Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
I pored povrede Borgesa, opet nije ni pozvan za utakmicu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Mora da je trener gledao utakmicu u Dublinu, tu je Medo dokazao zasto ne igra u klubu.HankMoody je napisao/la:I pored povrede Borgesa, opet nije ni pozvan za utakmicu.
Neka se vraća u AZ pod hitno i spašava što se spasiti da...Goalgetter je napisao/la:Mora da je trener gledao utakmicu u Dublinu, tu je Medo dokazao zasto ne igra u klubu.HankMoody je napisao/la:I pored povrede Borgesa, opet nije ni pozvan za utakmicu.
#prayformedo #prayfornoviklub #prayforminutaza da ne bi bila opet blamaza
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- JohnCleese
- Kontakt:
Nema od ovog vise nista, proslo 30 ljeta on se vec dvije godine ponasa kao rekreativac, ne trci, igra ko iz za.****, zadnju godinu nikako ne igra. Ne moze vise naci ozbiljan klub u kojem ce igrati. Pravo vrijeme da ga se rijesimo. On je primjer kakav igrac ne smije biti reprezentativac selekcije koja svake kvalifikacije igra ozbiljnu ulogu, i ravnopravno se bori za zavrsnice turnira. Necu reci za reprezentaciju koja je 20 na svijetu jer ta FIFA- lista je lazna, realno nismo mi ni blizu 20ti
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
X31987 je napisao/la:#prayformedo #prayfornoviklub #prayforminutaza da ne bi bila opet blamaza

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Izgleda da je postignut dogovor izmedju Deportiva i Mallorce, samo jos Haris da dogovori pojedinosti sa klubom.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Effenberg je napisao/la:X31987 je napisao/la:#prayformedo #prayfornoviklub #prayforminutaza da ne bi bila opet blamaza![]()
![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Evo makar je starter u kupu 

sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Kako igra ovo prvo poluvrijeme?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Dosta je dobar, rastrčan ( ko bi rek'oBaDa12 je napisao/la:Kako igra ovo prvo poluvrijeme?

Po meni jedan od najboljih na terenu, uopšte se ne primjeti da toliko vremena ne igra.
#15.10.2013 !!!
Super, valjda dobije priliku i u La Ligi uskoro.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
To je bas cudesno jer je protiv Irske izgledao ko da nije ni imao snage da odigra utakmicu koliko je bio spor i potrosen nakon 50ak minuta. Ni sad nemogu da vjerujem kako Salihovic u boljoj formi i sa bolji fizicki spremnosti nije igrao ni jednu minutu protiv Iraca a ovaj odigrao koliko sto jeste.edoo3 je napisao/la:Po meni jedan od najboljih na terenu, uopšte se ne primjeti da toliko vremena ne igra.

- Goalgetter
- Kontakt:
On je vec nakon tri minute potrosen izgledao. Upropastio je milion dodavanja. Neobjasnjiv blackout Mede u toj utakmici, da ne moze trcati to znamo, ali onakva sramotna dodavanja u bunar, posebno prije prvog gola, su odron.BSBosna je napisao/la: To je bas cudesno jer je protiv Irske izgledao ko da nije ni imao snage da odigra utakmicu koliko je bio spor i potrosen nakon 50ak minuta.
BSBosna je napisao/la:To je bas cudesno jer je protiv Irske izgledao ko da nije ni imao snage da odigra utakmicu koliko je bio spor i potrosen nakon 50ak minuta. Ni sad nemogu da vjerujem kako Salihovic u boljoj formi i sa bolji fizicki spremnosti nije igrao ni jednu minutu protiv Iraca a ovaj odigrao koliko sto jeste.edoo3 je napisao/la:Po meni jedan od najboljih na terenu, uopšte se ne primjeti da toliko vremena ne igra.
Kazem kako sam ja vidio vecerasnju utakmicu, protiv Irske je bio jedan od losijih na terenu ali za vecerasnji nastup mu se nema sta reci.
#15.10.2013 !!!
Vjerovatno jer je igrao protiv niželigaša.edoo3 je napisao/la:BSBosna je napisao/la:To je bas cudesno jer je protiv Irske izgledao ko da nije ni imao snage da odigra utakmicu koliko je bio spor i potrosen nakon 50ak minuta. Ni sad nemogu da vjerujem kako Salihovic u boljoj formi i sa bolji fizicki spremnosti nije igrao ni jednu minutu protiv Iraca a ovaj odigrao koliko sto jeste.edoo3 je napisao/la:Po meni jedan od najboljih na terenu, uopšte se ne primjeti da toliko vremena ne igra.
Kazem kako sam ja vidio vecerasnju utakmicu, protiv Irske je bio jedan od losijih na terenu ali za vecerasnji nastup mu se nema sta reci.

Opet nije ni među 18 pozvanih, ne znam zašto ne ode više, ili mu je fino ne igrati a uzimati pare...
Ne moze on otici kada god je njemu cejf, mora sacekati do zimskog prelaznog roka, koji pocinje prvog dana narednog mjeseca. Valjda nisi ni ti totalna neznalica sa ovakvim stvari.HankMoody je napisao/la:Opet nije ni među 18 pozvanih, ne znam zašto ne ode više, ili mu je fino ne igrati a uzimati pare...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.