Izvini al lupaš, opšte poznato je da su direktori tih firmi uplaćivali na posebne račune kao pomoć Sarajevu il Zelji pa onda prebacivali na svoj račun a Sarajevu kurko, e to ti je istina prihvatio ti il ne...narodniheroj je napisao/la:Imali ste preko rahmetli Loje puno više, tu cifru je Braco-gumena glava dobijo godišnje za Vrbanjušu burazeru moj.Nemoj se praviti naivan ,telekom, elektroprivreda i pošta , hej bolan 3 najveća giganta u državiPitaristok je napisao/la:Koliko ja znam imali smo mi i štrumfovi sponzorski ugovor sa FDS 150k KM godišnje, za nesto drugo nikad čuo, prosvjetlei nas kad vec ti znaš...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ma ja ba , u pravu si , izvini molim te.Tako su i 93-će civilne i vojne vlasti pustili Želju da izađe u bijeli svijet i da širi istinu o Bosni .Pitaristok je napisao/la:Izvini al lupaš, opšte poznato je da su direktori tih firmi uplaćivali na posebne račune kao pomoć Sarajevu il Zelji pa onda prebacivali na svoj račun a Sarajevu kurko, e to ti je istina prihvatio ti il ne...narodniheroj je napisao/la:Imali ste preko rahmetli Loje puno više, tu cifru je Braco-gumena glava dobijo godišnje za Vrbanjušu burazeru moj.Nemoj se praviti naivan ,telekom, elektroprivreda i pošta , hej bolan 3 najveća giganta u državiPitaristok je napisao/la:Koliko ja znam imali smo mi i štrumfovi sponzorski ugovor sa FDS 150k KM godišnje, za nesto drugo nikad čuo, prosvjetlei nas kad vec ti znaš...
Počeo si priču kako vas nije država gurala, da te podsjetim , i nemam više volje raspravljati se sa momcima koji nisu u stanju prihvatiti činjenice.
-
Pitaristok
- Kontakt:
To si u pravu, ostalo nisi. Ok, sretno...
@narodniheroj
Da je vlast gurala FKS valjda bi za ovih 69 godina imali nešto više u svom vlasništvu, valjda od tih para koje su Loje i ostali davali ne bi napravili duga poreznoj upravi od oko 3 miliona KM. Daj molim te, svi veoma dobro znamo kako su te pare od sličnih javnih preduzeća završavale, klubovi su služili da pojedinci pare iz tih preduzeća spreme u svoje džepove. I nema veze nek ni sad ne pomažu, u FKS su sposobni ljudi koji mogu namaknuti lovu za samofinansiranje.
Da je vlast gurala FKS valjda bi za ovih 69 godina imali nešto više u svom vlasništvu, valjda od tih para koje su Loje i ostali davali ne bi napravili duga poreznoj upravi od oko 3 miliona KM. Daj molim te, svi veoma dobro znamo kako su te pare od sličnih javnih preduzeća završavale, klubovi su služili da pojedinci pare iz tih preduzeća spreme u svoje džepove. I nema veze nek ni sad ne pomažu, u FKS su sposobni ljudi koji mogu namaknuti lovu za samofinansiranje.
Nema nikakve,ama bas nikakve suradnje sa klubom.Niti kao neki uzimamo dio novca od prodanih karata svoje tribine niti trazimo da nam uprava daje pare,placa pravoze i ulaze na gostujuce tribine.Prije su bile clanske karte islo se na fazon 2 km jug uz clansku 1km.Al imao si popuste na prevozu i nekim artiklima.Sad tog nema.Vulture je napisao/la: Pa zar vi kao grupa nemate svoje clanske karte? Kupite svoje clanske i ni pfenig nece ici lopovima. Problem solved.
I Borac igra jos jednu sezonu za prezivljavanje, ko zna sta dalje, ako i prezivimo, pa opet bodrimo Borac do zadnjeg daha. “I kada crno je, kad Ti ne ide...“, kao sto pjevamo...
Pa i mi za cilj imamo to sve isto sto si ti napisao da sad ne pisem ponovo.
A ako mislis da bojkotom nesto postizete i pokusavate, grdno se varate. Mi bar dajemo svoj glas, cujemo se, iskazujemo ideju, a bojkot je uvijek tih, povucen, nevidljiv, svaciji, pa i vas. Uprava itekako primijeti kad mi npr palimo stolice na SVOM SOPSTVENOM stadionu, time im nanosimo stetu, skidamo igrace nakon utakmice, ako bas ne vide transparente i ne cuju skandiranja. A vas uprava ne vidi, ne cuje. Uostalom, pisemo i sastajemo se sa celnicima i kluba i grada i republike, drzave, entiteta, nazovi kako hoces ( iako ja smatram da je drzava, ali da me sad djeca ne bi napadala na nacionalnu osnovu, itd.), pa ne mozemo ni mi reci da nismo nista pokusavali. Ne znam da li ste barem donosili neke parole na prazne tribine, ali ako niste, nije ni to los nacin, kad vas vec nema tu.
Duge godine borbe za opstanak,stimanja utakmica i obecavanja evrope.Protiv Grbalja kad smo igrali nastimana,sa Ivom Istukom tu sezonu,sve namjesteno jos nam Sarajevo davalo pobjedu na Kosevu gdje bi mi osvojili ligu,nasi laici nisu to htjeli radi neceg drugog.Obecavaju evropu,obecavaju sponzore,obecavaju vracanje duga od tog nema nista,dug sve veci a sponzora sve manje.Od Evrope smo udaljeni 5 godina minimalno.Onda dodje Vlado Jagodic krenu rezultati raja se nalozi kupe utakmicu protiv Zrinjskog 0:2.Pa onda obecavaju evropu kupe utakmicu na otoci i naravno ne izbore je,ode Borac koji je goska dobio u gostima.Direktor kluba ? sportski direktor ? nema toga buraz postave nekog pekara koji je tu da bi baljezgo a oni gore uzetom upravljaju sa njim desnu ruku zategnu uzetom a njegova se digne i sve tako.Niko ne zna sta se desava u klubu,nema izvjestaja koga god pitas kaze dodji sutra ili ne znam ja ja sam tek dosao.Opljackan stadion,odneseno lupam 30-40 hiljada nikad se nije saznalo ko je to..A mi svi dobro znamo da je to maslo uprave.Ko god je dosao u Celik uzeo je dobro auto i dobre vikendice.Mittal je u Celik ulozio kao malo ko,nikad ljudi racuna nisu dobili gdje su otisle te pare,kako je dug veci ako ti ja dam 200 hiljada ? gdje idu te pare ? I naravno ljudi odustanu od Celika.Mirsad Cizmo isto tako ulozio preko 150 hiljada ni sam glupan ne zna gdje su mu pare,a bio dio toga.I onda se boris.Boris se novim statutom s kojim znas da ce ti biti bolje,zasto ? Zato sto cu ja prvi biti clan kluba,zato sto cu ja prvi dizat ruku za novog direktora Celika itd itd.Zato sto ce te pare ici u klub,na vracanje dugova.Zato sto ce doc sponzori,investitori itd itd.Ali oni to nece,onda saznas da oni pisu svoj statut,gdje hoce klub prodat tamo nekom Tanu,pa nije svako budala da dodje u klub koji ima milione i milione duga.Prvo vrati dug,kreni bolje radit,kreni ostvarivati neke rezultate pa ce doc i Tan,dat ce kesa rece evo ga ovo je klub za mene.Smijesno i zalosno al to je Celik.
!
-
narodniheroj
- Kontakt:
@Hilmo druže, ako si pažljivo pratio raspravu mogao si primjetiti da sam napomenuo te lopove koji su vam rovarili po klubu.Momak je počeo priču kako niste pogurani od strani države, a ja prezentirao činjenicu da ste na čelu kluba imali direktore javnih preduzeća.Oni su silu para isisali iz državne hazne i usput su se ugrađivali, ali je u isto vrijeme klub imao veliku korist u smislu obezbjeđivanja svih uslova za takmičenje(uvjek ste dovodili igrače sa strane, imali ste svojih dobrih igrača koji nisu bili jeftini, hoteli, pripreme isl)Možeš li zamisliti da su ti ljudi bili na čelu recimo Čelika, Veleža, Slobode i ostalih.Da li bi oni možda napravili bolje rezultate od postignutih.Druga stvar, lično sam razgovarao sa M.F vođom puta FK Sarajevo u inostranstvo 93-će.Čak ste imali nesmetan prolaz kroz Hercegovinu zahvaljujući rahmetli Juki .Vani ste imali podršku kako klubova domaćina, tako i ljudima iz dkp BIH .Nisam želio ništa da vam omalovažavam , samo odgovorio momku koji je svojim postom iznio netačne podatke.hilmo je napisao/la:@narodniheroj
Njima nije bio cilj da "poguraju" Sarajevo, nego da poguraju sebe i svoje ljude.
tako je, u pravu sihilmo je napisao/la:Njima nije bio cilj da "poguraju" Sarajevo, nego da poguraju sebe i svoje ljude.
https://www.webdesignstudio.ba projekti:
https://advokat-prnjavorac.com
https://epravo.ba/
https://www.advokat.attorney/
http://www.drzavljanstva-advokat.com
https://www.medijator-prnjavorac.com
http://www.bih-pravo.org
http://www.bosna-forum.eu
http://www.jimmys-gym.ba/
https://www.autostakla-novus.com
https://forum.ba
http://www.advokat-numanovic.com
http://www.forum-bosanskog-naroda.de
http://www.drzavljanstva-BiH.de
Zadnja izmjena: agra, dana/u 13 jun 2018, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Slažem se da im je to bio prioritetni cilj, ali nečeš mi valjda reći da je svaka marka otišla u njihove dzepove. Ja iako se volim malo zezati, s tobom ne bih sigurno, jako cijenim tvoje ponašanje na forumu.Mislim bih ako bi ti prihvatio zezanciju.Osim ovoga što sam spomenuo znam još dosta detalja, družio sam se često sa momcima koji su nekada vodili sjever, kod jednog od njih na Stupu u njegovoj kafani, knjigu bi mogli napisati šta se sve dešavalo.I poznati su mi problemi s kojim ste se susretali , čak ako ti nešto znači meni lično je drago što ste ih prevazišli.Nisam ja ovaj novopečeni navijač da na nož dočekujem uspjehe komšija, imam puno raje i familije koji su bordo krvi , moramo se uvažavatihilmo je napisao/la:Njima nije bio cilj da "poguraju" Sarajevo, nego da poguraju sebe i svoje ljude.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tek sad procitahJaozinho22 je napisao/la:Haj kad smo ovako veseli @FrancescoTotti,skidaj BRKU s avatara časno si ga nosio
@head,hilmo i ostali moji koji visite na ovoj temi
Kako mi niste javili za ovo ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ma navikli bolan ljudi na tebe s Brkicom...žao im što ga mijenjašFrancescoTotti je napisao/la:Tek sad procitahJaozinho22 je napisao/la:Haj kad smo ovako veseli @FrancescoTotti,skidaj BRKU s avatara časno si ga nosio![]()
@head i ostali moji koji visite na ovoj temi![]()
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
FaraonTM je napisao/la:Kako ide tada popularna pjesma "Zrinja skidaj tange evo ide Dudelange"
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jaozinho22 je napisao/la:Ma navikli bolan ljudi na tebe s Brkicom...žao im što ga mijenjašFrancescoTotti je napisao/la:Tek sad procitahJaozinho22 je napisao/la:Haj kad smo ovako veseli @FrancescoTotti,skidaj BRKU s avatara časno si ga nosio![]()
@head i ostali moji koji visite na ovoj temi![]()
Evo me prodisao napokon...
Tebi hvala, dovidjenja, i do neke druge opklade
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Jaozinho22
- Kontakt:
I tebi haveru što si ispao korektan do kraja,sve najboljeFrancescoTotti je napisao/la:Jaozinho22 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:[quote="Jaozinho22"![]()
Evo me prodisao napokon...
Tebi hvala, dovidjenja, i do neke druge opklade
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Ovo što je Husic dogovorio sa gradom je jeb.en stvar. Vidjet cemo koliko rata će se uplatiti
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gator je napisao/la:Ovo što je Husic dogovorio sa gradom je jeb.en stvar. Vidjet cemo koliko rata će se uplatiti
pa oni kad potpisu to se mora uplatiti.. papir koji poptisu sa drzavom to je to oni ga preuzeli i to je obaveza ... znaci grad se snositi sankcije ako ne uplate..svakako da ce uplacivati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jel se to stabilizovala situacija u Slobodi? Da ne citam unazad tonu postova.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Eno imas 20-minutni intervju na nasoj temi.Derdiyok je napisao/la:Jel se to stabilizovala situacija u Slobodi? Da ne citam unazad tonu postova.
Covjek hladno najavio napad na duplu krunu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
da, uskoro ćemo biti beton, na svim poljimaDerdiyok je napisao/la:Jel se to stabilizovala situacija u Slobodi? Da ne citam unazad tonu postova.
Aj sacu bas da pregledam. Drago mi je ako se stabilizovalo sve radi dobrobiti bh fudbala ali...
Sarajv`o sampion!
Sarajv`o sampion!
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.