FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sad ce ubrzo holiday market poceti, nadam se dobroj ponudi u nasoj kucici 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kape

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
jesi to sa parama,mogao bi me malo poguratiMinjore je napisao/la:Sad ce ubrzo holiday market poceti, nadam se dobroj ponudi u nasoj kucici
- kenan_tm87
- Kontakt:
Nadam se samo da necemo rehabilitirati Bogicevica. Od povratnika bih volio ili Bekrica ili Stanica, moze i Zolotic 
FORZA ZELJO
Tamnoputi Ramiz je novi golgeter iz Doline ćupovapile87 je napisao/la:
Opet nesto iz kuce izniostruja je napisao/la:jesi to sa parama,mogao bi me malo poguratiMinjore je napisao/la:Sad ce ubrzo holiday market poceti, nadam se dobroj ponudi u nasoj kucici![]()
![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kramarić potpisao,mailson potpisao i ramo će valjda potpisati i to je OK,a mi9 izgleda nećemo nikog predložiti u skupštinu.Neki forumaši sa onog spiska ne mogu iz objektivnih razloga, ja nisam vidio da se Fanzi izjasnio pa bi ga molio da se izjasni
Dogovorit cemo se facebookustruja je napisao/la:jesi to sa parama,mogao bi me malo poguratiMinjore je napisao/la:Sad ce ubrzo holiday market poceti, nadam se dobroj ponudi u nasoj kucici![]()
![]()
@Ajzea
- milanribar
- Kontakt:
Cuj s foruma da predlozi hahahahahahahahstruja je napisao/la:Kramarić potpisao,mailson potpisao i ramo će valjda potpisati i to je OK,a mi9 izgleda nećemo nikog predložiti u skupštinu.Neki forumaši sa onog spiska ne mogu iz objektivnih razloga, ja nisam vidio da se Fanzi izjasnio pa bi ga molio da se izjasni
MARŠ U P.IČ.K.U. MATERINUmilanribar je napisao/la:Cuj s foruma da predlozi hahahahahahahahstruja je napisao/la:Kramarić potpisao,mailson potpisao i ramo će valjda potpisati i to je OK,a mi9 izgleda nećemo nikog predložiti u skupštinu.Neki forumaši sa onog spiska ne mogu iz objektivnih razloga, ja nisam vidio da se Fanzi izjasnio pa bi ga molio da se izjasni
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Suze 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Jaozinho22
- Kontakt:
fedeltafrotta je napisao/la:kape![]()
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ja bih volio da vidim samo kojih su godina ovi sto zele da mi "nekoga sa foruma" predlazemo za skupstinu, i kojih je taj neko godina !
Ovdje se 5-6, nekoliko vas zna licno, pa iz te jaranske furke bi jednog predozili. To vam je jedino opravdanje, a kakve taj neko ima vjestine da bude u skupstini je manje vazno.
Ovdje se 5-6, nekoliko vas zna licno, pa iz te jaranske furke bi jednog predozili. To vam je jedino opravdanje, a kakve taj neko ima vjestine da bude u skupstini je manje vazno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Jaozinho22
- Kontakt:
Opet dobra atmosfera na forumu 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
- milanribar
- Kontakt:
struja je napisao/la:MARŠ U P.IČ.K.U. MATERINUmilanribar je napisao/la:Cuj s foruma da predlozi hahahahahahahahstruja je napisao/la:Kramarić potpisao,mailson potpisao i ramo će valjda potpisati i to je OK,a mi9 izgleda nećemo nikog predložiti u skupštinu.Neki forumaši sa onog spiska ne mogu iz objektivnih razloga, ja nisam vidio da se Fanzi izjasnio pa bi ga molio da se izjasni
Nemoj tako banovat ce te, ali se uozbilji
četrdeset mi je godina ,nikog od ovih forumaša ne znam lično,niskim nisam jaran,nisam iz sarajeva ,hoćeš urinokulturu il dnk na pokaz,umjesto što pehlivaniš dođi ponekad na grbavicu gdje ja visim svaki drugi vikendElegant je napisao/la:Ja bih volio da vidim samo kojih su godina ovi sto zele da mi "nekoga sa foruma" predlazemo za skupstinu, i kojih je taj neko godina !
Oces da ti ja kazem da @tm8782, @boccaccio, @pile, @super, @vrbanjusa, svi su u ozbiljnim godinama, vecina njih ima i djecu i dugo su u braku.. @struja je isto zreo covjek, al krajnje neozbiljanElegant je napisao/la:Ja bih volio da vidim samo kojih su godina ovi sto zele da mi "nekoga sa foruma" predlazemo za skupstinu, i kojih je taj neko godina !
hoš se ti pobitMinjore je napisao/la:Oces da ti ja kazem da @tm8782, @boccaccio, @pile, @super, @vrbanjusa, svi su u ozbiljnim godinama, vecina njih ima i djecu i dugo su u braku.. @struja je isto zreo covjek, al krajnje neozbiljanElegant je napisao/la:Ja bih volio da vidim samo kojih su godina ovi sto zele da mi "nekoga sa foruma" predlazemo za skupstinu, i kojih je taj neko godina !
Ovdje se 5-6, nekoliko vas zna licno, pa iz te jaranske furke bi jednog predozili. To vam je jedino opravdanje, a kakve taj neko ima vjestine da bude u skupstini je manje vazno.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.