Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
kome smeta evropska Sloboda 288 epizoda..
-
PiazzaGrande
Hvala Tuzli, ipak je ona dala mnogo igrača Zrinjskom, dobrih igrača, ali njihov fudbalski klub ne može stati u istu rečenicu sa našim Zrinjskim...kod nas u Mo uvijek ste bili sinonim za bunker i u bivšoj yu a i u PL...
Volim te bola'!
Odvedete pricu u nekom potpuno glupom smjeru.
Onaj ismijava Jasmina,onaj Azmira,potpuno djetinjasto i pomalo glupo.
Iznio sam svoje misljenje i boli me racku kome se nesvidja.
Za mene ime Zrinjski ne pretstavlja nista apsolutno,tamam da poplocaju trofejima pola Mostara.
I tu je kraj price.sa razlogom ugasen,sa razlogom aktiviran 92.cista politicka marioneta.vec stoljece.
Zdravo i prijatno
Za mene ime Zrinjski ne pretstavlja nista apsolutno,tamam da poplocaju trofejima pola Mostara.
I tu je kraj price.sa razlogom ugasen,sa razlogom aktiviran 92.cista politicka marioneta.vec stoljece.
Zdravo i prijatno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
PiazzaGrande
Care moj, ni ovdje Sloboda nikom ništa ne prestavlja...pričaš o političkim marionetama a o vašoj sudbini odlučuje Jasmin Imamović, političar...solinas je napisao/la:Odvedete pricu u nekom potpuno glupom smjeru.
Zdravo i prijatno
Volim te bola'!
Za koga si ti navijao u ligi bivše yu ? Za koga su ti tata i dedo i ostali clanovi porodice navijali ? Zbog cega navijaš za politički klub Zrinjski, koji je bio zabranjen do 92 zbog velicanja fašizma ?PiazzaGrande je napisao/la:Hvala Tuzli, ipak je ona dala mnogo igrača Zrinjskom, dobrih igrača, ali njihov fudbalski klub ne može stati u istu rečenicu sa našim Zrinjskim...kod nas u Mo uvijek ste bili sinonim za bunker i u bivšoj yu a i u PL...
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Pa vi ste ismijavali jasmina i to svi po redu. A zatim pojavi se Jasmin koji je suprotno od onog Jasmina što ga tuzlaci ismijavaju. Ovaj sadašnji Jasmin odnosno Jasmin od 04 12 2015g. je pravi Jasmin a ukoliko predsjednik iz daleke amerike opet po 18 put kovertira ostavku, tada se ukidaju pozitivna ovlašćenja današnjem Jasminu i automatski postaje lažni Jasmin dokle god predsjednik iz daljine drugačije ne odluči.
- Evolve
- Kontakt:
Azmir protiv Husića, Jasmin protiv Imamovića aj...
-
PiazzaGrande
Puno pitanja...Brkoo je napisao/la:Za koga si ti navijao u ligi bivše yu ? Za koga su ti tata i dedo i ostali clanovi porodice navijali ? Zbog cega navijaš za politički klub Zrinjski, koji je bio zabranjen do 92 zbog velicanja fašizma ?PiazzaGrande je napisao/la:Hvala Tuzli, ipak je ona dala mnogo igrača Zrinjskom, dobrih igrača, ali njihov fudbalski klub ne može stati u istu rečenicu sa našim Zrinjskim...kod nas u Mo uvijek ste bili sinonim za bunker i u bivšoj yu a i u PL...
Sve prolazi
sve se mjenja
idu dani
idu godine
samo Zrinjski
uvijek ostaje
ponos
moje Hercegovine...ciao
Volim te bola'!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ovaj sadašnji Jasmin je kao što si rekao pravi Jasmin, a Jasmin prije 4.12. je bio Faraon, kako to nisi upratiomiki651 je napisao/la:Pa vi ste ismijavali jasmina i to svi po redu. A zatim pojavi se Jasmin koji je suprotno od onog Jasmina što ga tuzlaci ismijavaju. Ovaj sadašnji Jasmin odnosno Jasmin od 04 12 2015g. je pravi Jasmin a ukoliko predsjednik iz daleke amerike opet po 18 put kovertira ostavku, tada se ukidaju pozitivna ovlašćenja današnjem Jasminu i automatski postaje lažni Jasmin dokle god predsjednik iz daljine drugačije ne odluči.
btw inače su ljudi bili bar meni koliko toliko simpatični i u svoj toj muci sa tim nazivom 'faraon' i sl., ne znam šta je pozadina dotičnog naziva ali je meni to simpatično nešto bilo
1946
Tako isto je i u Celiku.Gradonacelnik Husein Smajlovic i njegova stranka SDA unistise klub.Kratko jasno.Samo kod nekog ide na dobro a kod nekog na lose ali politika kroji sve ovo.Vulture je napisao/la: Iza Borca, u svakom slucaju, stoje. Uvijek su tu iza njega kad treba omrsiti se o klupski budžet.
!
de ljudi opusteno
evo ja predlazem da svi znaci kolektivno znaci odete na nasu temu i znaci pogledate intervju sa znaci sulejmanom krpicem da
sebi znaci popravite noc
evo ja predlazem da svi znaci kolektivno znaci odete na nasu temu i znaci pogledate intervju sa znaci sulejmanom krpicem da
sebi znaci popravite noc
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nije mi jasno kako nijedna legenda veleza ne pomogne klubu da se nesto uradi, zalosno..
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Legenda ?fedeltafrotta je napisao/la:nije mi jasno kako nijedna legenda veleza ne pomogne klubu da se nesto uradi, zalosno..
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
bez uvrede ali ne mozes porediti velez i slobodu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
I krenulo je...
Sto ne bi mogo poredit Velez i Slobodu ? Primjer ? govorimo o tim legendama koji su prije igrali za Slobodu i Velez.fedeltafrotta je napisao/la:bez uvrede ali ne mozes porediti velez i slobodu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ne moze se porediti pogotovo prije rata period, i po popularnosti i po igracima a i po trofejima iako je taj omjer 1-0 za njih ako se ne varam u odnosu na vas... ne kazem da sloboda nema velika imena i legende ali sigurno da su velezovi bivsi igraci sada imena u evropi (dusko,enver,vaha) i da neko od njih da 10% finansija velez bi se digao...
gleaj štose svađžaju ko je drugi najtrofejniji svihmi dugova
azmirami gurajte se kako hočete, znate i umije te
azmirami gurajte se kako hočete, znate i umije te
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
pa ja ti garantujem da su sva trojica narocito vaha vise zaradila kao treneri samostalni nego kao legende velezafedeltafrotta je napisao/la:ne moze se porediti pogotovo prije rata period, i po popularnosti i po igracima a i po trofejima iako je taj omjer 1-0 za njih ako se ne varam u odnosu na vas... ne kazem da sloboda nema velika imena i legende ali sigurno da su velezovi bivsi igraci sada imena u evropi (dusko,enver,vaha) i da neko od njih da 10% finansija velez bi se digao...
htio napisati inace te ne kontam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.