Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Ljudi moja koja je ova Roma retard ekipa...i kao hoće scudeto,pa ko je gledao zadnjih 5 rominih tekmi,(pogotovo protiv Barse,pa uključujući i ovu ,vidio je svu ograničenost ekipe),,ispada da ih je Salah držao koliko-toliko u nekom ritmu..ovdje se ne zna ko pije a ko plaća...tuga i jad..potpuno negledljivo..
Gotovo crveni karton Maicona.
Da i 2-0! Penaltik!Ajax je napisao/la:Gotovo crveni karton Maicona.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Koliko ce ono Dzeko dati golova,po sezoni,strucnjaci sa foruma rekose 20-ak.. 
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Koliko mu jos fali do 30 golova ? 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- DragonGirl
- Kontakt:
Loš tim zaista. Ispadaju lagano, izgledaju ponekad amaterski, mnogo grešaka je tu i s ovakvom igrom ne mogu daleko. Nekako, kad ih gledam djeluju mi kao tim kojeg timovi i iz mnogo slabijih liga mogu bez problema pobijediti, a to neko ko pretenduje na titulu jednostavno sebi ne smije dozvoliti.
Italia je napisao/la:Koliko mu jos fali do 30 golova ?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Roma cirkus mrtvi,,, ode titula ... a Edin nista posebno, ne koristi ono malo prilika sto dobije i to j eto. Nekako mi je bolje igra za Man City , ne mogu vjerovati da ovo govorim ali tako je. Nece on ni 10 golova postici u seria a , tako da je njegova karijera u silaznoj putanji defenitivnov.
Maicon je igrac manje u odbrani..Ajax je napisao/la:Trebao je Maicona ubaciti umjesto njega na poluvremenu ako ne cak i od pocetka. A ne tek sada.Sheyi je napisao/la: Florenzi svojim retardiranim potezima sjebe meni moral z a gledanjem utakmice a kamoli igračima **** te otac smotana
Ima Dzeko a s njim i Roma još vremena da se vrate u igru za skudeto,.
Nijedna ekipa u Italiji neće nikad osvojiti skudeto sa ovako lošom odbranom i kad ne umiju riješiti ove lakše klubove, a većinom su se na njima spoticali. Ne može to tako.
Inter možda igra ružan fudbal, ali sa jakom odbranom i mogučnošću da otključaju svaki bunker (pa makar to bile jalove pobjede sa jednim golom) su daleko veći kandidat za skudeto nego ova skupina zvjezdica.
Šteta, nudio im se Juventus, čitava sezona im išla na ruku, ali sa ovakvim mentalitetom neće nikad do skudeta. Ko ih je*e, al' žao mi Džeke i Pjanića.
Što se Džeke tiče, njemu definitivno ne leži ova sredina iako se stvarno trudi.
Inter možda igra ružan fudbal, ali sa jakom odbranom i mogučnošću da otključaju svaki bunker (pa makar to bile jalove pobjede sa jednim golom) su daleko veći kandidat za skudeto nego ova skupina zvjezdica.
Šteta, nudio im se Juventus, čitava sezona im išla na ruku, ali sa ovakvim mentalitetom neće nikad do skudeta. Ko ih je*e, al' žao mi Džeke i Pjanića.
Što se Džeke tiče, njemu definitivno ne leži ova sredina iako se stvarno trudi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gubio je na poluvremenu. Maicon jeste losiji defanzivno malo od Florenzia mada ni on nije nesto. Samo je zato bolji ofanzivno posebno kod ubacaja u 16m na Dzeku. Trebao ga je prije ubaciti a osim toga i nije imao neki veliki izbor igraca. Kod gola nije ni toliko kriv Maicon jer tu su trebali biti stoperi a ne on.chily-rz je napisao/la:Maicon je igrac manje u odbrani..
Ima Dzeko a s njim i Roma još vremena da se vrate u igru za skudeto,.
Navijaci Rome izrazili svoje nezadovoljstvo rezultatima

http://sportsport.ba/ino_fudbal/neprija ... ace/177467

http://sportsport.ba/ino_fudbal/neprija ... ace/177467
Ja, ja druze, Calcio je to, nema labavo.
Ovaj put su dobro dosli, sljedeci put ce ih pojesti na licu mjesta.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma stoji to. Bila je ona situacije gdje su htjeli tuci igrace na ulici. Ali koji ima je fazon sa mrkvom? Zivo me interesuje.Adinjo je napisao/la:Ja, ja druze, Calcio je to, nema labavo.
Zec se boji, zar ne? Jedna od najplasljivijih zivotinja. Bojis se kao zec. A i igraju zadnje vrijeme kao p.... Zato su i dobili mrkviceDado je napisao/la:Ma stoji to. Bila je ona situacije gdje su htjeli tuci igrace na ulici. Ali koji ima je fazon sa mrkvom? Zivo me interesuje.Adinjo je napisao/la:Ja, ja druze, Calcio je to, nema labavo.
- L'Avvocato
- Kontakt:
U Italiji je poređenje sa zečevima često kao kod nas s miševima u zadnje vrijeme. Kad si plašljiv, kad nemaš cojones za iskorak, kad se ukenjaš od pomisli na uspjeh i sl.
Choker=zec, da budem najjasniji što mogu biti.
Što je najjače u svemu ovome, Calcio je takav da navijači još uvijek imaju ogroman uticaj na prodsjednike klubova i upravu, Garcia ako ne dobije narednu utakmicu dobija otkaz 99%.
Choker=zec, da budem najjasniji što mogu biti.
Što je najjače u svemu ovome, Calcio je takav da navijači još uvijek imaju ogroman uticaj na prodsjednike klubova i upravu, Garcia ako ne dobije narednu utakmicu dobija otkaz 99%.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Dobro to se podrazumjeva ali sam kontao da ima jos neko dublje znacenje. Sta bi dobili da su ih nazvali p....camakrmpotich je napisao/la:Zec se boji, zar ne? Jedna od najplasljivijih zivotinja. Bojis se kao zec. A i igraju zadnje vrijeme kao p.... Zato su i dobili mrkviceDado je napisao/la:Ma stoji to. Bila je ona situacije gdje su htjeli tuci igrace na ulici. Ali koji ima je fazon sa mrkvom? Zivo me interesuje.Adinjo je napisao/la:Ja, ja druze, Calcio je to, nema labavo.
Ne može kapiten na drugu stranicu, nikako! Ajmo Džekson danas dva komada aBd 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Na Rominoj zvaničnoj stranici za post MATCHDAY stavili sliku Edina! IdemooooVedad87 je napisao/la:Ne može kapiten na drugu stranicu, nikako! Ajmo Džekson danas dva komada aBd
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”