FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jocu Stokića u skupštinu! Ne znam ko je čiji plaćenik, al mene Joco finansira.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 01 dec 2015, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
shzna je napisao/la:Jocu Stokića u skupštinu! Ne znam ko je čiji plaćenik, al mene Joco finansira.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
I kod nas Amar otisao ,pa evo...o tome i govorim dok jedan vodi klub on funkcionise cim ode i prepusti klub u ruke vise ljudi,haosFKZ1921 je napisao/la:I recimo, kaže Husic neću više, drama...nema kluba.adnan6595 je napisao/la:Stalno pricamo o nekim pojacanjima,ja ipak mislim da nema napretka dok se u klubu ne bude jasno znalo ko je glavni,npr.Husic u Slobodi.Dok je bio Amar ,on je nekako bio autoritet.Jedan covjek da se pita iznad svih,naravno neko pouzdan,dok masa upravlja nema tu napretka,tu je vec puno razlicitih misljenja
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
i neko amaru ponudi milion po sezoni da ode, i on ode. a šta će drugo i kako ćeš ga spriječiti - nikako. i šta onda, jer je ovo ipak mala bara i ostaće tako.adnan6595 je napisao/la:I kod nas Amar otisao ,pa evo...o tome i govorim dok jedan vodi klub on funkcionise cim ode i prepusti klub u ruke vise ljudi,haosFKZ1921 je napisao/la:I recimo, kaže Husic neću više, drama...nema kluba.adnan6595 je napisao/la:Stalno pricamo o nekim pojacanjima,ja ipak mislim da nema napretka dok se u klubu ne bude jasno znalo ko je glavni,npr.Husic u Slobodi.Dok je bio Amar ,on je nekako bio autoritet.Jedan covjek da se pita iznad svih,naravno neko pouzdan,dok masa upravlja nema tu napretka,tu je vec puno razlicitih misljenja
u kolektivu koji hoće da bude ozbiljan mora biti disperzija odgovornosti i rizika. ne smiješ ovisiti o jednom kako god da mu je ime.
Malo si polupao loncice u vezi Slobode. Kako to igraci nemaju perspektivu? Piric, Ordagic, Govedarica, Todorovic, Skahic su talentovani igraci koji vec imaju dosta utakmica u nogama. Niko osim Skahica nema iznad 21 godinu. Piric, Govedarica i Ordagic 94, Skahic 93, Todorovic 97. Da ne zaboravim Edisa Smajica kapitena i najboljeg strijelca kadetske reprezentacije i reprezentacije 99.godiste.materazzi je napisao/la:ne pisem nikom posebno , pisem svima , tako ne kacite se za neke dijelove texta u kojem prepoznate svoju glupost
dakle , nemam nikakve info , nisam blizak klubu , niti zivim u SA uopste
borusija dortmund , pred bankrotom , pred ispadanjem iz lige , more problema - ekipa ljudi koja ima dugorocan plan , viziju i sad opet dortmund sila
basel - kontinuiranim radom preko euro lige , pa LP , postali stalni ucesnici i postali ekipa za respekt , redovno prodaju i prave nove igrace
hajduk - svake godine nove uprave . novi treneri , nova zelja navijaca da skinu dinama i isti problemi , cak i da uspiju jedne godine to dugorocno nista ne znaci , jer se ne radi planski
sloboda - malo vise ulaganje , vecina ekipe ti nema neku perspektivu ali su naravno sasvim dobri za nasu premijer ligu , cak i da osvoje ligu dugorocno tek trebaju da krenu da rade one procese koji nisu ho-ruk , nego studiozno planiranje razvoja
izaberite model - instant zelje za uspjehom ili dugorocan rad sa realnim planom ulaganje , organizacije , sistematizacija i ostalo
kad budete kupovali travu od dilera slijedeci put , znacete da vas nije prevario ili zakinuo jer vama se to ne moze desiti. Kao nasoj upravi ( da ih netko slaze ili prevari ) isto tako kad vam u uvale gnjilo voce , ili vam mesar mjesto bubrega podvali damu , puno price i pametovanja i malo razmisljanja
Kazes Sloboda nema studiozni plan razvoja???? Za razliku od Zelje i vecine drugih klubova ona ga ima na papiru i on se zove "Zlatna karika", napisan na preko 50 strana. Do u detalj se zna sta se treba raditi i projekat je licno Azmira Husica. Projekat je vec usao u drugu godinu, prve godine cilj je bio opstanak i stabilizacija - ispunjen. Druge godine potpis reprograma i izlazak u Evropu - sve ide u tom smjeru. Nakon toga pravljenje jakog i stabilnog kluba koji ce se boriti za titulu.
Pozdrav tebi ali ubuduce na forum dodji s argumentima kad tako nesto iznosis.
Ma za Mirka objavise hrvatski mediji pa.su i nasi morali objaviti a za ovog Nigerijca moramo citati neke nigerijskesajo10 je napisao/la:@super
Hoceli se cekati kao sa Mailson prije (eventualne) objave na zvanicnoj ili bi to moglo biti dosta brze kao slucaj sa Mirkom?
Ne pisem puno, al pratim redovno. Evo citam danas ovu raspravu dva tabora, odmah da kazem da nisam ni u jednom. Ali ne razumijem sto svi napadate nekog kad iznosi svoje misljenje o trenutnoj situaciji, koja definitivno nije bajna. Definitivno ima istine u ovom sto ovi negativci pisu, na tabeli stojimo jako lose, najavljuju se nekakve titule, najavljuje se gradnja stadiona, tenderi, registrovanje nekakvih firmi, vracanje dugova, oslanjanje na nasu djecu, a sad su krenuli i sa ovim spektakularnim pojacanjima. Realno sta imamo od svega ovog nabrojanog, nista!!! Titula nemoguca misija, stadion je nemoguce pravit jer nije cijeli nas, najveci prostor na sjevernoj tribini je privatno vlasnistvo Marsa, Burek takodjer nije nas, od firmi jos uvijek nema nista, nase djece je sve manje i ocito bit ce ih jos manje sto vidimo po ovim pojacanjima sto dolaze. O pojacanjima jos nista ne znamo, jer evo imamo najbolji primjer u svom dvoristu, Joco, euforija sirokih razmjera je bila ovdje kad je stigao, a sad i djeca po mahalama cirkuzaju s njim. Narocito sad kad, po rijecima insajdera, super, pile, vrbanjusa itd itd za pojacanja su zaduzeni Riba i Misimovic, samo nam ostaje Boga molit da ce ubost, al daj boze. Jer kako mogu njih dvojica skontat pojacanje, po cemu, Riba igro lopte za mahalu i za ine banke koje je promjenio, a Misimovic neznam i jeli i to. Ok, mozda oni budu pun pogodak, vidjet cemo, ali nemojte odmah napadat ljude koji, doduse konstanto, pisu crnjake i napadaju Upravu iako ni oni nekad neznaju zbog cega i sto ih napadaju. Kad traze neke dokaze, od insajdera vi ih odmah napadate, polako vrijeme ce pokazat ko je bio u pravu, ali neka ih. Opozicija obicno na kraju nesto dobro donese, i dobro je kad se kritikuje nesto sto ocito nije kako bi trebalo da bude. Zato insajderi, prvenstveno super, pile, vrbanjusa, ili ih ubijte dokazima ili ih ne citajte. Ocito je da mnogo toga ne stima, ako se bude guralo pod tepih bit ce samo gore, zato ovi silni tkzv, aldini samo opletite i derite mozda nesto dobro i donesete. Oprostite na duzem pisanju, al jbg definitivno treba se pisat o ovome i trazit da rade bolje i jos bolje pa dokle doguramo. Zivi bili iz doline plavi.
since 1973
Re: RE: Re: FK Željezničar
JoooojDooVe je napisao/la:[img]http://i.imgur.com/QTOgSco.png[/img]
Inače?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Po ovo intervju edisa mulalica ja zakljucujem da mi trebamo otjerati 5-6 igraca i dovesti ovakve kakve on zeli. Ne treba nam ni to da bezveze nagomilamo igraca umjesto kojih moze i neki nas junior sjediti na klupi pa povremeno dobijati priliku pa kad se pokaze i od prve minute i ostalo da ne pametujem. Nadam se da necemo samo dovoditi nego da ce nas i napustiti par igraca. Po meni antolovic prvi jer vrijeme je da veca stane na gol onda livaja, diata i ostali za koga edis odluci
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Jadni su.
Auuuu DooVe sta uradi...onako iz zajebancije...ccccccDooVe je napisao/la:
Inače?
To je to znaci...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
.
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u 01 dec 2015, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Fino mu je prijavljen posttm8782 je napisao/la:Auuuu DooVe sta uradi...onako iz zajebancije...ccccccDooVe je napisao/la:
Inače?
To je to znaci...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 01 dec 2015, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- milanribar
- Kontakt:
Poenta nije sta ako Husic ode, nego je poenta da je moguce s parama napraviti klub za vrh tabele. A kod nas je Amar bar napravio ekipu, osvojio trofeje, jest ostavio dugove ali bar znamo sta smo gledali. Dok ce sada ostaviti dugove, ekipa tanka, evropu necemo vidjeti, a oni ce otici jer nisu nista radila. I onda opet iz pocetka i tako dok ne umremo.FKZ1921 je napisao/la:I recimo, kaže Husic neću više, drama...nema kluba.adnan6595 je napisao/la:Stalno pricamo o nekim pojacanjima,ja ipak mislim da nema napretka dok se u klubu ne bude jasno znalo ko je glavni,npr.Husic u Slobodi.Dok je bio Amar ,on je nekako bio autoritet.Jedan covjek da se pita iznad svih,naravno neko pouzdan,dok masa upravlja nema tu napretka,tu je vec puno razlicitih misljenja
Pogrešne zamjenice koristiš :mi,vi,oni...milanribar je napisao/la:Poenta nije sta ako Husic ode, nego je poenta da je moguce s parama napraviti klub za vrh tabele. A kod nas je Amar bar napravio ekipu, osvojio trofeje, jest ostavio dugove ali bar znamo sta smo gledali. Dok ce sada ostaviti dugove, ekipa tanka, evropu necemo vidjeti, a oni ce otici jer nisu nista radila. I onda opet iz pocetka i tako dok ne umremo.FKZ1921 je napisao/la:I recimo, kaže Husic neću više, drama...nema kluba.adnan6595 je napisao/la:Stalno pricamo o nekim pojacanjima,ja ipak mislim da nema napretka dok se u klubu ne bude jasno znalo ko je glavni,npr.Husic u Slobodi.Dok je bio Amar ,on je nekako bio autoritet.Jedan covjek da se pita iznad svih,naravno neko pouzdan,dok masa upravlja nema tu napretka,tu je vec puno razlicitih misljenja
Inace je dobro hvala Bogu. Stariji sin mi navija za Sarajevo i koristim njegovu prijavu, jeli zabranjeno to? Vjeruj mi da imam dovoljno godina iza sebe, da bih koristio ovaj nacin na koji aludiras. Al OK, to je bas to o cemu sam pisao, treba zatvorit oci i govorit sve je extra i samo nek ne puca, sve isto kao i u drugim sferama zivota u Bosni. E pa ne ide to tako moji djecaci, ali svako ima pravo na svoje misljenje i ja to postujem. Ziv ti meni bio.DooVe je napisao/la:
Inače?
since 1973
jadan si pitaru i **** sa teme.
- milanribar
- Kontakt:
Jos mi nisi odgovorio koja je to cifra koju smo vratili ? Hajmo racunati onda da smo rijesili 32 tuzbe i da svaka 50.000KM (a nema Boga da je toliko) to je 1 milion 600 tisuca maraka, opet ponavljam nema sanse, ali neka bude da je tako. A mi smo za 3 godine evrope obrnuli neki 6-7 miliona maraka sto od evrope, sto od prodaje igraca, necemo uzimati u obzir prodate karte u evropi, tv prava i ostalo. Ima naravno troskova to budala zna onih stalnih, ali da ti igra Blagojevic iz Veleza ekipe koja se borila za opstanak, Mladenovica koji je igrao negdje u sklj ligama, do Diatte i Livaje koji su igrali isto u ekipa za ispadanje, a nije bilo para za bolja pojacanja, bolje igraca i da se napravi bolji tim. Naravno nisu imali vremena jer su morali vracati duplo sto su ulozili pa je ostalo za ove poluamatere..super je napisao/la:evo genie i tebi isto pitanje kao za milana
ko je bio direktor a ko predsjednik kluba kada su pare od dzeke dosle u klub i molim te reci mi koliko su uplatili od tih para na tuzbe i na porez........ja znam al ti ne zelis da prave krivce navedes jer ti to nije u interesu,al zato znas mlaviti na ovu upravu sto je zatvorila 32 tuzbe a nije ni jedna bila ispod 50k km
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 01 dec 2015, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Možda ne prolazi kad napišem koju riječ onako... Pa hajde onda da probam na najfiniji mogući način, onaj iz moje kuće.
Molim vas, ako možete sekundu klub poštediti do skupštine natlapanja o internoj situaciji.
Nažalost, kišemo greške proteklog perioda, sigurno i greške trenutne uprave, nije ih manjkalo.
Igrali smo ljudi u drugoj ligi bivše države i imali najveću posjetu u drugoj ligi, ikada zabilježenu! Vežite se za Želju kao filozofiju, a ne Želju prema trenutnom odrazu stvari. Ne budite nijemi posmatrači dešavanja. Što ne valja mijenjajte. Komentari nisu put da nešto promijenimo.
Molim vas, ako možete sekundu klub poštediti do skupštine natlapanja o internoj situaciji.
Nažalost, kišemo greške proteklog perioda, sigurno i greške trenutne uprave, nije ih manjkalo.
Igrali smo ljudi u drugoj ligi bivše države i imali najveću posjetu u drugoj ligi, ikada zabilježenu! Vežite se za Želju kao filozofiju, a ne Želju prema trenutnom odrazu stvari. Ne budite nijemi posmatrači dešavanja. Što ne valja mijenjajte. Komentari nisu put da nešto promijenimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 64 gosta.