FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Volio bih kada bi bar neko iz kluba izašao sa informacijama o ovom momku, da saznamo malo više.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
pa i nema nekih info vidis da je igrao u svojoj domovini 20 godina mu je cini mi se i to je to na probi je ako valja ostace ako ne nazad ...
- Jaozinho22
- Kontakt:
Po ovom klipu s ovog portala vidi se da zna osnove fudbala
Za nešto više ga se i treba više puta pratit...kad je slijedeci trening ? 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Kad sam vidio da zna dodati i trčati, laknulo mi je.Jaozinho22 je napisao/la:Po ovom klipu s ovog portala vidi se da zna osnove fudbalaZa nešto više ga se i treba više puta pratit...kad je slijedeci trening ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ceze je napisao/la:Kad sam vidio da zna dodati i trčati, laknulo mi je.Jaozinho22 je napisao/la:Po ovom klipu s ovog portala vidi se da zna osnove fudbalaZa nešto više ga se i treba više puta pratit...kad je slijedeci trening ?
- Jaozinho22
- Kontakt:
A primanje na prsa ?ceze je napisao/la:Kad sam vidio da zna dodati i trčati, laknulo mi je.Jaozinho22 je napisao/la:Po ovom klipu s ovog portala vidi se da zna osnove fudbalaZa nešto više ga se i treba više puta pratit...kad je slijedeci trening ?
Kramaric, Mailson, nigerijac (ako potpise) ... tri igraca pred pauzu, jos za vrijeme pauze 2-3 ne bi bilo lose za nastavak sezone.
Ako nista mozemo se nadati da ce svi opravdati epitet pojacanja i da cemo imati jaci tim za nastavak sezonei u buduce.
Ako nista mozemo se nadati da ce svi opravdati epitet pojacanja i da cemo imati jaci tim za nastavak sezonei u buduce.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- jaludovolimte
- Kontakt:
Visok, gradi se i ostavlja povratne. To smo vidjeli zadnji put na Bajićevom oproštaju. Veliki "+"ceze je napisao/la:Kad sam vidio da zna dodati i trčati, laknulo mi je.Jaozinho22 je napisao/la:Po ovom klipu s ovog portala vidi se da zna osnove fudbalaZa nešto više ga se i treba više puta pratit...kad je slijedeci trening ?
- milanribar
- Kontakt:
Mozda ovaj crnac bude valjao, ne izglade lose.
I 3-4 na pauzi 
@Dr. House
Znaš koliko se trudim da pojedincima, koji ili ne shvataju ili ne zele da shvate, objasnim ono što si ti upravo rekao. Momak je došao na probu i potpisat će samo ako zadovolji stručni štab, ako ne.. Nikom ništa naravno. Svakako ne snosimo nikakve troškove dok je ovdje tako da ništa i ne mozemo izgubiti, mozeš samo dobiti na njemu. Kako god, svi smo svjesni činjenice kome sve pohvale ili kritike trebaju biti upućene ako opravda ili ne ukazano povjerenje i potpiše ugovor.
@Dr. House
Znaš koliko se trudim da pojedincima, koji ili ne shvataju ili ne zele da shvate, objasnim ono što si ti upravo rekao. Momak je došao na probu i potpisat će samo ako zadovolji stručni štab, ako ne.. Nikom ništa naravno. Svakako ne snosimo nikakve troškove dok je ovdje tako da ništa i ne mozemo izgubiti, mozeš samo dobiti na njemu. Kako god, svi smo svjesni činjenice kome sve pohvale ili kritike trebaju biti upućene ako opravda ili ne ukazano povjerenje i potpiše ugovor.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
djedovic01
- Kontakt:
Visok je mnogo, a mi smo se uvijek proslavljali sa visokim igracima. Pri tome ne izgleda lose kad mu je lopta u nogama. Rano je jos za bilo sta, al ako ostane mogao bi on da glavom zabije 10 golova lagano 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
vise ce igraca doci ,ali o tom potom.....Ajzea je napisao/la:I 3-4 na pauzi
@Dr. House
jednostavno napisi jednom ko hoce shvatice ko nece nece ne gubi svoje vrijeme na takve
Koju poziciju igra.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ne mozes ti konju dokazat da je zito poskupilo al nikako jarane....Ajzea je napisao/la:I 3-4 na pauzi
@Dr. House
Jesmo ovo Benzemu doveli?

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Koliko je razvaljivao samo :/Elegant je napisao/la:Da nam je jedan kao ova momcina.![]()
Nyemi ugovor istice na kraju ove godine gdje je igrao za neke Malezijce...dobro bi nam dosao ali mislim da od toga nema nista
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Zna li ko da li bi se moglo stupiti u kontakt sa Ibricicem? Mislim da bi on bio dobro pojacanje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.