FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Org je davno postao forum gdje ne smiješ pričati ni o čemu a sto ne godi uhu kod nekoliko istih likova koji su se počeli svađati sami sa sobom. Mrtvi negativci koji su imali sta da prigovore i kad su se duple uzimale. Ono je sve ali nije forum navijača fudbalskog kluba. Mislim nije ništa bolja situacija ni na ovom, čast izuzecima.
- salemprolic
- Kontakt:
Kad uzmem u obzir oba foruma mogu slobodno reći dobra nam je i uprava i klub kakvi su ljudi koji navijaju za nas...blue sky je napisao/la:Org je davno postao forum gdje ne smiješ pričati ni o čemu a sto ne godi uhu kod nekoliko istih likova koji su se počeli svađati sami sa sobom. Mrtvi negativci koji su imali sta da prigovore i kad su se duple uzimale. Ono je sve ali nije forum navijača fudbalskog kluba. Mislim nije ništa bolja situacija ni na ovom, čast izuzecima.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
Re: RE: Re: FK Željezničar
Bolji komentar nije mogao biti...salemprolic je napisao/la:Kad uzmem u obzir oba foruma mogu slobodno reći dobra nam je i uprava i klub kakvi su ljudi koji navijaju za nas...blue sky je napisao/la:Org je davno postao forum gdje ne smiješ pričati ni o čemu a sto ne godi uhu kod nekoliko istih likova koji su se počeli svađati sami sa sobom. Mrtvi negativci koji su imali sta da prigovore i kad su se duple uzimale. Ono je sve ali nije forum navijača fudbalskog kluba. Mislim nije ništa bolja situacija ni na ovom, čast izuzecima.
Ova ti ima mjestasalemprolic je napisao/la:Kad uzmem u obzir oba foruma mogu slobodno reći dobra nam je i uprava i klub kakvi su ljudi koji navijaju za nas...blue sky je napisao/la:Org je davno postao forum gdje ne smiješ pričati ni o čemu a sto ne godi uhu kod nekoliko istih likova koji su se počeli svađati sami sa sobom. Mrtvi negativci koji su imali sta da prigovore i kad su se duple uzimale. Ono je sve ali nije forum navijača fudbalskog kluba. Mislim nije ništa bolja situacija ni na ovom, čast izuzecima.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Stalno pricamo o nekim pojacanjima,ja ipak mislim da nema napretka dok se u klubu ne bude jasno znalo ko je glavni,npr.Husic u Slobodi.Dok je bio Amar ,on je nekako bio autoritet.Jedan covjek da se pita iznad svih,naravno neko pouzdan,dok masa upravlja nema tu napretka,tu je vec puno razlicitih misljenja
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Trebali bismo i mi forumaši članovi kluba predložiti nekoga za skupštinustruja je napisao/la:koga ćemo predložiti u skupštinu
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Kad je zadnji put neki naš igrač dao 5 golova u jednoj utakmici? Ima li ko da se sjeća/vodi statistiku? 
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jovan to zna
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
boccaccio??DooVe je napisao/la:Trebali bismo i mi forumaši članovi kluba predložiti nekoga za skupštinustruja je napisao/la:koga ćemo predložiti u skupštinu
Koliko treba glasova da se udje u skupstinu??
BUDI ŽELJO !!!
Slažem se za boccacciaHadzijalagic je napisao/la:boccaccio??DooVe je napisao/la:Trebali bismo i mi forumaši članovi kluba predložiti nekoga za skupštinustruja je napisao/la:koga ćemo predložiti u skupštinu
Koliko treba glasova da se udje u skupstinu??
pa na to sam i mislio,ja nebi boccaccio ja bi ribara il genijaDooVe je napisao/la:Trebali bismo i mi forumaši članovi kluba predložiti nekoga za skupštinustruja je napisao/la:koga ćemo predložiti u skupštinu
Oni su opozicijastruja je napisao/la:pa na to sam i mislio,ja nebi boccaccio ja bi ribara il genijaDooVe je napisao/la:Trebali bismo i mi forumaši članovi kluba predložiti nekoga za skupštinustruja je napisao/la:koga ćemo predložiti u skupštinu![]()
![]()
boccaccio naravno ,do njega je nek se izjasni
![]()
-
teteac8684
- Kontakt:
+1struja je napisao/la:pa na to sam i mislio,ja nebi boccaccio ja bi ribara il genijaDooVe je napisao/la:Trebali bismo i mi forumaši članovi kluba predložiti nekoga za skupštinustruja je napisao/la:koga ćemo predložiti u skupštinu![]()
![]()
boccaccio naravno ,do njega je nek se izjasni
![]()
I recimo, kaže Husic neću više, drama...nema kluba.adnan6595 je napisao/la:Stalno pricamo o nekim pojacanjima,ja ipak mislim da nema napretka dok se u klubu ne bude jasno znalo ko je glavni,npr.Husic u Slobodi.Dok je bio Amar ,on je nekako bio autoritet.Jedan covjek da se pita iznad svih,naravno neko pouzdan,dok masa upravlja nema tu napretka,tu je vec puno razlicitih misljenja
Licno ne bi nikoga sa foruma, po cemu su to neki sa foruma kompetentni ? I ono najvaznije kojih ste godina, cime se bavite, skola, studiranje, zaposleni ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- pintol_TM87
- Kontakt:
jos i to treba da sem sto gledate utakmice za tastaturom pocnete i upravljat klub za tastaurom, a tribine prazne cast izuzecima naravno..DooVe je napisao/la:Trebali bismo i mi forumaši članovi kluba predložiti nekoga za skupštinustruja je napisao/la:koga ćemo predložiti u skupštinu
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
sergejevic
- Kontakt:
Boccaccio za predsjednika drzave
Moze i u nasu skupstinu.
Moze i u nasu skupstinu.
Bogme ako na mene misliš pošto vidim da si me citirao imam tu mogućnost da pratim svoj klub uživo redovno hvala Bogupintol_TM87 je napisao/la:jos i to treba da sem sto gledate utakmice za tastaturom pocnete i upravljat klub za tastaurom, a tribine prazne cast izuzecima naravno..DooVe je napisao/la:Trebali bismo i mi forumaši članovi kluba predložiti nekoga za skupštinustruja je napisao/la:koga ćemo predložiti u skupštinu
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
dzelo velezu 2001. pobjeda 6-1 na grbavicijaludovolimte je napisao/la:Kad je zadnji put neki naš igrač dao 5 golova u jednoj utakmici? Ima li ko da se sjeća/vodi statistiku?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL