Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- kumkalesic
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ovom covjeku dat sve pare ovog svijeta, nek' dovodi sta mu je volja.. Sta li ce tek biti kada se jos dodatno pojacamo 

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- kumkalesic
- Kontakt:
Jedva cekam nedjelju i svrake uffff
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Daj nam City na dvije utakmice.
A protin Newcastla svakako uvijek bude golova, teško im se.
A protin Newcastla svakako uvijek bude golova, teško im se.

Kocka je bačena
Uf ljudi 

+1moj uzor-S.G je napisao/la:Ovom covjeku dat sve pare ovog svijeta, nek' dovodi sta mu je volja.. Sta li ce tek biti kada se jos dodatno pojacamo
Koji je samo potez napravljen dovođenjem Kloppa, nije on dzaba bio najveca zelja navijaca

Pa ovu ekipu da je izveo BR protiv Sotona, dozivili bi debakl, odavno vise levata

A ono sto me posebno raduje su preokreti, a vec sam ranije pisao sta mislim o ovoj skupini igraca koje je ostavio BR, a sad kad vidim kako oni igraju, jedva cekam da Klopp dovede svoje igrace i poslozi to kako treba.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Klop je preporodio liverpul.
Sjecali se tko koliko je Rodgers imao novca na raspolaganju u januaru u mandatu dok je vodio klub
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Ne mnogo, ako se ne varam samo mađionicara i doktora je doveo u januaru.senkY je napisao/la:Sjecali se tko koliko je Rodgers imao novca na raspolaganju u januaru u mandatu dok je vodio klub
Sarajevo i Liverpool
- Romagnoli13
- Kontakt:
Magic Klopp.Za samo dva mjeseca je od Liverpoola napravio tešku mašineriju.A ovo je samo početak. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Razmisljam koliko ce kloppu novca biti spremno gledajuci prethodnika rodgersaYNWA je napisao/la:Ne mnogo, ako se ne varam samo mađionicara i doktora je doveo u januaru.senkY je napisao/la:Sjecali se tko koliko je Rodgers imao novca na raspolaganju u januaru u mandatu dok je vodio klub
Nadam se da ce otvoriti kesa
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
- kumkalesic
- Kontakt:
Wembley nas cekakumkalesic je napisao/la:Toooooo Stoke

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- kumkalesic
- Kontakt:
Kako se ono u narodu kaže:" Sreću treba zazlužiti."
Mislim da smo je mi s večerašnjom partijom definitivno i zaslužili
Drago mi je što će anam oni imati dva jaka okršaja, a to nije nikako dobro u ovako gustom rasporedu. Stoke je baš po mjeri, gdje bi se moglo, također, miksati sa sastavom...
Mislim da smo je mi s večerašnjom partijom definitivno i zaslužili

Drago mi je što će anam oni imati dva jaka okršaja, a to nije nikako dobro u ovako gustom rasporedu. Stoke je baš po mjeri, gdje bi se moglo, također, miksati sa sastavom...
Joint_fc
- JackRaven7
- Kontakt:
Nestvarna utakmica. 6/7 udaraca u go zavrsilo gdje je trebalo 
Najvise mi je drago za Origija, jer ima fantastican potencijal. Nadam se da Klopp otkljucati magiju kod njega, kao sto to vec uveliko radi s Ibe-om.

Najvise mi je drago za Origija, jer ima fantastican potencijal. Nadam se da Klopp otkljucati magiju kod njega, kao sto to vec uveliko radi s Ibe-om.
Idealna prilika za osvetu.
EDIT:

EDIT:
Klopp: "We all love this club, you can't be in Liverpool for the weather so we must love this club!"

Zadnja izmjena: Finn, dana/u 02 dec 2015, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.