Ajde Wagi stisni zube i igraj, duga je pauza pa se opravljaj
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
zeza je napisao/la:Prizeljkujem pobjedu Širokog,ovi mesari sa Koševa nisu igrali u gostima još kod jake ekipe tako da...naprijed Široki mada ni X nije loše![]()
PO DOGOVORU.Bolanos je napisao/la:zeza je napisao/la:Prizeljkujem pobjedu Širokog,ovi mesari sa Koševa nisu igrali u gostima još kod jake ekipe tako da...naprijed Široki mada ni X nije loše![]()
![]()
![]()
Ovo drugo, naravno da smo igrali. Poderali smo Radnik u Bijeljini i izbacili Zrinjski u kupu.
Pa da, pustio nas Zrinjski a i vas mlatnuli po dogovoru.sloboda72 je napisao/la:PO DOGOVORU.Bolanos je napisao/la:zeza je napisao/la:Prizeljkujem pobjedu Širokog,ovi mesari sa Koševa nisu igrali u gostima još kod jake ekipe tako da...naprijed Široki mada ni X nije loše![]()
![]()
![]()
Ovo drugo, naravno da smo igrali. Poderali smo Radnik u Bijeljini i izbacili Zrinjski u kupu.
X je totalno loš za Široki. Nitko ni ne razmišlja o takvom ishodu.zeza je napisao/la:Prizeljkujem pobjedu Širokog,ovi mesari sa Koševa nisu igrali u gostima još kod jake ekipe tako da...naprijed Široki mada ni X nije loše![]()
I ovdjeRN87 je napisao/la:Morete vi rasmisljat o bajrinoj, materi
Mi i GDIN dragan skakic imamo neke druge planove
Prevedi . Za Skakića razumijem, jedino na što se mozete osloniti je da vam Skakić bude kapetan.RN87 je napisao/la:Morete vi rasmisljat o bajrinoj, materi
Brat najjači, dominira i ovdeRN87 je napisao/la:Morete vi rasmisljat o bajrinoj, materi
I da ljube njega?maxmore je napisao/la:Prevedi . Za Skakića razumijem, jedino na što se mozete osloniti je da vam Skakić bude kapetan.RN87 je napisao/la:Morete vi rasmisljat o bajrinoj, materi
RN87 je napisao/la:Morete vi rasmisljat o bajrinoj, materi
Cuj x totalno los za Siroki, izvinite mala Barca nisam vas prepoznaomaxmore je napisao/la:X je totalno loš za Široki. Nitko ni ne razmišlja o takvom ishodu.
S obzirom da je Sarajevo redovna musterija na Pecari, naravno da je X losElCartel11 je napisao/la:Cuj x totalno los za Siroki, izvinite mala Barca nisam vas prepoznaomaxmore je napisao/la:X je totalno loš za Široki. Nitko ni ne razmišlja o takvom ishodu.![]()
Zadnjih 15 godina na Pecari ste uspijeli dati velikih 5 golova, u svim natjecanjima. 2 boda odnijeli ukupno ...15 godina, Poštedi me.ElCartel11 je napisao/la:Cuj x totalno los za Siroki, izvinite mala Barca nisam vas prepoznaomaxmore je napisao/la:X je totalno loš za Široki. Nitko ni ne razmišlja o takvom ishodu.![]()

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, kogmagie46, Rigoletto, Zaboljesutra i 34 gosta.