Ne kladim se, na taj način, to je za budale. Sportski razmišljam. Po tvom pitanju bi se moglo zaključiti da ćeš ti ići uplatiti na Torpedo, svoj tim, velike novce.TheHornet je napisao/la:Pretpostaviću onda da ćeš u nedjelju ući u jednu od mnogobrojnih hercegovačkih kladionica i uplatiti velika novce na pobjedu svoga tima.maxmore je napisao/la:Ako smo mi kompletni mi ćemo ovo dobiti. Ne znam na čemu Torpedisti temelje svoj optimizam. Nije ovo isto Torpedo kao u prvom dijelu sezone.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 03 dec 2015, 20:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Što da neću? Ne želim da budem sebičan pa ću ti reći tačan rezultat u slučaju da se predomisliš i odlučiš uzeti novac. Tačan rezultat je 1:2. Javim se poslije utakmice.
Get a life! A ima i na forumu prostor za kladionicu i dojave.TheHornet je napisao/la:Što da neću? Ne želim da budem sebičan pa ću ti reći tačan rezultat u slučaju da se predomisliš i odlučiš uzeti novac. Tačan rezultat je 1:2. Javim se poslije utakmice.
Lištica
Lištica
Opa, imamo na forumu i vidovitu dzemilu 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ovako ja to vidim:

Lištica
Lištica
A zasto ne Ajayi
Mislim da bi on mogao napraviti najvise nereda na desnoj strani, ionako im fali Bekic, a koliko sam ja upratio nemaju bas kvalitetnu zamjenu za njega
Mislim da bi on mogao napraviti najvise nereda na desnoj strani, ionako im fali Bekic, a koliko sam ja upratio nemaju bas kvalitetnu zamjenu za njega
HRHB
HRHB
Nekako mi se bolje snalazi Baraban na desnoj strani i defanzivno je bolji. Ajayi i Dino ne znam kako bi to izgledalo u obrani, Baraban ore.Android je napisao/la:A zasto ne Ajayi![]()
Lištica
Lištica
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- Evolve
- Kontakt:
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Baraban je bio najspremniji igrac u HNL dok se nije povrijedio. Tesko se vratiti, al"ako Baraban ore to je nesto vrlo pozitivno i jako dobro za Siroki. Vrlo agresivan tip igraca, jak na nogama. Nisam ga jis gledao u Sirokom, to ce biti prava tekma. Radujem se i naslucujem uvjerljivu pobjedu.maxmore je napisao/la:Nekako mi se bolje snalazi Baraban na desnoj strani i defanzivno je bolji. Ajayi i Dino ne znam kako bi to izgledalo u obrani, Baraban ore.Android je napisao/la:A zasto ne Ajayi![]()
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- Evolve
- Kontakt:
[MLADA NADA] Tri asistencije Domagoja Marušića za Hrvatsku U-16
Nakon neriješenih 2:2 u prvom ovotjednom prijateljskom ogledu (utorak), reprezentacija Hrvatske za uzrast do 16 godina danas je u novom susretu protiv Crne Gore u Podgorici slavila uvjerljivu pobjedu (0:3).
U ovim susretima s čak tri asistencije istaknuo se Domagoj Marušić, kadet NK Široki Brijeg. Marušić (broj 18 na fotografiji) je u prvom susretu protiv Crnogoraca u igru ušao u 60. minuti zamijenivši Hanuljaka, da bi samo desetak minuta kasnije asistirao Palaversi za konačnih 2:2. U drugom susretu počeo je od prve minute i igrao do 50. minute, kada ga je zamijenio Lovrić. U pobjedi (0:3) nad Crnogorcima istaknuo se s nove dvije asistencije.

broj18
Samo naprijed mali
Nakon neriješenih 2:2 u prvom ovotjednom prijateljskom ogledu (utorak), reprezentacija Hrvatske za uzrast do 16 godina danas je u novom susretu protiv Crne Gore u Podgorici slavila uvjerljivu pobjedu (0:3).
U ovim susretima s čak tri asistencije istaknuo se Domagoj Marušić, kadet NK Široki Brijeg. Marušić (broj 18 na fotografiji) je u prvom susretu protiv Crnogoraca u igru ušao u 60. minuti zamijenivši Hanuljaka, da bi samo desetak minuta kasnije asistirao Palaversi za konačnih 2:2. U drugom susretu počeo je od prve minute i igrao do 50. minute, kada ga je zamijenio Lovrić. U pobjedi (0:3) nad Crnogorcima istaknuo se s nove dvije asistencije.

broj18
Samo naprijed mali
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Imam nekakav info da Wagner nece igrat. Ima li ko potvrdu ovog? 
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Dino nece sigurno nastupit, Wagner upitan, odluka hoce li igrat ili ne donijet ce se sutra vjerovatno. Blize je da nece.. Show sa ozljedama se nastavlja.
Gurnut Pehara na mjesto Wagnera a Sesar u,sredini...
NK Široki Brijeg
-
Pitaristok
- Kontakt:
Bio bih zahvalan ako postavite link TV, il na pp, hvala...
- PitarBordo
- Kontakt:
Na njihovoj stranici bude... ukucaš nk široki brijeg u gugl i otvoriš prvi link...Pitaristok je napisao/la:Bio bih zahvalan ako postavite link TV, il na pp, hvala...
Samo Saraj'vo.
- Evolve
- Kontakt:
www.nk-sirokibrijeg.comPitaristok je napisao/la:Bio bih zahvalan ako postavite link TV, il na pp, hvala...
NK Široki Brijeg
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Steta, stvarno steta. Tko ce onda umjesto Dine, mozda Barisic, rizik je stavit KaruEvolve je napisao/la:Dino nece sigurno nastupit, Wagner upitan, odluka hoce li igrat ili ne donijet ce se sutra vjerovatno. Blize je da nece.. Show sa ozljedama se nastavlja.
HRHB
HRHB
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ćorluka vjerovatno.Android je napisao/la:Steta, stvarno steta. Tko ce onda umjesto Dine, mozda Barisic, rizik je stavit KaruEvolve je napisao/la:Dino nece sigurno nastupit, Wagner upitan, odluka hoce li igrat ili ne donijet ce se sutra vjerovatno. Blize je da nece.. Show sa ozljedama se nastavlja.
Lištica
Lištica