To je tvoje misljenje a moje misljenje da smo mi cirkus od kluba. Nikakvog plana, cilja, nista oni nemaju. Fol dovode nove igrace a ode ti najbolji igrac.MrRiccoli je napisao/la:Ne kenjaj vise kako ti ne dosadi. Nudjeno mu je on nece i vozdra sta sad treba mu dati 15 milja samo da ostane. Ne treba ako nece da produzi nek ide i cao, uprava mu je nudila i vozdra.milanribar je napisao/la:Jadna nam majka. Dovedes neke igrace a onda ti ode najbolji igrac i tako dok ne umremo.
Nikad od nas kluba. Taman se ponadas ne ide lose, kad raspad opet. Pravi ekipu za sljedecu sezonu, kad dode sljedeca sezona ode Amir ili Memija i opet udri mujo tarabe. Majko mila tuge.
Sad moras dovesto desnog beka da bi mogao Memiju staviti gore, dok se on navikne igrati krilo doci ce ponuda i kad bude dobar otici ce.
Pokusavaju s ovim šklj igracima da ubodu nesto ako budi imali srece ako ne budu propast.
Ako ti se ne svida sta pisem preskoci moj post hladno, a ja imam pravo da pisem sto zelim a ne sta ti zelis procitati. Uzdravlje
Vidis da to niko ne moze provjerene igrace dovesti nego dovode ove neke iz 5 brazilske lige pa ako bude znao bar sutnut loptu ostavi ga. To im je plan jedini koji imaju.
Zato moraju staviti besplatan ulaz jer nece vise niko da ide na utakmice.