FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2015, 12:11

Fanzi je napisao/la:Sa ovog foruma, za članove skupštine kluba mogli biste podržati:

- ipe
- pile
- DANAN
- dove
- carsijaba
- boccaccio
- tm8782
- fedeltafrotta
- salle_eh
- hadzijalagic

Okrenite se toj priči!
Ime i prezime, godine, obrazovanje (skola, fax), zaposleni/nezaposleni, cime se bave, za sta su kompetentni da doprinesu u radu kluba.

Ako su srednjoskolci nema potrebe ih ni predlagati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 dec 2015, 12:12

AsharaK je napisao/la:Hocel se moc uzet koja hiljada za Antolovica?
Dvije vrece krompira. :) :)

Ja ako se budem kandidovao mogu vam obecati da ce Joco dati gol u drugom dijelu sezone. :lol: :lol:

Fanzi
Kontakt:

Post Postao/la Fanzi » 02 dec 2015, 12:17

ublehas je napisao/la:
Fanzi je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
Sad me zbuni. Da li mogu, ili ne mogu predložiti više članova skupštine? :)
Samo jednog. Šalio sam se :)
Već sam pomislio da si delegirao čitav onaj spisak sa fejsa :D
Spisak nije konačan ;) :D

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 02 dec 2015, 12:19

Zamotati ga u 500 eura i poslati
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 dec 2015, 12:21

Elegant je napisao/la:
Ime i prezime, godine, obrazovanje (skola, fax), zaposleni/nezaposleni, cime se bave, za sta su kompetentni da doprinesu u radu kluba.

Da se ne bi povezivali dalje ja nemam ni vremena ni zelje da budem u skupstini a mislim da nisam ni kompetentan.
Drugo mislim prvo treba znati koje su obaveze nekoga ko tamo sjedi, zatim sta ta skupstina radi tj koji je zadatak. Po onome sto ja znam nama je bitnije da sjedi neko ko voli Zelju iskreno i bez interesa nego kakvu skolu neko ima i cime se bavi. Sasvim sigurno ce se pojaviti neko blizak navijacima neko koga svi poznaju i naravno da ga treba podrzati. Tesko neko iz skupstine moze doprinjeti klubu da se razumijemo ako nije neki privrednik koji ima relacije.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 02 dec 2015, 12:22

arelinho je napisao/la:
Dvije vrece krompira. :) :)

Ja ako se budem kandidovao mogu vam obecati da ce Joco dati gol u drugom dijelu sezone. :lol: :lol:
Ramo i Joco > Neymar i Suarez.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ublehas
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la ublehas » 02 dec 2015, 12:25

AsharaK je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
Fanzi je napisao/la:
Jedan član - jedan delegat. Ja sam predložio 54 člana :)
Mislim da će više od pola skupštine biti birano od strane članova. Ostatak sponzori i bivši predsjednici.
Sad me zbuni. Da li mogu, ili ne mogu predložiti više članova skupštine? :)
Mozes predloziti koliko hoces, ali glasas za jednog. Ja sam ga tako skontao.
Ne glasaju članovi. Članovi predlažu sebe ili nekog drugog (sada smo utvrdili da svaki član može predložiti samo jednu osobu za skupštinu). Komisija bira skupštinu na osnovu njihovih referenci navedenih u prijavi, prethodnog angažmana u klubu uzimajući u obzir i broj prijava za tu osobu. Znači ako 20 ljudi predloži npr. Fanzija za člana skuštine, veće su šanse da će biti izabran nego ako on predloži sam sebe.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 dec 2015, 12:27

slika
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 02 dec 2015, 12:30

pile87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Da se ne bi povezivali dalje ja nemam ni vremena ni zelje da budem u skupstini a mislim da nisam ni kompetentan.
Drugo mislim prvo treba znati koje su obaveze nekoga ko tamo sjedi, zatim sta ta skupstina radi tj koji je zadatak. Po onome sto ja znam nama je bitnije da sjedi neko ko voli Zelju iskreno i bez interesa nego kakvu skolu neko ima i cime se bavi. Sasvim sigurno ce se pojaviti neko blizak navijacima neko koga svi poznaju i naravno da ga treba podrzati. Tesko neko iz skupstine moze doprinjeti klubu da se razumijemo ako nije neki privrednik koji ima relacije.
baš tako
možda i griješim ali sam mišljenja da smo mi sa foruma "fukare sa sićom u džepovima" te da kao takvi niti bi negdje mogli proći a niti mnogo pomoći
istina da nas ima sa idejama (neke i jesu dobre :D) ali tu se sve završava
ako griješim halalite :D
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 dec 2015, 12:30

@ublehas , skonto sam hvala care.

Vidi Ajzee, yebem te ludjace :rol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 dec 2015, 12:32

DELVECCIO :) al dobro pogledi od do i poslusati sta kaza se prica.
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 02 dec 2015, 12:34

Ovaj iz Nigerije nema na transfermarktu ili ga ja ne znam naci
The Maniacs 1987
FK Željezničar

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 02 dec 2015, 12:37

FKZ1921 je napisao/la:Recimo, klub je od ljeta 2014.g do sada,za redovno funkcioniranje potrošio cca 3.5 mil km.
Hmmm zaista ovo zvuči kao laž. Toliki nam je budžet bio u sampionskoj generaciji, sa duplim krunama i skupim igracima. Sada je to i duplo manje, po mom misljenju. Jedino ako u te pare ne ubrajas tuzbe, ili vracanje dugova i sl.

A ja cu reci da je i Diatta imao gradju i visinu a kita od igraca. ;) Nadam se da cemo ovu masinu mi otkriti i da ce potpisati i igrati na spicu. Ali mi moramo imati pravilnu strategiju, a cini mi se da radimo neke stvari na ho-ruk, doveli smo ove igrace, sta cemo sa ovim mladjim, posudbe, koga forsirati, itd.
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 02 dec 2015, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 02 dec 2015, 12:38

Ajzea je napisao/la:slika
Imas moj glas, posebno zbog profesionalnosti i predanosti. Trebalo je mnogo vremena da se uradi ovakav slogan. Svaka cast. :salut:

Fanzi
Kontakt:

Post Postao/la Fanzi » 02 dec 2015, 12:39

Moj lični stav je da član Skupštine kluba treba ispuniti sljedeće uvjete:

- da navija za Želju :)
- da je 18+
- nema krivičnog postupka protiv njega u momentu kandidovanja
- spremnost da se doprinese radu Skupštien u narednom periodu.
- poželjno bi bilo iskustvo u radu u jednom ovakvih organa, čisto da ne bude osjećaj Like krme in Teheran.

Sve ostalo takođe je nadogradnja i poželjno. Trebaju ljudi trijezne glave koji Želju poimaju ko nešto svoje i koji će se boriti za interes kluba ispred svega, a ne za interese pojedinaca, sponzora, uprave (prošle/trenutne/buduće).

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 02 dec 2015, 12:39

Fanzi hvala na stavljanju mene na spisak.Ja cu isto tako ovako javno se izjasniti da u ovom trenutku se ne mogu prihvatiti niti te kandidature niti clanstva u skupstini kluba zbog svojih privatnih obaveza.Tako da je postenije da se tu kandiduje i sjedi u istoj neko ko ce moci dati puni doprinos u radu skupstine i samim tim i sto boljem funkcionisanju kluba.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 02 dec 2015, 12:40

kenan_tm87 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Recimo, klub je od ljeta 2014.g do sada,za redovno funkcioniranje potrošio cca 3.5 mil km.
Hmmm zaista ovo zvuči kao laž. Toliki nam je budžet bio u sampionskoj generaciji, sa duplim krunama i skupim igracima. Sada je to i duplo manje, po mom misljenju. Jedino ako u te pare ne ubrajas tuzbe, ili vracanje dugova i sl.

A ja cu reci da je i Diatta imao gradju i visinu a kita od igraca. ;) Nadam se da cemo ovu masinu mi otkriti i da ce potpisati i igrati na spicu. Ali mi moramo imati pravilnu strategiju, a cini mi se da radimo neke stvari na ho-ruk, doveli smo ove igrace, sta cemo sa ovim mladjim, posudbe, koga forsirati, itd.
budžet po sezoni je 2-2,2 miliona
ovde je valjda priča od početka 2014-e do kraja 2015-e a to su 2 godine tako da ovih 3,5 nije nerealna cifra
bar tako ja to vidim

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 02 dec 2015, 12:42

Fanzi je napisao/la:Moj lični stav je da član Skupštine kluba treba ispuniti sljedeće uvjete:

- da navija za Želju :)
- da je 18+
- nema krivičnog postupka protiv njega u momentu kandidovanja
- spremnost da se doprinese radu Skupštien u narednom periodu.
- poželjno bi bilo iskustvo u radu u jednom ovakvih organa, čisto da ne bude osjećaj Like krme in Teheran.

Sve ostalo takođe je nadogradnja i poželjno. Trebaju ljudi trijezne glave koji Želju poimaju ko nešto svoje i koji će se boriti za interes kluba ispred svega, a ne za interese pojedinaca, sponzora, uprave (prošle/trenutne/buduće).
:clap:
nema dalje, ovo što si ti napisao je taman, ni malo ni puno od onoga što treba neko ko je u klubu da radi...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 02 dec 2015, 12:43

Fanzi je napisao/la:Sa ovog foruma, za članove skupštine kluba mogli biste podržati:

- ipe
- pile
- DANAN
- dove
- carsijaba
- boccaccio
- tm8782
- fedeltafrotta
- salle_eh
- hadzijalagic

Okrenite se toj priči!
Fanzi hvala na prijedlogu ali mislim da nisam za takvo nesto. Nagovarao sam boccaccio ali covjek jednostavno nije u mogucnosti da se prihvati trenutno toga. Mada bi ja volio i insistirao sam na tome. Misljenja sam da mogu doprinosti klubu i na ovaj nacin isto kao i da sam u skupstini, da ne zauzimam mjesto reda radi. Tako da za takvo nesto trebamo odabrati nekoga ko bi mogao na vise nacina da pridonese nasem klubu.
U svkom slucaju hvala... VTZ
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 02 dec 2015, 12:43

adnan6595 je napisao/la:Ovaj iz Nigerije nema na transfermarktu ili ga ja ne znam naci
nase akademije u africi i brazilu odlicno rade svoj posao,svake sedmice dobijemo po jednog igraca :D :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 27 gostiju.