudar nema više šta ni dobiti ni izgubiti, dakle nema velikih motiva. Kod Sarajeva je potpuno druga priča. Mislim da je Sarajevo u blagom usponu (nedavna utakmica u Lukavici i neriješeno protiv Želje). Ali vidjećemo, pred nama je!
NEMOJTE IH DOBITI-NEGO IH RAZVALITE
Jer isto bi oni uradili vama da je obrnuto!!!
pozzzzz iz Mostara[/quote]
Paćeniče TI VJERUJEŠ U POŠTENJE, PA ŠTO NAS NISTE RAZVALILI POŠTENJA MI.
Primili ste 3 komada na koševu a u Mostaru Vam je sudija dao 1 bod, poštenja mi.
U trebinju ste morali platiti i sudijama i igračima, a već računate da ste kupili bod u Širokom i ti pričaš o poštenju.
Idi negdje u ćošak i stidi se.