FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la calcio » 22 maj 2010, 23:26

Cestitam na zasluzenoj tituli. Drago mi je zbog Zanettija a jos vise zbog Morattija. Milito i Cambiasso po meni igraci utakmice. Milito svi znamo zasto ali Cambiasso, koliko je samo taj momak centarsuteva i suteva blokirao. Prava steta sto je Maradona zadrti seljak pa necemo imati priliku gledati Cambiassa na SP.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 22 maj 2010, 23:27

Koja je to masinerija, stroj, pa ljudi moji gdje je bio Il Principe 30 godina, sta je cekao, pa to je maestro, ta reci za ostatak tima...ma poslije cu, ne mogu sad od uzbudjenja :D

p.s. j.ebem sve ovima iz rezije, taman kad je trebalo da se stadionom prolomi AMALA, PAZZA INTER AMALA, oni prekinu prijenos

i jos jednom nek se pamti:

Francesco Toldo, Iván Córdoba , Javier Zanetti (captain), Dejan Stanković, Lúcio, Ricardo Quaresma, Thiago Motta, Samuel Eto'o, Wesley Sneijder, Sulley Muntari, Júlio César, Maicon, Rene Krhin, McDonald Mariga, Esteban Cambiasso, Paolo Orlandoni, Diego Milito, Marco Materazzi, Walter Samuel, Cristian Chivu, Goran Pandev, Davide Santon, Mario Balotelli, Vid Belec, Marko Arnautović

SAMPIONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2010, 23:28

Cista titula kao suza,cestitam na njoj.Da li se ovo Massimo Morrati ponavlja Grande Inter koji je bio pod vostvod Angela Morattia i Helenia Herrere kada su slican ovakav fudbal ograli kao sada?Ostaje da vidimo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 22 maj 2010, 23:35

Napokon dugo nedosanjani san je ispunjen.Hvala igracima na velicanstvenoj utakmici,Joseu Mourinhu najvecem treneru danasnjice,nasem predsjedniku Moratiju.I naravno poseban osvrt na duo Milito-Snajder koji su pokorili Madrid Ii nemocni bayern veceras.PAZA INTER AMALA odjekivalo je stadionom nakom utakmice uz zagrljaj Josea i El Capitana na njegovu 700 utakmicu.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 maj 2010, 23:41

Iskrene cestitke navijacima Intera.

Pobjeda cista. Takticki savrsena utakmica.
#divovi

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 22 maj 2010, 23:44

najbolji igrac svijeta igra kod vas
diego milito
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 maj 2010, 23:55

Mou odlazi....a jbg.uglavnom hvala ti Jose na svemu sto si nam donio u ove 2 godine.najbolji trener na svijetu,puno srece.....FORZA INTER
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

ajvaz_dedo
Kontakt:

Post Postao/la ajvaz_dedo » 22 maj 2010, 23:55

najbolja ekipa na svjetu INTER ;)
fc Internazionale Milano

ajvaz_dedo
Kontakt:

Post Postao/la ajvaz_dedo » 22 maj 2010, 23:59

suntu jeu je napisao/la:
cappy je napisao/la:TRIPLETE-MANIA :mrgreen: hvala svima na cestitkama.....Zasluzili su......era EL GRANDE INTER-a se nastavlja.,...Militoooo igracina, majstor....GRAZIE INTER

Prvo nauči talijanski da se ne ofiraš bezveze! A nije ni španjolski, niti je u muškom rodu. La grande Inter ;)
OPET TI SUNTU JEU balis ovda i ucis ljude pameti,razguli seljaku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
fc Internazionale Milano

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2010, 00:00

Dovodi Mourinho navijace do ruba ocaja. Slavice se dugo ova titula, ali bol zbog njegovog odlaska ce ostati. :D
Sta ce sad Inter :? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 23 maj 2010, 00:02

Cestitke na ovojenoj tituli prvaka europe :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 maj 2010, 00:10

omerbavarac je napisao/la:Dovodi Mourinho navijace do ruba ocaja. Slavice se dugo ova titula, ali bol zbog njegovog odlaska ce ostati. :D
Sta ce sad Inter :? :?
ne sikiraj se ti druze za Inter ;) doce sigurno dobar trener,a ti idi vidi jel Buyten ziv nakon onog bacanja Milita....INTERRRRRRRRRR
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 23 maj 2010, 00:13

E svaka vam cast
Drukcije nije moglo biti... :D
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 maj 2010, 00:15

Čestitke svim navijačima Intera, zasluženo slavlje, kako zbog prikazanog noćas tako i zbog činjenice da je Inter uvijek pri vrhu ali nikad na vrhu. Napokon je stigao i taj momenat, drago mi je zbog Moratija i Milita, iako sam malo više volio da pobjedi Bayern. Sve u svemu lijepa sezona LP i lijepo je bilo vidjeti da fudbal nije matematika, tj. da su u finalu igrale ekipe kojima niko nije predviđao takvo nešto, izuzev njihovih navijača.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 maj 2010, 00:17

yasminho je napisao/la:CESTITKE ZA SVE NAVIJACE INTERA.....ZASLUZENO JE, I MOMCI UZIVAJTE U OVOJ NOCI.....

P.S. MI NAVIJACI BARCE ZNAMO KAKO JE TO, PA PROZIVITE I VI MALO TOG ZARA I OSJECAJA TITULE PRVAKA EVROPE!!!

SVE CESTITKE OD SRCA, ZAISTA.....
a to se liga prvaka igra od prosle godine pa ste samo vi ( barca ) i inter osjetili kako je to.. :lol:

i meni je zao sto su prekinuli kada pocinje prava proslava.. koji cigani.. a kad dodju naftasi i tajkuni ostave prijenos dok ne ugase svijetla na stadionu..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 maj 2010, 00:18

daffy je napisao/la:
yasminho je napisao/la:CESTITKE ZA SVE NAVIJACE INTERA.....ZASLUZENO JE, I MOMCI UZIVAJTE U OVOJ NOCI.....

P.S. MI NAVIJACI BARCE ZNAMO KAKO JE TO, PA PROZIVITE I VI MALO TOG ZARA I OSJECAJA TITULE PRVAKA EVROPE!!!

SVE CESTITKE OD SRCA, ZAISTA.....
a to se liga prvaka igra od prosle godine pa ste samo vi ( barca ) i inter osjetili kako je to.. :lol:

i meni je zao sto su prekinuli kada pocinje prava proslava.. koji cigani.. a kad dodju naftasi i tajkuni ostave prijenos dok ne ugase svijetla na stadionu..
Vjerovatno je kolega mislio na trostruku krunu Barce prošle godine, kao i Interovu ove 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 maj 2010, 00:24

PA PROZIVITE I VI MALO TOG ZARA I OSJECAJA TITULE PRVAKA EVROPE!!!
sumnjam
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 23 maj 2010, 00:26

Sve cestitke svim navijacima Intera sa ovog foruma na zasluzenoj tituli prvaka Evrope.
BosnaE

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 maj 2010, 00:27

Portugalski stručnjak Jose Mourinho nakon večerašnje pobjede Intera nad Bayernom za Rai Sport je izjavio da napušta Inter.
"Moj posao ovdje je završen. Napravio sam istorijski uspjeh sa ovim klubom", rekao je Jose Mourinho za Rai Sport i dodao:

"Pronaći ću motivaciju u nekom drugom velikom klubu. Igranje protiv Barcelone u Primeri? To bi bio veliki izazov."
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 00:31

Daffy, ja stvarno nisam mislio nista lose, pa nemoj opet biti taj tipicni italijanski zabar koji nakon nekog uspjeha odma sebe stavlja u prvi plan i pljuje po svima, pa cak i onim koji mu cestitaju uspjeh....MOLIM TE DA BUDES BAREM VACERAS DOSTOJAN USPJEHA SVOG KLUBA

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.