Premijer liga 2015/16
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2015/16
Parovi 4. kola EHF Challenge kupa. U zeničku Arenu dolazi švicarski Wacker Thun...

Sretno Zenicani....nicazecrew je napisao/la:Parovi 4. kola EHF Challenge kupa. U zeničku Arenu dolazi švicarski Wacker Thun...

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Prva utakmica se igra 13./14. februara a revans u Švicarskoj 20./21. februara. Naprijed likČe 

Vogošća u četvrtak protiv Izviđača, a u petak protiv Gradačca

Za dva dana dvije tekme

Za dva dana dvije tekme
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga 2015/16
Ma nije moguceRule_hz je napisao/la:Vogošća u četvrtak protiv Izviđača, a u petak protiv Gradačca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za dva dana dvije tekme

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga 2015/16
Eto da jeste, utakmica zakazana u petak 19:00. Cirkus koloradoesprit24 je napisao/la:Ma nije moguceRule_hz je napisao/la:Vogošća u četvrtak protiv Izviđača, a u petak protiv Gradačca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za dva dana dvije tekme![]()

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam za ovo od jucer, sramota je da ovako izmoreni igraju najjacu utakmicu lige poslije europe i onda dan poslije gostovanje...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Provjereno 100% da se utakmica igra u petak, bas prijatelj mi sad reče isto....MortemHz je napisao/la:Znam za ovo od jucer, sramota je da ovako izmoreni igraju najjacu utakmicu lige poslije europe i onda dan poslije gostovanje...
Sta reci nego smijesno al def.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zasto se ne igra u Gradčcu u subotu,mozde je se trebalo onda igrati sa Izvidačem u srijedu?Rule_hz je napisao/la:Provjereno 100% da se utakmica igra u petak, bas prijatelj mi sad reče isto....MortemHz je napisao/la:Znam za ovo od jucer, sramota je da ovako izmoreni igraju najjacu utakmicu lige poslije europe i onda dan poslije gostovanje...
terra je napisao/la:Zasto se ne igra u Gradčcu u subotu,mozde je se trebalo onda igrati sa Izvidačem u srijedu?Rule_hz je napisao/la:Provjereno 100% da se utakmica igra u petak, bas prijatelj mi sad reče isto....MortemHz je napisao/la:Znam za ovo od jucer, sramota je da ovako izmoreni igraju najjacu utakmicu lige poslije europe i onda dan poslije gostovanje...
U poslom kolu, najavi tj nominacijiu objavljeno da Vogosca igra s Izvidjacem u cetvrtak tj kad su objavljene satnice i termini. I Gradacac namjerno stavi Petak. Znaci znalo se da igramo u Cetvrtak jer je objevljeno bilo u nominaciji. Smijesno, al to je saban liga gdje moze svr
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- gradacac10
- Kontakt:
7.9.2015.godine se znalo da se utakmica sa Gradaccem igra u petak 4.12.2015.godine, a prije vise od 40 dana se znalo da je utakmica sa S. Petersburgom u navedenom terminu kada se igralo, i NAMJERNO se stavi Izvidjac u cetvrtak, misleci da je Gradacac nebitan i da ce popustiti, dakle mi nismo krivi niti najmanje. Utakmica je redovno kolo, koje se moze bez problema igrati kad i treba, a odgodjeno kolo sa Izvidjacem se nije trebalo stavljati tu u koliziju. Nemojte nas kriviti...Rule_hz je napisao/la:U poslom kolu, najavi tj nominacijiu objavljeno da Vogosca igra s Izvidjacem u cetvrtak tj kad su objavljene satnice i termini. I Gradacac namjerno stavi Petak. Znaci znalo se da igramo u Cetvrtak jer je objevljeno bilo u nominaciji. Smijesno, al to je saban liga gdje moze svr
Vogosca - Izvidjac 21-33
- samo_lijevo
- Kontakt:
no rules je napisao/la:Vogosca - Izvidjac 21-33

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Uh,uh...samo_lijevo je napisao/la:no rules je napisao/la:Vogosca - Izvidjac 21-33![]()

-
- Kontakt:
E ako je ovo derbi prvenstva onda nam se crno piše.Zaslužena pobjeda Izviđača ali nije Izviđač toliko bio dominantan koliko je Vogošča tankosava.Sve slabosti isplivale na površinu.Pivot Kadrič slučajno predsednikov sin oborio rekord u glupostima koje igrač može napraviti za kratko vrijeme na terenu.Od neznanja do nekulture.Možda skrene pažnju selektora. Markoviča.
20:30 pobjeda RKVPH
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Maglaj : Prijedor 38:26 (20:10)
Rukometaši RK Maglaj večeras su u svojoj dvorani u okviru 13. kola Premijer lige BiH lakše od očekivanog savladali ekipu Prijedora rezultatom 38:26 (20:10). Gostujući rukometaši samo su na početku meča u nekoliko navrata imali prednost, a onda je uslijedila fantastična igra Mašinih izabranika koji su na poluvrijeme otišli sa deset golova prednosti. U drugom poluvremenu rukometaši Maglaja samo su nastavili igrati svoju igru iz prvog poluvremena i na kraju porazili blijedi Prijedor sa čak 12 golova prednosti. Kod rukometaša Maglaja Čičkušić je večeras pogađao 6 puta, Alić i Mehinagić po 5 puta, Bradarić, Omerović i Ridžal po 4 puta, Čosić je dodao 3 gola, Husarkić, Kujrić i Abdurahmanović po 2, a Šahinović je dodao 1. Fantastičan je večeras bio i golman Maglaja Hadžihasić. Kod gostujućih rukometaša rapsucani su bili Savić i Daničić, sa 9, odnosno 8 golova. Miljuš je dodao 5, Kaurin 2, a Šešić i Cvijić po 1 gol.
(MaglajInfo.com)
Ne kontam ovu promjenu u programu BHT1Rule_hz je napisao/la:Termini i redoslijed prijenosa:
RK Čelik - RK Izviđać | 25.10. (15:25)
RK Bosna Visoko - RK Gračanica | 1.11 (15:25)
RK Sloga - RK Izviđać | 11.11. (14:40) (Ovaj termin, hmmm?)
RK Derventa - RK Gradačac | 14.11. (15:25)
RK Sloga - RK Prijedor | 21.11. (15:25)
RK Vogošća - RK Izviđać | 28.11. (15:25)
RK Čelik - RK Sloboda Solana | 5.12. (15:25)
RK Konjuh - RK Maglaj | 12.12. (15:25)
RK Krajina - RK Prijedor | 19.12. (15:25)
Ovo je bilo ocito od saveza daj šta daš samo da nas ne prozivaju, al eto nakon toliko ne brige "dobro" je i ovo.....![]()
![]()
![]()
Bosna (S) - Derventa, danas u 15:25.
Javno su se iz Bosne zalili na odluku BHTV-a da Bosnu ne prenose u prvom dijelu ... i evo udovoljili su im i vec drugu utakmicu ce ih prenositi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.