FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nama je utakmica sa Sirokim trenutak istine.
Jednostavno, moramo dobiti iz vise razloga.
Pod tim ne mislim ni na sta sto je mimo sporta.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Bolje i da ne gledamo te razloge mimo sporta, koliko god nam bilo to bitno. Ove sezone svaki put kad je bilo nesto vise vezano za utakmicu syebali su. Ovaj put ocekujem da poginu radi tri boda i ni rad cega drugog.Evander je napisao/la:Nama je utakmica sa Sirokim trenutak istine.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Tačno su s.j.e.b.a.l.i svaki put , godišnjica Vedrana ,rođendan kluba ....
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Upravo to.DrustveniParazit je napisao/la:Bolje i da ne gledamo te razloge mimo sporta, koliko god nam bilo to bitno. Ove sezone svaki put kad je bilo nesto vise vezano za utakmicu syebali su. Ovaj put ocekujem da poginu radi tri boda i ni rad cega drugog.Evander je napisao/la:Nama je utakmica sa Sirokim trenutak istine.
Treba da igraju za tri boda, za sto bolju startni poziciju za proljece, za mir u kuci naredna tri mjeseca.
To je i vise nego dovoljno razloga da poginu boreci se na terenu.
Posle dugo vremena za Jesića i igrace trenutak istine.
Dobiti Slaviju,Drinu i Travnik po meni i nije neko mjerilo, zbog koje treba da ih dižemo u visine.Evo prilike Jesicu i igracima da kazemo, da ova ekipa fakat ima, glavu,rep ,kvalitet.
Dobiti Slaviju,Drinu i Travnik po meni i nije neko mjerilo, zbog koje treba da ih dižemo u visine.Evo prilike Jesicu i igracima da kazemo, da ova ekipa fakat ima, glavu,rep ,kvalitet.
Ja mislim da nije vrijeme da se Jesicu sudi,igracima da,al ovo nije Jesina ekipa tako da bih njega izdvojio,sta god da se deslio dole,Jesu cemo suditi na proljece kad prodje pripreme i kad pocnu utakmice,kad on skroji ekipu po svojim zeljama,dosad uradjeno ja sam prezadovoljan bez obzira na rezultat u listici sto se Jese tice,dokazao je autoritet prije svega sto je nama bilo prijeko potrebno,rijesio nas klana,rak rane nase,sto smo svi davali titulu da se njih rijesimo,za mene dosta za kratko vrijeme...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Slazem se.amypitar je napisao/la:Posle dugo vremena za Jesića i igrace trenutak istine.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Zna li neko sta sa Duljom.
Ide-ostaje
Ide-ostaje
Ma ja mislim da ćemo ga zadržati barem do ljeta. Glupo bi bilo da ga sad na pauzi prodamo, a mislim da tako i uprava razmišlja.amypitar je napisao/la:Zna li neko sta sa Duljom.![]()
Ide-ostaje
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ja mislim da ćemo ih razvaliti u Lištici, živi bili pa vidjeli

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- PitarBordo
- Kontakt:
Vidi ovog sa Muhamedovim avatarom... kontam kad poče pisati dijaktirične znakove i on...
Mislim kao što neko reče; ako ćemo ikada dole pobjediti, sada je vrijeme za to.
Mislim kao što neko reče; ako ćemo ikada dole pobjediti, sada je vrijeme za to.
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Kod mene dva mjesta slobodna u avionu, ko hoce nek se javiu pp
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zagor je napisao/la:Ma ja mislim da ćemo ga zadržati barem do ljeta. Glupo bi bilo da ga sad na pauzi prodamo, a mislim da tako i uprava razmišlja.amypitar je napisao/la:Zna li neko sta sa Duljom.![]()
Ide-ostaje
I ja bi volio da ostane do ljeta,ali...
Niko na pare nije imun,pa Manchester U za dobru lovu proda igraca.
Daj bože da odolimo fins ponudama.Vec ako ga prodamo nek skupo prodamo kozu.Bez 4-5 mil.ne bi ga trebalo dati.
Znam da je cifra velika,neralna, za igraca Prenijer lige,ali ako ga zele nek plate.Onda ga na ljeto dati za realnu cifru od 2-3 mil km.
Ostaje, odbijene su ponude za njega. Jedino ako neko bas ne bude stedio, onda jbgamypitar je napisao/la:Zna li neko sta sa Duljom.![]()
Ide-ostaje
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Tesko ce biti dole. Moja prognoza je nerjeseno.
Mada, da se mene pita, ne bi pristao da igramo sa Listicom sve dok se ne zadovolji pravda za naseg Vedrana.
Mada, da se mene pita, ne bi pristao da igramo sa Listicom sve dok se ne zadovolji pravda za naseg Vedrana.
Polomit ćemo ih na terenu .
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo ući u utakmicu kao protiv Slobode. Kao da nam je zadnja šansa da ne ispadnemo u petu ligu. Ostalo će se samo složiti.
Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dzemo crveni dobija ko da gledam.Besic je napisao/la:Polomit ćemo ih na terenu .
Kallasi će eksplodirat
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Laganini1986, mnon46, Proximic, sekac i 30 gostiju.