ma baljak s ovim nema nista vjeruj mi,aludiram na prozivanje duskejurisic od neki dan..Ajzea je napisao/la:Noga ko kod Seedorfasuper je napisao/la:dobar Ramo,Baljak ga doveoAjzea je napisao/la:
Isti Zoran građom![]()
![]()
Vidjet ćemo kroz par treninga da li se trebamo zahvaliti Baljku za dovođenje ovog Mirsada Terze
@djedovic
Ako ne zna, stavit ćemo ga na zadnjeg veznog
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ma znam bolan, i ja sam na to aludirao 
"Samo Bog zna kakva će mi biti budućnost, ali moj cilj je da zaigram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Moram biti ovdje još osam mjeseci kako bih uzeo bosanskohercegovačko državljanstvo i stekao pravo nastupa za reprezentaciju. Navijači me vole i to mi je veoma drago". Thiago
Hajd što za reprezantaciju pravimo domaće nego ćemo početi i strane
Kakva smo sila postali kada reprezentaciji Brazila otimamo igrače
"Samo Bog zna kakva će mi biti budućnost, ali moj cilj je da zaigram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Moram biti ovdje još osam mjeseci kako bih uzeo bosanskohercegovačko državljanstvo i stekao pravo nastupa za reprezentaciju. Navijači me vole i to mi je veoma drago". Thiago
Hajd što za reprezantaciju pravimo domaće nego ćemo početi i strane
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Da ne bude novi Ali Dia. Suhveli ovo, treba njega dobro prostudirati
Ambiciozno, dobra stvar. Znaci da ce da grizeAjzea je napisao/la:Ma znam bolan, i ja sam na to aludirao
Hajd što za reprezantaciju pravimo domaće nego ćemo početi i strane![]()
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 02 dec 2015, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ovi na sport primusu spominju interesovanja za ovog Fedora Predragovića iz Borca..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ulaz besplatan, 2000 milje vrh. Sve preko nogom u guzicu
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Koliko je godina ovom Rami?? I zar je moguce da nema nikakav video? Gdje je igrao? Ima li ista o njemu?
BUDI ŽELJO !!!
Imamo Farisa, doso Ramo. Ko je sljedeci?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
djedovic01
- Kontakt:
ahahhahahaAjzea je napisao/la:Noga ko kod Seedorfasuper je napisao/la:dobar Ramo,Baljak ga doveoAjzea je napisao/la:
Isti Zoran građom![]()
![]()
Vidjet ćemo kroz par treninga da li se trebamo zahvaliti Baljku za dovođenje ovog Mirsada Terze
@djedovic
Ako ne zna, stavit ćemo ga na zadnjeg veznog
Nek se dovode igraci na probe pa cemo vidjet, samo bojim se da ce ovaj nekog povrijediti na treningu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Hadzijalagic je napisao/la:Koliko je godina ovom Rami?? I zar je moguce da nema nikakav video? Gdje je igrao? Ima li ista o njemu?
20 godina, 195 cm visok.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
SinišaAsharaK je napisao/la:Imamo Farisa, doso Ramo. Ko je sljedeci?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
špicvrbanjusa je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:Koliko je godina ovom Rami?? I zar je moguce da nema nikakav video? Gdje je igrao? Ima li ista o njemu?
20 godina, 195 cm visok.
FedorAjzea je napisao/la:SinišaAsharaK je napisao/la:Imamo Farisa, doso Ramo. Ko je sljedeci?
@čaršijaba
Jeste špic
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Ja sam skeptican po pitanju Predragovica. imam osjecaj da bi bio nula kod nas, nesto tipa Joco. Ono ocekujes ga, i buuum. Desi se sto se desi ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Koga god smo doveli iz borca bio je katastrofa haha
Mlad je momak,ima vremena da se pokaze kod nas..Joco je stara garda ali nista ne pokazuje..AsharaK je napisao/la:Ja sam skeptican po pitanju Predragovica. imam osjecaj da bi bio nula kod nas, nesto tipa Joco. Ono ocekujes ga, i buuum. Desi se sto se desi ...
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Haj neka je mlad.. Djeluje kao kakav sprinter samo je malo pretjero sa presomvrbanjusa je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:Koliko je godina ovom Rami?? I zar je moguce da nema nikakav video? Gdje je igrao? Ima li ista o njemu?
20 godina, 195 cm visok.
BUDI ŽELJO !!!
Nisam pitao. Znam da je špic. Mnogi će se iznenaditi na proljeće, kakvog smo igrača doveli. Volio bih da potiše na duži period, bar 3-4 godine.vrbanjusa je napisao/la:FedorAjzea je napisao/la:SinišaAsharaK je napisao/la:Imamo Farisa, doso Ramo. Ko je sljedeci?
@čaršijaba
Jeste špic
Sve je to fino, ali o ovom liku nema apsolutno nikakvih podataka (cak ni na transfermarkt), osim njegovog licnog twittera. Realno, vise o meni ima podataka na Google-u. Mislim dabogda on postao najbolji strijelac u historiji PL i iz Zelje postao reprezentativac Nigerije, ali sam eto nekako nakon ovog malog "hype-a" koji se stvorio oko njega ipak ocekivao nekog s vecom reputacijom.
@carsijaba
Izvinjavam se, mislo sam da pitaš
. I ja sam čuo da ima dobre preporuke, nadam se da će se te priče ostvariti.
Izvinjavam se, mislo sam da pitaš
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.