NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Satnica odlicna. Trebalo bi po pprognozi i sunca bit, tako da ocekujem odlicnu posjetu i nastavak tradicije!
Samo Široki!!!
Samo Široki!!!
NK Široki Brijeg
Zašto je tradicija tu nego da se sruši 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Evolve
- Kontakt:
Na vama je da probateBesic je napisao/la:Zašto je tradicija tu nego da se sruši
NK Široki Brijeg
Ne znam što trolate ovaj pdf. Imamo našu temu gdje o svemu možemo razgovarati, a u subotu poslije tekme neka krenu prepucavanja !
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije ovo pdf... Nemaju oni dovoljno kuveta da dobiju svoju pdf. Ovo je samo tema... Plus piše se o predstojećoj utakmici, koju ćemo ionako dobiti, šta fali?Alpasinac je napisao/la:Ne znam što trolate ovaj pdf. Imamo našu temu gdje o svemu možemo razgovarati, a u subotu poslije tekme neka krenu prepucavanja !
Samo Saraj'vo.
Ma dobro brate, neka bude da si upravu. Ti si već upisao tri boda, pametnoPitarBordo je napisao/la:Nije ovo pdf... Nemaju oni dovoljno kuveta da dobiju svoju pdf. Ovo je samo tema... Plus piše se o predstojećoj utakmici, koju ćemo ionako dobiti, šta fali?Alpasinac je napisao/la:Ne znam što trolate ovaj pdf. Imamo našu temu gdje o svemu možemo razgovarati, a u subotu poslije tekme neka krenu prepucavanja !
-
GradKamena
- Kontakt:
Jel igrate u subotu ili nedelju ?
brigsiroki je napisao/la:utakmica će biti derbi i nema tu favorita,volio bi da utakmica bude sa što više prilika i što manje prekršaja,široki je loše odigrao posljednje dvije utakmice i bezveze su se izgubili bodovi,a u ovoj utakmici će naši biti "napaljeni" i ostavit će srce na terenu pa šta bude,a protiv konobara iz viteza i travnika naši nemaju volje za igrati i to je najveći razlog bezveze izgubljenim bodovima,a što se tiče navijača čim počnu vrijeđanja odmah istjerati sa stadiona i horde i škripare ako treba,jer u boxu će biti po 200 i jedni i drugi lako je to istjerati iz stadiona uz policiski prilog pendrečenja.
extra razmišljanje i shvaćanje. Neće biti ukupno 200 ljudi a ti bi navijače pendrečio
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Parišš na Šulju iz viceva.PitarBordo je napisao/la:Nije ovo pdf... Nemaju oni dovoljno kuveta da dobiju svoju pdf. Ovo je samo tema... Plus piše se o predstojećoj utakmici, koju ćemo ionako dobiti, šta fali?Alpasinac je napisao/la:Ne znam što trolate ovaj pdf. Imamo našu temu gdje o svemu možemo razgovarati, a u subotu poslije tekme neka krenu prepucavanja !
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
U nedjeljuGradKamena je napisao/la:Jel igrate u subotu ili nedelju ?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
PA PA PA PA PA nikada vise titule samo vi prodajite Travniku PA PA pozdrav od Hrvatskog Viteza PA PA kak mi je drago PA PA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Evolve
- Kontakt:
Oo di si mudobranu bratee. Vec sam se zabrinuo, nema te ima dva dana!kostobran je napisao/la:PA PA PA PA PA nikada vise titule samo vi prodajite Travniku PA PA pozdrav od Hrvatskog Viteza PA PA kak mi je drago PA PA
NK Široki Brijeg
kostobran je napisao/la:PA PA PA PA PA nikada vise titule samo vi prodajite Travniku PA PA pozdrav od Hrvatskog Viteza PA PA kak mi je drago PA PA
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
bordobijeli
- Kontakt:
satiAndroid je napisao/la:U nedjeljuGradKamena je napisao/la:Jel igrate u subotu ili nedelju ?
Ma ako sudac bude ok i sankcionise mesare iz Sa Siroki ovo uzima jer bi u suprotnom izgubio bitku za vrh.Ipak najblizi je X sto svakako godi buducem prvaku da na pauzu ode sa +5/6.
Valja malo pogledat tekmu.Na kladari odigrat 1X.Sretno Siroki,poz iz Tz
Valja malo pogledat tekmu.Na kladari odigrat 1X.Sretno Siroki,poz iz Tz
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Na kladari odigrati x2 siguran sam da sarajevo nece izgubiti
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ma ovo ganjat X/2 ili 2/2samirr je napisao/la:Na kladari odigrati x2 siguran sam da sarajevo nece izgubiti
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Znam samo da sa tusnja niko nece odnijeti 3 boda.Derdiyok je napisao/la:Ma ovo ganjat X/2 ili 2/2samirr je napisao/la:Na kladari odigrati x2 siguran sam da sarajevo nece izgubiti
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.