James..Virtu4l je napisao/la:Realu ne cvjetaju ruže, zar ne? Odgovorno tvrdim da niti jedan od najbrojanih nije bolji igrač od Pjanića, niko od njih nema Pjanićev vic i kreaciju. Što se tiče sistema koji si spomenuo, koji je to sistem? Kakav to sistem ima Real Madrid? Okolo pa do Ronalda? Uz poneki bljesak ostalih igrača. Sistem u kojem Ronaldo izvodi sve slobodnjake, a zabije svaki trideseti, bez obzira što tu ima mnogo boljih izvođača od njega, prije svih James.... itd...pinoglavi je napisao/la:Modric, Kross, Isco, Kovacic, James. Ne znam kako bi imao dobru minutazu u Realu iako mislim da bi se uklopio u njihov sistem ukoliko bi igrao.
Real se prvo mora riješiti nesposobnog trenera, a tek onda razmišljati o drugim promjenama.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Real nije uništio niti jednog igrača, svaki je dobio priliku koju nije iskoristio. Real Madrid je san svakog klinca koji prvi put udari loptu i potrebno je mnogo da bi dobio priliku u Realu. Kad je jednom dobiješ, ili je iskoristiš ili ne, nema treće opcije.Captain4 je napisao/la:Ako ode u Real mogao bi sebi uništiti karijeru vrlo lagano. Pa oni su uništili najboljeg igrača svijeta ( Kaku ) , postoji šansa da bi i Pjanić isto prošao.
Ni Luka i James nisu bolji od njega, ali jednostavno igraš ligu gdje protivnicima redovno trpaš po 5-6 komada pa sve što znaš dolazi do izražaja. Ne kažem ni da je Pjanić bolji od njih, nijanse odlučuju, a nijenase su veoma bitne na ovom nivou. Plus što je James sklon povredama i svako malo je odsutan.
Recimo ove sezone Real nije izgubio niti jednu utakmicu kad James nije bio na terenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Realu MNOGO potrebniji

- Donnie Darko
- Kontakt:
Hames i Pjanić nisu ni približno ista pozicija, zašto uopšte poredite njih? Jedan ofanzivni vezni/krilo, drugi čisti centralni vezni. Modrić i Kroos bi mu bili konkurencija, Modrić je po meni bolji (s tim da ima 30 godina i ne znam koliko još može ovako), dok je Kroos po meni poprilično precjenjen igrač, mislim dobar je, ali nije igrač koji pravi razliku na terenu. Kad je Real bio dobar i on je kao dominirao, a svaki put kad je Real bio u krizi nigdje ga nije bilo. I ono, dominira u Njemačkoj gdje i Khedira izgleda kao Yaya Toure a vrhunca karijere. Kovačić je upitnik.
Nisu mu po meni ni Real ni Barcelona realne opcije. Oba tima su popunjena na njegovoj poziciji dobrim i odličnim igračima, a moraju poboljšati druge pozicije. Ne znam ni zašto mora baš u ta dva kluba otić, kao da su jedina dva velika kluba na planeti.
Nisu mu po meni ni Real ni Barcelona realne opcije. Oba tima su popunjena na njegovoj poziciji dobrim i odličnim igračima, a moraju poboljšati druge pozicije. Ne znam ni zašto mora baš u ta dva kluba otić, kao da su jedina dva velika kluba na planeti.
Da gospodine 'ograničen sam kao balkon'. Obično su prava pojačanja potrebna onome kome ne cvjetaju ruže i ko već sad u najavi ima još jednu propalu sezonu i nisu potrebna onome ko prekucava sva takmičenja koja igra.Ajax je napisao/la:Realu MNOGO potrebniji![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma dobro James i Isco igraju blize golu od Miralema tako da mu oni nisu prava konkurencija, naveo sam ih jer ipak igraju u veznom redu.
Kada sam napisao sistem Reala mislio sam na to da vole vezne igrace poput Miralema, box to box tipa, kao i to da Miralem ima s kim igrati, ne pati od statusa zvijezde a takvi igraci itetkako trebaju ovom Realu(a i ne zna igrati kada je jedan od glavih zvijezda tima), a i imao bi dosta igraca ispred sebe u ofanzivi sto Pjanicu godi.
Kada sam napisao sistem Reala mislio sam na to da vole vezne igrace poput Miralema, box to box tipa, kao i to da Miralem ima s kim igrati, ne pati od statusa zvijezde a takvi igraci itetkako trebaju ovom Realu(a i ne zna igrati kada je jedan od glavih zvijezda tima), a i imao bi dosta igraca ispred sebe u ofanzivi sto Pjanicu godi.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ne znam kako je Real popunjen kad si nabrojao samo Kroosa i Modrića koji ima 30 godina? Plus što je prvi veliki čoker kad su bitne utakmice.Donnie Darko je napisao/la:Nisu mu po meni ni Real ni Barcelona realne opcije. Oba tima su popunjena na njegovoj poziciji dobrim i odličnim igračima, a moraju poboljšati druge pozicije. Ne znam ni zašto mora baš u ta dva kluba otić, kao da su jedina dva velika kluba na planeti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Veze ti nemas sa vezom o cemu pises. Tu i tamo ponesto i napises tacno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 dec 2015, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne, Barceloni je potrebniji. Ne znam šta čekaju više, očigledno im ovaj vezni red ne funkcioniše ovakav kakav jesteAjax je napisao/la:Realu MNOGO potrebniji![]()
Kakva šizologika jbt
@virtual, ima i kovačić. nisu ga valjda džaba dovodili. to su tri igrača na poziciji centralnog veznog, ne znam kud ćeš više.
@Donnie
Samo ti brani svog "druga" provokatora. Ne moze biti MNOGO potrebniji Realu ako je podjednako popunjen na tim pozicijama kao Barcelona. Da si mu stvarno pravi drug rekao bi mu da se ne bruka jer i u Realu i u Barceloni je prevelika konkurencija na njegovoj poziciji trenutno i da u ovom momentu to nebi bilo realno osim ako se ne proda koji od tih igraca ili u slucaju teze povrede.
Samo ti brani svog "druga" provokatora. Ne moze biti MNOGO potrebniji Realu ako je podjednako popunjen na tim pozicijama kao Barcelona. Da si mu stvarno pravi drug rekao bi mu da se ne bruka jer i u Realu i u Barceloni je prevelika konkurencija na njegovoj poziciji trenutno i da u ovom momentu to nebi bilo realno osim ako se ne proda koji od tih igraca ili u slucaju teze povrede.
I onda se ljuti kad ga izrafalam na svakoj temi.Donnie Darko je napisao/la:Ne, Barceloni je potrebniji. Ne znam šta čekaju više, očigledno im ovaj vezni red ne funkcioniše ovakav kakav jesteAjax je napisao/la:Realu MNOGO potrebniji![]()
Realu je sigurno potrebniji, jer oni moraju mijenjati nešto, ali opet mislim da im nije na listi prioriteta.
Kakva šizologika jbt
Sumnjam da će Kovačić u skorijoj budućnosti preuzeti neku od bitnih uloga, ovo što je odigrao i nije bilo baš impresivno, bar koliko sam ja gledao, ali on je mlad. Stvarno ne vidim da se tu neko izdvaja. Real nema magiju na sredini, previše trke, a malo kreacije i iskreno se nadam da je sve ovo što se piše istina. Da napokon stavimo tačku na Pjanića, ili jeste ili nije...Donnie Darko je napisao/la:@virtual, ima i kovačić. nisu ga valjda džaba dovodili. to su tri igrača na poziciji centralnog veznog, ne znam kud ćeš više.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Siguran sam da bi ostvario maksimalni potencijal u Realu ali ne mislim bas da bi im donio prevagu na terenu koju traze.
Nad tobom sunce najljepše sja
Prevaga znači da budu bolji od Barcelone, što je po mom mišljenju u ovom trenutku nemoguće, bar ne bez pravog trenera. Sa druge strane, naš igrač u Realu? Ko bi normalan to odbio.pinoglavi je napisao/la:Siguran sam da bi ostvario maksimalni potencijal u Realu ali ne mislim bas da bi im donio prevagu na terenu koju traze.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I to ON govori. ON koji je mjesecima ismijavao Pjanica na ovoj temi. On i Husika najvise. Samo sto je Husika ostao dosljedan sebi a po ovom je Pjanic navodno proigrao sto naravno nije tacno. Uvijek je bio isti igrac samo sto je na pocetku ove sezone postigao vise golova. Jer nema ni Tottija, Ljajica i eto dobro usao u sezonu. I sada odjednom ga ne kritikujes vise nego je proigrao, Kako da ne
Eto nek je i u reprezentaciji proigrao kada si ga ismijavao ovdje kako mu smetaju Misimovic itd. Nista Pjanic nije drugciji igrac nego sto je bio.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ako nije sad bolji, za godinu dana će biti, zar ne? Čisto zbog biološkog sata, logika?JohnCleese je napisao/la:![]()
opet Real, opet Barsa
opet bolji od Modrica i naravno opet svi samo realno govore
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gedaj to ovako. Barceloni Pjanić uopšte nije potreban. Dakle apsolutna nula. Ljudi igraju savršenu igru, vezni red kakav jeste savršeno funkcioniše (čak i bez Rafinhe koji je povrijeđen do marta) a još će dodatno biti pojačan u januaru.Ajax je napisao/la:@Donnie
Tako da Realu koliko god bio potreban (a trenutno kako im izgleda igra samo im novi golman nije potreban), to je ogromna razlika naspram apsolutne nule. Ja mislim da bi promjena trenera riješila Realova probleme sa veznim redom, ali možda ovi u klubu ne misle tako, ko će ga znati.
I mi smo dobili obje utakmice koje Džeko nije igrao (Kipar i Izrael), to ne znači da možemo bez njega.Virtu4l je napisao/la:Real nije uništio niti jednog igrača, svaki je dobio priliku koju nije iskoristio. Real Madrid je san svakog klinca koji prvi put udari loptu i potrebno je mnogo da bi dobio priliku u Realu. Kad je jednom dobiješ, ili je iskoristiš ili ne, nema treće opcije.Captain4 je napisao/la:Ako ode u Real mogao bi sebi uništiti karijeru vrlo lagano. Pa oni su uništili najboljeg igrača svijeta ( Kaku ) , postoji šansa da bi i Pjanić isto prošao.
Ni Luka i James nisu bolji od njega, ali jednostavno igraš ligu gdje protivnicima redovno trpaš po 5-6 komada pa sve što znaš dolazi do izražaja. Ne kažem ni da je Pjanić bolji od njih, nijanse odlučuju, a nijenase su veoma bitne na ovom nivou. Plus što je James sklon povredama i svako malo je odsutan.
Recimo ove sezone Real nije izgubio niti jednu utakmicu kad James nije bio na terenu.
Pratim Real Madrid redovno prijatelju i James je trenutno najbolji igrač Reala, prošle sezone je bio rame uz rame sa Ronaldom. To ti može potvrditi svaki simpatizer RM sa ovog foruma.. Objektivno govorim jer bih i ja volio da je Pjanić daleko iznad svih spomenutih, ali to jednostavno nije tako, ovaj momak je ispred svih nabrojanih.. I to daleko, vjeruj mi
Real i igra jedino kada je James u prvom sastavu, bez njega izostaje kreacija. Istina je i ovo što @pinoglavi govori, on mu svakako i nije konkurencija, na sreću.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma jasno, gledao sam ih dovoljno puta obzirom da imaju dobre termine, ali James je često povrijeđen. Meni je zapao za oko sa slobodnjacima gdje je perfektan, ali šutira ih samo kad mu Ronaldo dozvoli.Ajzea je napisao/la:I mi smo dobili obje utakmice koje Džeko nije igrao (Kipar i Izrael), to ne znači da možemo bez njega.
Pratim Real Madrid redovno prijatelju i James je trenutno najbolji igrač Reala, prošle sezone je bio rame uz rame sa Ronaldom. To ti može potvrditi svaki simpatizer RM sa ovog foruma.. Objektivno govorim jer bih i ja volio da je Pjanić daleko iznad svih spomenutih, ali to jednostavno nije tako, ovaj momak je ispred svih nabrojanih.. I to daleko, vjeruj mi
Real i igra jedino kada je James u prvom sastavu, bez njega izostaje kreacija. Istina je i ovo što @pinoglavi govori, on mu svakako i nije konkurencija, na sreću.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.