FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Transfer1312
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sad me zbuni. Da li mogu, ili ne mogu predložiti više članova skupštine?Fanzi je napisao/la:
Jedan član - jedan delegat. Ja sam predložio 54 člana
Mislim da će više od pola skupštine biti birano od strane članova. Ostatak sponzori i bivši predsjednici.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Mozes predloziti koliko hoces, ali glasas za jednog. Ja sam ga tako skontao.ublehas je napisao/la:Sad me zbuni. Da li mogu, ili ne mogu predložiti više članova skupštine?Fanzi je napisao/la:
Mislim da će više od pola skupštine biti birano od strane članova. Ostatak sponzori i bivši predsjednici.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Samo jednog. Šalio sam seublehas je napisao/la:Sad me zbuni. Da li mogu, ili ne mogu predložiti više članova skupštine?Fanzi je napisao/la:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Taj isti **** je sovodio luiza ibaneza kod nas tako daTransfer1312 je napisao/la:Citam i ne vjerujem. Ok proba nigerijac nikad se ne zna , vrijedi probati iskreno. Al dovodit Predragovica , pored Radinovica ili Redzica iz Borca je van svake pameti. Predragovic ove polusezone vise presjedio na klupi , on nije pojacanje on je prinova. Bogicevic otpisan u Olimpicu i dolazi nama , ako je za Stanu istina ok je onda to opravdavam. Sve ostalo upamtite bili bi promasaji i imali bi velikih problema u drugoj polusezoni. Ovo ako je istina onda sam zaista razocaran..
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
Transfer1312
- Kontakt:
.MrRiccoli je napisao/la:Taj isti **** je sovodio luiza ibaneza kod nas tako daTransfer1312 je napisao/la:Citam i ne vjerujem. Ok proba nigerijac nikad se ne zna , vrijedi probati iskreno. Al dovodit Predragovica , pored Radinovica ili Redzica iz Borca je van svake pameti. Predragovic ove polusezone vise presjedio na klupi , on nije pojacanje on je prinova. Bogicevic otpisan u Olimpicu i dolazi nama , ako je za Stanu istina ok je onda to opravdavam. Sve ostalo upamtite bili bi promasaji i imali bi velikih problema u drugoj polusezoni. Ovo ako je istina onda sam zaista razocaran..
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 02 dec 2015, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
Provjereno dobri hakeri.. Nek prvo osnove nauče

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
momak misli na portal taj neki sto povezuje nas s tim iz bojca da je izvalio da nam dolazi ibanez nedavno.Transfer1312 je napisao/la:Ne kontam o cemu ti pises? Kakav Luiz Ibanez ? Procitaj malo moj komentar bolje LPMrRiccoli je napisao/la:Taj isti **** je sovodio luiza ibaneza kod nas tako daTransfer1312 je napisao/la:Citam i ne vjerujem. Ok proba nigerijac nikad se ne zna , vrijedi probati iskreno. Al dovodit Predragovica , pored Radinovica ili Redzica iz Borca je van svake pameti. Predragovic ove polusezone vise presjedio na klupi , on nije pojacanje on je prinova. Bogicevic otpisan u Olimpicu i dolazi nama , ako je za Stanu istina ok je onda to opravdavam. Sve ostalo upamtite bili bi promasaji i imali bi velikih problema u drugoj polusezoni. Ovo ako je istina onda sam zaista razocaran..
51%--------49%
-
Transfer1312
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nije valjda da fkt vracamo bogicevica. Mislim kontam da nece biti bogdanovica radi povrede duze vremena i da nam treba neko jer nemozemo ostati na dva stopera i jednu izmjenu juniora, ali brate koji ce nam k...c bogicevic
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
hahaFanzi je napisao/la:Sa ovog foruma, za članove skupštine kluba mogli biste podržati:
- ipe
- pile
- DANAN
- dove
- carsijaba
- boccaccio
- tm8782
- fedeltafrotta
- salle_eh
- hadzijalagic
Okrenite se toj priči!
mora da se znamo uživo, ili bar ti mene znaš čim me predlažeš za ovako nešto ozbiljno
doduše, kao salle me znaju gotovo svi koji me i znaju, imenom možda ni 10% poznanika
u zadnje vrijeme sam previše kritičan, čak su me neki počeli smatrati ajdinom (pu pu pu) ali jedina je istina da mi je Željo na prvom mjestu (nakon porodice naravno) i da ne prođe jedan sat da o njemu ne mislim, razmišljam...
čast mi je što je bar neko prepoznao to, a ja ću se eto zarad toga potruditi da zadržim ovo negativno mišljenje za sebe do te famozne skupštine (istina nije to negativno mišljenje već samo više nije pozitivno i nije bezrezervna podrška upravi kao ranije) i za nadati se da će sve na dobro izaći.
a za člana skupštine...hmmm
istini za volju, tu neko treba biti od koga klub može imati koristi, od mene ima samo člansku i nekih 100-tinjak KM-ova za karte po sezoni, koja markica za artikal iz šopa....premalo, na žalost taman koliko imam mogućnosti za sad
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Trebamo se podjeliti pa da neko od clanova predloze ove gore momke. Nek svako predlozi po jednog i to je to.
Ja vam već obećao nešto a ovi navedeni vam ništa obećali nisu, sad neću namjerno !Ajzea je napisao/la:Obecavam 100.000 radnih mjesta !
I igrat cemo zlatnim loptama..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Antolovic ide sto posto , Vedran prvi golman u nastavku sezone 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Već sam pomislio da si delegirao čitav onaj spisak sa fejsaFanzi je napisao/la:Samo jednog. Šalio sam seublehas je napisao/la:Sad me zbuni. Da li mogu, ili ne mogu predložiti više članova skupštine?Fanzi je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Antolovic ide sto posto , Vedran prvi golman u nastavku sezone
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hocel se moc uzet koja hiljada za Antolovica?
Ime i prezime, godine, obrazovanje (skola, fax), zaposleni/nezaposleni, cime se bave, za sta su kompetentni da doprinesu u radu kluba.Fanzi je napisao/la:Sa ovog foruma, za članove skupštine kluba mogli biste podržati:
- ipe
- pile
- DANAN
- dove
- carsijaba
- boccaccio
- tm8782
- fedeltafrotta
- salle_eh
- hadzijalagic
Okrenite se toj priči!
Ako su srednjoskolci nema potrebe ih ni predlagati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dvije vrece krompira.AsharaK je napisao/la:Hocel se moc uzet koja hiljada za Antolovica?
Ja ako se budem kandidovao mogu vam obecati da ce Joco dati gol u drugom dijelu sezone.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], Cwirek, MisterBlue i 48 gostiju.