Ne znaš kako je dobar osječaj kad napraviš neki program a on radi.tuzlak1987 je napisao/la:Treba dobra volja da se to vjezba, a to tesko ko da ima. Jer nije zanimljivo ba. Kod mene se dosta ljudi zezne upise smjer, a tu nemaju nikakvo predznanje pa vuku predmet godinama
Studiranje
Moderator/ica: insider
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Studiranje
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imao sam OOP i Algoritme i strukture podataka ba al mi se nije svidilo to nikakoUnofficialpage je napisao/la:Ne znaš kako je dobar osječaj kad napraviš neki program a on radi.tuzlak1987 je napisao/la:Treba dobra volja da se to vjezba, a to tesko ko da ima. Jer nije zanimljivo ba. Kod mene se dosta ljudi zezne upise smjer, a tu nemaju nikakvo predznanje pa vuku predmet godinama
generalno te stvari ko zna bas dobro raditi najbolje prodje nakon sto zavrsi studiranje, moze dobiti posao cak i na trecoj ili cetvrtoj godini jer su kod nas sve firme gotovo oko programiranja, nesto malo ih ima za energeticare, roboticare i komunikacije.. Energeticari nakon sto zavrse nema posla pa se bace na programiranje
Moze li mi neko napisti imena profesora matematike i jos nekih opstih predmeta sa elektrotehnike u Sarajevu.
- JohnCleese
- Kontakt:
Koliko u vasim mahalama uzimaju likovi za izdradu diplomskog, a koliko za obican semianrski???
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- firefirefirely
- Kontakt:
I ja sam imao oba predmeta, i iz jednog smo radili JAVU iz jednog C++tuzlak1987 je napisao/la:Imao sam OOP i Algoritme i strukture podataka ba al mi se nije svidilo to nikakoUnofficialpage je napisao/la:Ne znaš kako je dobar osječaj kad napraviš neki program a on radi.tuzlak1987 je napisao/la:Treba dobra volja da se to vjezba, a to tesko ko da ima. Jer nije zanimljivo ba. Kod mene se dosta ljudi zezne upise smjer, a tu nemaju nikakvo predznanje pa vuku predmet godinamaja vise volim da prevjezbam auditorne vjezbe i nabubam teoriju
generalno te stvari ko zna bas dobro raditi najbolje prodje nakon sto zavrsi studiranje, moze dobiti posao cak i na trecoj ili cetvrtoj godini jer su kod nas sve firme gotovo oko programiranja, nesto malo ih ima za energeticare, roboticare i komunikacije.. Energeticari nakon sto zavrse nema posla pa se bace na programiranje
Sad cackam opet po HTML-u i CSS-u, zanimljivo je
@Unofficialpage je li studiras(i sta) ili si u srednjoj?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Valjda se može reći da studiram. ITAcademy, jednogodišnja škola. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- firefirefirely
- Kontakt:
Aha aha, neka fino, ako volis to, daleko ces dogurati 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
o ovome sam i ja razmisljaoUnofficialpage je napisao/la:Valjda se može reći da studiram. ITAcademy, jednogodišnja škola.
sta si uzeo, kad si poceo, kako ide, jesi li zadovoljan
imam dosta pitanja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ove sam godine počeo, tek jedan mjesec učim. Uzeo sam Android Development. Za sad sam zadovoljan. Prof. su ljubazni, šta god da pitaš odgovorit će, jedino, što je i logično, ne možeš da pitat vezano za zadatke koji su zadani da se uradi koji ulaze u obzir za glavnu ocjenu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:o ovome sam i ja razmisljaoUnofficialpage je napisao/la:Valjda se može reći da studiram. ITAcademy, jednogodišnja škola.
sta si uzeo, kad si poceo, kako ide, jesi li zadovoljan
imam dosta pitanja
Radi se po kursevima, jedan predmet jedan kurs. U jednom predmetu imaš nekoliko modula to jest nastavnih jedinica i u svakom modulu po nekoliko lekcija. I u tim lekcijama imaš testove napredovanja, koje radiš koliko hoćeš puta, na kraju svakog modula imaš test po modulu i njega radiš samo jednom i on ulazi u zbir ocjena. I u nekim modulima imaš assignmente ili taskove.
I 1-2 puta u sedmici imaš Live Class predavanja, to jest tad imaju nastavu učenici koji studiraju u učionici pa imaš prenos toga, možeš pitanja postavljat i kad bude pauza prof. pregleda i na početku drugog dijela odgovori. I ta predavanja traju oko 3 ipol sata, to jest 4 školska sata.
Ne znam šta bih ti još rekao. Za sad sam zadovoljan, može se naučit ako želiš da učiš i sve je dobro objašnjeno i ako nije opet nešto jasno, pitaš i za ne više od 24h dobiješ odgovor.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Napisem seminarski, najgori dio mi izdvojit 5 minuta da to fino formatiram i presložim.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Evolution87
- Kontakt:
e jos hemija u srijedu i odmor 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
programiranje
zdra´o
zdra´o
Blago tebi, kod mene poredano, svake sedmice imam nesto do kraja 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- reds_forever
- Kontakt:
Prisjedaj maloDex je napisao/la:Kakav dženet nakon ovih parcijala
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ko ti je krivreds_forever je napisao/la:Prisjedaj maloDex je napisao/la:Kakav dženet nakon ovih parcijalaZivim za petak poslijepodne, subotu i nedjelju
![]()
![]()
![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ono odvalis se bez obzira . .Evolution87 je napisao/la:e jos hemija u srijedu i odmor
A sama si birala taj smjerreds_forever je napisao/la:Prisjedaj maloDex je napisao/la:Kakav dženet nakon ovih parcijalaZivim za petak poslijepodne, subotu i nedjelju
![]()
![]()
![]()
![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jel se mora odma uplatit ovih 30 KM za ispite, za obnovu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.