Jesam vam je rekao još prije 10-ak dana da Kanu dolazi na Grbavicucarsijaba je napisao/la:Zna lopte. Dobro se postavlja. Brz. Imao je malo lopti. Kretanje pravovremeno. Podsjetio me je na ovog igrača -NWANKWO KANU
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pošto je neko spominjao zebu kao mogučeg povratnika od toga nema nista 100% jer kako i on kaze u tuzli se osjeca sjajno a ima i vazeci ugovor sa slobodom + dobra primanja za naše uslove.Po meni ovaj precjednik slobode radi odlican posao sa slobodom covjek je sa duplo manje para nego sto su pitari ulozili uspjeo napraviti respektabilan tim a evo koliko vidim pregovaraju sa ibricicem i jos nekolicinom provjerenih igraca sto znaci nisu poterbna neka prevelika srestva za ovu nasu ligu nego strucni ljudi koji vode klub i imaju viziju razvoja kluba .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kakvih ovdje ubleha ima, to nije humano! Stvarno mislite da će izabrati nekoga sa foruma i postaviti ih u skupštinu? Šta vam je djeco draga! Sumnjam i da će bilo koga izabrati ko nije blizak ljudima u klubu, da sto puta bude predložen. Zar vam nije čudno što se i pored loših lošeg rada u sportskom segmentu ovoliko "insajdera" ovdje polomiše izmišljajući opravdanja za upravu. Znaju oni ko iza kojeg nika stoji, ne brinite, svi se oni znaju! Otkako je počelo ovo za članove skupštine ovdje se okupila gomila "insajdera" za pohvalama za upravu. ccc Ne možeš ništa napisati da te čopor ne napadne, vjerovatno će i poslije ovog posta biti isti slučaj.
Mislim da komšije plaču od smijeha kada čitaju ovaj pdf!
@Fanzi, što ne povedeš na org ove sa foruma koje navodno predlažeš za skupštinu, sredi im da se registruju, neka tamo grade reputaciju tim "provjerenim", pa da ovaj forum malo odahne? Znam da su neki od njih članovi, ali ove ostale. Izgleda tamo gori sve, vidim u zadnje vrijeme odjednom gomila tih "provjerenih" sa org-a ovdje pišu, očito da ni tamo ovu njihovu šuplju više ne podržavaju.
Odavno je ovaj klub postao klub nekolicine tih "provjerenih" koji se mjere u stotinama, ovi ostali što se mjere u hiljadama polako dižu ruke od svega (do boljih dana) jer ko će se sa "provjerenim" laktati i razliku u mišljenju rješavati na ulici.
I ovo što sinoć pominje @tm8782 je stvarno SRAMOTA, jedan papak da teroriše klub, eto dokle smo došli. Ovi "provjereni" se odavno zavukli u rupe, umjesto da zaštite klub, bitnije je ovdje ublehe prosipati normalnoj raji. Kao što neko reče, zamislite tek da nam neko ozbiljniji od Violine dođe, ne mogu ovog parazita da se riješe a kamoli nekog ozbiljnijeg.
Mislio sam ne pisati više, ali ovo sam morao. Postaviti ću nekad kad mi ne bude mrasko sva obećanja trenutne uprave, biće veselo i komšijama kada vide jer su se u jednom dijelu popišali na rad našeg kluba jer su oni ispunili jednu stavku koju su naši obećali da će ispuniti.
@Fanzi, što ne povedeš na org ove sa foruma koje navodno predlažeš za skupštinu, sredi im da se registruju, neka tamo grade reputaciju tim "provjerenim", pa da ovaj forum malo odahne? Znam da su neki od njih članovi, ali ove ostale. Izgleda tamo gori sve, vidim u zadnje vrijeme odjednom gomila tih "provjerenih" sa org-a ovdje pišu, očito da ni tamo ovu njihovu šuplju više ne podržavaju.
Odavno je ovaj klub postao klub nekolicine tih "provjerenih" koji se mjere u stotinama, ovi ostali što se mjere u hiljadama polako dižu ruke od svega (do boljih dana) jer ko će se sa "provjerenim" laktati i razliku u mišljenju rješavati na ulici.
I ovo što sinoć pominje @tm8782 je stvarno SRAMOTA, jedan papak da teroriše klub, eto dokle smo došli. Ovi "provjereni" se odavno zavukli u rupe, umjesto da zaštite klub, bitnije je ovdje ublehe prosipati normalnoj raji. Kao što neko reče, zamislite tek da nam neko ozbiljniji od Violine dođe, ne mogu ovog parazita da se riješe a kamoli nekog ozbiljnijeg.
Mislio sam ne pisati više, ali ovo sam morao. Postaviti ću nekad kad mi ne bude mrasko sva obećanja trenutne uprave, biće veselo i komšijama kada vide jer su se u jednom dijelu popišali na rad našeg kluba jer su oni ispunili jednu stavku koju su naši obećali da će ispuniti.
Ima li negdje vise informacija za ovog nigerijca ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
slabo ima po internetu nema ga na transfermarktu samo njegov twitter imaElegant je napisao/la:Ima li negdje vise informacija za ovog nigerijca ?
- kenan_tm87
- Kontakt:
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
najbolja informacija koju mozes dobiti je da odes na trening i vidis svojim ocima jel valja makinja ili neElegant je napisao/la:Ima li negdje vise informacija za ovog nigerijca ?
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ostavi mi svoj broj telefona na PM, molim te.Genie je napisao/la:Kakvih ovdje ubleha ima, to nije humano! Stvarno mislite da će izabrati nekoga sa foruma i postaviti ih u skupštinu? Šta vam je djeco draga! Sumnjam i da će bilo koga izabrati ko nije blizak ljudima u klubu, da sto puta bude predložen. Zar vam nije čudno što se i pored loših lošeg rada u sportskom segmentu ovoliko "insajdera" ovdje polomiše izmišljajući opravdanja za upravu. Znaju oni ko iza kojeg nika stoji, ne brinite, svi se oni znaju! Otkako je počelo ovo za članove skupštine ovdje se okupila gomila "insajdera" za pohvalama za upravu. ccc Ne možeš ništa napisati da te čopor ne napadne, vjerovatno će i poslije ovog posta biti isti slučaj.
I ovo što sinoć pominje @tm8782 je stvarno SRAMOTA, jedan papak da teroriše klub, eto dokle smo došli. Ovi "provjereni" se odavno zavukli u rupe, umjesto da zaštite klub, bitnije je ovdje ublehe prosipati normalnoj raji. Kao što neko reče, zamislite tek da nam neko ozbiljniji od Violine dođe, ne mogu ovog parazita da se riješe a kamoli nekog ozbiljnijeg.![]()
- milanribar
- Kontakt:
Poenta ove cijele price jeste da je Azmir ulozio pare u ekipu i solidnog trenera. Jer samo s dobrim rezultatima mozes postici ono najbolje i to je on pametno uradio. Doveo Slobodu na vrh Premijer lige, igraju dobro, digao narod na noge, malo sad bacio suplje da mu pomogne grad oko reprograma Duga i to je to. Sad kad mu pomognu otici ce u evropu, i polako ce planski praviti jak klub (tako bi trebalo, kako je krenuo).zaboljisportuBiH je napisao/la:Poenta je što si u Amarovo doba mogao igrati sa dugovima a sad ne možeš u Evropu ako ih imaš jel tako? Isto tako Husić ima taj plan neki i to je super. Međutim Azmir je išao na sve ili ništa. Pravio je ekipu da bi dobio rezultate na osnovu kojih sad traži od države da ga podrži za reprogram dugova. Izgleda da je to i dobio, ali moglo je vrlo lako biti i da nije pa da ode i ostavi SLobodu gdje je i bila. Jel tako? Svaka njemu čast, ali da se nije javnost digla u Tuzli sad, ovi levati iz vlasti nebi potpisali ovo što je on tražio i tu bi bio kraj.milanribar je napisao/la:I recimo, kaže Husic neću više, drama...nema kluba.adnan6595 je napisao/la:Stalno pricamo o nekim pojacanjima,ja ipak mislim da nema napretka dok se u klubu ne bude jasno znalo ko je glavni,npr.Husic u Slobodi.Dok je bio Amar ,on je nekako bio autoritet.Jedan covjek da se pita iznad svih,naravno neko pouzdan,dok masa upravlja nema tu napretka,tu je vec puno razlicitih misljenja
Poenta nije sta ako Husic ode, nego je poenta da je moguce s parama napraviti klub za vrh tabele. A kod nas je Amar bar napravio ekipu, osvojio trofeje, jest ostavio dugove ali bar znamo sta smo gledali. Dok ce sada ostaviti dugove, ekipa tanka, evropu necemo vidjeti, a oni ce otici jer nisu nista radila. I onda opet iz pocetka i tako dok ne umremo.
A da se može napraviti nešto sa lovom može itekako i to ne sa velikom lovom ovdje. Zbogo toga ja i jesam pobornik ove šire uprave koja je malo tromija, nego one gdje jedan lovator o svemu odlčuje. Ovi naši bi samo trebali podijeliti odgovornost da se zna ko je kriv za koji dio i to je to. Bilo bi odmah bolje nego kad jedan čovjek odlučuje, mada do neki dan je bila priča da Miske sve odlučuje zar ne?
Ja kako sam shvatio RIba i Miske neće govoriti strukom koji igrač dolazi a koji ne. To će ostaviti Edisu, ali oni će uspostaviti kontakte pregovarati o cifri sa menadžerima i sl. TO je razlika ogromna.
To je ono sto kod nas nema, nema sistemskog rada. Ima, oni su ga predstavili ali kako stvari stoje za tri godine mi smo jos veca taraba. Opet ponavljam mi da smo ulozili u tim a ne trebaju neke ogromne pare i da smo u vrhu tabele tribine bi bile s vise raja, atmosfera bi bila bolja i bilo bi njima a nama puno bolje.
Ovo sto oni sad pokusavaju jeste da se vade iz gov.ana tako sto ce probati dovesti tamo neke crnce, brazilace i na srecu probati nesto da urade. A kad ti nisi imao plan kako to treba sve da izgleda nego to radis na polusezoni jasno je koliko su ozbiljni. Niko sretniji od mene ne bi bio da zavrsimo treci na tabeli i odemo u evropu. Ali je realnost nesto drugo.
Dalje dzaba ti dobri igraci a tanak trener i obratno. Kod nas je trenutno situacija solidan trener, solidini igraci dovoljno za borbu za opstanak. Nazalost svih idem svaku utakmicu i znam kako mi jadno igramo ne samo ovu sezonu nego i prethodne, to su tantalove muke.
Evo sad su doveli par igraca, a ono najvaznije nece sacuvati one koji su dobri. Otici ce njih par, probat ce ove neke indijance ostaviti ako bude valjalo i hajmo raja jovo na novo...i tako dok ne umremo.
Edis cisto sumnjam da je strucan da dovede nekog igraca a jos manje da ga procijeni. Raja ga je voljela jer je bio srcan, igrao svaku utakmicu 200% i to je sve.
Opet kazem daj Boze da nista ne budem u pravu ali jadna nama majka ako ne odemo u evropu.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 02 dec 2015, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Bas zbog takvih kao sto si ti @Genie, org. je i uveo pravilo da neko mora garantovati za tebe i da si Manijak. Na org-u sam vec 12 godina i nikada situacija nije bila jasnija i cistija. Kazes da Vas hiljade dizu ruke od svega, pa gdje su te hiljade na tribinama, sto ne dodju i ne pokazu podrsku voljenom klubu. Sa org.-a, 90 % raje je svaku utakmicu na tribinama, samo vi djecurlija koja ovdje nesto piskara se pravite pametni. Vi hocete neki bolji, jaci Jug, boljeg jaceg Zelju, pa gdje ste bili godinama kada ovaj forum nije ni postojao kada je samo org. postojao. Manijaci postoje od 1987 a Željo do 1921, sto znaci da su bili i postojali prije nas ali ce biti i postojati i poslije nas.
Vi satro imate provjerene informacije, a samo je par ljudi ovdje sa konkretnim informacijama, svi znate gdje su prostorije Kluba sto lijepo ne odete i ne kazete treba to i to uraditi vec samo ovdje nesto palamudite.
Prva i osnovna stvar svakog navijaca Želje treba da bude tribina i podrska, ko je u Upravi i cime se oni bave sve dok ima rezultata me ne interesuje, jer se fudbal igra za rezultate i trofeje a ne da ja razbijam glavu i palamudim koliki mi je racun za struju i vodu, to ne znam ni u svojoj kuci donesem zeni platu i neka plati.
Dosta Vas je ba vise, u nedjelju Željo igra utakmicu pa da vidim gdje su te hiljade navijaca, bit ce nas opet jedva hiljadu bolesnika, koji VOLIMO ŽELJU, jer za Želju se ne navija Željo se voli
Vi satro imate provjerene informacije, a samo je par ljudi ovdje sa konkretnim informacijama, svi znate gdje su prostorije Kluba sto lijepo ne odete i ne kazete treba to i to uraditi vec samo ovdje nesto palamudite.
Prva i osnovna stvar svakog navijaca Želje treba da bude tribina i podrska, ko je u Upravi i cime se oni bave sve dok ima rezultata me ne interesuje, jer se fudbal igra za rezultate i trofeje a ne da ja razbijam glavu i palamudim koliki mi je racun za struju i vodu, to ne znam ni u svojoj kuci donesem zeni platu i neka plati.
Dosta Vas je ba vise, u nedjelju Željo igra utakmicu pa da vidim gdje su te hiljade navijaca, bit ce nas opet jedva hiljadu bolesnika, koji VOLIMO ŽELJU, jer za Želju se ne navija Željo se voli
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
svidja mi se ova ideja da nasu igru pokusamo obogatiti igracima koji gaje drugacije poglede na fudbalsku igru. nikakvo jednoumlje nikada nije dobro pa ni u fudbalu i takav potez pozdravljam.
treba ulagati u domacu skolu, u to nema sumnje, ali mislim da uvijek moras imati dva tri "egzoticna" uvozna igraca koji ce tvojoj djeci prosiriti vidike i poglede na fudbal. zato malu djecu konstantno razlicitm igrama podrazavamo kako bi ona usvajala nove vjestine i brze napredovala u odrastanju i formiranju.
elem, svidja mi se ideja - InterConti Zeljo!
treba ulagati u domacu skolu, u to nema sumnje, ali mislim da uvijek moras imati dva tri "egzoticna" uvozna igraca koji ce tvojoj djeci prosiriti vidike i poglede na fudbal. zato malu djecu konstantno razlicitm igrama podrazavamo kako bi ona usvajala nove vjestine i brze napredovala u odrastanju i formiranju.
elem, svidja mi se ideja - InterConti Zeljo!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ja sam mislio da me ovdje demantuješ ako ja napišem neku informaciju koja je netačna jer si tako rekao. MOžemo se mi naći na kafi nije frka ali nema potrebe fakat jer to što ćeš mi ti ispričati vjerovatno mi je neko od raje i rekao, ali ja te priče ne prenosim ovdje kao što sam ti naveo nego pišem ovdje na osnovu sto posto sigurnih, zvaničnih informacija i pokušavam na osnovu njih ljudima objasniti o čemu možemo a o čemu ne možemo ovdje raspravljati jer realno nemamo pojma ili znamo neku mahalsku. Iskreno nikad nisam čuo za Fanzija majke mi ali eto raspitat ću se. I nadimaka ipe znam jedno pet. Ne pijem kafe po Makijatu ili slično da znam baš na kojeg se ipeta odnosi. Imam ja jarana ipe ga zovu ali to nije taj. Ja sam navijač kojeg zna dosta raje i dugo sam bio na jugu ali nikad nisam bio u nekim ekipama i sl. Imam još par jarana koji idu sa mnom n a tekme i nama je to ljepota i uživamo i uopšte me ne zanima ko je ko vjeruj mi. Ovo što tražiš skupštinare po forumu je smiješno druže. Pa mi ovdje ne znamo jel ko ima ni osam razreda škole a kamoli šta drugo, a da bude u skupštini.Fanzi je napisao/la:Osim ipeta, DANANA i boccaccia, i još jednog forumaša na kojeg sam aludirao, nikog lično ne znam (bar po usernameovima da mogu skontati ko su ljudi ovdje).zaboljisportuBiH je napisao/la:Pa hajde uputi me ti. Nije nikakv problem. Ja nisam nikad ni rekao da sam insajder. Isključivo pišem na osnovu informacija koje su dostupne svima, što znači da su sto posto tačne (mislim na zvanične info) i na osnovu toga donosim jedine moguće, logične zaključke, a ako nije moguće donijeti zaključak ja iznosim mišljenje da može biti više mogućih zaključaka i da treba sačekati da vidimo koji će se potvrditi tačnim. NIkad ja nijednom netačnom informacijom nisam baratao a pogotovo iz nje zaključivao. Slobodno mi reci i uputi ako vidiš neku takvu da je ja iznesem.Fanzi je napisao/la:U vezi komentara za ORG forum. ORG je nastao kao inicijativa, a i nastavio biti mjesto okupljanja ljudi koji su na terenu nešto radili, kao sredstvo da nam olakša komunikaciju, zajednica za razmjenu ideja, planiranje i realizaciju aktivnosti. On jeste u jednoj fazi postao brbljaonica i mjesto prolijevanja žući.
Ako niste prepoznati na terenu, naravno da niste mogli dobiti pristup. A vrlo je lako bilo dobiti ulaznicu za ORG. I sada je... Jedan od forumaša na koje se pozivam (da ne quotam komentare), lično sam ponudio da se aktivira za dobrobit kluba, ali se nikada nije oglasio.
Zamolio sam ljude koji ovdje postaju informacije o dešavanjima u klubu da to ne rade. Neke lično znam. Ne dajite dušmanima materijal. Pređite na ORG, jer tamo je eksponiranost dušmanima manja od 1%, ako već osjećate potrebu da o tim stvarima pišete. O svemu ostalom, nema potrebe raspravljati, zašto je na ORGu ograničen pristup nekima i sl.
Kako bih se nadovezao na odličan komentar carsijaba, pišem bez imalo dlake na jeziku:
- zaboljisport: navijaš za Želju, ali barataš vrlo površnim i donekle netačnim informacijama koje smiksaš u pogrešne zaključke. Opusti se...
- milanribar: definitivno barataš pogrešnim informacijama. Kada je trenutna situacija u klubu u pitanju, imam informacije iz nekoliko izvora i niti jedan ne navodi što ti pričaš. Ovdje si iz krajnje zle namjere, a većina usernameova ti je na šablon napravljena. Dok ubaciš jedan (ti ili neko drugi) već piše pod drugim, kako bi taj nastavio da baca kost.
Problem vas nekolicine je što ne znate ko sam. Vi se između sebe znate i šta god ti takvi napišu to je ok jer je on provjereni Željovac, ali ja nisam provjeren jbg. Ista je stvar i na orgu što je smiješno
Ova priča da forum nekog predloži u skupštinu je cirkus živi. Ja ako želim u skupštinu ja ću se prijaviti i vjeruj mi znam kao i ti dobar dio članova uprave pa ako mi je želja i ući u skupštinu.
Mene ne samo među navijačima Želje, nego i u Sarajevu većina ljudi zna ko Fanzija, isto kao i ipeta.
Ako me već lično znaš, bujrum ti je na PP poslati poruku da dogovorimo kafu i rado ću ti ispričati ono što znam. Vrijedi i za ostale koji me znaju. Ostatak ljudi će morati da čeka skupštinu kluba.
Neko je napisao da svi Željovci imaju nekoga ko im može obezbjediti pristup org ali problem je što ja ne želim da peglam svaki put nekoga da garantuje za mene svaki mjesec. Ja sam taj i taj dolazim na tekmu imaju moje ime i prezime i mogu me kontaktirati kad god žele i provjeriti jel stvarno ja pišem ili mi je neko provalio u profil.
Genie je napisao/la:Kakvih ovdje ubleha ima, to nije humano! Stvarno mislite da će izabrati nekoga sa foruma i postaviti ih u skupštinu? Šta vam je djeco draga! Sumnjam i da će bilo koga izabrati ko nije blizak ljudima u klubu, da sto puta bude predložen. Zar vam nije čudno što se i pored loših lošeg rada u sportskom segmentu ovoliko "insajdera" ovdje polomiše izmišljajući opravdanja za upravu. Znaju oni ko iza kojeg nika stoji, ne brinite, svi se oni znaju! Otkako je počelo ovo za članove skupštine ovdje se okupila gomila "insajdera" za pohvalama za upravu. ccc Ne možeš ništa napisati da te čopor ne napadne, vjerovatno će i poslije ovog posta biti isti slučaj.
I ovo što sinoć pominje @tm8782 je stvarno SRAMOTA, jedan papak da teroriše klub, eto dokle smo došli. Ovi "provjereni" se odavno zavukli u rupe, umjesto da zaštite klub, bitnije je ovdje ublehe prosipati normalnoj raji. Kao što neko reče, zamislite tek da nam neko ozbiljniji od Violine dođe, ne mogu ovog parazita da se riješe a kamoli nekog ozbiljnijeg.![]()
Nije bolan tako. Prvo da ti napisem prijatelju da nema razloga da ovde ne pises. Pisi, ti imas pravo na svoje misljenje, zasto bi to pravo sebi oduzimao. Tako se vodi rasprava. Nego hocu da ti napisem da nije tako da se ljudi ovde generalno poznaju, posebno da drze jedan drugome ledja. Ja sa ovog foruma poznajem tek dva covjeka. I to smo se upoznali relativno nedavno. Pileta znam nesto duze. Ja sam se vise poznavao licno sa jednom drugom generacijom ljudi koji su ovde nekada davno pisali. Vise nisu aktivni nazalost na ovom forumu.
Ja sam na opstim diskusijama stao neki dan u odbranu forumasa koji se ovde zove @super. Covjeka u zivotu ocima nisam vidio, pojma nemam ko je on. I tako je sa svima ovde. Znas, nekako ispadne kao da sad ovde postoje ljudi koji pisu i jedan drugog paze, kao neki kult, jos samo treba da pocnemo da zrtvujemo nesto na oltaru. Ne znam zasto se to tako predstavlja ako imas slicno misljenje. Ja sam generalno veliki kriticar i cesto sam kritikovao ljude u upravi. Posebno u onoj upravi kada je bio Zujo i kada je Amar osvajao titule, iako se licno poznajem sa Amarom. U jednom trenutku sam bio proglasen pljuvacem ovde. I to nije bilo zato sto ja ne volim Zelju, nego zato sto sam zelio da Zeljo bude bolji po pitanju nekih aspekata u klubu. Tada smo imali rezultat na terenu, ali je klub radio divlje. Sada klub ne radi divlje, ali je na terenu losije. Da bi se to dvoje spojilo, potrebno je nesto vremena i ja govorim ovde da to vrijeme polako istice, jer raja hoce da vidi dobre rezultate i igre na terenu. No to ne znaci da treba biti zlurad u komentarisanju svega, vec teba malo sire sagledavati situaciju. Svakako i realnije. Hladne glave. Ne moze se samo covjek uhvatiti jednog segmenta i razmisljati brutalno u toliko negativnom kontekstu. Kritikovati treba, ali na nacin da se pojmi jedno siroko shvatanje i da se proba objasniti zasto je to tako. Sada kada nekoliko ljudi napise nesto sto je afirmativno i sto dolazi do njih kao dobra situacija, to ne znaci da je sad tih nekoliko ljudi sjelo na kafu i dogovara se kako ce se ovdje pisati. To nije tako, ovde ne postoji takav tim ljudi. Ljudi se znaju sparadicno i po nekim drugim pitanjima. Oni imaju svoju afirmaciju u zivotu i pametni su ljudi. Ne treba ovde, vjerujem , nikome takva vrsta afirmacije. Ja licno ovde pisem samo iz zadovoljstva i to kada imam vremena. Gledam da ne budem pretjerano dosadan. To je moja glavna satisfakcija. Volim Zelju. To je moj osnov, to je moja filozofija. Hocu da kazem nesto o toj ljubavi. Citam istoriju Zelje, Znam mnoge stvari o mom klubu. O necemu sto ne znam gledam da naucim. I to je to. Nista vise i nista manje.
Zato pisi ovde. Mozda nesto i od tebe naucim. Ali nemoj pisati na nacin kako se ovde kuju teorije zavjere ljudi koji se poznaju i koji ovde namecu da ovaj forum lici na ono sto oni zele. Nije tako. Ja te pozdravljam i zelim ti jos puno postova na ovoj temi.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
drago mi je da nasa djeca na primjeru Tiaga mogu uciti lekcije o zrtvovanju, zivotnoj borbi, ambiciji, odricanju.....
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 02 dec 2015, 14:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
TIAGO OK: Želim zaigrati za reprezentaciju BiH
“Samo Bog zna kakva će mi biti budućnost, ali moj cilj je da zaigram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Moram biti ovdje još osam mjeseci kako bih uzeo bosanskohercegovačko državljanstvo i stekao pravo nastupa za reprezentaciju. Navijači me vole i to mi je veoma drago”.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Volim sto ima visoke ciljeve to znaci da ce se maksimalno truditi i zalagati da ih dostigne, samo naprijed.
Ok...Rekao sam da si se zakačio za najnebitniju stvar u mom tekstu. Ne zbog toga što je mala ili velika, ili što nije bitno je li realna,može li biti manja a učinak isti,itd...kenan_tm87 je napisao/la:Zato sto je to meni bilo kao 1 godina, a ne kao 3 polusezone. Pricao si u komentaru oko sistema, ok, slazem se, mora postojati sistem i to je bolje od Husiceve Slobode i slicnih modela, eh sad koliko smo mi uspjeli uspostaviti sistem, to mene vise muci jer ono sto nam oni prezentuju se ne vidi, tj. i ne govore nista, osim vas par ovdje na forumu koji to tvrdite a potvrde za to nema nikakve. Zato mi se cinilo tih 3,5 miliona velikim za period od godinu, kako sam sebi predstavio, ali vec kad su tu pripreme, evropske utakmice, 3 polusezone, drugacija se slika dobije.FKZ1921 je napisao/la: Ali napisao sam tako. Od ljeta 2014.klub je potrošio...
Ne vidim šta može biti dilema,osim da nisi sve pročitao a požurio da odgovoris.
Na 13531 stranici imas moj komentar na tvoje misljenje o upravi. Pricamo realno i sa argumentima, ako nekad nadjes vremena, odgovori.
Naveo sam je da bih ilustrirao neki red veličina kad se govori o sanaciji kluba s da klub istovremeno što normalnije funkcioniše. Ljudi stvore dojam o tome otprilike ovako:leglo ovo,leglo ono...šta više vraćaju...Neko bubne imao si u četiri godine 6,7 mil prihoda. I neće da vidi da četiri godine nisi mogao preživjeti bez 9,10 miliona.
Ali vratimo se sistemu. Dokle smo mi sa uspostavljanjem sistema? Znaćemo puno više nakon izborne skupštine..
Ali ono što je izvjesno, već danas imamo situaciju bitno bolju nego u prethodnom periodu. U svim segmentima.
Vidite kako brzo smo zaboravili probleme koji se zovu kašnjenja plata, neplaćanje računa za ovo,ono,licenciranja...
Ne mislim nikako da ne može bolje,brže, efikasnije...Ali isto tako znam da je jako završiti bilo šta u ovoj državi. Da su sve procedure usporene, pa i one koje bi trebale biti vrlo jednostavne. A mi nestrpljivi...
Mi ćemo se odmah zakačiti za tabelu.Nismo sretni kad je pogledamo,nismo sretni što gledamo slab nogomet,sa rijetkim izuzecima. I s pravom smo nezadovoljni. I tu dolazimo do suštinske stvari. Odnos prema klubu!!!
Trenutno ne igramo dobro, šanse za izlazak na evropsku scenu sveli smo na minimum...Znaci li to da treba prestati navijati za Zelju,ne dolaziti na utakmice,ne kupovati članske...? Ko misli da se treba tako prema klubu odnositi,klub neće puno izgubiti gubitkom takvog navijača.
Bacih 5KM dzaba, sacuvao kartu od Borca da zamijenim za Vitez kad dzaba ulaz.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
koliko ima god nigerijac ? je li ko martins
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
najbolje pri kraju ovog videa kaze edis bravo ramize hahahah
sve ih ramize za uzinu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.