FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Genghis
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Genghis » 22 maj 2010, 23:09

O bilale pa šta mai, ti reče ono vi osvajate?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 22 maj 2010, 23:11

cestitke na pruzenom otporu al zna se ko je bolji.!!!
P.S gdje sada EFFE da kaze kako je Muller bolji od Milita hehe :-) IL PRINCIPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Wayne
Kontakt:

Post Postao/la Wayne » 22 maj 2010, 23:12

Bilal je napisao/la:
Wayne je napisao/la:Sta ste cekali cijelu sezonu da kritikujete stopere,pa sta do sad vam valjali ili niste imali oci ?:shock:
A vala je bilo dosta provlacenja,Bayern nije trebao biti u finalu a kamo li osvojiti.
Pa da je Bayern imao bolje stopere niti bi se provukli protiv Fiorentine niti protiv Mancestera, vec bi to lagano rijesili
haha...koja pamet!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 maj 2010, 23:15

Posto je ovo zvanicno i zadnja utakmica sezone, onda se moze reci da je sezona bila odlicna. Da smo veceras pobjedili bila bi super odlicna.
Apsolutno nema potrebe traziti razloge poraza u mladim igracima. Mueller je veceras bio dobar, po mom licnom ukusu jedan od boljih u Bayernu. Mogao je naravno bolje reagovati kod sanse, ali kako zamjeriti covjeku koji ima samo 20 godina i igra to veliko finale. Slicnu sansu je promasio i Sneijder, no to nije bitnije promjenilo njegov ucinak koji je bio fantastican. Uz Milita jedan od najstrasnijih igraca Intera.

Van Gaal je morao vaditi Altintopa, jer nije mogao napraviti ozbiljnije prodore po toj lijevoj strani. Imao je nekih situacija u prvom poluvremenu, ali to nije dovoljno. Tu je jako puno falio Ribery, koji bi sigurno imao vise prodora.

Baz obzira na to ko je odigrao lose, a ko dobro, zelim im svima cestitati odlicnu sezonu koju su nam donijeli, a u narednim godinama ocekivati korak dalje.
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 22 maj 2010, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 maj 2010, 23:15

Genghis je napisao/la:Šta sam vam rekao ... 100% pobjeda Interesantnog tima , i pobjeda Žoze Murinja , očekivano, dominantno, raskovali su ove ba(la)varce k'o šupu!
dobro da nije Liverpool nas raskovao xD

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 22 maj 2010, 23:15

Čestitke Interu ,jos jedna perfektna partija i sasvim zasluzena pobjeda .Takticki odlicna partija ,kao i svaka do sada ,svoje sanse iskoristili i digli pehar .Bayern je odigrao veoma losu utakmicu ,ali smatram da su i bolje odigrali da nebi uspjeli pobijediti .Sve u svemu sezona je bila odlicna ,pa ko zna mozda slijedece sezone dodje i liga prvaka na red ;)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 23:16

cappy je napisao/la:cestitke na pruzenom otporu al zna se ko je bolji.!!!
P.S gdje sada EFFE da kaze kako je Muller bolji od Milita hehe :-) IL PRINCIPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Lako je preci jednog igraca u odbrani i to kad je ovaj panj

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 22 maj 2010, 23:17

e samo mala napomena...2 cista enca tj penala nisu svirana za bayern..ajmo bit malo realni... :? :?
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 maj 2010, 23:18

bayern4ever je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Šta sam vam rekao ... 100% pobjeda Interesantnog tima , i pobjeda Žoze Murinja , očekivano, dominantno, raskovali su ove ba(la)varce k'o šupu!
Aj vidi ovog retarda kad god treba da provocira tu je sto se nekad ne javis kad Bayern pobijedi , ti i takvi slicni kao ti trebaju barem da dobiju ban na temu Bayerna, (paja..) , cestitam Interu na zasluzenoj pobjedi i osvojenoj tituli prvaka naravno da sam zelio da to bude Bayern , ali cestitam svim igracima i treneru Van gaalu jer je moramo reci to s 2 prave zvijezde i nekoliko polovnjaka stigao ovako daleko svaka cast majstore .
Ps Van Buyten nije za Bayerna bas kao ni Demikelis ostalim svaka cast sem Van Bommela koji je igrao katastrofa. ;)
nista covjek pogresno nije rekao.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 maj 2010, 23:18

Ajde Mars sa Teme ! Klocevi jedni gdje vas Manchester i ostali !

Hvala za sve dzaba je obrana je slabo odigrali a posjed je pokazao svoje..

Inter ponovo zabarski defanziva i kontra ali cestitam im ipak !

Moja dusa vene :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Wayne
Kontakt:

Post Postao/la Wayne » 22 maj 2010, 23:27

CoDe je napisao/la:Ajde Mars sa Teme ! Klocevi jedni gdje vas Manchester i ostali !

Hvala za sve dzaba je obrana je slabo odigrali a posjed je pokazao svoje..

Inter ponovo zabarski defanziva i kontra ali cestitam im ipak !

Moja dusa vene :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pa normalno da ce venuti kad ste cijelu sezonu letjeli na krilima zablude i lucidnim potezima Robbena.
Ispucali ste svoju srecu ranije!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2010, 23:28

Sta je u svemu ovome najbolje. Propada Robbenov dogovor sa majkom. Sad komotno moze osvojiti SP. :D

@Wayne: Bitno je da nas je sreca posluzila protiv vragova, za ostalo nema brige. :D

Da malo razbijemo monotoniju. 8-) 8-)

http://www.goal.com/en/news/725/bundesl ... until-2015

Majstor je stavio potpis. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 maj 2010, 23:31

Evo jedna iz neutalnog ugla :mrgreen: (pošto nisam ni za jednu ekipu navijao veceras vec samo pratio igru).
Realno, odigrali ste daleko ispod svog nivoa...odbrana je posebno loša bila u ona dva navrata, stoperi ispali ko amateri i nije se ni moglo nešto više ocekivati.
Napad je pokušavao konstantno ali to je jalovo bilo jer Inter ima granitnu odbranu (vjerovatno i najjacu na svijetu).
Imao je Bayern 2-3 odlicne šanse i da su pogodili na vrijeme ko zna kako bi se odvijalo,ali odbrana je katastrofalno reagovala kod golova Milita i to je uništilo Bayen.
Švajni totalno podbacio veceras,možda i najlošiji na terenu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 22 maj 2010, 23:32

Genghis je napisao/la:Kad se naucis kulturi, onda cu sa tobom normalno razgovarati. A sa krkanima poput tebe se razgovara na jedan jedini nacin - krkanski.
Ja sam dokazao da imam kulture vec s tim sto ne idem na teme tudjih klubova i pljujem po njima , kao sto ti radis a ja nisam nista lose rekao bas kao sto rece drug Wolverine , mislim da ti nemas kulture i sigurno ti nije mjesto na temi mog i kluba mnogih zaljubljenika u Bayern jer nisi za normalnu diskusiju nego samo za vrijedjanje (primjer Balavce u jednom od tvojih prethodnih postova) , a ja zasigurno imam kulture jer sam posteno cestitao ljudima (Interovcima) na osvojenoj tituli . 8-) 8-)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2010, 23:33

drop je napisao/la:Evo jedna iz neutalnog ugla :mrgreen: (pošto nisam ni za jednu ekipu navijao veceras vec samo pratio igru).
Realno, odigrali ste daleko ispod svog nivoa...odbrana je posebno loša bila u ona dva navrata, stoperi ispali ko amateri i nije se ni moglo nešto više ocekivati.
Napad je pokušavao konstantno ali to je jalovo bilo jer Inter ima granitnu odbranu (vjerovatno i najjacu na svijetu).
Imao je Bayern 2-3 odlicne šanse i da su pogodili na vrijeme ko zna kako bi se odvijalo,ali odbrana je katastrofalno reagovala kod golova Milita i to je uništilo Bayen.
Sad, sta bi bilo kad bi bilo.
Evo malo izvlakuse, Bilal je mnogo falio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 maj 2010, 23:34

Dzaba je wayne ako kazes da smo vas na srecu Izbacili !! Onda se pokriJ FcB je osvojio DupLu KRUNU a vi Nista !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 23:35

drop je napisao/la:Evo jedna iz neutalnog ugla :mrgreen: (pošto nisam ni za jednu ekipu navijao veceras vec samo pratio igru).
Naravno da imaju najbolju odbranu kad im i napadaci i veznjaci igraju u odbrani :lol:
Da su u njih u odbrani bili samo Lucio, Samuel, Chivu i Maicon ja bi te pito bili onda bili najjaca odbrana

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 maj 2010, 23:36

Cestitke svim navijacima Bayerna na fenomenalnoj sezoni,osim Bilalu naravno :D sve najbolje i u narednoj sezone :geek:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 maj 2010, 23:36

omerbavarac je napisao/la:@Wayne: Bitno je da nas je sreca posluzila protiv vragova, za ostalo nema brige. :D
To je prava rijec i prava istina.

Ova avantura se morala jednom zavrsiti. Cesto klubovi koji naprave ovakav izlet niotkud osvoje trofej. Drago mi je da to veceras nije bio slucaj. Inace je bilo frustrirajuce gledati Bayern ove sezone u LP. Ne ponovilo se.
CoDe je napisao/la:Dzaba je wayne ako kazes da smo vas na srecu Izbacili !! Onda se pokriJ FcB je osvojio DupLu KRUNU a vi Nista !
Pricaj malo navijacu Uniteda u uspjesima. Dusa ih boli. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 22 maj 2010, 23:37

omerbavarac je napisao/la:Sta je u svemu ovome najbolje. Propada Robbenov dogovor sa majkom. Sad komotno moze osvojiti SP. :D

@Wayne: Bitno je da nas je sreca posluzila protiv vragova, za ostalo nema brige. :D

Da malo razbijemo monotoniju. 8-) 8-)

http://www.goal.com/en/news/725/bundesl ... until-2015

Majstor je stavio potpis. ;)
Da kralj ostaje s nama . ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.