Onda bi logicno bilo i da nam se liga zove PREMIJER LIGA JUGOSLAVIJE, veze ti nemas s logikom. Da cujem od tebe pametni, sta je za tebe primjer za pominjanje? Sta je to tvoja sredina ili tvoj "GIGANT" za koji ti navijas uradila da je za primjer? Samo nemoj logicki dolaziti do zakljucaka nisi dobar sa logikom nikako...Evolve je napisao/la:Premijer liga kao najvisi rang u fudbalu bih bi TREBALA, tj. bilo bi LOGICNO da ima klubove koji su i u Jugi bili vrh. Kao i klubove iz vecih gradova. To sto neko selo ima predsjedjika mjesne zajednice koji je tajkun pa pare ulaze u svoj seoski klub jer mu tamo igra kum, pa napravi klub koji je u gornjem djelu tabele u ligi, to je kratkotrajno, apsurdno i definitivno nije za premijer ligu, a kamo li za neku hvalu i pominjanje tog kluba kao primjer, Boze sacuvaj. Sto rece BatistuTa, nisu Gornji Pickovci i Donje Kurcevo za premijerligase. Neka ih u opstinskoj ligi Donja Zabit
Ko će ostati u skracenoj PL BiH - predviđanja
Re: Ko će ostati u skracenoj PL BiH - predviđanja
Ne bi bilo logicno, jer bi tu igrali samo bh klubovi. I ne uzimajuci u obzir jugoslovenske uspjehe, zar bi po tvojoj logici bilo logicno da Velez, Borac, Zeljo, Sarajevo, Celik sa stadionima petocifrenog kapaciteta i gradovima sa preko 100 000 ljudi igraju nizi rang, a neko tamo selo sa FK Nazad osnovanim 2010-te sa stadionom sa jedva 1000 stojecih mjesta, a da u tom selu ima nekih 1500 dusa, da takav klub bude u PL? Pa razmisljaj malo. Isto kao kad bi partizan, zvezda i Vojvodina ispale u nizi rang, a npr. FK Timocanin igrao u super ligi, i jos se borio za evropu! Kladim se da nisi ni zano za taj klub. Nisam ni ja, guglao sam ligu istok, pa sam ga nasao, samo da bih naveo primjer.Wolffire je napisao/la:Onda bi logicno bilo i da nam se liga zove PREMIJER LIGA JUGOSLAVIJE, veze ti nemas s logikom. Da cujem od tebe pametni, sta je za tebe primjer za pominjanje? Sta je to tvoja sredina ili tvoj "GIGANT" za koji ti navijas uradila da je za primjer? Samo nemoj logicki dolaziti do zakljucaka nisi dobar sa logikom nikako...Evolve je napisao/la:Premijer liga kao najvisi rang u fudbalu bih bi TREBALA, tj. bilo bi LOGICNO da ima klubove koji su i u Jugi bili vrh. Kao i klubove iz vecih gradova. To sto neko selo ima predsjedjika mjesne zajednice koji je tajkun pa pare ulaze u svoj seoski klub jer mu tamo igra kum, pa napravi klub koji je u gornjem djelu tabele u ligi, to je kratkotrajno, apsurdno i definitivno nije za premijer ligu, a kamo li za neku hvalu i pominjanje tog kluba kao primjer, Boze sacuvaj. Sto rece BatistuTa, nisu Gornji Pickovci i Donje Kurcevo za premijerligase. Neka ih u opstinskoj ligi Donja Zabit
Sto se, pak, tice primjera, nadam se da i sam kontas da od rata na ovamo u ovoj nasoj drzavi nista ne moze biti kao primjer. Jedino mjerilo velicine nasih klubova, uzevsi to kao parametar, bi bili uspjesi iz doba Juge. Ovo sad nema smisla, uspjeva onaj ko u sveopstoj krizi nadje guzonju da ulozi pokradene milione, a posto guzonja ima odsvakud, pogotovo sa sela, nerijetko se desava da neki klub ima za sjediste neko selo koje jedino na google mapsu mozemo naci. Na auto-kartama, normalno, nema, takve zabiti ne pisu kartografi. Prije nisi imao politicare, vec kakvi su tu talenti u klubu, koliko se zalazu, tako ti je. Nadam se da sam obrazlozio svoju logiku koju ti smatras toliko nesposobnom.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- Evolve
- Kontakt:
To nije moj tekst. Molim te ako ces me citirat citiraj sta sam napisao, koji k.....Wolffire je napisao/la:Onda bi logicno bilo i da nam se liga zove PREMIJER LIGA JUGOSLAVIJE, veze ti nemas s logikom. Da cujem od tebe pametni, sta je za tebe primjer za pominjanje? Sta je to tvoja sredina ili tvoj "GIGANT" za koji ti navijas uradila da je za primjer? Samo nemoj logicki dolaziti do zakljucaka nisi dobar sa logikom nikako...Evolve je napisao/la:Premijer liga kao najvisi rang u fudbalu bih bi TREBALA, tj. bilo bi LOGICNO da ima klubove koji su i u Jugi bili vrh. Kao i klubove iz vecih gradova. To sto neko selo ima predsjedjika mjesne zajednice koji je tajkun pa pare ulaze u svoj seoski klub jer mu tamo igra kum, pa napravi klub koji je u gornjem djelu tabele u ligi, to je kratkotrajno, apsurdno i definitivno nije za premijer ligu, a kamo li za neku hvalu i pominjanje tog kluba kao primjer, Boze sacuvaj. Sto rece BatistuTa, nisu Gornji Pickovci i Donje Kurcevo za premijerligase. Neka ih u opstinskoj ligi Donja Zabit
NK Široki Brijeg
HAHAA pardon pogresan quotesEvolve je napisao/la:To nije moj tekst. Molim te ako ces me citirat citiraj sta sam napisao, koji k.....Wolffire je napisao/la:Onda bi logicno bilo i da nam se liga zove PREMIJER LIGA JUGOSLAVIJE, veze ti nemas s logikom. Da cujem od tebe pametni, sta je za tebe primjer za pominjanje? Sta je to tvoja sredina ili tvoj "GIGANT" za koji ti navijas uradila da je za primjer? Samo nemoj logicki dolaziti do zakljucaka nisi dobar sa logikom nikako...Evolve je napisao/la:Premijer liga kao najvisi rang u fudbalu bih bi TREBALA, tj. bilo bi LOGICNO da ima klubove koji su i u Jugi bili vrh. Kao i klubove iz vecih gradova. To sto neko selo ima predsjedjika mjesne zajednice koji je tajkun pa pare ulaze u svoj seoski klub jer mu tamo igra kum, pa napravi klub koji je u gornjem djelu tabele u ligi, to je kratkotrajno, apsurdno i definitivno nije za premijer ligu, a kamo li za neku hvalu i pominjanje tog kluba kao primjer, Boze sacuvaj. Sto rece BatistuTa, nisu Gornji Pickovci i Donje Kurcevo za premijerligase. Neka ih u opstinskoj ligi Donja Zabit

Ispadaju:
Drina
Velez
Travnik
Olimpik
Rudar
Mladost DK

Drina
Velez
Travnik
Olimpik
Rudar
Mladost DK

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Izgleda da ce zeljo ostati

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Re: RE: Re: Ko će ostati u skracenoj PL BiH - predviđanja
Jedan si fulo. U nekim kladionicama imas pravo ponovo.Prijedor je napisao/la:Ispadaju:
Drina
Velez
Travnik
Olimpik
Rudar
Mladost DK
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Prijedor je napisao/la:Ispadaju:
Drina
Velez
Travnik
Olimpik
Rudar
Mladost DK
Ovdje si jedino za Mladost pogodio da ispada, ali ostali imaju šanse za opstanak. Recimo Borac, on je sebi već osigurao opstanak.

Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Sine moj Dodo ako bude htio da Borac ostane a Mladost DK se ugasi ko klub tako ce i biti... Vidi se da ste novi u ovoj ligi. Nisi svjestan kakve kradje i lakrdije idu drugu polusezonu, ali hvala Bogu ziv bio pa vidio.FKMLADOSTDK je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Ispadaju:
Drina
Velez
Travnik
Olimpik
Rudar
Mladost DK
Ovdje si jedino za Mladost pogodio da ispada, ali ostali imaju šanse za opstanak. Recimo Borac, on je sebi već osigurao opstanak.
? &
Cijeli Kakanj na sportsport.ba forumu to ko kad seljak vidi grada tako i oni ove bijedne premijer lige kao da su u premiershipu ovo bolan lakrdija od lige vise ja para ko gledalac imam nego indijanci sto igraju
? &
Sto ti vrijedjas covjece.prvo Mladost nije sa sela nego iz Kaknja.jako lijepog gradica.Prijedor je napisao/la:Cijeli Kakanj na sportsport.ba forumu to ko kad seljak vidi grada tako i oni ove bijedne premijer lige kao da su u premiershipu ovo bolan lakrdija od lige vise ja para ko gledalac imam nego indijanci sto igraju
Drugo,da nema seljaka,kako ih zovete sta bi ti jeo,gradjanine,**** sa rostilja....
Kakva je takva,ova liga je nasa,bolje nemamo.
Znas li ti odakle je Viljareal,mislim na velicinu....
Pa karaju pola Spanije,kakve ima veze ba.
Ljudi ulazu i trude se,sta vi imate ba u prijedoru,cime se ti kurcis,da vrijedjas ljude.
Imaju bolji Stadion öd vas,pomocne terene,igrace,za vas su barsa jaro moj,u svakom pogledu.
Sto mrzim ove pokusaje ponizavanja i pljuvanja.
Gledaj svoju avliju
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
@Prijedor upamti da ako ti omalozavas DK trebas znati da isto tako npr mi iz Sarajeva mozemo omalozavati tvoj "grad" u odnosu na nas pa reci kad se seljak docepa ovog-onog. Kao sto ti @solinas rece, da nema tih "seljaka" qrac bi ti pojeo druze. Nije seljak ko je sa sela al znas ti to sam, svaki dan ga gledas u ogledalu. Pametnije ti je da razvijes zastavu sa ljiljanima na balkonu i apelujes na normalizaciju.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 03 dec 2015, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ložite se djeco ispišite 40 stranica na moje postove
tacno socijalni eksperiment super mi dodje za faks. Lp

? &
Kad balavac kaze "djeco"
Babo ti mogu biti hladno. Ne tata, ne otac vec BABO. Drz` se ti sinko tog fakulteta. Pozdrav za to tvoje selo 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dodo jedino sto se interesuje oko sporta je kosarka, tj. igokea. Fucka se njemu za fudbal. Dosao na utakmicu sa Vojvodinom u maju sad, samo da bi se malo promovisao, i to je to.Prijedor je napisao/la:Sine moj Dodo ako bude htio da Borac ostane a Mladost DK se ugasi ko klub tako ce i biti... Vidi se da ste novi u ovoj ligi. Nisi svjestan kakve kradje i lakrdije idu drugu polusezonu, ali hvala Bogu ziv bio pa vidio.FKMLADOSTDK je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Ispadaju:
Drina
Velez
Travnik
Olimpik
Rudar
Mladost DK
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mladost nece ispast cisto sumnjam ... ne mogu da vhjerujem da ce i Travnik ispast a uvjek su se provlacili ... Malo mi je glupo da dvije ekipe koje su igrale SFRJ ligu ispadnu..jedina im je sreca sto nece jedni i drugi u istu ligu pa se mogu brzo vratiti ..Olimpic ima kvalitet ali ne zna kakve su njima namjere .. kao da su se predali kao da im je dojadilo .. gledo sam ih protiv Slobode pa najbolje su odigrali protiv nas od svih drugih ekipa prosto ne mogu da vjerujem da mogu ispast sa onakvom igrom .. ali ebe ih to jer se igraci predaju protiv Sarajeva i Zelje .. zato ja u svoju ekipu nebi puno dovodio igraca iz te ekipe bas zbog ovoga da u tim utakmicama protiv ove dvije ekipe glume i td 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Zamijeni Mladost i Borac i taman...Prijedor je napisao/la:Ispadaju:
Drina
Velez
Travnik
Olimpik
Rudar
Mladost DK
Nevezano za to ko ce ispasti a ko ostati. Rekao sam prije pocetka da onaj ko sabere 35 bodova ce ostati 110%. Ako Mladost sada ima 26, i utakmicu s Borcem i subotu, te domace utakmice protiv Veleza, Olimpica, Travnika i Viteza kuci te Drinu na strani na proljece, a ako se uzme u obzir da nasi najavljuju ozbiljna pojacanja, te da Travniku koji je 9. bjezi vec sada 9 bodova bez utakmice s Borcem, mislim da teoretski moze, ali da se to nece desiti obzirom na sve. Travniku ce biti tesko, ali moze. 13 utakmica znaci 39 bodova i sve je moguce.
Re: RE: Re: Ko će ostati u skracenoj PL BiH - predviđanja
Addict je napisao/la:Nevezano za to ko ce ispasti a ko ostati. Rekao sam prije pocetka da onaj ko sabere 35 bodova ce ostati 110%. Ako Mladost sada ima 26, i utakmicu s Borcem i subotu, te domace utakmice protiv Veleza, Olimpica, Travnika i Viteza kuci te Drinu na strani na proljece, a ako se uzme u obzir da nasi najavljuju ozbiljna pojacanja, te da Travniku koji je 9. bjezi vec sada 9 bodova bez utakmice s Borcem, mislim da Mladost teoretski moze ispasti, ali da se to nece desiti obzirom na igru, stabinost, formu i sve ostalo. Travniku ce biti tesko, ali moze. 13 utakmica znaci 39 bodova i sve je moguce. Hvala na lijepim rijecima iz Tuzle i Sarajeva. Mnogi su nas smatrali seljacima i glavnim kandidatima za ispadanje. Ovo prvo nismo bili, drugo jesmo definitivno ali su se svi uvjerili da je Mladost ozbiljan klub s ciljem i planom, a takvi klubovi trebaju BH fudbalu. Sto se tice ovih jadova iz Prijedora oni su se pokazali kao crna rupa i hvala Bogu pa idu da se ganjaju po sumama i gorama sumske
Sigurno je smao da drina i velez ispadaju ostali imaju sanse da se odrze u premijer ligi.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, HyperOS, L-Train, Paromlinac, Sarajevskigigant1921, supervizor i 29 gostiju.