Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

bordobijeli
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la bordobijeli » 02 dec 2015, 23:16

san postaje java :zviz: :zviz: :zviz: :zviz:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 dec 2015, 23:24

Odlično, Stoke :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 dec 2015, 23:30

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 02 dec 2015, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 dec 2015, 23:42

Svaka cast na pobjedi veceras, odavno bolji Liverpool nisam gledao, Origi i Staridj uh kakav ce to tandem biti a tu je i sve bolji Ibe.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 dec 2015, 01:13

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 03 dec 2015, 08:26

Sjajna partija sinoc. Mnogo pozitivnih stvari, a ja bih izdvojio dvije, mentalitet i formacija sa dva napadaca.
Ova ekipa je od dolaska Kloppa potpuno promijenila mentalitet. U manje od dva mjeseca, od ekipe koja se tesko vraca nakon primljenog gola sada gledamo ekipu od koje ocekujes da ce se vratiti u igru, i to sa stilom. Vidjeli smo to protiv Chelsea, a evo i sada sa gotovo rezervnim sastavom. Kao sto je Klopp pricao, navijaci moraju vjerovati da tim moze preokrenuti rezultat u zadnjih 10min, cak i kada bi gubili 2:0. Covjek je tek dosao, i jedva cekam da vidim kako ce to biti nakon nekog vremena.
Druga jako bitna stvar, formacija sa dva napadaca. Stari dobri dijamant. Isticem je zbog toga sto imamo problema sa timovima koji dolaze na Anfield da se brane. U ovoj formaciji bi protivnicima trebalo biti mnogo teze da se brane protiv nas. Cesto smo znali vidjeti Bentekea usamljenog u napadu dok ga dva stopera pokrivaju bez puno problema. Sinoc smo vidjeli koliko je teze braniti se protiv dva napadaca koji stalno mijenjaju pozicije. I ne samo oni nego i Allen i Can. Oba Danielova gola su dosla sa desne strane. Jednom Allen, drugi put Can. Ovo je dobra stvar jer se nije puno promijenilo kao sto je bio slucaj kod Rodgersa, ali ima bitne razlike za protivnika. Promjena je uglavnom u napadackom trojcu, tako da ostatak tima ne osjeca previse posljedica. Dobro je sto Klopp ima dosta opcija, postajemo nepredvidivi.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 dec 2015, 09:53

keno94 je napisao/la:Dobro je sto Klopp ima dosta opcija, postajemo nepredvidivi.
I ovo ce verovatno biti slucaj do kraja sezone i meni se to svidja. Vidim u temi PL polemisu da li je ovo prvi tim, rezervni tim ili sta vec. To nije bitno, jer ce za vikend igrati sigurno drugi tim, i ako uzme 3 boda, rotacija je bila uspesna, pogotovo ako znamo da nam glavni kreatori igre nisu igrali sinoc. Gotovo sam uveren da ce komplet napad izgledati skroz drugacije, +Milner, mozda Hendo, Clyne i Simon, i to je vec drasticno promenjen sastav u odnosu na ono sinoc. Verovatno jedina sigurica za vikend su Lucas i zadnja trojka iz odbrane.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 dec 2015, 11:24

I da pohvalim Origia, iskreno znao sam da je dijete, da je iza sebe imao tesku sezonu, dosao u novu sredinu, ali ono sto je bio do sinoc pokazao je bilo ispod svakog nivoa i vec sam pomislio da od njega nema nista, da je ubleha, ali sinoc je pokazao da ipak ima nesto u njemu, pogotovo nakon onog prvog gola koji je njemu pripisan, dobio je na samopouzdanju i u drugom poluvremenu je bio odlican. Naravno ne ocekujem sad od njega da pocne gaziti, ali eto lijepo je vidjeti da bi od njega nesto moglo biti :)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 dec 2015, 11:38

YNWA je napisao/la:I da pohvalim Origia, iskreno znao sam da je dijete, da je iza sebe imao tesku sezonu, dosao u novu sredinu, ali ono sto je bio do sinoc pokazao je bilo ispod svakog nivoa i vec sam pomislio da od njega nema nista, da je ubleha, ali sinoc je pokazao da ipak ima nesto u njemu, pogotovo nakon onog prvog gola koji je njemu pripisan, dobio je na samopouzdanju i u drugom poluvremenu je bio odlican. Naravno ne ocekujem sad od njega da pocne gaziti, ali eto lijepo je vidjeti da bi od njega nesto moglo biti :)
Jos kad se vrati Ings, mnogo volim tog igraca. Nas Kuyt :kralj:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 dec 2015, 12:19

Ja ne znam gdje su vlasnici, igraci, navijaci, fanovi udijelili sadaku da im Klopp preuzme voljeni klub. Stvarno je covjek genijalac. :tokralju:
Najljepsi osjecaj je kada znas da je Liverpool napokon sposoban sa preokrene rezultat i pobijedi utakmicu, demolira protivnika, iako je u prvoj minuti gubio. :clap:
Stu je jos jednom pokazao koliko je vazan Liverpoolu, a tu su jos Coutinho, Firminho, Hendo, Benteke, sve bolji Can i borac Milner, neprikisnoveni Lav Lucas Leiva koji se u stil uklopio besprijekorno. Napokon da se covjek zapita ko bi to mogao da zaigra protiv Njukaša... :kafa:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 dec 2015, 12:34

Od kako je švabo došao i kako je krenulo u januaru i neće trebati pojačanja. :mrgreen:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 dec 2015, 13:12

ja prognozirao da ce origi tesko preko 3 gola postici u citavoj sezoni :D on sinoc odma ispuni kvotu :D
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 03 dec 2015, 13:56

fera je napisao/la:ja prognozirao da ce origi tesko preko 3 gola postici u citavoj sezoni :D on sinoc odma ispuni kvotu :D
A vec sam ti rekao, nastavi prognozirati tako pesimisticno, vidis da nas onda ide.

Neka je Danny zabijao, strasno bitni su ovi povratnicki golovi. Ko je igrao fudbal i imao povredu, zna o cemu pricam.
Za Origija nemam rijeci, drugi gol me odusevio, jednostavno, onakvi udarci dolaze od igraca koji pucaju od samopouzdanja.
A onaj defanzivac Sotona ga pustio da udje u prostor i da puca.
Allen je bio dobar, ali nisam ljubitelj tog igraca i nadam se da ce ici, dzaba mu sada sve.
O Canu i asistenciji nemam sta reci osim - genijalno.
Jbt, cak je i Lovren izgledao extra sinoc. Mozda mu pase kad mu se zvizdi? Ne bi bilo lose probati sa zvizdanjem stalno.
Ibe je mlad momcic, ali ponekad pokaze kakav talenat posjeduje. E sad, hoce li ici u pravom smjeru, vidjecemo, iako mislim da Klopp od njega zeli napraviti Reusa. Jbg, ako nista, jeftinije je tako.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 dec 2015, 14:05

ma ne smijem puno pocnu me ovi napadati pa se iznerviram :D
ovo je pravi trener covjek u prvoj sezoni i to nepotpunoj u dobroj prilici da osvoji trofej
You are someone else I am still right here

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 dec 2015, 14:12

Ma za sve ovo je zasluzan Rodgers. Covek je doveo 20 world class igraca, samo problem sto je mogao izvuci iz njih 30%, dok Klopp izvlaci max. :kafa:

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 03 dec 2015, 14:18

Napokon pokazali kako treba da izgleda Liverpool, kako se igra ,i nadam se da je ovo samo pocetak onog sto tako dugo cekamo i zelimo.
Ajmo sad pobjedit svrake jer mislim da smo jaci od njih i idemo napast vrh tabele.
Lovren me iznenadjiva iz utakmice u utakmicu nemam rjeci
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 03 dec 2015, 14:31

Da mi je neko pricao da ce se vidjeti ovolika razlika samo sa promjenom trenera a sa istim timom ne bih vjerovao. Hajde da je dosao novi trener pa odradio transfer rok, to i nekako ali doci u pola posla, nemam rijeci. Toliki utjecaj imati, filozofiju, psihologiju itd... kratko receno, blago nama :D
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 dec 2015, 15:13

Paradajz je napisao/la:Ma za sve ovo je zasluzan Rodgers. Covek je doveo 20 world class igraca, samo problem sto je mogao izvuci iz njih 30%, dok Klopp izvlaci max. :kafa:
Ili je ipak transfer komitet doveo :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao/la:
YNWA je napisao/la:I da pohvalim Origia, iskreno znao sam da je dijete, da je iza sebe imao tesku sezonu, dosao u novu sredinu, ali ono sto je bio do sinoc pokazao je bilo ispod svakog nivoa i vec sam pomislio da od njega nema nista, da je ubleha, ali sinoc je pokazao da ipak ima nesto u njemu, pogotovo nakon onog prvog gola koji je njemu pripisan, dobio je na samopouzdanju i u drugom poluvremenu je bio odlican. Naravno ne ocekujem sad od njega da pocne gaziti, ali eto lijepo je vidjeti da bi od njega nesto moglo biti :)
Jos kad se vrati Ings, mnogo volim tog igraca. Nas Kuyt :kralj:
I kad se vrati balonja, kakva ce to borba biti za mjesto u ekipi, biti ce krvi :mrgreen:

A jedva cekam da se Markec i Gomez vrate.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 dec 2015, 16:19

Balotelli nek se ne vraca, nema on mjesta u nasem timu. Italija je za njega, samo neka je sto dalje od nas :)
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 03 dec 2015, 22:18

Love in the air. :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Kocka je bačena

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.