Jednom je neko napisao da je ovo forum i svako iznosi svoje misljenje. Tako si i ti iznio da se ne slazes sa boccacio-vim postom. Evo ja se slazem. Idemo dalje diskutovati...Genie je napisao/la:Nemojte ih pravdati više BOGA VAM, ludim!
Ako nemate ništa drugo pisati, onda nemojte ni pisati! "Shvatili grešku", pa i budala bi shvatio, BORIMO SE ZA OPSTANAK!
Šta znači finansijski izvještaj podnesen na skupštini ili poslat članovima kluba? Odakle ja znam da oni to nisu krojili onako kako njima odgovara? Sjećam se Gredićevog prvog izvještaja (bio je javan možete pronaći članak), sve divno bajno krasno pa onda u svakom narednom obraćanju javnosti upakuju po jedan novi milion duga. "Stabilizacija i podmlađivanje" prošlo a sa njima i naše ti godine čupanja kose. Ima li šta novo?
Nemojte života vam, tresem se od nervoze slušajući izmišljanja opravdanja za loš rad.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- milanribar
- Kontakt:
Ne prosipaj suplje price. Husic je sam od Slobode napravio ekipu, od ekipe koja je bila u drugoj ligi i sad su u vrhu tabele. Niti je imao pare od Dzeke, niti je imao 3 godine evrope, niti je prodao Bajica, Kvesica itd.super je napisao/la:hajde ti uradi nesto pametnjakovicu,sposoban si uvjek za depresivne izjave,evo hajde uradi nesto a imas 32 sudske tuzbe za izvrsenje...ne pravdam ovu upravu al svih 32 su rijesili,kad vidim pojedine forumase stvarno smuci mi se zivot,pojedini ne zasluzuju bolje od dzele,ahmetbegovica i violine.....izveli opleti po meni ....iskreno ovo je moje zadnje javljanje na ovaj forum i zamolio bih administraciju da me banuje za stalno.....admine zamoljen si lijepoGenie je napisao/la:Nemojte ih pravdati više BOGA VAM, ludim!
Ako nemate ništa drugo pisati, onda nemojte ni pisati! "Shvatili grešku", pa i budala bi shvatio, BORIMO SE ZA OPSTANAK!
Šta znači finansijski izvještaj podnesen na skupštini ili poslat članovima kluba? Odakle ja znam da oni to nisu krojili onako kako njima odgovara? Sjećam se Gredićevog prvog izvještaja (bio je javan možete pronaći članak), sve divno bajno krasno pa onda u svakom narednom upakuju po jedan novi milion duga.
Nemojte života vam, tresem od nervoze se slušajući opravdanja lošeg rada.
Od tolikih para oni niti su vratili dugove, niti imamo ekipu dostojnu kakvu Zelju zasluzio. Nama jedna Sloboda bjezi 12bodova koja je prije godin bila raspala u drugoj ligi.
Fol neke izvjestaje cekaju a na stadionu bude 300 od toga 100 doslo da psuje Joci, a 100 doslo Kokotu.
I kako oni fino rade ne govori se na forumu na ovoj temi koju cita 35 ljudi a tebi tribine trebaju biti mjerilo a ne sta napise huso i mujo.
Dobro je ovo je jedina uprava koja ispravlja tudje greske ali i svoje svaka cast i puna podrska svima od Fate do Bajramovica.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ovo je forum ovdje svako anoniman svako ima pravo na misljenje nista to nece veliko promijeniti u Klubu sta ja kazem sta onaj kaze ,ali eto svi mi imamo svoje neko razmisljanje ,,,,,mene samo interesuje zaista gdje nam je brendirani bus? 2 firme blue 1 i blue 2 posto ne mogu da se sjetim imena firmi rekose do kraja ove godine to ce biti sve u funkciji evo ima jos 30 dana pa necu da sudim ,,,uglavnom jedva cekam skupstinu..
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@milanribar...pitanje za tebe.....ko je bio direktor a ko predsjednik kluba kada su pare od dzeke dosle u klub i molim te reci mi koliko su uplatili od tih para na tuzbe i na porez........ja znam al ti ne zelis da prave krivce navedes jer ti to nije u interesu,al zato znas mlaviti na ovu upravu sto je zatvorila 32 tuzbe a nije ni jedna bila ispod 50k km
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Jbt stvarno si pegla ubi ovu temu svojim pesimizmom, kada vidiš izvestaj i sta se uradilo onda pricaj a ne neke nebuloze prosipat po forumu ako imaš dokaz za ovo sto pises predoči.milanribar je napisao/la:Ne prosipaj suplje price. Husic je sam od Slobode napravio ekipu, od ekipe koja je bila u drugoj ligi i sad su u vrhu tabele. Niti je imao pare od Dzeke, niti je imao 3 godine evrope, niti je prodao Bajica, Kvesica itd.super je napisao/la:hajde ti uradi nesto pametnjakovicu,sposoban si uvjek za depresivne izjave,evo hajde uradi nesto a imas 32 sudske tuzbe za izvrsenje...ne pravdam ovu upravu al svih 32 su rijesili,kad vidim pojedine forumase stvarno smuci mi se zivot,pojedini ne zasluzuju bolje od dzele,ahmetbegovica i violine.....izveli opleti po meni ....iskreno ovo je moje zadnje javljanje na ovaj forum i zamolio bih administraciju da me banuje za stalno.....admine zamoljen si lijepoGenie je napisao/la:Nemojte ih pravdati više BOGA VAM, ludim!
Šta znači finansijski izvještaj podnesen na skupštini ili poslat članovima kluba? Odakle ja znam da oni to nisu krojili onako kako njima odgovara? Sjećam se Gredićevog prvog izvještaja (bio je javan možete pronaći članak), sve divno bajno krasno pa onda u svakom narednom upakuju po jedan novi milion duga.
Nemojte života vam, tresem od nervoze se slušajući opravdanja lošeg rada.
Od tolikih para oni niti su vratili dugove, niti imamo ekipu dostojnu kakvu Zelju zasluzio. Nama jedna Sloboda bjezi 12bodova koja je prije godin bila raspala u drugoj ligi.
Fol neke izvjestaje cekaju a na stadionu bude 300 od toga 100 doslo da psuje Joci, a 100 doslo Kokotu.
I kako oni fino rade ne govori se na forumu na ovoj temi koju cita 35 ljudi a tebi tribine trebaju biti mjerilo a ne sta napise huso i mujo.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- milanribar
- Kontakt:
Tu je bus. Ocekujemo jos te dvije firme jedna za stadion jedna za igracki kadar. Jedan veliki investitor ce tu biti. Bitno je da napokon nakon 4 godine uvidjeli greske i sad ce sve ispraviti. Kako stari ljudi kazu bolje ikad nego nikad.DR.HOUSE je napisao/la:ovo je forum ovdje svako anoniman svako ima pravo na misljenje nista to nece veliko promijeniti u Klubu sta ja kazem sta onaj kaze ,ali eto svi mi imamo svoje neko razmisljanje ,,,,,mene samo interesuje zaista gdje nam je brendirani bus? 2 firme blue 1 i blue 2 posto ne mogu da se sjetim imena firmi rekose do kraja ove godine to ce biti sve u funkciji evo ima jos 30 dana pa necu da sudim ,,,uglavnom jedva cekam skupstinu..
@bku sky hajd ti meni predoci dokaz sta su vratili pa cu ja tebi.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 01 dec 2015, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
@Genie ima li šta kod tebe novo paša moj lijepi. Evo ja se recimo sa @milanom slažem da Mulalić nije kapacitet za prvog trenera, mada na malo drugačiji način ali brate dragi po sto pouta to ponoviti dojadilo i BOgu i narodu. I onda se čudite što vam neko odgovara. Da vam ne odgovara, ovdje bi svi čitali samo vaša mišljenja i mislili da svi tako misle i da je to tako. Stop puta ponovoljena stvar postaje istina bez obzira jel istina ili laž.Pogotovo je @bocaccio taj koji uvijek kritikuje ali to radi umjerno bez zaključivanja ako to nije bazirano na činjenicama i sl., ali morate se ti i @milan odmah naći da kontrirate.
Ma njih dvojica su jako zlonamjerni i instruisani od nekog da pljuju ovu upravu. Možda i plaćeni za to.
Ostavimo po strani sve promašaje ove uprave, ali tvrditi da 4 godine ne rade ništa je i zlonoamjerno i bezobrazno.
Plaćenici obični.
Ostavimo po strani sve promašaje ove uprave, ali tvrditi da 4 godine ne rade ništa je i zlonoamjerno i bezobrazno.
Plaćenici obični.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Dokaze ces dobiti na skupstini kluba koliko se do sada uradilo .milanribar je napisao/la:Tu je bus. Ocekujemo jos te dvije firme jedna za stadion jedna za igracki kadar. Jedan veliki investitor ce tu biti. Bitno je da napokon nakon 4 godine uvidjeli greske i sad ce sve ispraviti. Kako stari ljudi kazu bolje ikad nego nikad.DR.HOUSE je napisao/la:ovo je forum ovdje svako anoniman svako ima pravo na misljenje nista to nece veliko promijeniti u Klubu sta ja kazem sta onaj kaze ,ali eto svi mi imamo svoje neko razmisljanje ,,,,,mene samo interesuje zaista gdje nam je brendirani bus? 2 firme blue 1 i blue 2 posto ne mogu da se sjetim imena firmi rekose do kraja ove godine to ce biti sve u funkciji evo ima jos 30 dana pa necu da sudim ,,,uglavnom jedva cekam skupstinu..
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
A hajd ti daj dokaz gdje se reklo i ko je rekao da će biti brendirani bus? ja se ne sjećam da je to rekao neko iz uprave nego se ovdje pričalo iz ''pouzdanih izvora''. Čuj četiri godine. pa većina njih nije ni dvije ovdje.milanribar je napisao/la:Tu je bus. Ocekujemo jos te dvije firme jedna za stadion jedna za igracki kadar. Jedan veliki investitor ce tu biti. Bitno je da napokon nakon 4 godine uvidjeli greske i sad ce sve ispraviti. Kako stari ljudi kazu bolje ikad nego nikad.DR.HOUSE je napisao/la:ovo je forum ovdje svako anoniman svako ima pravo na misljenje nista to nece veliko promijeniti u Klubu sta ja kazem sta onaj kaze ,ali eto svi mi imamo svoje neko razmisljanje ,,,,,mene samo interesuje zaista gdje nam je brendirani bus? 2 firme blue 1 i blue 2 posto ne mogu da se sjetim imena firmi rekose do kraja ove godine to ce biti sve u funkciji evo ima jos 30 dana pa necu da sudim ,,,uglavnom jedva cekam skupstinu..
Ma pusti ih ba, vidiš da se lično poznaju, jedan drugog brane šta god neko napiše, bilo to loše ili dobro, idu za jednim šta god da napiše. Pišu preko P.P-a, pitanje zašto su uopšte registrovani, samo da obmanjuju narod i pravdaju one koji im daju informacije. Kao kakva dječurlija!
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 01 dec 2015, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj milan i genie il su iz stare garniture koja je dobila nogu ili su pitari trečeg nema.
mene svi osim milana preskocise kuknjava kuknjava kuknjava
znam ja milane gdje je bus tu je on zaista samo nije u bojama kluba ,,nego to ja onako beze .....
Haj nek neko fakat više riješi tu misteriju sa autobusom **** ga autobus, što nije u bojama kluba ili sa grbom kako je već negdje rečeno mada mislim da je to rekao onaj iz agencije M97. Te firme će se otvoriti koliko sam ja shvatio u januaru sljedeće godine.
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 01 dec 2015, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Moje misljenje je da su u mnogi upravi i na celu kluba jos kad je Gredic bio tu mislili da ce investitor preko noci doci - od kako se postavio statut "51-49", vjerovatno su se nadali da ce velike pare doci jako brzo pa su poceli mastati o dvije firme, jedna za infrastrukturu da se Grbavica sredi, druga za tim - igraci, trener, treniranje, pripreme...itd.DR.HOUSE je napisao/la:ovo je forum ovdje svako anoniman svako ima pravo na misljenje nista to nece veliko promijeniti u Klubu sta ja kazem sta onaj kaze ,ali eto svi mi imamo svoje neko razmisljanje ,,,,,mene samo interesuje zaista gdje nam je brendirani bus? 2 firme blue 1 i blue 2 posto ne mogu da se sjetim imena firmi rekose do kraja ove godine to ce biti sve u funkciji evo ima jos 30 dana pa necu da sudim ,,,uglavnom jedva cekam skupstinu..
Autobus je navodno trebao da obezbjedi ovaj sponzor, tursiticka agencija "M" nesto, ako se ne varam oni su se dovodili u pricu sa autobusom. To bi vjerovatno bio neki polovan (nadam se noviji) kojeg bi obljepili u plavo, sa grbom i na nas fazon neka parola.
...
Jednostavno vise ne treba vjerovati upravi na rijeci i ne primati se na najave, neka oni rade a rezultati ce se vidjeti. Sada im je zadanji voz da se poprave, ide pauza nama trebaju pojacanja i jos neke promjene.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- milanribar
- Kontakt:
Pa ti znas vec sad koliko vidim. Sto cu ja cekati skupstinu kad vi sve znate. Koliko tuzbi, koliko para, daj ti meni dokaz da je to istina. A da ti ja kazem mene boli.k... koliko su vratili mene zanima teren i tabela. Hocu da imam ekipu kako Bog zapovjeda, da se borimo za evropu a ne za opstanak. Sta je tu lose? Ali kad toga nema logicno je da ce se doci do toga gdje su pare sto se ne ulazu u igracki kadar.BLU SKY je napisao/la:Dokaze ces dobiti na skupstini kluba koliko se do sada uradilo .milanribar je napisao/la:Tu je bus. Ocekujemo jos te dvije firme jedna za stadion jedna za igracki kadar. Jedan veliki investitor ce tu biti. Bitno je da napokon nakon 4 godine uvidjeli greske i sad ce sve ispraviti. Kako stari ljudi kazu bolje ikad nego nikad.DR.HOUSE je napisao/la:ovo je forum ovdje svako anoniman svako ima pravo na misljenje nista to nece veliko promijeniti u Klubu sta ja kazem sta onaj kaze ,ali eto svi mi imamo svoje neko razmisljanje ,,,,,mene samo interesuje zaista gdje nam je brendirani bus? 2 firme blue 1 i blue 2 posto ne mogu da se sjetim imena firmi rekose do kraja ove godine to ce biti sve u funkciji evo ima jos 30 dana pa necu da sudim ,,,uglavnom jedva cekam skupstinu..
Taj izvjestaj uprave je isti kao sto je Koldzo obecao 3 puta stadion, tako mi svake godine citamo lazi.
Ma nisam buraz ništa od toga, niti imam kakve veze sa Milanom (osim što dijelimo mišljenje kod nekih stvari, nismo zadovoljni i to je to), samo sam realan, kao malobrojni ovdje. Imaju admini, oni mogu to dokazati, ne brinite!BLU SKY je napisao/la:Ovaj milan i genie il su iz stare garniture koja je dobila nogu ili su pitari trečeg nema.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
I tebe sam pitao ko je rekao za bus nisam samo njegaDR.HOUSE je napisao/la:mene svi osim milana preskocise kuknjava kuknjava kuknjava![]()
znam ja milane gdje je bus tu je on zaista samo nije u bojama kluba ,,nego to ja onako beze .....
@genie ja ne znam nikoga od njih nit mene ko od njih zna. Možda se neko od njih zna međusobno ali ja fakat nikog ne znam nit ko zna ko sam. Čak sam jednom i dogovorio sastanak sa jednim tadašnjim članovm foruma ali otišao je moj kolega koji je veliki Željovac a čovjek je u sportu godinama. JEdnostavno ne želim iz svojih razloga da iko zna ko sam.
Ma @milanribar i @genie Žujini i Dželini plaćenici
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.