NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nisi reako milion, nego malih milion
daj ba combe idi bacaj te bombe negdje drugdje povjerovat ce ti ko. Daj sad niko ne bi bio sretni od vas da se uradi, eto samo mi volimo Zvijezdu niko je vise ne voli, daj ohladite malo uradit ce se sta se uradi. Jeste ljetos dovedeno nekoliko igraca koji nisu za nas, al kao sto je Nedim izjavio ne moguce je ne pogrijesit kad dovodis maltene kompletnu ekipu, al sumnjam da nije znao kvalitet Basica, Pirica i ostalih koji samo dzaba sjede na klupi

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Sretno s tim radovima. Pozdrav iz Sarajeva.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nadajmo se da ce nas iz kluba obavijestit o mogućim radovima ako radi press služba
I napokon da se krene tribina natkrivat...pozz za sarajevoHigh je napisao/la:Sretno s tim radovima. Pozdrav iz Sarajeva.
Imal kakvi inf pa bile one mahalske, rekla kazala samo da se suska...
tema zamrla

Po pitanju prelaznog roka, jos je mnogo rano, gledajuci prethodne sezone!
-
- Kontakt:
Hocel nam se vratit diatta imal sta novo u vezi njega???.
-
- Kontakt:
Eno Ognjen Djelmic slobodan igrac na zimu on bi zaista bio pravo pojacanje. Bolje njemu dat 10 000 na ruke za 6 mjeseci nego skartovima poput misana, Basica i ostalih.
Jest slobodan istice mu ugovor ali lik izgleda nece da produzi sa zeljom a da pitpise s nama smijesno...ide on van granica da malti lovu
Mislim da će on u neku od vodećih ekipa,osim Sarajeva.Ilatso je napisao/la:Jest slobodan istice mu ugovor ali lik izgleda nece da produzi sa zeljom a da pitpise s nama smijesno...ide on van granica da malti lovu
-
- Kontakt:
Znaju ljudi sta je Zeljo koji su igrali u njemu, nista on bolji od Zvijezde nije samo ima ime i nista vise, a u Zvijezdi sto ti obecaju to ti i ispune dok tamo kule i gradove obecaju a ne dobijes nista.
Dobro sad nema potrebe spominjat druge klubove kako je i sta je...kod nas je svim igracima bilo dobro a sto se tice djelme on je prljav po pitanju para stalno trazi vise radi toga nije ostao u zvijezdireddragon001 je napisao/la:Znaju ljudi sta je Zeljo koji su igrali u njemu, nista on bolji od Zvijezde nije samo ima ime i nista vise, a u Zvijezdi sto ti obecaju to ti i ispune dok tamo kule i gradove obecaju a ne dobijes nista.
Moje mišljenje je da se ne treba zanositi nekim pojačanjima koja nisu relana (tipa Đelmić, jer čovjek je bio glavni igrač Želje i odigrao možda ponajbolju sezonu poslije one godine u Borcu kada je harao sa Jocom. I sad kad očekuje da to unovči i proba još godinu-dvije ušićariti nešto vani mi bi da dođe u Zvijezdu, SMJEŠNO).
Mi trebamo probati nešto što je realno a to je po meni probati vratiti Bubu, probati dovesti iz Slobode na šestomjesečnu posudbu Mujića i Krpića i probati naći još jednog koliko-toliko solidnog veznog igrača i to je to.
Misli da je ovo troje što sam nabrojao realno i u našim mogućnostima.
Ekipu ne treba puno ni mjenjati jer oni će na proljeće sigurno biti uigraniji, odbrana je solidno popunjena + Mornar kada se vrati tako da u tom djelu ne treba osvježenja.
Ove tri pozicije kada bi uspjeli kvalitetno popuniti mislim da bi bilo sasvim dovoljno.
Mi trebamo probati nešto što je realno a to je po meni probati vratiti Bubu, probati dovesti iz Slobode na šestomjesečnu posudbu Mujića i Krpića i probati naći još jednog koliko-toliko solidnog veznog igrača i to je to.
Misli da je ovo troje što sam nabrojao realno i u našim mogućnostima.
Ekipu ne treba puno ni mjenjati jer oni će na proljeće sigurno biti uigraniji, odbrana je solidno popunjena + Mornar kada se vrati tako da u tom djelu ne treba osvježenja.
Ove tri pozicije kada bi uspjeli kvalitetno popuniti mislim da bi bilo sasvim dovoljno.
Neki dan sam malo pricao sa jednim clanom uprave, i covjek nije bio veliki optimista sto se tice ulaska u PL, misleci prije svega na kriminalnu organizaciju saveza prve lige, al rece da ce se uprava potruditi da dovede par jakih igraca i spomenuo mi je neke al ja ne bih ovdje pisao( uglavnom su top igraci). Vjerovatno se ceka kraj prvog dijela Premier lige pa da se krene u dovodjenje igraca, a isto tako bit ce i cistke..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Znaci vec su se poceli pojedini ogradjivat od eventualnog neuspjeha 

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
- Kontakt:
Ja sam cuo da ce se dogovoriti sa tri igraca ili bar pokusati i sa sva tri sam prezadovoljan ako dodju nazalost nije za javu ali i covjek koji je prenio inf.je u klubu ali nisam siguran da li je provjereno i samo bi se slozio treba biti realan u dovodjenju igraca a ova tri su takva.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Jeli i jedan od njih jedan od one trojice koje sam ja prethodno naveo? Po nekim mojim informacijama jedan bi trebao biti.batigol777 je napisao/la:Ja sam cuo da ce se dogovoriti sa tri igraca ili bar pokusati i sa sva tri sam prezadovoljan ako dodju nazalost nije za javu ali i covjek koji je prenio inf.je u klubu ali nisam siguran da li je provjereno i samo bi se slozio treba biti realan u dovodjenju igraca a ova tri su takva.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Dva igraca Veleza, i jedan iz banovica, lukavca i gracaniceesprit24 je napisao/la:Neki dan sam malo pricao sa jednim clanom uprave, i covjek nije bio veliki optimista sto se tice ulaska u PL, misleci prije svega na kriminalnu organizaciju saveza prve lige, al rece da ce se uprava potruditi da dovede par jakih igraca i spomenuo mi je neke al ja ne bih ovdje pisao( uglavnom su top igraci). Vjerovatno se ceka kraj prvog dijela Premier lige pa da se krene u dovodjenje igraca, a isto tako bit ce i cistke..

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Reci te bar neko ime. Da nenabadamo džaba a i da se imamo čemu nadati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.