FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
naravno ja to samo pominjem doove kao primjer trebaju sutiti i raditi i kada je nesto 100% potpisano i napravljeno onda na zvanicnoj objavit....
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
prati zvanicnu,nista prije njecruz40 je napisao/la:To je onaj stari dobri Supersuper je napisao/la:raja ce ga zvati ramo ako potpisecruz40 je napisao/la:Ode ovo predaleko ljudi..
Nego jel Riba doveo tog napadaca iz Afrike? Zna li se ko je u pitanju?![]()
Hajde jos ime pa da ga nadjemo na net-u?
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
ja ne znam u kojem to klubu na svijetu treba da navijači znaju ko je tužio klub, koliki su iznosi tužbi, kakvi su ugovori sa sponzorima, koliko igrači imaju platu
To je onaj stari dobri Super
Hajde jos ime pa da ga nadjemo na net-u?[/quote]
prati zvanicnu,nista prije nje[/quote]
Hvala u svakom slucaju, nek je on stigao da on nama zaigra umjesto Joce i Kokota.
Hajde jos ime pa da ga nadjemo na net-u?[/quote]
prati zvanicnu,nista prije nje[/quote]
Hvala u svakom slucaju, nek je on stigao da on nama zaigra umjesto Joce i Kokota.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kad bi taj čokoladni trebao potpisat ? 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
pa realno ne bi trebalo da znajuVelahalve je napisao/la:ja ne znam u kojem to klubu na svijetu treba da navijači znaju ko je tužio klub, koliki su iznosi tužbi, kakvi su ugovori sa sponzorima, koliko igrači imaju platu
ali zato imaju pravo da budu nezadovoljni rezultatima
i kad su nezadovoljni da im se ne daju opravdanja da su rezultati loši ali je ovo gore dobro...znači odma se uvlače navijači u te priče, informacije
klub nama treba da priča na terenu, 20 godina nakon rata, vjerujem da smo slabiji sad nego kad je zuban zabio gol onom ćelavcu i kad su kone plakale ko godina
a trebalo bi biti drugačije dijametralno jer nas je j.e.b.e.n.i rat bio doveo da idemo od debelog minusa a sad smo opet koliko-toliko na nuli (istina ima dugova ali ima i finih prihoda)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Od sada ovu temu zaobilazim, ova tema ko wc solja svako serenda ( vecinom) cast pojedincima.
Citas ili matore majmune ili balavurdiju.
Vozdra.
Vozdra.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Hvala ti prijatelju...stavicu sebe pod ovo "matore majmune" .MuhamedTM je napisao/la:Od sada ovu temu zaobilazim, ova tema ko wc solja svako serenda ( vecinom) cast pojedincima.
Vozdra.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
@super
Hoceli se cekati kao sa Mailson prije (eventualne) objave na zvanicnoj ili bi to moglo biti dosta brze kao slucaj sa Mirkom?
Hoceli se cekati kao sa Mailson prije (eventualne) objave na zvanicnoj ili bi to moglo biti dosta brze kao slucaj sa Mirkom?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ne učestvujem ni ja previše ali brate informacije koje se ovdje iznose ruše atmosferu i ovdje i genrealno jer se ova priča prenosi u raju. Nekad i kad imaš love ko blata sportski segment ne funkcioniše. Eno primjeri i Chelsea i još koliko ti volja po svijetu. To je tako. Zbog toga se i voli fudbal što mali može velikog nadigarti pa i pobijediti.Virtu4l je napisao/la:Ja razumijem, ali ne želim da previše učestvujem u ovim raspravama. Ova situacija će potrajati, sve ukazuje na tozaboljisportuBiH je napisao/la:Bravo majstore. E ovako se priča. Ovo se treba spomenuti ali onda i kazniti odgovornog jer niko nije najavio od zvaničnika ili od sponzora. Možda su nešto pričali prije puta na pripremea ovaj to napisao a nigdje nit je ugovoreno nit potpisano. Nadam se da razumiješ što ovo pričam?
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 01 dec 2015, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Rezultati i tabela, na osnovu kojih dajete ocjene da li je uprava bila uspješna ili ne, se gledaju na kraju sezone, a ne nakon pola sezone. Ili bar na osnovu kalendarske godine, i to mogu nekako shvatiti, a ne da uzmeš jedan period od četiri mjeseca i kažeš da uprava radi loš posao.
Što se uprave tiče, ja nisam zadovoljan jedino preleznim rokom, mada ne vjerujem da su jedini krivci za to. Kao što neko reče, u želji da se nešto uštedi i po već dobro poznatom i isprobanom receptu su pokušali dovesti par igrača nešto manjeg rejtinga koji su na kraju malo toga pokazali. Da li je samo to razlog zašto stojimo ovako loše na polusezoni, po meni nije. Vjerovatno jeste i najveći, ali nije jedini.
Osim toga imali su i onu farsu sa trenerima, ali sve što su radili, pokazali su dobru volju. Bar ja imam takav osjećaj. Pokušali su u okviru svojih (i naših) mogućnosti da rade dobro, ali nisu (uvijek) uspjevali.
Ostalo rade dobro, bar ja tako mislim i imam takav osjećaj, plate su redovne, došlo je dosta manjih sponzora, uradilo se nešto malo i na infrastrukturi, vraćaju se dugovi. To je ono što je meni bitno, da bar idu pravim putem, jer kakave smo uprave imali, onaj ko ne krade i koji stavi klub iznad sebe, nama bi trebao biti odličan, najbolji.
Druga je stvar što uprave ostalih klubova rade bolji posao, pa nama naši izgledaju kao da su zalutali u Želju, ali i to što su uradile uprave tih drugih klubova je meni više slučajnost i luda sreća nego li znanje i neki nadljudski napori. Dajem mogućnost da nisam upravu što se toga tiče, ali čisto sumnjam.
Ono što je meni, bar sada i u ovom trenutku, najveći minus, je taj statut koji mi izgleda kao amaterizam prve klase. Nemam namjeru ništa više o tome pisati sada, treba sačekati kraj ove sezone pa vidjeti kako i šta, ali u ovom trenutku sam baš nezadovoljan i razočaran kad je statut i pitanju. I ne mislim pri tome samo na te dvije firme i što nisu bili u stanju pronaći sponzore, to mi je najmanje bitno, mada je i to loše odrađeno.
Što se uprave tiče, ja nisam zadovoljan jedino preleznim rokom, mada ne vjerujem da su jedini krivci za to. Kao što neko reče, u želji da se nešto uštedi i po već dobro poznatom i isprobanom receptu su pokušali dovesti par igrača nešto manjeg rejtinga koji su na kraju malo toga pokazali. Da li je samo to razlog zašto stojimo ovako loše na polusezoni, po meni nije. Vjerovatno jeste i najveći, ali nije jedini.
Osim toga imali su i onu farsu sa trenerima, ali sve što su radili, pokazali su dobru volju. Bar ja imam takav osjećaj. Pokušali su u okviru svojih (i naših) mogućnosti da rade dobro, ali nisu (uvijek) uspjevali.
Ostalo rade dobro, bar ja tako mislim i imam takav osjećaj, plate su redovne, došlo je dosta manjih sponzora, uradilo se nešto malo i na infrastrukturi, vraćaju se dugovi. To je ono što je meni bitno, da bar idu pravim putem, jer kakave smo uprave imali, onaj ko ne krade i koji stavi klub iznad sebe, nama bi trebao biti odličan, najbolji.
Druga je stvar što uprave ostalih klubova rade bolji posao, pa nama naši izgledaju kao da su zalutali u Želju, ali i to što su uradile uprave tih drugih klubova je meni više slučajnost i luda sreća nego li znanje i neki nadljudski napori. Dajem mogućnost da nisam upravu što se toga tiče, ali čisto sumnjam.
Ono što je meni, bar sada i u ovom trenutku, najveći minus, je taj statut koji mi izgleda kao amaterizam prve klase. Nemam namjeru ništa više o tome pisati sada, treba sačekati kraj ove sezone pa vidjeti kako i šta, ali u ovom trenutku sam baš nezadovoljan i razočaran kad je statut i pitanju. I ne mislim pri tome samo na te dvije firme i što nisu bili u stanju pronaći sponzore, to mi je najmanje bitno, mada je i to loše odrađeno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Jbga znas I sam da se ovo sigurno nije odnosilo na tebe.boccaccio je napisao/la:Hvala ti prijatelju...stavicu sebe pod ovo "matore majmune" .MuhamedTM je napisao/la:Od sada ovu temu zaobilazim, ova tema ko wc solja svako serenda ( vecinom) cast pojedincima.
Vozdra.
Ti niti pecas niti ronis.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Za razliku od org foruma, ovo je mjesto gdje zaista ima dušmana kluba. Ne branim niti jednu garnituru uprave, ali ovdje ima ljudi koji jednu istinitu informaciju iskoriste i ko bumerang je vraćaju da unesu nemir među navijačima.
Ko god ima provjerene infos, nek prestane pisati ovdje zbog nadolazeće skupštine. Pišite na orgu te stvari, ako već osjećate potrebu.
Može meni ban na osnovu ove molbe?
Ko god ima provjerene infos, nek prestane pisati ovdje zbog nadolazeće skupštine. Pišite na orgu te stvari, ako već osjećate potrebu.
Fanzi je napisao/la:Za razliku od org foruma, ovo je mjesto gdje zaista ima dušmana kluba. Ne branim niti jednu garnituru uprave, ali ovdje ima ljudi koji jednu istinitu informaciju iskoriste i ko bumerang je vraćaju da unesu nemir među navijačima.
O ovim ozbiljnim stvarima kao što su skupština, transferi, definitivno ne treba pisati previše na ovako neozbiljnom forumu. Čast pojedincima koji vole pohvaliti ali i kritikovati u nekim granicama normalnog, a ne da ta kritika preraste u pljuvanje kao u većini slučajeva. Što je najgore to pljuvanje dolazi bez ikakvog dokaza a takvi su najgori.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ma ko ozbiljan uzima k srcu ove info koje dobijes ovdje... djecija posla
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Na orgu nikad više neću pisati jer sam davno izbačen bez razloga a na moja pitanja zašto nikad mi niko nije odgovorio. Kao neko treba da dadne garanciju za tebe i sl. Niđe veze.
-
sergejevic
- Kontakt:
@boccaccio trazi sad i ti da te banuju, nema ti druge.
A fakat je tuzno da se evo nekoliko stranica ispisa, a nikakve konstruktivne rasprave, nikakvih argumenata, totalno suplja prica. Ovaj tvrdi da se dug vratio ili vraca, a ovaj da to nije istina, a sve je na dugom stapu do kraja finansijske godine i obracuna. Onda se niotkud pojavi neki bus, pa Hasagic, pa rezultati, pa ovo ono. Jednostavno neke poluinformacije i spekulacije nikako ne vode ka konstruktivnoj raspravi, to je samo supljiranje i totalno sranje. Ima stvari o kojima se moze lijepo raspravljati, ne moramo na kraju svi isto ni misliti, cak je i dobro da se nasa misljenja razlikuju.
A fakat je tuzno da se evo nekoliko stranica ispisa, a nikakve konstruktivne rasprave, nikakvih argumenata, totalno suplja prica. Ovaj tvrdi da se dug vratio ili vraca, a ovaj da to nije istina, a sve je na dugom stapu do kraja finansijske godine i obracuna. Onda se niotkud pojavi neki bus, pa Hasagic, pa rezultati, pa ovo ono. Jednostavno neke poluinformacije i spekulacije nikako ne vode ka konstruktivnoj raspravi, to je samo supljiranje i totalno sranje. Ima stvari o kojima se moze lijepo raspravljati, ne moramo na kraju svi isto ni misliti, cak je i dobro da se nasa misljenja razlikuju.
Poklaše se između sebe 
Mozda su nam pitari sihre bacili..
Mozda su nam pitari sihre bacili..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Druže u tome je i fazon, da na org mogu samo naši navijači uci i to preko toga da za tebe neko garantuje da si Željovac, jer da nema toga svaki navijač bilo kojeg kluba bi mogao uci i citati sve što se piše na orgu. Svaki mjesec ako se ne varam se provjerava "indentitet" svih da ne bi bilo uleta od strane drugih navijača..zaboljisportuBiH je napisao/la:Na orgu nikad više neću pisati jer sam davno izbačen bez razloga a na moja pitanja zašto nikad mi niko nije odgovorio. Kao neko treba da dadne garanciju za tebe i sl. Niđe veze.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Ja nešto ne primijetih u zadnje vrijeme Diattu na treninzima, zna li neko šta je s njim? Je li povrijeđen ili uvrijeđen? 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.