Trenutno da,al govorim opcenito,nemam ja nista protiv zrinjskog,nemoj me pogresno razumitiPiazzaGrande je napisao/la:Zrinjski je u vrhu, gdje mu je i mjesto...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav je klub koji postoji kad je politicki pogodna situacija?PiazzaGrande je napisao/la:Zrinjski je u vrhu, gdje mu je i mjesto...
-
PiazzaGrande
Općenito, Zrinjski je u vrhu Premijer Lige već 10 godina. Za to vrijeme smo osvojili 3 titule i jednom uzeli kup...Deset godina nije malo...a ni 3 titule..pozzRedEvil je napisao/la:Trenutno da,al govorim opcenito,nemam ja nista protiv zrinjskog,nemoj me pogresno razumitiPiazzaGrande je napisao/la:Zrinjski je u vrhu, gdje mu je i mjesto...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Zrinjski je uvijek u vrhu,bila politički pogodna situacija ili ne, bili na vlasti Lagumdžija i Komšić ili Izetbegović i Čović...tuzlak1987 je napisao/la:Kakav je klub koji postoji kad je politicki pogodna situacija?PiazzaGrande je napisao/la:Zrinjski je u vrhu, gdje mu je i mjesto...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Deset godina,golemo,PiazzaGrande je napisao/la:Općenito, Zrinjski je u vrhu Premijer Lige već 10 godina. Za to vrijeme smo osvojili 3 titule i jednom uzeli kup...Deset godina nije malo...a ni 3 titule..pozzRedEvil je napisao/la:Trenutno da,al govorim opcenito,nemam ja nista protiv zrinjskog,nemoj me pogresno razumitiPiazzaGrande je napisao/la:Zrinjski je u vrhu, gdje mu je i mjesto...
Kakav je raspored TV prenosa ovog vikenda ?
-
PiazzaGrande
Naravno da nije ali pričaš o davno svršenom vremenu koje se nikad više vratiti neće, život ide dalje...Vulture je napisao/la:Ako je tebi danasnji bh fudbal bolji i mjerodavniji od onog iz Jugoslavije, onda ok.PiazzaGrande je napisao/la:Jugoslavija se raspala prije 25 godina...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
FK Olimpic - FK Rudar, Arena Sport 1(bh, sr, hrHD), subota 13:00Pappy je napisao/la:Kakav je raspored TV prenosa ovog vikenda ?
NK Travnik - HŠK Zrinjski, BHT 1, subota 13:00
NK Široki Brijeg - FK Sarajevo, Moja TV, NKŠB TV, nedjelja 13:00, (snimak BHT 1, nedjelja 23:15)
-
PiazzaGrande
@RedEvil...jedino ako si Broj 1 iz Alan Forda onda ti je 10 godina malo...Pa zajednička PL BiH postoji cca. 13 godina...za to vrijeme imamo 3 titule, mnogo više od nekih samoproglašenih velikana kojima je riječ titula misaona imenica..pozzz... 
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 04 dec 2015, 20:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Izvini za prošli vikend, imao sam info da će biti prijenos Zrinjski-Drina..ne znam zašto ga nije bilo...sorry zbog dezinformacije..pozzzhilmo je napisao/la:FK Olimpic - FK Rudar, Arena Sport 1(bh, sr, hrHD), subota 13:00Pappy je napisao/la:Kakav je raspored TV prenosa ovog vikenda ?
NK Travnik - HŠK Zrinjski, BHT 1, subota 13:00
NK Široki Brijeg - FK Sarajevo, Moja TV, NKŠB TV, nedjelja 13:00, (snimak BHT 1, nedjelja 23:15)
Volim te bola'!
Volim te bola'!
ovaj Olimpic izgleda najviše prenose, pored sarajevskih klubova
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Zrinjski je drugi najtrofejni klub u BiH, odmah iza Želje. Tuzlak Sloboda u svojih 95 godina ako se ne varam, nema ni jedan trofej, a njihovi navijači se nađu prvi kad treba diskutirati o nekom klubu i naravno ni jedan klub ne valja. Ne želim da vrijeđam ali mislim da niti navijače Zrinjskog, niti Želje niti Sarajeva dira što im pričaju navijači koji su do prije godinu dana igrali federalku. Red Evil u tome i jest najveći problem Veleža što živite u prošlosti, a od nekadašnjih 30000 ljudi ostalo je 300 navijača koji navijaju. Od prošlosti se ne živi, CSKA Sofia najtrofejniji klub Bugarske, a Ludogorec nastao prije pet godina. Sada Ludogorec igra ligu prvaka i euroligu, a CSKA Sofia županijsku ligu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma da imate 13/13, libo me neka stvar,al fkt toliko ste mi bitni da vas ne primjecujem uopstePiazzaGrande je napisao/la:@RedEvil...jedino ako si Broj 1 iz Alan Forda onda ti je 10 godina malo...Pa zajednička PL BiH postoji cca. 13 godina...za to vrijeme imamo 3 titule, mnogo više od nekih samoproglašenih velikana kojima je riječ titula misaona imenica..pozzz...
Jest u vrhu zahvaljujuci politici i stranci koja stoji iza tog kluba....klub koji je obnovljen politickom odlukom te iste politike koja je srusila pola Mostara, najvece kulturno blago Mostara, zahvaljujuci toj istoj politici istjerali ste Veleza sa njegovog stadiona.....kazu klub utemeljen (osnovan) 1905, kad se sve sabere ne postojite vise od 20 i kusur godina.....klub ciji su navijaci simpatizeri politike koje je citav svijet osudio prije 60 godina....yebo taj klub.PiazzaGrande je napisao/la:Zrinjski je uvijek u vrhu,bila politički pogodna situacija ili ne, bili na vlasti Lagumdžija i Komšić ili Izetbegović i Čović...tuzlak1987 je napisao/la:Kakav je klub koji postoji kad je politicki pogodna situacija?PiazzaGrande je napisao/la:Zrinjski je u vrhu, gdje mu je i mjesto...
Ide zivot dalje, ali ovo sada ne mozes uopste nazvati fudbalom, dok smo imali jednu od 6 najjacih liga u evropi, tako daa...PiazzaGrande je napisao/la:Naravno da nije ali pričaš o davno svršenom vremenu koje se nikad više vratiti neće, život ide dalje...Vulture je napisao/la:Ako je tebi danasnji bh fudbal bolji i mjerodavniji od onog iz Jugoslavije, onda ok.PiazzaGrande je napisao/la:Jugoslavija se raspala prije 25 godina...
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta rece u prvoj recenici nesrecozrinjevac365 je napisao/la:Zrinjski je drugi najtrofejni klub u BiH, odmah iza Želje. Tuzlak Sloboda u svojih 95 godina ako se ne varam, nema ni jedan trofej, a njihovi navijači se nađu prvi kad treba diskutirati o nekom klubu i naravno ni jedan klub ne valja. Ne želim da vrijeđam ali mislim da niti navijače Zrinjskog, niti Želje niti Sarajeva dira što im pričaju navijači koji su do prije godinu dana igrali federalku. Red Evil u tome i jest najveći problem Veleža što živite u prošlosti, a od nekadašnjih 30000 ljudi ostalo je 300 navijača koji navijaju. Od prošlosti se ne živi, CSKA Sofia najtrofejniji klub Bugarske, a Ludogorec nastao prije pet godina. Sada Ludogorec igra ligu prvaka i euroligu, a CSKA Sofia županijsku ligu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
zrinjevac, tvoj mali klubić može imat' titula koliko god, za njega ne znaju van granica BiH, prema tome, to ti dovoljno govori
Iza Borca, u svakom slucaju, stoje. Uvijek su tu iza njega kad treba omrsiti se o klupski budžet.bambus je napisao/la:a iza kojeg kluba ne stoji stranka ? nemoj molim te
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ma pustite ga, navija za svoj klub, njemu je njegov klub najveci na svijetu, tako i treba da razmislja svaki naviac. Jeste bruku neobjektivan, ali jbgChinaglia je napisao/la:zrinjevac, tvoj mali klubić može imat' titula koliko god, za njega ne znaju van granica BiH, prema tome, to ti dovoljno govori
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.