Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

JASC0
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JASC0 » 22 maj 2010, 23:49

Mourinho novi trener Real'a za slijedeću sezonu.
Sad to reče na SAT1 u interviju sa njemackim tv reporterom.

Sad ce biti interesantno koje igrače ce dovesti za slijedecu sezonu...

Hala madrid.
Rođeni

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2010, 23:52

Sada tek Real smatram konkurentom za LP nakon Bog zna koliko godina.Jednostavno dolaskom Mourinha Real ce morasti dovesti igraca u odbrani i time po meni jedino prekriti mesta koja im trentno fale u timu.Vezu imaju prejaku,napad takodje Higuain igracina(samo da ga Perez ne proda zato sto ga on nije doveo),Benzema mora proraditi,Cristiano stalno u dobroj formi i mislim da ce ga u napadu vise koristeti nego na krilu,ali ipak treba i tu dovesti nkoga back-upa da moze uletiti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 22 maj 2010, 23:53

Benzema jeste bolji od Higuaina , ali Benz se nije uklopio u tim za razliku od Higuaina koji je tu par godina . Gdje je taj mutavac Higuain u bitnim utakmicama u kojima fula prazne golove ? Možes brate Valladolidu , Tenerifama i **** ama materinama ... Pa Higuain je meni lično zajedno sa Busqetsom jedan od najmržih igrača . Jeste li vi ikad vidjeli Higuaina da prihvati ofsajd u kojem se nalazi ili faul koji napravi ? To je igrač sa ubjedljivo najgorom naravi .
A što se tiče Džeke , on je skroz underrated igrač i bolji je od obojice što dokazuje iz sezone u sezonu , a nadam se uskoro i prelasku u veći klub gdje će još više eksplodirat ;)
Zadnja izmjena: solidus, dana/u 23 maj 2010, 00:00, ukupno mijenjano 2 puta.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 22 maj 2010, 23:54

Mourinho je sa "da" odgovorio na pitanja njemackog novinara da li mu je ovo zadnja utakmica na klupi Intera i da li ide u Madrid.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 maj 2010, 23:55

Samo ce mu sad biti tesko igrati defanzivno u Realu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 maj 2010, 23:55

roy_makaay je napisao/la:Mourinho je sa "da" odgovorio na pitanja njemackog novinara da li mu je ovo zadnja utakmica na klupi Intera i da li ide u Madrid.
Odgovorio je sa "yes", posto je odgovarao na engleskom jeziku. :mrgreen: ;)
#divovi

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 22 maj 2010, 23:56

moustapha je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la:Mourinho je sa "da" odgovorio na pitanja njemackog novinara da li mu je ovo zadnja utakmica na klupi Intera i da li ide u Madrid.
Odgovorio je sa "yes", posto je odgovarao na engleskom jeziku. :mrgreen: ;)
Yes :D
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Denyyy
Kontakt:

Post Postao/la Denyyy » 22 maj 2010, 23:59

*p!p!t@* je napisao/la:
tax je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Pokazao si svoje znanje ... po tebi je Benzema bolji od Higuaina !!! Cestitke.
normalno
i hvala ti na priznanju
Treba ti dat orden za glupost :lol: :lol: :lol:
Cuj Benzema bolji od Higuaina :lol: :lol: :lol: :lol:
pratim real ima 20 god,i kazem da je benzema najmanje tri puta bolji igrac od higuaina!!!!!!higuain nije jos ta klasa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2010, 00:04

Mozda Benzema jeste bolji,ali statistika ove sezone ne govori tako.Jedino merilo kako ko od napadaca igra su golovi a u tome je benzema bolji od Higuaina.Benzema jeste bio bolji u Lyonu ali jos nije potvrdeo svoju klasu u Realu zbog koje je doveden,a Higuain je upotpunosti opravdao ono sto se ulozilo u njega.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 maj 2010, 00:06

Denyyy@ Mozes reci da da Benzema jos nije dostigao taj nivo al Higuain vec igra na visokom nivou,vidi se covjek je pokazao kako daje golove,efikasan je...Dok Benzema treba da se popne na taj nivo on je u Lyonu igrao zabijao ali sad u Realu treba da se popne na taj isti nivo i da pocne zabijati!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Denyyy
Kontakt:

Post Postao/la Denyyy » 23 maj 2010, 00:06

Devil je napisao/la:Mozda Benzema jeste bolji,ali statistika ove sezone ne govori tako.Jedino merilo kako ko od napadaca igra su golovi a u tome je benzema bolji od Higuaina.Benzema jeste bio bolji u Lyonu ali jos nije potvrdeo svoju klasu u Realu zbog koje je doveden,a Higuain je upotpunosti opravdao ono sto se ulozilo u njega.
u sljedecoj sezoni ocekujem njegov bljesak ,i od kake posebno,jos silva bice dobro...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 maj 2010, 00:07

Pellegrini jos nije dobio nogu, kako li se on sad osjeca kad cuje ovo? :mrgreen:

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 23 maj 2010, 00:07

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 00:10

Ma ajde realovci, samo se nadajte da sa mourihom mozete nesto napraviti...Sljedeca sezona je opet Barcina i vi tu ne mozete nista uciniti....Vama bi bilo najdraze da dovedete citav tim Barcelone sa trenerom i osvojite sve.....hahahahahhahahaha.........LUZERI ste i ovu sezonu

Denyyy
Kontakt:

Post Postao/la Denyyy » 23 maj 2010, 00:11

yasminho je napisao/la:Ma ajde realovci, samo se nadajte da sa mourihom mozete nesto napraviti...Sljedeca sezona je opet Barcina i vi tu ne mozete nista uciniti....Vama bi bilo najdraze da dovedete citav tim Barcelone sa trenerom i osvojite sve.....hahahahahhahahaha.........LUZERI ste i ovu sezonu
jao derladi

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 maj 2010, 00:15

Zanimljivo ce ovo biti...uff sad ce tek ganjanje da bude,samo je poznato da nece smjeti kiksati ovoliki broj utakmica kao u Seriji A sa Interom jel u Spaniji kad 1-2 popusis nigdje te :) a i bas me zanima dali ce preci na malo drugaciji nacin fudbala tj sa nesto ljepsom igrom koja ce uz to naravno donjeti i rezultate,ili ce se nastaviti pridrzavati ovoga mada mu to u Madridu nece proci tamo kolko sam primjetio publika zahtjeva lijepo da se igra cak su ove godine par puta i zvizdali kad Real nije pokazivao nesto specijalno lijepu igru

Moguce da ce i povuc neke svoje igrace,zanimljivo u svakom slucaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2010, 00:19

miky_hz je napisao/la:Zanimljivo ce ovo biti...uff sad ce tek ganjanje da bude,samo je poznato da nece smjeti kiksati ovoliki broj utakmica kao u Seriji A sa Interom jel u Spaniji kad 1-2 popusis nigdje te :) a i bas me zanima dali ce preci na malo drugaciji nacin fudbala tj sa nesto ljepsom igrom koja ce uz to naravno donjeti i rezultate,ili ce se nastaviti pridrzavati ovoga mada mu to u Madridu nece proci tamo kolko sam primjetio publika zahtjeva lijepo da se igra cak su ove godine par puta i zvizdali kad Real nije pokazivao nesto specijalno lijepu igru

Znas koliko to njega brine sto ce mu publika zvizdati?0%

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 maj 2010, 00:22

Devil je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Zanimljivo ce ovo biti...uff sad ce tek ganjanje da bude,samo je poznato da nece smjeti kiksati ovoliki broj utakmica kao u Seriji A sa Interom jel u Spaniji kad 1-2 popusis nigdje te :) a i bas me zanima dali ce preci na malo drugaciji nacin fudbala tj sa nesto ljepsom igrom koja ce uz to naravno donjeti i rezultate,ili ce se nastaviti pridrzavati ovoga mada mu to u Madridu nece proci tamo kolko sam primjetio publika zahtjeva lijepo da se igra cak su ove godine par puta i zvizdali kad Real nije pokazivao nesto specijalno lijepu igru

Znas koliko to njega brine sto ce mu publika zvizdati?0%
Brinut ce ga kad mu uruce kovertu u ruku ;) ..

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 23 maj 2010, 00:23

brinut ce ga kad mu podju bjelim maramicama radi toga mahat.

sjetite se kapela. covjek prvak bio, a oni mu bjelim maramicama mahali.

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 00:24

Ma on ce dobiti otkaz od onog Pereza za 2 mjeseca...covjek jeste lafo neki takticar, al u Spaniji se igra na ljepotu, i ako uspije napraviti nesto sa sugavim klubom, opet ce svi govoriti da on nije za madrida i za Spanije, te da Katalonci uvijek imaju rjesenja za njih.....a onda ce on reci kako ga niko ne postuje i ne cijeni njegov rad i otice negdje drugo.....

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.