Kako si to zakljucio? Stvarno si pametan.OLE SUPER FCB je napisao/la:Još samo oko 1,5h.KO god da pobijedi pobijedit će ubjedljivo ili jedva(tk. jedan razlike).odo se pripremati za TEKMU.Naprijed BAYERN.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
bayernov autobus na putu za stadion.....helikopter ga prati , u autobusu je gorlitzova pjesma : "go to bernabeu" na programu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- United Rule
- Kontakt:
Ja vam kazem da ce vas veceras Inter nabiti da necete znati dje ste...
Evo rado cu da se javim nekad veceras poslije tekme kad bude ovako kako sam rekao

Evo rado cu da se javim nekad veceras poslije tekme kad bude ovako kako sam rekao
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- -Barcelona-
- Kontakt:
Momci, jos malo.......
Stern des Südens 
Idemo po historijski uspjeh, spasiti Bundesligu, pokazati zabarima da je njihovo vrijeme proslo....

>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<
Stern des Südens 
Idemo po historijski uspjeh, spasiti Bundesligu, pokazati zabarima da je njihovo vrijeme proslo....

Vom Jäger zum Gejagten
-
ajvaz_dedo
- Kontakt:
pokazat cete sami sebi da je vase vreme proslogeronimo je napisao/la:Momci, jos malo.......
Stern des Südens
![]()
![]()
![]()
![]()
fc Internazionale Milano
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
bavarci okupirali madrid
idemooooooo bayernnnn
idemooooooo bayernnnn
Ko neće gledati finale 
Madrid je nas
Crveno bijeli
Blizi se taj trenutak osjecam u stomaku taj neki cudan osjecaj koji nemogu objasniti jedva cekam da utakmnica pocne
BAYERN STERN DES SUDENS
BAYERN STERN DES SUDENS
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
I ja u stomaku imam cudan osjecaj, gladan sam, nisam nista jeo danasFC BAYERN je napisao/la:Madrid je nasCrveno bijeli
Blizi se taj trenutak osjecam u stomaku taj neki cudan osjecaj koji nemogu objasniti jedva cekam da utakmnica pocne
![]()
![]()
![]()
BAYERN STERN DES SUDENS
@gero valovi od smajlija su cudo

-
bavarian_bk
- Kontakt:
PACK MA'S
Jos 15 minuta i inter prima go

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ljudi nek nam je sa srećom večeras!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Sretno vam i s moje strane.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bože pomozi, samo si Ti kadar da pomogneš.
Nadam se ako Bog da pobjedi Bayerna, pa šta god bude, od Boga je =)
Nadam se ako Bog da pobjedi Bayerna, pa šta god bude, od Boga je =)
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
kako probiti 10 igraca u odbrani
treba nam gol
treba nam gol
Šta je ovo? Jednom u životu navijam za Bayrn i ljudi ih demoliraju.
Gubimo nema veze. Evo reći ću sada da smo zijanili i nema šanse da dobijemo ovo. A evo da obrazložim to.
Naime, Inter nama konstantno daje loptu, a pokrivaju samo desno stranu. Lijeva strana sa Holgerom je katastrofalna, mora biti kada ti stoper beka igra. Nema prodora, naša sredina je slaba, nema tu čvrstine, niko se ne zalaže , ljudi hodaju.
Tek u ovoj utakmici se vidi koliko Bilal fali, i da je on igrao sada bi mi vodili sa 1:0. Ja sam ubjeđen da čak nećemo do kraja imati niti jednu pravi šansu.
Zamjene koje bih uradio, izbaciti Mullera koji nije nikako za napadača u ovakvim utakmicama i uvesti Gomeza, a druga zamjena Contento ili Pranjić umjesto Demichelisa koji se gubi sa Militom. Staviti kao stopera Holgera.
Mogu reći da sam razočaran igrom u prvih 45 minuta, i više dodira je imao naš zadnji red u prvih 45 minuta nego u 5 utakmica.
Naime, Inter nama konstantno daje loptu, a pokrivaju samo desno stranu. Lijeva strana sa Holgerom je katastrofalna, mora biti kada ti stoper beka igra. Nema prodora, naša sredina je slaba, nema tu čvrstine, niko se ne zalaže , ljudi hodaju.
Tek u ovoj utakmici se vidi koliko Bilal fali, i da je on igrao sada bi mi vodili sa 1:0. Ja sam ubjeđen da čak nećemo do kraja imati niti jednu pravi šansu.
Zamjene koje bih uradio, izbaciti Mullera koji nije nikako za napadača u ovakvim utakmicama i uvesti Gomeza, a druga zamjena Contento ili Pranjić umjesto Demichelisa koji se gubi sa Militom. Staviti kao stopera Holgera.
Mogu reći da sam razočaran igrom u prvih 45 minuta, i više dodira je imao naš zadnji red u prvih 45 minuta nego u 5 utakmica.
10 igraca u odbrani... pa ljudi znaju kako se igra nogomet. Imali su dvije sjajne sanse iz slobodnjaka, 100% priliku je Sneijder promasio i Milito je sjajno zakucao loptu pod precku.BAVARAC DO GROBA je napisao/la:kako probiti 10 igraca u odbrani![]()
treba nam gol
Bayern osim udarca Van Bommela koji je bio ocajan nije uradio nista i osim onog prodora Robbena koji nije imao nikakve nade da bude gol jer je covjek tako jako dodao loptu da je Olica udarila a da on to nije ni znao.
Inter bolji, igra ljepse i ima vise prilika. Bayern samo kruzi kao i Barcelona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.