ko da je bombamajestic24 je napisao/la:Sjecate li se ovoga

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
ko da je bombamajestic24 je napisao/la:Sjecate li se ovoga
Haha, dobio je sigurno Mike Phelan famozni "hair dryer" nakon ovogamajestic24 je napisao/la:Sjecate li se ovoga
Ma ja bi se okanio dovodjenja nekih poluspiceva,ofanzivnih veznih,nama treba jedan centarfor,po mogucnosti jak,da skace,prima lopte da se rastereti Rooney.majestic24 je napisao/la:VDV bi bio odlican na onoj poziciji gdje igra Berbatov,a to je da igra za Rooneya. Sjajno asistira,sjajan pass,dobar je u napadu... Takodjer moze bez problema igrati s Fletcherom u sredini. Mislim da bi on isao i puno jeftinije.
majestic24 je napisao/la:Dajte Sneidera...to sam zelio jos prosle godine kad je Ronaldo otisao
Prodali smo Realu Ronalda za 80 miliona funti, a puno bi bolje bilo da smo im ga dali za 60 i Sneijdera. 100% bi oni pristali na to. Mozda smo cak mogli dobit 50 miliona, Robbena i Sneijdera. Ali hoce Glazeri lovu da otplate dug majku im americku.majestic24 je napisao/la:Dajte Sneidera...to sam zelio jos prosle godine kad je Ronaldo otisao
Pogledaj koliko je Carrick odigrao utakmica u zadnje 4 god.za Man i na kojem ih je nivou odigrao.amar_giggs je napisao/la:Nije raja upoznata sa kvalitetama koje ima VDV,na zalost.taj covjek je na svojim ledjima nosio Hamburg.Mozak,kreativan,ofanzivan,brz ne kontam kako nebi bio dobro rijesenje za nas.Ako neko ovde misli da ja spadam u ljude koji su poceli pratit fudbal od prije 4 god bolje je nek se ubiju.Ja licno Carricku nikad necu oprostit onu gresku kad je Olic zabio,i stvarno sam mislio da je on dobar igrac,ali kad se uporedi zrtvovanje fletcha,i nonsarlantnost Carricka treba sve da nam bude jasno.VDV idealna opcija molim boga da dodje,ali sumnjam sve ce ovo bit samo spekulacija izgleda.
Wayne je napisao/la:Pogledaj koliko je Carrick odigrao utakmica u zadnje 4 god.za Man i na kojem ih je nivou odigrao.amar_giggs je napisao/la:Nije raja upoznata sa kvalitetama koje ima VDV,na zalost.taj covjek je na svojim ledjima nosio Hamburg.Mozak,kreativan,ofanzivan,brz ne kontam kako nebi bio dobro rijesenje za nas.Ako neko ovde misli da ja spadam u ljude koji su poceli pratit fudbal od prije 4 god bolje je nek se ubiju.Ja licno Carricku nikad necu oprostit onu gresku kad je Olic zabio,i stvarno sam mislio da je on dobar igrac,ali kad se uporedi zrtvovanje fletcha,i nonsarlantnost Carricka treba sve da nam bude jasno.VDV idealna opcija molim boga da dodje,ali sumnjam sve ce ovo bit samo spekulacija izgleda.
Utakmica protiv Bayerna je bila samo los dan,nije ni sezona bila bas sjajna ali dovoljno da mu se ostavi jos prostora da podigne formu i samopouzdanje.
I nije tacno da se Carrick ne zalaze i da je neki glumac.
Yebiga nije realno Carricka uporedjivat s tim igracima. Nema istu ulogu, a sigurno ni istu placu. Uporedjivat ga treba sa jednim Mikelom, Leivom ili Songom. U tom drustvu je mozda najbolji. Licno mislim da je odradio svoje, ali treba mu se zahvalit za nekoliko sjajnih sezona. Sjetite se samo utakmice protiv Rome i kako je odigrao, i bezbroj drugih utakmica u Ligi Prvaka gdje su on i Fletcher unistavali napade protivnika.amar_giggs je napisao/la:Wayne je napisao/la:Pogledaj koliko je Carrick odigrao utakmica u zadnje 4 god.za Man i na kojem ih je nivou odigrao.amar_giggs je napisao/la:Nije raja upoznata sa kvalitetama koje ima VDV,na zalost.taj covjek je na svojim ledjima nosio Hamburg.Mozak,kreativan,ofanzivan,brz ne kontam kako nebi bio dobro rijesenje za nas.Ako neko ovde misli da ja spadam u ljude koji su poceli pratit fudbal od prije 4 god bolje je nek se ubiju.Ja licno Carricku nikad necu oprostit onu gresku kad je Olic zabio,i stvarno sam mislio da je on dobar igrac,ali kad se uporedi zrtvovanje fletcha,i nonsarlantnost Carricka treba sve da nam bude jasno.VDV idealna opcija molim boga da dodje,ali sumnjam sve ce ovo bit samo spekulacija izgleda.
Utakmica protiv Bayerna je bila samo los dan,nije ni sezona bila bas sjajna ali dovoljno da mu se ostavi jos prostora da podigne formu i samopouzdanje.
I nije tacno da se Carrick ne zalaze i da je neki glumac.
Mrzim sto cu rec,al uporedi tog **** carricka sa gerrardom,il lampardom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.