Olimpik Sarajevo
- Beduin
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Jel se vracate na Otoku na polusezoni? Valjda su i oni skontali da na Kosevu ne ide, al nikako.
PS. Svaka cast za hat-trick.
PS. Svaka cast za hat-trick.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ako Vitez kiksa protiv Zeljeznicara onda smo da dobrom putu.
Trebali bi se vratiti na Otoku, ali se moze svasta desiti u ovoj dugoj pauzi.
Dobro je da se ekipa nije povukla da nebi Rudar dos'o do neke prilike, najbolje je sto su zaradili rezultat i nije samo zbog penala.
Dobro je da se ekipa nije povukla da nebi Rudar dos'o do neke prilike, najbolje je sto su zaradili rezultat i nije samo zbog penala.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Oooooj Bandovicuuu 
Ihh, stativa, bravo Hadzija
Ihh, stativa, bravo Hadzija
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jaooo Bogi, eto sta se desi kad se opuste.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
[youtube][/youtube]

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
WOOOOOHHHHHOOOHOHOHOHOOOHH!!! 6-1!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ova dva gola Rudara su se mogli izbjeci, odbrana kriva, sigurno i malo sto su se opustili, ali kako sam rek'o; treba nam u odbrani najvise pojacanja.
Haj' konacno da Begic debituje.
Mog'o je malo ranije uci.
Haj' konacno da Begic debituje.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Svaka cast momcima,opustili se malo poslije 5:0,nista strasno!Srecno nam u nastavku!
Dobre vijesti i to da je UEFA dodatno dala skoro 40 000 €
Gol razlika dobro popravljena, nece biti problema ako se izjednacimo sa nekom ekipom bodovima. Vitez sutra gostuje Zelji, znaci nadamo se da ce Zeljo pobjediti, i onda mi pobjedimo Viteza kod kuce i eto nas na bod od sigurne zone opet.
Brkovic danas desnom nogom dao dva gola iako mu desna nije "jaca", svaka mu cast!
Hadzic cetiri asistencije, konacno mu je krenulo
Smajke dosta dobro odigrao na desnom beku, sjajno probijao naprijed
Karic odlican
Bandovic ako nastavi za nas braniti, bojim se da ce nas kostati te njegove kardinalne greske kad nam najvise treba.
Gol razlika dobro popravljena, nece biti problema ako se izjednacimo sa nekom ekipom bodovima. Vitez sutra gostuje Zelji, znaci nadamo se da ce Zeljo pobjediti, i onda mi pobjedimo Viteza kod kuce i eto nas na bod od sigurne zone opet.
Brkovic danas desnom nogom dao dva gola iako mu desna nije "jaca", svaka mu cast!
Hadzic cetiri asistencije, konacno mu je krenulo
Smajke dosta dobro odigrao na desnom beku, sjajno probijao naprijed
Karic odlican
Bandovic ako nastavi za nas braniti, bojim se da ce nas kostati te njegove kardinalne greske kad nam najvise treba.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Iako je protivnik bio slabiji važna pobjeda radi podizanja samopouzdanja za nastavak prvenstva. Slijedi vjerovatno veliki remont ekipe u zimskom periodu. Zašto Lede nije jučer igrao? Ne vidjeh ga kao rezervnog igrača.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Povreda
CESTITAM ,,,,,fino,vrijedna tri boda,gol razlika popravljena.Mancini je napisao/la:Iako je protivnik bio slabiji važna pobjeda radi podizanja samopouzdanja za nastavak prvenstva. Slijedi vjerovatno veliki remont ekipe u zimskom periodu. Zašto Lede nije jučer igrao? Ne vidjeh ga kao rezervnog igrača.
Nadam se da nije teža povreda u pitanju.lupus je napisao/la:Povreda
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Eh sad, po mome misljenju, ko treba da nastavi karijeru u drugom klubu:
Bogicevic - Glupe faulove i cudne greske
Rascic - Dosta sansi dobio, ali jednostavno mu kod nas nece
Merajic - Ide mu nizbrdo vec duze vrijeme, imao seriju losih partija i izgubio mjesto u U21 kad i nema konkurencije na svojoj poziciji, mozda ga malo probudi promijena kluba
Bandovic - Strasne greske + historija strasnih gresaka
Videkanic - Izgleda da se nije nesta nametnuo, malo me cudi jer je bio medju najboljih na terenu protiv Celika u prvom susretu
Neko nekad rece da je Hamzic otisao, ne znam dali je to istina, ne mislim da je los, ponekad je na svjetskom nivou, ponekad ucini neku gresku, ipak vidim da je izgubio povjerenje strucnog staba pa mu mozda treba novi izazov ili svjez start. Mozda bi najbolji scenario bio da ga posudimo nekome pa da dobije malo vise vremena na terenu negdje i ako mu krene tamo nek' predje u potpunosti.
Ali nije toliko los da ne moze nam ni rezervni biti.
Inace, zbog ove moje liste smatram da nam trebaju 2 lijeva beka, 1-2 golmana, 1-2 stopera i 1 centarfor.
Nadam se da ce Stanic ostati, pokazao se kao pravo pojacanje, ali u slucaju da ode onda mislim da Smajke i Mak mogu pokriti tu poziciju. Onda ce nam trebati i jedan desni bek u slucaju da se opet nesta Filipu desi. Za desno krilo imamo jos i Stefana i Hugu i Karica ako nam zatreba.
Bogicevic - Glupe faulove i cudne greske
Rascic - Dosta sansi dobio, ali jednostavno mu kod nas nece
Merajic - Ide mu nizbrdo vec duze vrijeme, imao seriju losih partija i izgubio mjesto u U21 kad i nema konkurencije na svojoj poziciji, mozda ga malo probudi promijena kluba
Bandovic - Strasne greske + historija strasnih gresaka
Videkanic - Izgleda da se nije nesta nametnuo, malo me cudi jer je bio medju najboljih na terenu protiv Celika u prvom susretu
Neko nekad rece da je Hamzic otisao, ne znam dali je to istina, ne mislim da je los, ponekad je na svjetskom nivou, ponekad ucini neku gresku, ipak vidim da je izgubio povjerenje strucnog staba pa mu mozda treba novi izazov ili svjez start. Mozda bi najbolji scenario bio da ga posudimo nekome pa da dobije malo vise vremena na terenu negdje i ako mu krene tamo nek' predje u potpunosti.
Ali nije toliko los da ne moze nam ni rezervni biti.
Inace, zbog ove moje liste smatram da nam trebaju 2 lijeva beka, 1-2 golmana, 1-2 stopera i 1 centarfor.
Nadam se da ce Stanic ostati, pokazao se kao pravo pojacanje, ali u slucaju da ode onda mislim da Smajke i Mak mogu pokriti tu poziciju. Onda ce nam trebati i jedan desni bek u slucaju da se opet nesta Filipu desi. Za desno krilo imamo jos i Stefana i Hugu i Karica ako nam zatreba.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nesta se pisalo da Zeljo zeli Stanica, a Mak ima ponude iz inostranstva. Jos nista nije potvrdjeno ako sam dobro vidio, osim mozda da Merajic ide negdje cini mi se.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Prozivka negdje medju 10 i 15 Januara, prvi dio priprema u Sarajevu a drugi u Antaliji.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- PitarBordo
- Kontakt:
Da li ostaje na Koševu Olimpic ili se druga polusezone igra na Otoci?
Samo Saraj'vo.
Gracic obecao povratak, ali ne kontam sta se to uradilo u medjuvremenu (ili ce se uraditi?) na terenu i stadionu da se moze vratiti a do jucer se nije moglo igrati!?PitarBordo je napisao/la:Da li ostaje na Koševu Olimpic ili se druga polusezone igra na Otoci?
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da nikakvi radovi tamo nisu bili, isto se pitam kao i ti... Ako se bude vratio, zašto je uopšte igrao na Koševu...Biki je napisao/la:Gracic obecao povratak, ali ne kontam sta se to uradilo u medjuvremenu (ili ce se uraditi?) na terenu i stadionu da se moze vratiti a do jucer se nije moglo igrati!?PitarBordo je napisao/la:Da li ostaje na Koševu Olimpic ili se druga polusezone igra na Otoci?
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.