Autogolom Bekicasolinas je napisao/la:Hoce,samo bi ispravio jednu stvar,
Sloboda ce slaviti titulu nakon duela sa Sarajevom.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Auuuu moze, mozepinoglavi je napisao/la:Autogolom Bekicasolinas je napisao/la:Hoce,samo bi ispravio jednu stvar,
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Ma kako god, samo da se osvojifukare987 je napisao/la:sve super, samo nemoj majke ti tih trauma iza 80min u mostaru ev vec mi zlo
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Probisvjet
- Kontakt:
Znaci i Semic sponzor?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Djasvi mi se njihovo meso, jak je Semic. Nakarikat cemo mi tih 100 firmi munjevito nakon ovoga, jos jednom svaka cast UG.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ma mozeeesolinas je napisao/la:Hoce,samo bi ispravio jednu stvar,
Svaka čast,napredujemo
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma znam oni proizvode hrenovke. Mogli bi nekome ustupiti hrenovke za nekog igraca ako nem se dopadne.Beduin je napisao/la:Djasvi mi se njihovo meso, jak je Semic. Nakarikat cemo mi tih 100 firmi munjevito nakon ovoga, jos jednom svaka cast UG.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
evo Hareta na okupljanju

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ide ljestvica na 300, pa polako do milje za nekoliko godina.Beduin je napisao/la:Djasvi mi se njihovo meso, jak je Semic. Nakarikat cemo mi tih 100 firmi munjevito nakon ovoga, jos jednom svaka cast UG.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nešto gledam haman Suljo preko noći od protivnika postade fan lika i djela Azmira Husića, čudno za člana upravnog odbora OKK Sloboda Tuzla.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
a Fazla lajkovo dajdjin status na fb vezan za dogovor Husića i faraona....ode sve u qurac.....Ethel je napisao/la:Nešto gledam haman Suljo preko noći od protivnika postade fan lika i djela Azmira Husića, čudno za člana upravnog odbora OKK Sloboda Tuzla.

- jedantuzlak
- Kontakt:
Ma Suljo je polupismen lik zajedno sa Fazlijom dajdzicem svojim ha ha hahulehule je napisao/la:a Fazla lajkovo dajdjin status na fb vezan za dogovor Husića i faraona....ode sve u qurac.....Ethel je napisao/la:Nešto gledam haman Suljo preko noći od protivnika postade fan lika i djela Azmira Husića, čudno za člana upravnog odbora OKK Sloboda Tuzla.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedan Tuzlak tebi sad pjeva...
UEF- a sezona 2015/16 je u toku.Mi apliciramo za UEF-a aezonu 2016/17. Krajnji rok za finansijski kriterij je 31. mart 2016.Mortus je napisao/la:šta će sad Husara da kaže, bolje mu je da emigrira, koja budala
![]()
"Dakle, za sezonu 2015/2016 klubovi su dokumentaciju za licenciranje u Fudbalski saveez BiH, izuzev dokumentacije za finansijske kriterije trebali dostaviti do 28. februara 2015. godine, a dokumentaciju za licenciranje za finansijske kriterije do 31. marta 2015. godine."
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/do-kada- ... nja/177466
Ja volim FK Tuzla City
Postoji li mogucnost da se Tusanj sredi do prvih europskih utakmica tj rokova za pregled stadiona( naravno ako izborimo europu u sta ne sumnjam )
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ma ne moraju mokri čvorovi .Možemo nabaviti katetere od sponzora i davati ih navijačima prilikom ulaska na Tušanj.Neka svako svoju mokraču nosi kući i neka je tamo" ispiša" iz katetera.solinas je napisao/la:A u pmNKMramor je napisao/la:Počelo je izgleda...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biki sine moze,moze 6,7 mjeseci je sasvim dovoljno.
Prijavicemo Tusanj,i rezervu bilino.
Vec se pisalo o tome.
Sminkanje zapada,zavrsetak finih radova na sjeveru.
Reflektori.mokri cvorovi.
Ja volim FK Tuzla City
Andjelko Jurkic je menader Medunjaninu, Ibricicu...Saricu

Niko, niko, samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Ibricic ili Medunjanin
, ne trebaju nam oba..i onda jedan spic (dva po potrebi), jeb.acko krilo i desni bek...
4 igraca maksimalno hehehe, 5 ako Husref htjedne stopera/beka ...i ne moze nam niko nista, al 4 prava igraca

4 igraca maksimalno hehehe, 5 ako Husref htjedne stopera/beka ...i ne moze nam niko nista, al 4 prava igraca

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
najavi babuka investitore, pa ćemo vidjeti 

ŠPEKULACIJE: Haris Medunjanin (posudba), Fatos Beqiraj, Senijad Ibričić, moguća pojačanja u zimskom prelaznom roku!!

Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.