Sve to stoji al' nisam mislio da ga se gura u prvih 11 odmah, neko polako ga uvoditi u tim. Stoperski par Kosorić-Hodžurda a u slučaju povrede/suspenzije/umora ne bi bilo loše da mali Kemo uskoči. Doduše slažem se i sa tim da bi nam trebao jedan iskusniji igrač na toj poziciji jer bez obzira na sve rizično je ostati na tri prava stopera a od ta tri jedan je omladinac koji nema nastupa na seniorskom nivou, Bogi se nameće kao rješenje.Hadzijalagic je napisao/la:U ovakvoj situaciji tesko je gurati omladince u vatru.. Do kraja sezone svaku tekmu cemo igrati pod odredjenim imperativom.. Gurati omladince da igraju pod velikim pritiskom je mac sa dvije ostrice.. Od Jasmina nema nista bar do dljedece sezone tako da moramo dovesti nekog iskusnijeg stopera.. Da li je Bogicevic pravo rjesenje vrijeme ce pokazati.. Osmankovic je mlad i sigurno ce dobiti priliku s obzirom na potencijal koji ima.. Govori se da ce Antolovic otici.. Mislim da i na golmanskoj poziciji treba dovesti nekog iskusnijeg golmana.. Vedran jeste za prvog tima ali sta u slucaju neke suspenzije ili ne daj Boze povrede?FaraonTM je napisao/la:Nek' guraju u vatru Osmankovića.
Što se tiče golmanske pozicije mislim da je Vedran zreo da mu se dadne prilika, već je dugo on tu kao drugi golman, branio je u kup utakmicama gdje je bio i više nego dobar tako da mislim da mu se slobodno može ukazati povjerenje prvog golmana. Što se tiče iskustva odnosno u Vecinom slučaju neiskustva mislim da to neće previše uticati na nas s obzirom da Antolović ove sezone u dosta situacija izgleda kao da je jučer prvi put na gol stao pa eto i dalje preživljavamo, a Vedran sigurno ne bi bio loši od njega.
A za zamjene nek' Gušu iz penzije zovu