FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A vidis to nisam znao, covjek je rodjen da uci 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
TP Mazembe pravni nasljednik FKZ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
AsharaK je napisao/la:A vidis to nisam znao, covjek je rodjen da uci
http://startingeleven.co.uk/user-formation/71273eto sta ces sada
Sada će svi da napadaju, morat će. Jedni zbog opstanka drugi zbog titule. Mi možemo biti uljez.logme je napisao/la:Protiv koga ćeš u našoj ligi igrati na kontre. Ne možeš igrati kontre protiv bunkera.Gator je napisao/la:Ja bi volio da nasu igru baziramo na kontre. Rijesili smo tu lijevu stranu, sad treba probati desnu. Ako je moguce naci jos jedno brzo krilo. Mailson-Tiago-Neko brzo krilo thunder buddies. Sa Stanice bi bilo dvije muhe jednim udarcem i bek i krilo. I Memija i Djelmic bi se morali uozbiljiti.
Odbrana nam je postala problem, moramo naci boljeg od Bogdanovica. To Bogicevic i Hodzurda nisu.
Moramo naci jablana za bunkerase, 1 destruktivac i kreativac i to bi bilo to. 7 igraca, 2 dovedena jos 5 ostalo.
Odbrana nam je najbolji dio ekipe. Drago mi je da se dovode igrači na vrijeme, da mogu proći kompletne pripreme.
Nekoliko forumaša je pisalo da još uvijek očekuju da Stokić proigra, i ja sam isti takav.
Za bunker procitaj podebljano
Evo Mulalić na Radio Sarajevo govori da je Đelmiću istekao ugovor, "razgovaraćemo" ... Ne znam je li još članak izašao, ovo je ona emisija "Gužva u šesnaestercu ", biće repriza (17:00 h), ima mnogo toga zanimljivog za čuti. Od prelaznog roka ("uprava mi je obećala") do "vizija budućnosti". Biće vjerovatno i članak, samo ne znam hoće li baš sve u njemu napisati.
Hadzijalagic je napisao/la:Kad protivnik vidi pet crnaca na terenu batalice i fudbal i sve
Je li ovaj Kanibal dosao na probu ???
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Raduje to sto se i prije samog pocetka prvenstvene pauze vidi da je uprava kluba itekako aktivna i angazovana da ispravi propuste sa pocetka ove takmicarske sezone. Svjeza krv u ekipi nam je vidljivo potrebna, a ljudi u upravi su prepoznali problem i nastoje ga rijesiti. Nece to biti jednostavan zadatak, ali samim tim sto se vidi da pokusavaju je prilicno velika stvar. To je vec ogromna razlika od pocetka sezone i prilicne aljkavosti sa pricom "lako cemo" ovde, evropa je isla dobro. Evropa i te odigrane utakmice su ih bas zavarale, jer sam ubijedjen da bi oni u drugom slucaju krenuli da ovako rade sportski segment vec tada.
Kada vec sada ovako angazovano rade na sportskom segmentu, znak je da su otvoreno priznali svoju gresku, a priznati nesto ovakvo, bar za mene znaci jednu od dobrih vrlina tih ljudi. Znam da se to moze protumaciti na razne nacine, kao npr. da hoce time da nam malo zavaraju trag, ili da se malo operu, medjutim ,mislim da to nije bila namjera uprave. Jednostavno su shvatili gresku i krenuli su da je ispravljaju.
Mi smo od pocetka rada ove uprave shvatili njihovu zelju za ostvarenjem nekih drugih ciljeva, krpljenja dugova, reorganizacije svih segmenata kako bi klub koji volimo bio dostojan te ljubavi u svim organizacijskim segmentima, kao stabilan klub i finansijski i organizaciono, pa posljedicno i igracki. Zamoljeni smo za strpljenje.
Jednu stvar mi ovde moramo da shvatimo i da prihvatimo kao cinjenicu. Pa i da sami sebi to priznamo.
Kada neko preuzme klub koji je bio skoro pod stecajem, bez obzira na rezultate koji se uvijek ocekuju, onda se neki rezovi moraju napraviti naustrb necega. Odluka ove uprave je pred narodom uvijek bila vrlo nepopularna. Oni su od pocetka svjesni toga. Nijedan navijac na svijetu nece biti bas miran kada ti neko kaze, sada cemo malo rastjerati ove igrace sto valjaju, jer su nam skupi i necemo ih vise placati, a igrace igraci manje placeni u kombinaciji sa nasom djecom. To odmah znaci udarac na rezultat, a Zeljo kao najtrofejniji klub ne smije sebi da dozvoli neki veliki susni period od trofeja, pogotovo u ovakvoj nekvalitetnoj ligi. Znaci nepopularan potez. To moramo priznati.
Koliko je nepopularan, toliko je bio i hrabar potez, a na kraju krajeva i jedino moguce rjesenje. Oni su se prihvatili tog posla, znajuci unaprijed da podrska navijaca na tom teskom putu nece trajati dugo. Usli smo u trecu sezonu bez trofeja, a ovo je sezona u kojoj je cak i evropa upitna.
Nama ostaje da vidimo, koliko su ljudi u klubu u tom periodu napravili na stabilizaciji. To cekamo da se javno kaze i objavi. Tako cemo moci ocijeniti rad uprave u ostalim segmentima, na onim poljima gdje su nas zamolili da budemo strpljivi. I to ce biti pravi znak za nas.
Samo budjenje u ovom segmentu, ma koliko kasno bilo za ovu sezonu, meni daje neki znak ohrabrenja da su ti ljudi ne samo primorani da gase pozar, nego da su se konacno posvetili i ovom segmentu, zato sto su ostali segmenti vec dosta stabilnije postavljeni. To ostaje da vidimo. Ja se nesto nadam da je situacija u klubu bolja, da sve one price oko vracanja dugova piju vode, da su plate svima sada regulisane zakonski, da klub djeluje po svim propisima, da igraci nemaju prituzbe na neke zaostatke u platama i dugovima, da se uradilo dosta posla sa vecim brojem manjih sponzora, itd itd.
Sada je mozda red da se stvari prenesu i na sportski segment. Ako je sve ovako kako sam napisao, onda ja oprastam svo moje sekiranje i gotovo izgubljenu sezonu. No, moracemo da sacekamo jos malo, da vidimo koliko su postigli na ostalim nivoima. Mi smo bili strpljivi, strpljenje se sada gubi i nekako je prirodno da se neki racuni poloze pred javnost. Jednostavno kao dan. Ja vjerujem da je ova uprava uradila i da radi dobar posao, onaj nevidljivi dio. A konkretno niko ne zna sigurno sta su sve uradili, cekamo da vidimo. Nadam se da ce igracka pojacanja stizati, iako je tesko u zimskom prelaznom roku ocekivati mnogo slobodnih a kvalitetnih igraca. Ova dovodjenja lagano pocinju da ohrabruju, jer se vidi da pokkusavaju da opravdaju povjerenje navijaca, poslije velike greske proslog prelaznog roka.
Kada vec sada ovako angazovano rade na sportskom segmentu, znak je da su otvoreno priznali svoju gresku, a priznati nesto ovakvo, bar za mene znaci jednu od dobrih vrlina tih ljudi. Znam da se to moze protumaciti na razne nacine, kao npr. da hoce time da nam malo zavaraju trag, ili da se malo operu, medjutim ,mislim da to nije bila namjera uprave. Jednostavno su shvatili gresku i krenuli su da je ispravljaju.
Mi smo od pocetka rada ove uprave shvatili njihovu zelju za ostvarenjem nekih drugih ciljeva, krpljenja dugova, reorganizacije svih segmenata kako bi klub koji volimo bio dostojan te ljubavi u svim organizacijskim segmentima, kao stabilan klub i finansijski i organizaciono, pa posljedicno i igracki. Zamoljeni smo za strpljenje.
Jednu stvar mi ovde moramo da shvatimo i da prihvatimo kao cinjenicu. Pa i da sami sebi to priznamo.
Kada neko preuzme klub koji je bio skoro pod stecajem, bez obzira na rezultate koji se uvijek ocekuju, onda se neki rezovi moraju napraviti naustrb necega. Odluka ove uprave je pred narodom uvijek bila vrlo nepopularna. Oni su od pocetka svjesni toga. Nijedan navijac na svijetu nece biti bas miran kada ti neko kaze, sada cemo malo rastjerati ove igrace sto valjaju, jer su nam skupi i necemo ih vise placati, a igrace igraci manje placeni u kombinaciji sa nasom djecom. To odmah znaci udarac na rezultat, a Zeljo kao najtrofejniji klub ne smije sebi da dozvoli neki veliki susni period od trofeja, pogotovo u ovakvoj nekvalitetnoj ligi. Znaci nepopularan potez. To moramo priznati.
Koliko je nepopularan, toliko je bio i hrabar potez, a na kraju krajeva i jedino moguce rjesenje. Oni su se prihvatili tog posla, znajuci unaprijed da podrska navijaca na tom teskom putu nece trajati dugo. Usli smo u trecu sezonu bez trofeja, a ovo je sezona u kojoj je cak i evropa upitna.
Nama ostaje da vidimo, koliko su ljudi u klubu u tom periodu napravili na stabilizaciji. To cekamo da se javno kaze i objavi. Tako cemo moci ocijeniti rad uprave u ostalim segmentima, na onim poljima gdje su nas zamolili da budemo strpljivi. I to ce biti pravi znak za nas.
Samo budjenje u ovom segmentu, ma koliko kasno bilo za ovu sezonu, meni daje neki znak ohrabrenja da su ti ljudi ne samo primorani da gase pozar, nego da su se konacno posvetili i ovom segmentu, zato sto su ostali segmenti vec dosta stabilnije postavljeni. To ostaje da vidimo. Ja se nesto nadam da je situacija u klubu bolja, da sve one price oko vracanja dugova piju vode, da su plate svima sada regulisane zakonski, da klub djeluje po svim propisima, da igraci nemaju prituzbe na neke zaostatke u platama i dugovima, da se uradilo dosta posla sa vecim brojem manjih sponzora, itd itd.
Sada je mozda red da se stvari prenesu i na sportski segment. Ako je sve ovako kako sam napisao, onda ja oprastam svo moje sekiranje i gotovo izgubljenu sezonu. No, moracemo da sacekamo jos malo, da vidimo koliko su postigli na ostalim nivoima. Mi smo bili strpljivi, strpljenje se sada gubi i nekako je prirodno da se neki racuni poloze pred javnost. Jednostavno kao dan. Ja vjerujem da je ova uprava uradila i da radi dobar posao, onaj nevidljivi dio. A konkretno niko ne zna sigurno sta su sve uradili, cekamo da vidimo. Nadam se da ce igracka pojacanja stizati, iako je tesko u zimskom prelaznom roku ocekivati mnogo slobodnih a kvalitetnih igraca. Ova dovodjenja lagano pocinju da ohrabruju, jer se vidi da pokkusavaju da opravdaju povjerenje navijaca, poslije velike greske proslog prelaznog roka.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- kenan_tm87
- Kontakt:
Kao što kažeš, KLJUČNO I OBAVEZUJUĆE, je da navijačima prezentuju šta su to do sada uradili, jer svi koji su članovi ili eto i simpatizeri, imaju pravo da znaju ko i kako nam vodi klub. AKO se ispostavi tačnim vraćanje tih dugova, ja mogu oprostiti i sezonu bez Evrope, jer imali smo i previše nesretnih okolnosti, kojekakvih glupo prosutih bodova, itd.
FORZA ZELJO
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
Kad ga bokaćo sastavi, naježim se triput do kraja posta. Aplauz!
- milanribar
- Kontakt:
e cuj sad nastoje rijesiti probleme kao da su dosli prije 3 mjeseca. Kad necemo otici ni u evropu. Ovo je isto smijesno uvidjeli gdje su problemi a oni te probleme upravo napravili, presmijesno.. Jedino ako su rijesili dugove to ce biti pozitivno a sto se tice igraca sad je kasno i gotovo. Ne pravi se pita od .....
Srozali klub da se borimo za opstanak i onda kao spasioci uvidjeli to, koje prodavanje mu.da za bubrege Boze sacuvaj.
Srozali klub da se borimo za opstanak i onda kao spasioci uvidjeli to, koje prodavanje mu.da za bubrege Boze sacuvaj.
tako je mile sve si upravu ajmo mile za predsednika on ce to odmah sve rijesiti

Nemojte ih pravdati više BOGA VAM, ludim! 
Ako nemate ništa drugo pisati, onda nemojte ni pisati! "Shvatili grešku", pa i budala bi shvatio, BORIMO SE ZA OPSTANAK!
Šta znači finansijski izvještaj podnesen na skupštini ili poslat članovima kluba? Odakle ja znam da oni to nisu krojili onako kako njima odgovara? Sjećam se Gredićevog prvog izvještaja (bio je javan možete pronaći članak), sve divno bajno krasno pa onda u svakom narednom obraćanju javnosti upakuju po jedan novi milion duga. "Stabilizacija i podmlađivanje" prošlo a sa njima i naše ti godine čupanja kose. Ima li šta novo?
Nemojte života vam, tresem se od nervoze slušajući izmišljanja opravdanja za loš rad.
Ako nemate ništa drugo pisati, onda nemojte ni pisati! "Shvatili grešku", pa i budala bi shvatio, BORIMO SE ZA OPSTANAK!
Šta znači finansijski izvještaj podnesen na skupštini ili poslat članovima kluba? Odakle ja znam da oni to nisu krojili onako kako njima odgovara? Sjećam se Gredićevog prvog izvještaja (bio je javan možete pronaći članak), sve divno bajno krasno pa onda u svakom narednom obraćanju javnosti upakuju po jedan novi milion duga. "Stabilizacija i podmlađivanje" prošlo a sa njima i naše ti godine čupanja kose. Ima li šta novo?
Nemojte života vam, tresem se od nervoze slušajući izmišljanja opravdanja za loš rad.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
hajde ti uradi nesto pametnjakovicu,sposoban si uvjek za depresivne izjave,evo hajde uradi nesto a imas 32 sudske tuzbe za izvrsenje...ne pravdam ovu upravu al svih 32 su rijesili,kad vidim pojedine forumase stvarno smuci mi se zivot,pojedini ne zasluzuju bolje od dzele,ahmetbegovica i violine.....izveli opleti po meni ....iskreno ovo je moje zadnje javljanje na ovaj forum i zamolio bih administraciju da me banuje za stalno.....admine zamoljen si lijepoGenie je napisao/la:Nemojte ih pravdati više BOGA VAM, ludim!
Šta znači finansijski izvještaj podnesen na skupštini ili poslat članovima kluba? Odakle ja znam da oni to nisu krojili onako kako njima odgovara? Sjećam se Gredićevog prvog izvještaja (bio je javan možete pronaći članak), sve divno bajno krasno pa onda u svakom narednom upakuju po jedan novi milion duga.
Nemojte života vam, tresem od nervoze se slušajući opravdanja lošeg rada.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
nemojte čovjeku stvarno više pisati ono što mu se ne uklapa u koncept. nervira ga to. pišite da gubimo nekretnine jer ste negdje tako čuli. tu se nećemo pitati "odakle ja znam", tu je dovoljno ja sam čuo i ja mislim, iako je riječ o egzaktnim činjenicama upisanim u javne knjige.
ne znam sto ti svaki put kad neko nesto napise sto je ovako budalastina tako reagujes @super ne mora ti ovdje niko vjerovati ni ja ni peti deseti ,ali ako znas da si upravu uzivaj i opusti se ...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Majke vam banujte ga sad si vise i meni dojadio ovo ti je 5put da ko dijete kad mu uzmu igračku "zaplaces" 
Naporan je aldin zato vise i slabo pisem, al i ovo tvoje je smiješno
Naporan je aldin zato vise i slabo pisem, al i ovo tvoje je smiješno
Znam dosta ovih momaka i bez foruma, prije svega tu mislim na @tm8782, @struja, @super , @pile87,itd i znam da nisu neke ublehe, da nemaju nikakve uloge u Klubu, al da zive za ovaj Klub.. Ovaj forum se pretvorio u "klanje" foruma sa jednim covjekom sa hiljadu nikova.. Sta god se napise, on kontrira bez podloge... Nadam se da ce prestat s banovima po 7 dana , ili da ce uraditi nesto po tom pitanju.. Nije problem staviti ga ignore listu, problem je 20 nikova staviti na ignore listu.. Lijep pozdrav.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ima novo. Još uvjek smo najtrofejniji klub u BIH. A gdje si ti bio kad smo trofeje osvajali? Ili pratiš samo zadnje 2 godine?Genie je napisao/la:Nemojte ih pravdati više BOGA VAM, ludim!
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.