Najljepši stadion Premijer lige BiH

ziviniceMetropola
Kontakt:

Re: Najljepši stadion Premijer lige BiH

Post Postao/la ziviniceMetropola » 02 dec 2015, 15:51

PitarBordo je napisao/la:
Pa Tušnja recimo meni kao gledaocu ništa ne daje... Jer ona sjeverna te započeta, te više urađena prema istoku... onda onaj zid na istoku tumrni... Sav nekako nakaradan, recimo u Bijeljini ima jedna tribina i sve je nekako trenutno OK i sasvim pristojno izlgeda, isto tako u Lukavici... Grbavica da nema ružan zapad i istok koji otkriva iza zbijeno ruralno naselje bi bio isto OK iako nije završen, ali barem je ona trbinina simetrična ako ništa... Svako ima svoje mišljenje, meni je Bilino OK stadion, ali užasno mali i one mreže i stubovi, nikako mi nije ugođaj gledati tamo, plus sjever i jug odudaraju nekako, za razliku od Koševa koje ima tu cjelinu... U Banja Luci isto mi se ne sviđa raspoređeno, jedna vaka tribina, jedna nakva... Ja ocjenjivao kao gledaoc, a ne kao delegat UEFA-e....
Pa meni kao gledaocu, Bilino Polje je najljepsi stadion u BiH po svemu, tribinama, travnjaku, pokrivenim mjestima itd itd itd itd .. Ne da mi se raspravljati, al Kosevo je 4-5 stadion trenutno po "ljepoti" ;) Slicno nesto Tusnju, gdje se nije marka ulozila zadnjih 20 godina na konkretne stvari .. A kljucna rijec za sve stadione u BiH (osim sminjkanja BP-a) je REKONSTRUKCIJA OD GLAVE DO PETE

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 02 dec 2015, 15:54

Tema je NAJLJEPŠI stadion a ne NAJBOLJI. Svatko ima svoj ukus,nema se smisla prepirati. Logično da je većini navijača stadion njihovog kluba najljepši.

Glasajte a ako već hoćete raspravljati onda barem radite to na kulturan način i poštujte svačije mišljenje/ukus.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 dec 2015, 15:55

virtuoz je napisao/la:Tema je NAJLJEPŠI stadion a ne NAJBOLJI. Svatko ima svoj ukus,nema se smisla prepirati. Logično da je većini navijača stadion njihovog kluba najljepši.

Glasajte a ako već hoćete raspravljati onda barem radite to na kulturan način i poštujte svačije mišljenje/ukus.
Tako je!
Samo Saraj'vo.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 02 dec 2015, 16:13

Pecara............................ 15
Bilino Polje.................................. 14
Gradski stadion Banja Luka...........,...................... 13
Grbavica .......12
Koševo............................... 11
Bijeli Brijeg ..................10
Tušanj ...................................9
Gradski SRC Slavija............................8
Stadion Mladosti.....................7
Gradski stadion Prijedor ...............................6
Pirota ................................ 5
Gradski stadion Bijeljina ..........4
Vrapčići ..............3
Gradski stadion Zvornik .......... 2
Gradski stadion Vitez ......... 1
NK Široki Brijeg

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 02 dec 2015, 16:18

1. Gradski stadion Banja Luka
2. Pecara
3. Stadion Mladost DK
4. Bilino Polje
5. Grbavica
6. Tušanj
7. Koševo
8. Pirota
9. Vrapčići
10. Bijeli Brijeg
11. Gradski stadion Prijedor
12. Gradski SRC Slavija
13. Gradski stadion Bijeljina
14. Gradski stadion Vitez
15. Gradski stadion Zvornik
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 02 dec 2015, 16:39

1. Bilino polje
slika

2.Pecara
slika

3. Gradski stadion Banja Luka
slika

4.Bijeli brijeg
slika

5.Koševo
slika

6.Tušanj
slika

7. Pirota
slika

8.GS Prijedor
slika

9.Gradski stadion Bijeljina
slika

10. Grbavica
slika

11.Gradski SRC Slavija
slika

12.Vitez
slika

13.Mladost
slika

14.Zvornik
slika

15.Vrapčići
slika

Zenicki
Kontakt:

Post Postao/la Zenicki » 02 dec 2015, 17:06

1. Bilino polje
2. Pecara
4. Tusanj
5. Kosevo
6. Gradski stadion Slavija
7. Gradski stadion Prijedor
8. Pirota
9. Mladost DK
10. Gradski stadion Bijeljina
11. Vitez
12. Bijeli Brijeg
13. Vrapcici
14. Gradski stadion Zvornik
15. Grbavica
Četrdeset peta vrijeme je heroja
Rodila se ljubav Čelik Zenica

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 02 dec 2015, 17:29

Prvo AFH, pa 6 mjesta prazno, pa onda BP Pecara i Gradski BL
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 02 dec 2015, 17:49

Rinuka je napisao/la:Prvo AFH, pa 6 mjesta prazno, pa onda BP Pecara i Gradski BL
:urnebes:
NK Široki Brijeg

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 dec 2015, 18:48

Livade vaše, sramota lige naše !

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 02 dec 2015, 19:25

1. Koševo
2. Bilino polje
3. Pecara
4. Bijeli Brijeg
5. Grbavica
6. Tušanj
7. Gradski stadion Banja Luka
8. Gradski stadion Bijeljina
9. Gradski stadion Slavija
10.Gradski stadion Prijedor
11. Vrapcici
12. Mladost DK
13. Gradski stadion Vitez
14. Pirota
15. Gradski stadion Zvornik

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 02 dec 2015, 19:55

1. Pecara
2. Bilino Polje
4. Grbavica
5. Tušanj
6. Bijeli Brijeg
7. Koševo
8. Gradski stadion Prijedor
9. Gradski SRC Slavija
10. Stadion Mladosti
11. Pirota
12. Vrapčići
13. Gradski stadion Bijeljina
14. Gradski stadion Zvornik
15. Gradski stadion Vitez
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 02 dec 2015, 20:16

pecara 15 pa svi ostali po 1 bod

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 02 dec 2015, 20:18

Trebalo je postaviti pravilo da navijači ne mogu glasati za stadion svog kluba, pošto je po svemu sudeći glasanje pristrasno a uz to neravnopravno jer je nekih puno više na forumu, ili nekih uopšte nema.

1. Bilino Polje
2. Pecara
4. Tušanj
5. Bijeli Brijeg
6. Koševo
7. Grbavica
8. Vrapčići
9. Stadion Mladost Doboj Kakanj
10. Gradski stadion Zvornik
11. Gradski stadion Bijeljina
12. Pirota
13. Gradski stadion Vitez
14. Gradski SRC Slavija
15. Gradski stadion Prijedor

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 02 dec 2015, 20:30

1. Bilino Polje
2. Pecara
3. Kosevo
4. Banja Luka
5. Bijeli Brijeg
6. Tusanj
7. Grbavica
8. Vitez
9. Bijeljina
10. Zvornik
11. Vrapcici
12. Istocno Sarajevo
13. Doboj Kakanj
14. Prijedor
15. Travnik
16. Otoka
BosnaE

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 02 dec 2015, 21:07

Rijetko kad se javljam na druge teme pored Čelika, ali na ovu moram. S tim da neću bodovat stadione već iznijet neko svoje subjektivno ili možda i objektivno mišljenje. Prvo ću napisati koju rečenicu o stadionu koji mi je urezan u genetski kod, a to je Bilino polje.

Staro Bilino polje

slika

Bilino polje

Nezvanično otvaranje Bilinog polja desilo se 04.10.1972. i odmah protiv velikana Fiorentine. Izgrađen je bez atletske staze gdje su tribine veoma blizu terena, u engleskom stilu te je veoma brzo dobio epitet najljepšeg stadiona u bivšoj Jugoslaviji do izgradnje Poljuda i njegovog karakterističnog krova za to vrijeme. Danas već ne znam kako bi kotirao u bivšoj Jugoslaviji, jer napravljeni su stadioni i u Mariboru, Skoplju, Ljubljani i drugim mjestima, ali vjerujem isto kao što su vama ovdje nedodirljivi vaši stadioni i Čelikovcima bi Bilino polje i dalje bilo na prvom mjestu jer nosi sentimentalnu vrijednost dok objektivno se može analizirati sa drugim stadionima i porediti. Takođe, tih godina je imao i najbolju rasvjetu u bivšoj državi. Stadion je izgrađen da prima oko 30000 gledalaca u to doba kad je bilo samo stajanje odnosno bez stolica. Protiv već spomenute Fiorentine na otvaranju je bilo između 20000 i 25000 ljudi da ne licitiram brojkama. Rekord je postavljen protiv Partizana 33500 gledalaca, a i protiv Zvezde je znalo bit preko 30000. Poslije rata najpopunjeniji na nekoj od Čelikovih utakmica bio je protiv Genta, između 22000 i 25000 gledalaca, a svakako i na reprezentaciji je znao bit popunjen pa možda protiv Makedonije, Norveške ili Španije da je bio najpopunjeniji. Iz ove perspektive to izgleda suludo, jer je trenutni kapacitet oko 15000 gledalaca, ali stadion sad ima stolice na svim tribinama i zadovoljava sve FIFA i UEFA kriterije. Reprezentacija bivše Jugoslavije je 1985. odigrala utakmicu protiv Luksemburga na ovom stadionu pred 30000 gledalaca, ragbi reprezentacija je igrala svoje utakmice takođe, 1979. Marijan Beneš se borio protiv Sandy Toresa te su održavani i mnogi drugi događaji. Stadion ima svoju prošlost, a i danas važi za najljepši (s tim da se o ukusu može raspravljati) i najuslovniji stadion u BiH te je već dugo dom reprezentaciji BiH koja je na ovom stadionu odigrala 1996. svoju prvu domaću utakmicu protiv Albanije, a takođe najveći broj utakmica reprezentacije je odigran upravo na Bilinom polju.

Sve nabrojano na neki način s pravom govori da je Bilino polje hram fudbala u BiH i time se ponosimo da preko 40 godina imamo stadion kakav Zenica zaslužuje. Stadion je i trenutno sasvim dovoljan za potrebe grada Zenice te prema mojem mišljenju ne bi trebalo vršiti radikalnu rekonstrukciju za koju i postoje projekti ili nadograđivati, a posebno jer ovakav predstavlja mali muzej kako arhitektonski tako i kao mali muzej uspomena. Rijetki su danas stadioni koji imaju neku dušu, jer sve su to danas neke arene poput shopping centara, a Bilino polje svakako ima dušu i posebno za nas Čelikovce, Robijaše i sve Zeničane. Npr i sjeverna i južna tribina koje su izgrađene na brdašcima su meni drage baš zbog tog što se rijetko može ili nikako ne može danas vidjeti takav način gradnje. I opet sasvim pristojno mada stari semafor sad već treba ukloniti.

Reprezentacija neće konstantno igrati u Zenici kao dosad u nekoj budućnosti, jer i drugi stadioni će se polako izgrađivati, a veći stadion za Zenicu da bi bio dominantan zarad reprezentativnih potreba ustvari donosi prazninu i veće troškove, a sve to da bi se jednom ili dva puta punio godišnje, a i to će postati upitno prije ili kasnije. Ne ide, nek nama Čelik bude kakav treba biti, a reprezentacija je uvijek dobrodošla na Bilino polje. Međutim, stadion se ne treba prilagođavati repki već Čeliku te je ovakav sasvim dovoljan da se dalje ne ponavljam. Ponos svih Zeničana.

slika

Ostali stadioni

- Vjerovatno pod navikom stadiona bez atletske staze, a i svakako po sređenosti Pecara dolazi na drugo mjesto. Šteta što nedostaje još jedna tribina, ali i ovako je sasvim dovoljan za Široki Brijeg.
- Poslije Pecare ide Asim Ferhatović Hase odnosno Koševo pa iako ima atletsku stazu koja mi je nekako odbojna za fudbalske stadione opet ima 4 tribine, sve stolice kojima bi možda odgovarala druga boja da ga malo otvori, a i najveći je stadion u državi. Šteta što je ipak glomazan kad igra FK Sarajevo svoje utakmice, pa uvijek daje osjećaj te praznine. Inače, zaslužuje renoviranje.
- Gradski stadion u Banjoj Luci i posebno sad kako je napravljena treća tribina se polako počinje "kultivisati". Ipak, i dalje se te tribine nekako odvojene pa me podsjeća donekle na neku malu varijantu Maksimira koji nije baš primjer lijepog i skladnog stadiona, ali opet Borčev stadion je možda manji ali bar za mene ljepši od navedenog.

I onda "drugi" ostali stadioni...

- Grbavica ima svoju prošlost, ali trenutno su neke tribine u raspadnutom stanju i kritične poput istoka i zapada, te opet ima nešto svoje, ali zaslužuje bar renoviranje.
- Bijeli brijeg takođe ima svoju prošlost, ali mi je jedan od ružnijih stadiona i skroz nezgrapan, jedna tribina ogromna i jedna mala, one iza gola ne postoje. Osjećaj gledanja utakmice s one gornje tribine je užas. Ipak, bitno da je dobar ljudima koji ga često posjećuju, jer kad je nešto tvoje zna bit drugačije. Zaslužuje neku rekonstrukciju.
- Tušanj mi isto nikako ne leži, pa evo i kad su napravili drugu tribinu izgleda to nešto kultivisanije, ali opet različito, bez sklada tako da se nadat da će se nekad sa izgradnjom ostalih tribina sve ukomponovati.
- Stadion u Lukavici ima potencijal, ali je dosta zapušten, a izgleda je i dosta veći nego što su potrebe Istočnog Sarajeva.
- Za Vrapčiće iskreno ne znam šta reći, stadion koji je to postao silom prilika i opet se ne razlikuje previše od ostalih stadiona u Premijer ligi.

Uglavnom, sa Vrapčićima ću završiti, jer realno 4 stadiona trenutno ispunjavaju da možeš reći da si na "urednom" stadionu dok ostali će se trebati potruditi. Stadion Bilino polje sam opisao detaljnije od ostalih, ali to je iz razloga da predstavim iz jedne možda drugačije perspektive kako ga doživljavaju oni koji ga često posjećuju ili bar koji su ga nekad često posjećivali.

Napišite i vi ostali kako osjećate svoje stadione, jer ne znači ako nije sređen donekle da ne nosi neke uspomene, nađite neki svoj ugao pa tek malo opasku bacite na druge stadione, ali je opet puno bolje nego ovo bodovanje koje na kraju ništa ne znači. Više volim pročitati kako neko iskreno osjeća ono što smatra kao svoje nego da se takmiči u nečem što i nema smisla.

Budite svi pozdravljeni!
Zadnja izmjena: Steelman, dana/u 02 dec 2015, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 02 dec 2015, 21:14

Update nakon 15 glasova:

1. Bilino Polje - 213
2. Pecara - 204
3. Gradski stadion Banja Luka - 187
4. Koševo - 172
5. Grbavica - 152
6. Tušanj - 146
7. Bijeli Brijeg - 138
8. Vrapčići - 94
9. Gradski SRC Slavija - 93
10. Pirota - 92
11. Stadion Mladost DK - 80
12. Gradski stadion Bijeljina - 77
13. Gradski stadion Prijedor - 65
14. Gradski stadion Zvornik - 49
15. Gradski stadion Vitez - 38

Po meni vrlo realni rezultati. Da svatko glasa samo za svoj stadion onda bi Sarajevo i Željo bili u samom vrhu a ovako su poprilično daleko od Bilinog Polja. Pecara je npr. druga iako nema puno fanova Širokog ovdje na forumu.
Vidit ćemo kako će se situacija dalje razvijati.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 dec 2015, 21:33

Daj bolan gdje je ovo realno,jedni Vrapčići i ono ruglo ispred puno boljih stadiona....
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 02 dec 2015, 21:54

Steelman je napisao/la:Rijetko kad se javljam na druge teme pored Čelika, ali na ovu moram. S tim da neću bodovat stadione već iznijet neko svoje subjektivno ili možda i objektivno mišljenje. Prvo ću napisati koju rečenicu o stadionu koji mi je urezan u genetski kod, a to je Bilino polje.

Staro Bilino polje

slika

Bilino polje

Nezvanično otvaranje Bilinog polja desilo se 04.10.1972. i odmah protiv velikana Fiorentine. Izgrađen je bez atletske staze gdje su tribine veoma blizu terena, u engleskom stilu te je veoma brzo dobio epitet najljepšeg stadiona u bivšoj Jugoslaviji do izgradnje Poljuda i njegovog karakterističnog krova za to vrijeme. Danas već ne znam kako bi kotirao u bivšoj Jugoslaviji, jer napravljeni su stadioni i u Mariboru, Skoplju, Ljubljani i drugim mjestima, ali vjerujem isto kao što su vama ovdje nedodirljivi vaši stadioni i Čelikovcima bi Bilino polje i dalje bilo na prvom mjestu jer nosi sentimentalnu vrijednost dok objektivno se može analizirati sa drugim stadionima i porediti. Takođe, tih godina je imao i najbolju rasvjetu u bivšoj državi. Stadion je izgrađen da prima oko 30000 gledalaca u to doba kad je bilo samo stajanje odnosno bez stolica. Protiv već spomenute Fiorentine na otvaranju je bilo između 20000 i 25000 ljudi da ne licitiram brojkama. Rekord je postavljen protiv Partizana 33500 gledalaca, a i protiv Zvezde je znalo bit preko 30000. Poslije rata najpopunjeniji na nekoj od Čelikovih utakmica bio je protiv Genta, između 22000 i 25000 gledalaca, a svakako i na reprezentaciji je znao bit popunjen pa možda protiv Makedonije, Norveške ili Španije da je bio najpopunjeniji. Iz ove perspektive to izgleda suludo, jer je trenutni kapacitet oko 15000 gledalaca, ali stadion sad ima stolice na svim tribinama i zadovoljava sve FIFA i UEFA kriterije. Reprezentacija bivše Jugoslavije je 1985. odigrala utakmicu protiv Luksemburga na ovom stadionu pred 30000 gledalaca, ragbi reprezentacija je igrala svoje utakmice takođe, 1979. Marijan Beneš se borio protiv Sandy Toresa te su održavani i mnogi drugi događaji. Stadion ima svoju prošlost, a i danas važi za najljepši (s tim da se o ukusu može raspravljati) i najuslovniji stadion u BiH te je već dugo dom reprezentaciji BiH koja je na ovom stadionu odigrala 1996. svoju prvu domaću utakmicu protiv Albanije, a takođe najveći broj utakmica reprezentacije je odigran upravo na Bilinom polju.

Sve nabrojano na neki način s pravom govori da je Bilino polje hram fudbala u BiH i time se ponosimo da preko 40 godina imamo stadion kakav Zenica zaslužuje. Stadion je i trenutno sasvim dovoljan za potrebe grada Zenice te prema mojem mišljenju ne bi trebalo vršiti radikalnu rekonstrukciju za koju i postoje projekti ili nadograđivati, a posebno jer ovakav predstavlja mali muzej kako arhitektonski tako i kao mali muzej uspomena. Rijetki su danas stadioni koji imaju neku dušu, jer sve su to danas neke arene poput shopping centara, a Bilino polje svakako ima dušu i posebno za nas Čelikovce, Robijaše i sve Zeničane. Npr i sjeverna i južna tribina koje su izgrađene na brdašcima su meni drage baš zbog tog što se rijetko može ili nikako ne može danas vidjeti takav način gradnje. I opet sasvim pristojno mada stari semafor sad već treba ukloniti.

Reprezentacija neće konstantno igrati u Zenici kao dosad u nekoj budućnosti, jer i drugi stadioni će se polako izgrađivati, a veći stadion za Zenicu da bi bio dominantan zarad reprezentativnih potreba ustvari donosi prazninu i veće troškove, a sve to da bi se jednom ili dva puta punio godišnje, a i to će postati upitno prije ili kasnije. Ne ide, nek nama Čelik bude kakav treba biti, a reprezentacija je uvijek dobrodošla na Bilino polje. Međutim, stadion se ne treba prilagođavati repki već Čeliku te je ovakav sasvim dovoljan da se dalje ne ponavljam. Ponos svih Zeničana.

slika

Ostali stadioni

- Vjerovatno pod navikom stadiona bez atletske staze, a i svakako po sređenosti Pecara dolazi na drugo mjesto. Šteta što nedostaje još jedna tribina, ali i ovako je sasvim dovoljan za Široki Brijeg.
- Poslije Pecare ide Asim Ferhatović Hase odnosno Koševo pa iako ima atletsku stazu koja mi je nekako odbojna za fudbalske stadione opet ima 4 tribine, sve stolice kojima bi možda odgovarala druga boja da ga malo otvori, a i najveći je stadion u državi. Šteta što je ipak glomazan kad igra FK Sarajevo svoje utakmice, pa uvijek daje osjećaj te praznine. Inače, zaslužuje renoviranje.
- Gradski stadion u Banjoj Luci i posebno sad kako je napravljena treća tribina se polako počinje "kultivisati". Ipak, i dalje se te tribine nekako odvojene pa me podsjeća donekle na neku malu varijantu Maksimira koji nije baš primjer lijepog i skladnog stadiona, ali opet Borčev stadion je možda manji ali bar za mene ljepši od navedenog.

I onda "drugi" ostali stadioni...

- Grbavica ima svoju prošlost, ali trenutno su neke tribine u raspadnutom stanju i kritične poput istoka i zapada, te opet ima nešto svoje, ali zaslužuje bar renoviranje.
- Bijeli brijeg takođe ima svoju prošlost, ali mi je jedan od ružnijih stadiona i skroz nezgrapan, jedna tribina ogromna i jedna mala, one iza gola ne postoje. Osjećaj gledanja utakmice s one gornje tribine je užas. Ipak, bitno da je dobar ljudima koji ga često posjećuju, jer kad je nešto tvoje zna bit drugačije. Zaslužuje neku rekonstrukciju.
- Tušanj mi isto nikako ne leži, pa evo i kad su napravili drugu tribinu izgleda to nešto kultivisanije, ali opet različito, bez sklada tako da se nadat da će se nekad sa izgradnjom ostalih tribina sve ukomponovati.
- Stadion u Lukavici ima potencijal, ali je dosta zapušten, a izgleda je i dosta veći nego što su potrebe Istočnog Sarajeva.
- Za Vrapčiće iskreno ne znam šta reći, stadion koji je to postao silom prilika i opet se ne razlikuje previše od ostalih stadiona u Premijer ligi.

Uglavnom, sa Vrapčićima ću završiti, jer realno 4 stadiona trenutno ispunjavaju da možeš reći da si na "urednom" stadionu dok ostali će se trebati potruditi. Stadion Bilino polje sam opisao detaljnije od ostalih, ali to je iz razloga da predstavim iz jedne možda drugačije perspektive kako ga doživljavaju oni koji ga često posjećuju ili bar koji su ga nekad često posjećivali.

Napišite i vi ostali kako osjećate svoje stadione, jer ne znači ako nije sređen donekle da ne nosi neke uspomene, nađite neki svoj ugao pa tek malo opasku bacite na druge stadione, ali je opet puno bolje nego ovo bodovanje koje na kraju ništa ne znači. Više volim pročitati kako neko iskreno osjeća ono što smatra kao svoje nego da se takmiči u nečem što i nema smisla.

Budite svi pozdravljeni!
Duboki naklon za ovaj post :tokralju: :tokralju:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 02 dec 2015, 22:20

Otkud li vam to da je SRC "Slavija" Gradski ? :mrgreen: A i otkud vam da je u 10 po ljepoti :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, mosarajvosa83, TylerBurey i 23 gosta.