Dobili Veleza i Mladost i eto vas vec ste najbolji svi se vas bojeVulture je napisao/la:Ha! Skidajte gaće, neka, neka!Svi se kao ponadali, ispašće naša noćna mora, kad ono Velikan buši redom! Proradila BORČEVA mašina! Yebemo, ne vadimo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ispostovali smo Valjica danas
Samo mi nemojte reci da je naci projekt iz Mostara opet poguran danas, samo to ne
Samo mi nemojte reci da je naci projekt iz Mostara opet poguran danas, samo to ne
Nadam se da će Borac ostati jer bolje oni nego Travnik,Mladost i ostale selendre. Hem imaju dobar stadion,cevape bolje nego glavni grad a tek ženeee 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pa kad svinjetinu maznete....a ne brinem se lažni jasmin vam o glavi radi. Uzgred predsjednik iz amerike najavio novu ostavku krajem prvog mjeseca.Chinaglia je napisao/la:predzadnje, zadnje je Svinjski-Slobodaronaldo99 je napisao/la:Upravo ovo sam htio napisati za vas, svi cekamo kad ce sloboda stati a vi redovno sve redom pobjedjujete, a kad se uzme u obzir da je ostalo jos samo 12 kola do kraja def je sloboda kandidat za prvaka, jel ono zadnej kolo sloboda - i moje sarajevo na tusnju?Chinaglia je napisao/la:mi se ne šalimo, a vi kako hoćete
Reci da se salissamocelik je napisao/la:Nadam se da će Borac ostati jer bolje oni nego Travnik,Mladost i ostale selendre. Hem imaju dobar stadion,cevape bolje nego glavni grad a tek ženeee
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BatistutA19
- Kontakt:
Pa nogometno fudbalski savez bih .Sad ces rec oni bi volili recimo vise Mladost Vitez il Borac ...Borac je bolan Borac koliko god se mi prepucavali uvjek kazem bez jakog Borca Zelje Sarajeva Celika Slobode i Veleza i uz Zrinjski naravno nema bolan lige jake ..Moze bit Vitez Mladost Olimpic prvi i jos neki prvi al nije to to .Mada mi se Mladost svidja kak radi al dokle ce taj covjek ulagat to je pitanjeVulture je napisao/la:Koji bolan savez, majke ti??BatistutA19 je napisao/la:Imate vi sanse ba jos nista to nije gotovo malo vi malo Borac malo savez i to je to ...Vulture je napisao/la:Ha! Skidajte gaće, neka, neka!Svi se kao ponadali, ispašće naša noćna mora, kad ono Velikan buši redom! Proradila BORČEVA mašina! Yebemo, ne vadimo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne.club21 je napisao/la:Reci da se salissamocelik je napisao/la:Nadam se da će Borac ostati jer bolje oni nego Travnik,Mladost i ostale selendre. Hem imaju dobar stadion,cevape bolje nego glavni grad a tek ženeee![]()
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Mora da si ga isfuro sa tom tackom na kraju
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Saće Sloboda opast u formi, vrijeme im je. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Jel to onaj sto bi cistio kopacke Blagojevicusolinas je napisao/la:Ali ovaj Ordagic ubija mali ce napraviti strasan transfer.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Jes jes bas taj.YNWA je napisao/la:Jel to onaj sto bi cistio kopacke Blagojevicusolinas je napisao/la:Ali ovaj Ordagic ubija mali ce napraviti strasan transfer.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice to rijeseno do zadnjeg kola akoBogda.PiazzaGrande je napisao/la:Čestitke momčadi "Azmir und jaranen" što će zimsku pauzu provesti na prvom mjestu...vidimo se u zadnjem kolu u "okupiranom" dijelu Mostara...
Olimpik ce izboriti opstanak, vidjet cemo za Borac i jos nekoga.
Velez pao na niske grane, njima se crno pise i u ligi Federacije sa ovakom upravom i timom. Drina doviđenja i prijatno nikad se ne vratili.
Velez pao na niske grane, njima se crno pise i u ligi Federacije sa ovakom upravom i timom. Drina doviđenja i prijatno nikad se ne vratili.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
kakav ofsajd, nema ondje ofsajda. Bravo Zrinja, pisi 3 boda.
goveđigulašmajka
Najbolji igrac lige nakon svoji prvi 20 minuta ipak napusta ligu nakon dvadesetominutne dominacije...
E jest i bitan sad taj ofsajd ionako su isprobijani ko Berlinska ****
KenoRob koe taj? Najbolji u PL
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Cuj ko je pa Ikande brateHeller je napisao/la:E jest i bitan sad taj ofsajd ionako su isprobijani ko Berlinska ****
Ocel u Olimpic?KenoRob je napisao/la:Cuj ko je pa Ikande brateHeller je napisao/la:E jest i bitan sad taj ofsajd ionako su isprobijani ko Berlinska ****
Nullius in verba
Forma je prolazna, klasa je vjecna..Heller je napisao/la:Ocel u Olimpic?KenoRob je napisao/la:Cuj ko je pa Ikande brateHeller je napisao/la:E jest i bitan sad taj ofsajd ionako su isprobijani ko Berlinska ****
KenoRob koe taj? Najbolji u PLi ne klevetaj skupio je 363 minute ove sezone
![]()
![]()
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.