Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nego, mali intermezzo:
pročitah objašnjenje ko, zapravo, odlučuje o garniturama dresova u kojima igramo. Kažu da Puma odlučuje koje ćemo dresove nositi na utakmicama na kojima nema "sukoba garnitura".
pročitah objašnjenje ko, zapravo, odlučuje o garniturama dresova u kojima igramo. Kažu da Puma odlučuje koje ćemo dresove nositi na utakmicama na kojima nema "sukoba garnitura".
Treba tražit vračare među puminim uposlenicimaArtetitis je napisao/la:Nego, mali intermezzo:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ma i to me odmah raspizdi, igramo protiv Norwicha dresovi im boje ko žutica na zaraznom i onda naši izađu u crnim. Pa daj crveni pichka vam materina, jesmo loši ali nismo toliko da izlaze u crnini.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa nije jos niko umro ebo ga.
- Marsal
- Kontakt:
Vozač je gospodin, nači kondukter je trebo doć', očistit autobus, karte naplatit, upalit autobus i sačekat gospodina vozača.QUARTERBACK je napisao/la:Pa nije jos niko umro ebo ga.
Ma znaš šta, **** ja njima obadvojici mater.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ako on sad ne dodje, ja sjedam i vozim autobus, e neces ti ja vozim.. Ljudi ja sam sto sam sjeo, kad me ceger slozi u glavu.. MARS otale, policiju da zovem, policija dolazi, pa ja vozac aa.. nijedne, vozacku saobracajnu na pregledMarsal je napisao/la:Vozač je gospodin, nači kondukter je trebo doć', očistit autobus, karte naplatit, upalit autobus i sačekat gospodina vozača.QUARTERBACK je napisao/la:Pa nije jos niko umro ebo ga.
Ma znaš šta, **** ja njima obadvojici mater.
Koji god trener da dodje umjesto Wengera, desit ce nam se isto sto i vragovima..
Potonut cemo i LP necemo vidjeti bar dvije godine.
Previse je Wenger u klubu da bi mi mogli postici nesto vise s nekim drugim menadzerom. cak mislim da cemo promjeniti 3-4 trenera poslije wengera dok ne pronadjemo onog novog Wengera
koji ce biti dugo u klubu
Previse je Wenger u klubu da bi mi mogli postici nesto vise s nekim drugim menadzerom. cak mislim da cemo promjeniti 3-4 trenera poslije wengera dok ne pronadjemo onog novog Wengera
Wenger neće otići dok god to sam ne odluči. Američkom moronu i ćelavom smradu Wenger ne smeta dokle god igramo CL i finansijska stabilnost kluba ne dolazi u pitanje.
Poslije Wengera će doći neko ko sad ne predstavlja opciju i za koga Wenger da pristanak, tj. neko tipa Piksi Stojković ili Bergkamp kome će Wenger prepustiti uzde i koga će bar godinu dana nadgledati.
Apsurdno, moguće je da će nas Wenger ostaviti u boljem stanju nego Ferguson United, tj. ostaviće ekipu gladnu samog vrha koju će novi menadžer moći koristiti uz male dorade i dopune još koju godinu.
Poslije Wengera će doći neko ko sad ne predstavlja opciju i za koga Wenger da pristanak, tj. neko tipa Piksi Stojković ili Bergkamp kome će Wenger prepustiti uzde i koga će bar godinu dana nadgledati.
Apsurdno, moguće je da će nas Wenger ostaviti u boljem stanju nego Ferguson United, tj. ostaviće ekipu gladnu samog vrha koju će novi menadžer moći koristiti uz male dorade i dopune još koju godinu.
budalaštinama vojaeroljubaca nema kraja
čuj treba naći novog voajera koji 10 sezona nije primirisao tituli,
sine voajerko je prošlost koja je zalutala u današnji nogomet,tu su neki ismijavali Kloppa kako je smiješan u njemačkoj ligi i šta bi on napravio bolje od starog smrada
već vidimo da nema pojma kako su pojedini znalci tu govorili,a što će tek raditi kad prođe kompletne pripreme s ekipom i dovede pojačanja po svome guštu,a upravo je on bio idealan da zamjeni starog prdonju čiji je taoc cijeli klub jer lik misli da je najpametniji na svijetu,ili vi voajeroljupci uživate u takvim scenarijama gdje klub nemože prismrditi tituli jer klub ima bolesnog trenera u glavi koji nema pojma u taktici u modernom nogometu,fizičkoj pripremi igrača koja katastrofalna i kao da koristi lik metode iz 1900,godine,a da ne govorim o katastrofalnoj transfer politici i razmišljanju kako će panj u napadu s ostalim trabantima koji samo sišu lovu donijeti titulu,pa kolko sezona treba proći da smeće ustanovi da žikel nije napadač za najveće stvari,koja mu je već sezona kako ga se gura bez apsolutno nikakve konkurencije uz tu i tamo englesku kokoš u napadu,a lik nemože prismrditi brojci od 20 golova u ligi,pa jedan **** austin je došao blizu te brojke u jednom qpr nego ovaj panj u klubu kao što je Arsenal,ili da ne dovedeš hrpu godina poštenog dmf-a,voajer mora konačno priznati da je najveći krivac za trenutno stanje u klubu i napraviti moralni čin i dati ostavku na kraju sezonu jer jednostavno dosta ove njegove vrtnje u krugu u kojoj je on najveći dobitnik s 9 milki u džepu,nebi imao ništa protiv Ancelotia koji je trenutno slobodan,ili da se dovede Choloa pa da ugradi luzerima borbeni mentalitet i dovede 2-3 igrača po svome guštu,ili Mourinho da ostane bez posla do kraja sezone kod rusa,čak postoji i nekoliko trenera koji nisu u top 8 a sigurno bi napravili bolji posao od francuske sprdačine jer nebi sebi dozvolili da im jedan žika i slični panjevi glume top igrače,a nisu tome niti blizu u stvarnome svijetu,a da ne govorim o taktičkome planu i pripremama gdje su i babice od 100 godina bolje od voajerske prevare na koju još samo njegovi vjerni podanici bacaju maloga u nesvjest na spomen tog smrada
-
BigBigBang
- Kontakt:
Obicna ubleha i laz, Ferguson je osvajao gomilu trofeja i njegov nasljednik je imao nezahvalan posao naslijedjivanja najtrofejnijeg trenera na svijetu koji skoro stalno osvaja titule, dakle naslijedjivanjem Fergusona si u samom startu osudjen da ne mozes biti bolji vec samo gori...Nasljednik voajera nece biti u takvoj situaciji voajer ce sa ovom sezonom biti 12 godina bez titule prvaka, u 20 godina osvojio je samo 3 titule, dakle da bi bio losiji od voajera moras biti ispod cetvrtog mjesta a da bi imao rezultate ko voajer sve sto ti je potrebno je da kao i on guzovace izboris famozni top4.Zip je napisao/la:Koji god trener da dodje umjesto Wengera, desit ce nam se isto sto i vragovima..
Previse je Wenger u klubu da bi mi mogli postici nesto vise s nekim drugim menadzerom. cak mislim da cemo promjeniti 3-4 trenera poslije wengera dok ne pronadjemo onog novog Wengerakoji ce biti dugo u klubu
Arsenal je bogata ekipa koja u svom roster vec sada ima nekoliko igraca svjetske klase samo treba dovesti velikog trenera i dati mu love da dovede jos 2 ili 3 vrhunska igraca koja nam fale na nekim pozicijama i voajera ce brzo svi zaboaraviti.
Da, i za Kloppa su strucnjaci pricali kako se on u Bundesligi bori za opstanak
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 04 dec 2015, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
2 3 loše utakmice i stara garda se budi 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
2-3 lose utakmice hahaha ovaj lobotomac spava citavu sezonu on je vidio samo 2-3 losije utakmice
Loši bili protiv Norviča i West Broma, ono ostalo manje više OK.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
aha manje vise ok protiv Totenhema predobri, a da ne pricamo od pocetka sezone pa do sad cuj 2-3 losije utakmice, Arsenal ima od pocetka sezone bruku losih utakmica 3 katastrofalne ima u samoj LP a da ne pricamo sva takmicenja...Naravno neki se jos zavaravaju zaostatkom na tabeli i tjese se da je to dokaz da nismo losi a ustvari zaostatak na tabeli je samo najbolji pokazatelj koliko smo losi i daleko od titule, jer u ovakvim okolnostima trebalo bi da bjezimo najmanje 5 bodova i to NAJMANJE a umjesto toga mi u ovakvoj konkurenciji jos zaostajemo i plus kao sto sam i predvidio ozlijede pokosise Arsenal a nije ni nova godina.
Nego strucnja sta bi sa onim silnim pojacanjima od kondicionih trenera, terepauta i kojih sve ne ku?aca koji su dosli sta je za reci i dalje po 10 igraca ozlijedjeno, sjecam se da ste ti i tebi slicni ovde velicali iste pocetkom sezone kao ono kraj je dosao ozlijedama itd
Nego strucnja sta bi sa onim silnim pojacanjima od kondicionih trenera, terepauta i kojih sve ne ku?aca koji su dosli sta je za reci i dalje po 10 igraca ozlijedjeno, sjecam se da ste ti i tebi slicni ovde velicali iste pocetkom sezone kao ono kraj je dosao ozlijedama itd
Pa dobro, Totenhem, prvo poluvrijeme loši jer je Cazorla bio bolestan pa izašao na pol. i stvorili smo im 4 5 zicera i trebali pobijedit na kraju.
Pričam o ligi naravno, u LP smo go qurac.
Svi ti treneri su tu, tu nema priče, a tebi što je drago što nam se igrači povređuju to je tvoj problem.
I ne znam kako planiraš da spriječiš povrede ligamenata ?
Svi ti treneri su tu, tu nema priče, a tebi što je drago što nam se igrači povređuju to je tvoj problem.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
BigBigBang je napisao/la:Nego strucnja sta bi sa onim silnim pojacanjima od kondicionih trenera, terepauta i kojih sve ne ku?aca koji su dosli sta je za reci i dalje po 10 igraca ozlijedjeno, sjecam se da ste ti i tebi slicni ovde velicali iste pocetkom sezone kao ono kraj je dosao ozlijedama itd
strašan posao su učinili doktori prema vojaeroljupcima jer se nije ponovila 13/14 koja je bila najgora od zadnjih 5

a sad voajeroljupci brišite tamo gdje vam je mjesto a to su aparatići

-
BigBigBang
- Kontakt:
Ja kad bi planirao prvo u planu bi bilo tjeranje spodobe koja je odgovorna za te teske ozlijede koje svi klubovi evrope vecinom sprijece i drze fit svoje glavne igrace dok samo u Arsenalu godinama ista prica sve zbog kvazistrucnjaka i njegovih metoda treninga. Djaba fizioterapeutu i kondicioni treneri, trening metode ovog kvazistrucnjaka su idiotske i zbog njih Arsenal godinama ispasta i smo lobotomizirane budale vjeruju u neku slucajnost i losu srecu.topnik1 je napisao/la:Pa dobro, Totenhem, prvo poluvrijeme loši jer je Cazorla bio bolestan pa izašao na pol. i stvorili smo im 4 5 zicera i trebali pobijedit na kraju.
Naravno da je do treninga. Pogotovo sto su mjenjali doktore skoro. A i bilo bi smjesno da Arsenal ima gore doktore od Fulhama recimo...
Sve je do treninga i rada sa igracima. Preglupo se izvlaciti na med. tim i srecu. Cuj 10 godina lose srece?!?!
Da smo najveci baksuzi u tih 10 godina bi nas usrala sezona bez povreda. Wengerov rad sa igracima nas unisti...
Takodje glupo je povlaciti paralelu izmedju Wengerovog Arsenala i Fergusonovog Uniteda.
Prvo Ferguson je osvojio sve moguce i na kraju je ostavio prilicno istrosenu i zasicenu ekipu. Wenger ostavlja prilicno mladu ekipu gladnu trofeja...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve je do treninga i rada sa igracima. Preglupo se izvlaciti na med. tim i srecu. Cuj 10 godina lose srece?!?!
Takodje glupo je povlaciti paralelu izmedju Wengerovog Arsenala i Fergusonovog Uniteda.
Prvo Ferguson je osvojio sve moguce i na kraju je ostavio prilicno istrosenu i zasicenu ekipu. Wenger ostavlja prilicno mladu ekipu gladnu trofeja...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pa nije lako zavrsiti medju 4 u najjacoj ligi na svijetu. Imas cetiri kluba, mozda i pet, koja su vise trosila na pojacanja zadnjih godina (United, City, Terek, Liverpool). Znaci voajer je sa manjim budzetom uspijevao uvijek da zavrsi ispred barem jednog od njih.BigBigBang je napisao/la:Obicna ubleha i laz, Ferguson je osvajao gomilu trofeja i njegov nasljednik je imao nezahvalan posao naslijedjivanja najtrofejnijeg trenera na svijetu koji skoro stalno osvaja titule, dakle naslijedjivanjem Fergusona si u samom startu osudjen da ne mozes biti bolji vec samo gori...Nasljednik voajera nece biti u takvoj situaciji voajer ce sa ovom sezonom biti 12 godina bez titule prvaka, u 20 godina osvojio je samo 3 titule, dakle da bi bio losiji od voajera moras biti ispod cetvrtog mjesta a da bi imao rezultate ko voajer sve sto ti je potrebno je da kao i on guzovace izboris famozni top4.Zip je napisao/la:Koji god trener da dodje umjesto Wengera, desit ce nam se isto sto i vragovima..
Previse je Wenger u klubu da bi mi mogli postici nesto vise s nekim drugim menadzerom. cak mislim da cemo promjeniti 3-4 trenera poslije wengera dok ne pronadjemo onog novog Wengerakoji ce biti dugo u klubu
Arsenal je bogata ekipa koja u svom roster vec sada ima nekoliko igraca svjetske klase samo treba dovesti velikog trenera i dati mu love da dovede jos 2 ili 3 vrhunska igraca koja nam fale na nekim pozicijama i voajera ce brzo svi zaboaraviti.
Da, i za Kloppa su strucnjaci pricali kako se on u Bundesligi bori za opstanak![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant