Hajde napisi kako smo to zaradili 6,7 miliona od Evrope i prodaje igraca u zadnjih 3 godine?milanribar je napisao/la:Jos mi nisi odgovorio koja je to cifra koju smo vratili ? Hajmo racunati onda da smo rijesili 32 tuzbe i da svaka 50.000KM (a nema Boga da je toliko) to je 1 milion 600 tisuca maraka, opet ponavljam nema sanse, ali neka bude da je tako. A mi smo za 3 godine evrope obrnuli neki 6-7 miliona maraka sto od evrope, sto od prodaje igraca, necemo uzimati u obzir prodate karte u evropi, tv prava i ostalo. Ima naravno troskova to budala zna onih stalnih, ali da ti igra Blagojevic iz Veleza ekipe koja se borila za opstanak, Mladenovica koji je igrao negdje u sklj ligama, do Diatte i Livaje koji su igrali isto u ekipa za ispadanje, a nije bilo para za bolja pojacanja, bolje igraca i da se napravi bolji tim. Naravno nisu imali vremena jer su morali vracati duplo sto su ulozili pa je ostalo za ove poluamatere..super je napisao/la:evo genie i tebi isto pitanje kao za milana
ko je bio direktor a ko predsjednik kluba kada su pare od dzeke dosle u klub i molim te reci mi koliko su uplatili od tih para na tuzbe i na porez........ja znam al ti ne zelis da prave krivce navedes jer ti to nije u interesu,al zato znas mlaviti na ovu upravu sto je zatvorila 32 tuzbe a nije ni jedna bila ispod 50k km
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FORZA ZELJO
- milanribar
- Kontakt:
Pa izracunaj koga si sve prodao za tri godine, dodaj evropu tri godine, dodaj Dzeku pa ces vidjeti. A koliko iznosi budzet ne zna ni ublehas Gredic a Bogme ni ovaj sto ga mijenja.
Maljem ga zakuca..DooVe je napisao/la:
Inače?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- kenan_tm87
- Kontakt:
Nemoj mi da ja racunam, jer ja sam izracunao, hocu da mi ti koji si napisao nekakvu laznu tvrdnju ovdje obrazlozis kojih to 6,7 miliona KM smo zaradili od Evrope i prodaje igraca u POSLJEDNJE 3 GODINE, tako si ti rekao. I koji Dzeko, on je na posudbi u Romi do kraja sezone.milanribar je napisao/la:Pa izracunaj koga si sve prodao za tri godine, dodaj evropu tri godine, dodaj Dzeku pa ces vidjeti. A koliko iznosi budzet ne zna ni ublehas Gredic a Bogme ni ovaj sto ga mijenja.
FORZA ZELJO
-
neroazzuro
- Kontakt:
Samo da dam podrsku ljudima koji se trude nesto pametno napisat na forumu, na celu sa bokacom, tm8782-u, fanziju, piletu i svim ostalima. Cita se svaki dobar komentar al smo (vjerujem) svi u nekom iscekivanju sta ce uprava uradit na igrackom planu.
I, ljudi, zar je toliko tesko primijetiti ovih 4-5 nickova koji uvijek istu pricu pricaju? Pa vi im pomazete da uj.ebu temu...
Zivili vi meni!
I, ljudi, zar je toliko tesko primijetiti ovih 4-5 nickova koji uvijek istu pricu pricaju? Pa vi im pomazete da uj.ebu temu...
Zivili vi meni!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- salemprolic
- Kontakt:
Znaci ili si los otac ili los lazov...kako god los sionako je napisao/la:Inace je dobro hvala Bogu. Stariji sin mi navija za Sarajevo i koristim njegovu prijavu, jeli zabranjeno to? Vjeruj mi da imam dovoljno godina iza sebe, da bih koristio ovaj nacin na koji aludiras. Al OK, to je bas to o cemu sam pisao, treba zatvorit oci i govorit sve je extra i samo nek ne puca, sve isto kao i u drugim sferama zivota u Bosni. E pa ne ide to tako moji djecaci, ali svako ima pravo na svoje misljenje i ja to postujem. Ziv ti meni bio.DooVe je napisao/la:
Inače?
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
- milanribar
- Kontakt:
Necemo ici daleko a necemo ni tacno racunati. Bajic i Kvesic 1.2 mil, neko smo za 3 god od evrope zaradili 3 mil (a vise je), to je vec 4 mil. Sad da ne idem daleko koga smo prodali prije njih. Pored toga su dobili pare od Sehica isto milion, to je 5. Jel tako? Ne moramo Dzeku ni ubrajati a dobit cemo pare nema veze sto je na posudbi. Sta ti jos nije jasno? Ovo je samo povrsno para.kenan_tm87 je napisao/la:Nemoj mi da ja racunam, jer ja sam izracunao, hocu da mi ti koji si napisao nekakvu laznu tvrdnju ovdje obrazlozis kojih to 6,7 miliona KM smo zaradili od Evrope i prodaje igraca u POSLJEDNJE 3 GODINE, tako si ti rekao. I koji Dzeko, on je na posudbi u Romi do kraja sezone.milanribar je napisao/la:Pa izracunaj koga si sve prodao za tri godine, dodaj evropu tri godine, dodaj Dzeku pa ces vidjeti. A koliko iznosi budzet ne zna ni ublehas Gredic a Bogme ni ovaj sto ga mijenja.I nisi napisao koliki je to Zeljin godisnji budzet, po tvom misljenju, koliko po tebi treba para da klub normalno funkcionise?
sina si,, dobro,, uputio,tebi da dragi Allah.dž.š. da zdravlja za pamet je kasnoonako je napisao/la:Inace je dobro hvala Bogu. Stariji sin mi navija za Sarajevo i koristim njegovu prijavu, jeli zabranjeno to? Vjeruj mi da imam dovoljno godina iza sebe, da bih koristio ovaj nacin na koji aludiras. Al OK, to je bas to o cemu sam pisao, treba zatvorit oci i govorit sve je extra i samo nek ne puca, sve isto kao i u drugim sferama zivota u Bosni. E pa ne ide to tako moji djecaci, ali svako ima pravo na svoje misljenje i ja to postujem. Ziv ti meni bio.DooVe je napisao/la:
Inače?
- themaniaks
- Kontakt:
crnac napadac je nedo ture
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- kenan_tm87
- Kontakt:
Kako smo od Evrope zaradili 3 miliona? Kakve gluposti ti pricas? Znaci svake godine po milion u zadnje 3 godine? Ove godine smo oborili rekord i prihodovali 1,2 miliona KM od Evrope, ali smo imali i ogromne rashode, letove avionom, hotele, itd. tako da je to puno manje od tih 1,2 miliona, mozda i 30% manje uzimajuci troskove organizacije utakmica, ogromne kazne koje smo placali, itd. Eh to je ove godine, a prethodnih godina smo odmah ispadali, nagrade su bile dosta manje, imali smo rashode takodje, tako da je zarada nekih 2 miliona od Evrope u vrh glave. U zadnje 3 godine i jesmo samo prodali Bajica i Kvesica, prije njih ima tu Zolotic i to je to koliko znam. Na kraju spadosmo sa tvojih 6,7 miliona na zaradjenih 3,4 miliona.milanribar je napisao/la:Necemo ici daleko a necemo ni tacno racunati. Bajic i Kvesic 1.2 mil, neko smo za 3 god od evrope zaradili 3 mil (a vise je), to je vec 4 mil. Sad da ne idem daleko koga smo prodali prije njih. Pored toga su dobili pare od Sehica isto milion, to je 5. Jel tako? Ne moramo Dzeku ni ubrajati a dobit cemo pare nema veze sto je na posudbi. Sta ti jos nije jasno? Ovo je samo povrsno para.kenan_tm87 je napisao/la:Nemoj mi da ja racunam, jer ja sam izracunao, hocu da mi ti koji si napisao nekakvu laznu tvrdnju ovdje obrazlozis kojih to 6,7 miliona KM smo zaradili od Evrope i prodaje igraca u POSLJEDNJE 3 GODINE, tako si ti rekao. I koji Dzeko, on je na posudbi u Romi do kraja sezone.milanribar je napisao/la:Pa izracunaj koga si sve prodao za tri godine, dodaj evropu tri godine, dodaj Dzeku pa ces vidjeti. A koliko iznosi budzet ne zna ni ublehas Gredic a Bogme ni ovaj sto ga mijenja.I nisi napisao koliki je to Zeljin godisnji budzet, po tvom misljenju, koliko po tebi treba para da klub normalno funkcionise?
FORZA ZELJO
- milanribar
- Kontakt:
Ne pravi se lud, milion od Sehica? I dalje ko to u ligi jos prodaje igrace, igra evropu svaku godinu, i dobija od Dzeke pare ? A svi bolji od nas. Kako ces to objasniti? Ne bulazi mi suplje price, ne trazim Real nego da imamo dobar tim, od svih tih miliona. Ne kontam sta pokusavas napisati kad ti nista ne ide u prilog, svi ti milioni pa da su 4 milionau pitanju a mi se borimo za opstanak s Vitezom. Daaj ba nemoj biti smijesan frajer 
Zolotic 700.000 i tako dalje, tako blize. O kakvim mi parama pisemo i kakve milione vrtimo a dere nas Mladost i Radnik, pa i Slavija.
Idi se poklopi po usima jadan ne bio, kako te nije stid.
Zolotic 700.000 i tako dalje, tako blize. O kakvim mi parama pisemo i kakve milione vrtimo a dere nas Mladost i Radnik, pa i Slavija.
Idi se poklopi po usima jadan ne bio, kako te nije stid.
- themaniaks
- Kontakt:
eeeee cim se baveeeDooVe je napisao/la:
Inače?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Ne znam sta admin radi, sto ne banuje ovog pitarskog uhljupathemaniaks je napisao/la:eeeee cim se baveeeDooVe je napisao/la:
Inače?![]()
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
neka klub angažuje par ljudi sa tribine ili foruma, nek objave konkurs i zaposle momke, samo da se ciste stolice na svim tribinama, uklanja korov i ostale stvari, veoma jednostavno a mnogo znaci za vizualni dojam.. ima tih sitnica koje se mogu uraditi a niko ih ne radi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
E cuj 6-7 miliona
I kakve Dzekine pare u zadnje tri godine? Kakvo izmisljanje..
BUDI ŽELJO !!!
Mislio sam da necu iznositi prljavi ves vezano za neke stvari ali nekad nesto predje sve granice. Bivsi uposlenik je postao jako bezobrazan. Dovodi igrace na probu bez icijeg odobrenja. Ucjenjuje Edisa. Prijeti uposlenicima kluba, ucjenjuje klub da mu daju pare zbog zk izvoda. Jer se prije 5 godina nesto slucajno pojebalo oko sjeverne tribine i plavog zamka. Presao je u sd i sad ucjenjuje klub na sve moguce nacine. Naravno trazi pare. Fkt nisam mogao na ovo da presutim. Vi pojedini nastavite da pljujete po ljudima upravi koji se vec duze vrijeme bore sa ovim uhljupima. Iskreno ja do sad ne bi imao zivaca. Ili bi digao ruke od svega ili bi... Shvatite me kako hocete i kako zelite samo sam rekao istinu i jedan dio koji se desavao jucer danas. Lp za prave manijake...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ma Riba promjenio sto banaka da je nesto vrijedio neko bi ga zadrzao, dobar je covjek ali mislim da nije za tog posla. Za Misimovica ne znam koliko zna, a po meni da je naci kakvog kvalitetnog sportskog direktora ne bih zalio novca. Pa i da bude neki stranac samo da ima veze i poznanstva u fudbalskom svijetu, i znanje se podrazumjeva.onako je napisao/la:Ne pisem puno, al pratim redovno. Evo citam danas ovu raspravu dva tabora, odmah da kazem da nisam ni u jednom. Ali ne razumijem sto svi napadate nekog kad iznosi svoje misljenje o trenutnoj situaciji, koja definitivno nije bajna. Definitivno ima istine u ovom sto ovi negativci pisu, na tabeli stojimo jako lose, najavljuju se nekakve titule, najavljuje se gradnja stadiona, tenderi, registrovanje nekakvih firmi, vracanje dugova, oslanjanje na nasu djecu, a sad su krenuli i sa ovim spektakularnim pojacanjima. Realno sta imamo od svega ovog nabrojanog, nista!!! Titula nemoguca misija, stadion je nemoguce pravit jer nije cijeli nas, najveci prostor na sjevernoj tribini je privatno vlasnistvo Marsa, Burek takodjer nije nas, od firmi jos uvijek nema nista, nase djece je sve manje i ocito bit ce ih jos manje sto vidimo po ovim pojacanjima sto dolaze. O pojacanjima jos nista ne znamo, jer evo imamo najbolji primjer u svom dvoristu, Joco, euforija sirokih razmjera je bila ovdje kad je stigao, a sad i djeca po mahalama cirkuzaju s njim. Narocito sad kad, po rijecima insajdera, super, pile, vrbanjusa itd itd za pojacanja su zaduzeni Riba i Misimovic, samo nam ostaje Boga molit da ce ubost, al daj boze. Jer kako mogu njih dvojica skontat pojacanje, po cemu, Riba igro lopte za mahalu i za ine banke koje je promjenio, a Misimovic neznam i jeli i to. Ok, mozda oni budu pun pogodak, vidjet cemo, ali nemojte odmah napadat ljude koji, doduse konstanto, pisu crnjake i napadaju Upravu iako ni oni nekad neznaju zbog cega i sto ih napadaju. Kad traze neke dokaze, od insajdera vi ih odmah napadate, polako vrijeme ce pokazat ko je bio u pravu, ali neka ih. Opozicija obicno na kraju nesto dobro donese, i dobro je kad se kritikuje nesto sto ocito nije kako bi trebalo da bude. Zato insajderi, prvenstveno super, pile, vrbanjusa, ili ih ubijte dokazima ili ih ne citajte. Ocito je da mnogo toga ne stima, ako se bude guralo pod tepih bit ce samo gore, zato ovi silni tkzv, aldini samo opletite i derite mozda nesto dobro i donesete. Oprostite na duzem pisanju, al jbg definitivno treba se pisat o ovome i trazit da rade bolje i jos bolje pa dokle doguramo. Zivi bili iz doline plavi.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ako ne mogu sa violinom na kraj izaci nek izvrse kolektivni harakiri..tm8782 je napisao/la:Mislio sam da necu iznositi prljavi ves vezano za neke stvari ali nekad nesto predje sve granice. Bivsi uposlenik je postao jako bezobrazan. Dovodi igrace na probu bez icijeg odobrenja. Ucjenjuje Edisa. Prijeti uposlenicima kluba, ucjenjuje klub da mu daju pare zbog zk izvoda. Jer se prije 5 godina nesto slucajno pojebalo oko sjeverne tribine i plavog zamka. Presao je u sd i sad ucjenjuje klub na sve moguce nacine. Naravno trazi pare. Fkt nisam mogao na ovo da presutim. Vi pojedini nastavite da pljujete po ljudima upravi koji se vec duze vrijeme bore sa ovim uhljupima. Iskreno ja do sad ne bi imao zivaca. Ili bi digao ruke od svega ili bi... Shvatite me kako hocete i kako zelite samo sam rekao istinu i jedan dio koji se desavao jucer danas. Lp za prave manijake...
BUDI ŽELJO !!!
Ma mogu oni drug maltretira ove mladje igrace prijeti ovim mladjim momcima koji rade u klubu. Edis ima problem sa njim jer pokusava dovesti neke svoje igrace. Mene ne cudi od njega kad je bio u stanju da zove NS i prijeti im da nam ne daju licencu onda ni ovo ne iznenadjuje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa ima raznih nacina da mu stanes u kraj, sto legalnih sto nelegalnihHadzijalagic je napisao/la:Ako ne mogu sa violinom na kraj izaci nek izvrse kolektivni harakiri..tm8782 je napisao/la:Mislio sam da necu iznositi prljavi ves vezano za neke stvari ali nekad nesto predje sve granice. Bivsi uposlenik je postao jako bezobrazan. Dovodi igrace na probu bez icijeg odobrenja. Ucjenjuje Edisa. Prijeti uposlenicima kluba, ucjenjuje klub da mu daju pare zbog zk izvoda. Jer se prije 5 godina nesto slucajno pojebalo oko sjeverne tribine i plavog zamka. Presao je u sd i sad ucjenjuje klub na sve moguce nacine. Naravno trazi pare. Fkt nisam mogao na ovo da presutim. Vi pojedini nastavite da pljujete po ljudima upravi koji se vec duze vrijeme bore sa ovim uhljupima. Iskreno ja do sad ne bi imao zivaca. Ili bi digao ruke od svega ili bi... Shvatite me kako hocete i kako zelite samo sam rekao istinu i jedan dio koji se desavao jucer danas. Lp za prave manijake...
Cuj on ucjenjuje klub e ma sta smo spali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.