Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Najlakse je pljuvati po igracima,cuj Kovacic bolji od Krosa,Benz mu panj,Ramos propuh.Imamo odlican tim samo je problem sto se vazda neko ozlijedi (James,Benz,Ramos,Bale,Carvajal).Treba sacekati da se uigraju nakon ozlijeda i ako onda ne ide,definitivno mjenjati trenera,mada meni Benitez je katastrofa vazda bio i uspio je unistiti najkompaktibilniji tim na svijetu za ovo kratko vrijeme.
Vama je glavni igrac Ronaldo,koji je u poznim godinama,jos malo 31 godina. Sto se tice malih utakmica i malih ekipa tu nema nikakvih problema,on gazi. Kad dodju jake ekipe nema ga ni u prici. Ne znam jel igrao prosli vikend ikako protiv Barce ? Vama je nosioc igre covjek od 31 godinu. Ja znam da se mnogi od vas nece sloziti sa mnom,ali buducnost Reala je u nogama James-a i tom decku treba lagano prilagodjavati igru Reala i da postane iduce godine nosioc Reala,a ne ovaj penzioner.
Bale je po meni najbolje odigro po lijevoj strani ,znaci kad niko nije znao za njega,on je cinio cuda po lijevoj strani i time odveo Tottenham u Lp.Tamo je nastavio po istom ,kad je u utk Intera i Tottenhama dao tri gola svaki po lijevoj stranici ,Zaneti je kupio prasio za njim,kasnije Maicon..samo je zadnju sezonu igro desno,i zbog toga da se stavlja u Reala desno neznam radi Ronalda koga vec.
Za Kovacica vecina ljudi govore da je za klupe koga nije gledo tri put,ja ga pratim jos od juniora Dinama ,talent ce kad tad izac na vidjelo
Za Kovacica vecina ljudi govore da je za klupe koga nije gledo tri put,ja ga pratim jos od juniora Dinama ,talent ce kad tad izac na vidjelo
niko ne spori da je Bale lijevo igrao vrhunski,ali isto tako u poslednjoj sezoni je pokazao da moze i desno jednako vrhuski s tim da je jos i efikasnij.Sto se tice Kove niko ne spori njegov talenat gledao sam bar 3 ili 4 utakmice Intera u kojim je brutalno izdominirao glede talenta je na nivou Modrica ali kako bi mogao u istu recenicu sa njim mora prije ili kasnije uhvatiti konstatnu vrhunskih partija.
Modric je nas motor i neko ko drzi ritam citavog tima,Ronaldo je s godinama postao klasicni egzekutor nema tu vise slaloma kroz odbranu ili golova sa 30 metara dok je James trenutno nas najbolji igrac najprije od svih je spreman da jednim potezom rijeseva utakmice u nasu korist.
Modric je nas motor i neko ko drzi ritam citavog tima,Ronaldo je s godinama postao klasicni egzekutor nema tu vise slaloma kroz odbranu ili golova sa 30 metara dok je James trenutno nas najbolji igrac najprije od svih je spreman da jednim potezom rijeseva utakmice u nasu korist.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakva lopta Jamesa **** sebe, Ronaldo glupane!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ovo je patnja gledat
Cak i Bale izgleda na terenu izgleda bolje od Ronalda..
Logicno kad je trenutno bolji fudbaler od njega.MElloo je napisao/la:Ovo je patnja gledatCak i Bale izgleda na terenu izgleda bolje od Ronalda..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kakvu sramote poteze iz sedmice u sedmicu ovi idiotu priredjuju navijacima Reala
1000 yebenih uhljeba radi u Realu i niko nije znao da Cherishev ima suspenziju i da ne moze igrati
Jos ga idiot vadi na pocetku drugog poluvremena, kao da ce to nesta da promjeni
Kakva komedija od kluba

1000 yebenih uhljeba radi u Realu i niko nije znao da Cherishev ima suspenziju i da ne moze igrati
Jos ga idiot vadi na pocetku drugog poluvremena, kao da ce to nesta da promjeni
Kakva komedija od kluba
Hahahahhahahahahaha zivot te **** pa ne bi se NI las palmasu ovo desilo. MARS IZ KLUBA SVI REDOM FAMILIJU VAM J***
Nad tobom sunce najljepše sja
A znao sam da ce ga izvadit na poluvremenu onda sam konto da bi mogli ovo i prodat koji debili u klubu ne mogu da vjerujem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jos i Borja Mayoral suspendovan, a i on je bio na klupi do maloprije
Putujuci cirkus Florentina Pereza
Putujuci cirkus Florentina Pereza
Koji to bolidi rade u klubu
Sramota 
Ma zaboli nas neka stvar, imamo svoj đir
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
HAAHAHHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHH
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ovo se Brotnju ne može desiti, jbt.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
e *ebiga izbacise nas
uprava napolje

uprava napolje
Cirkus je poceo dovodjenjem Beniteza na klupu ovo je samo nastavak cirkusa.Trofeja nece biti ali barem komicnih situacija nece nedostajati.Svakako jos se i "slucaj Benzema" uklapa u sve ovo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
oj cirkusa mati mila...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.