FKZ1921 je napisao/la:
Kontrola je radjena za period od zadnje kontrole do kraja 2014.g.(mislim da je prethodna bila u 2012. I taj period do 2012.,odnosno do te kontrole,poklopljen je reprogramom). Od 1.1.2015.je sve 1/1.
Cekaj, hoces da kazes da smo do 2012 (za 15-ak godina) skupili 1,1 milion KM duga, a od 2012 do kraja 2014 2,2 miliona?????????????
Pa poserem se ja na tu cinjenicu da je od 1.1.2015. sve 1/1, koji majmun (da majmun) je mogao i pomisliti ili kalkulisati sa tim da ce to neko mozda otpisati, kakva je to glupost koju spominjes, kada se znalo da poreska ne misli nista otpisivati, kao ni drzava, i price su bile da ce se dug otpisivati samo jedan manji dio ako se odmah uplate pare i kamate, ili samo kamate uz reprogram do 10 godine i to je sprovedeno 2013. Odakle ovolika razlika u dugu do 2012 i u dugu od 2012 do 2014? Da nije onda i taj dug do 2012 racunat samo od 2010 npr. Pa tacno se ovdje iznose neke pausalne informacije da se covjek zapita, a ti prednjacis u tome, a pojma nemamo da li je tako a ti si jedini izvor informacija jer bekani iz uprave sute vec godinama, pa sada se trebamo pitati da li ce neka nova kontrola naci neke nove dugove. Ovdje je prica bila da ce biti finansijska kontrola gdje ce se tacno utvrditi dug od neke strane revizorske kuce, bla bla, sranja obicna i opet pojeo vuk magarca, kao sto ce biti i na toj skupstini. Gredic je pricao jednu pricu, da sve ide redovno, mnogi ovdje su hvalili sistem koji je uspostavljen, da bi ti sada dosao ovdje i rekao da je ova kontrola izvrsena od 2012 do kraja 2014, kada su tu bili i Osim i Gredic i Zujo i Siljak, itd. itd. a plus igraci znaci kojima nije uplacen doprinos na platu, tj. kao nisu bili prijavljeni Svraka, Zeba, Bekric, Adilovic, Nyema, itd. itd. itd. itd. Pa ja da sam na mjestu tog igraca **** bi klub iste sekunde da sam imao informaciju da mi se ne uplacuju doprinosi, tj. da nisam prijavljen. To mi sve djeluje kao obicna laz i glupost, molim te da malo obrazlozis sve to i da ne dajes samo pausalne informacije, kao sto je i ta da je neko uzeo proizvoljno prosjecnu platu i da je to mnozio sa brojem uposlenika, jer je to obicna laz manipulatora za one koji ce takve informacije siriti. To se pobija na svakom sudu bez p'o muke, a price su sad kao da cemo upoloviti dug, na osnovu cega, koga.
Ponavljam pametne rijeci forumasa sa prosle stranice, ako to ne urade poserem im se u usta svima redom.
Dužnost sadašnje Skupštine je da utvrdi slijedeće:
- Odgovornost lica koja su u tom periodu, za koji je ustanovljeno nezakonito poslovanje, obavljala dužnosti u klubu;
- Podnošenje krivičnih prijava protiv lica odgovornih za protupravno djelovanje, a na sreću, za ta djela nema zastare;
- Bez obzira o kome se radi, doživotna zabrana od strane kluba, pristupu stadionu svim uhljupima koji su svojim djelovanjem doveli SVETINJU DO OVOG
Ali pogadjam da niko nece imati muda za ovo.