Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mourinho novi trener Real'a za slijedeću sezonu.
Sad to reče na SAT1 u interviju sa njemackim tv reporterom.
Sad ce biti interesantno koje igrače ce dovesti za slijedecu sezonu...
Hala madrid.
Sad to reče na SAT1 u interviju sa njemackim tv reporterom.
Sad ce biti interesantno koje igrače ce dovesti za slijedecu sezonu...
Hala madrid.
Rođeni
Sada tek Real smatram konkurentom za LP nakon Bog zna koliko godina.Jednostavno dolaskom Mourinha Real ce morasti dovesti igraca u odbrani i time po meni jedino prekriti mesta koja im trentno fale u timu.Vezu imaju prejaku,napad takodje Higuain igracina(samo da ga Perez ne proda zato sto ga on nije doveo),Benzema mora proraditi,Cristiano stalno u dobroj formi i mislim da ce ga u napadu vise koristeti nego na krilu,ali ipak treba i tu dovesti nkoga back-upa da moze uletiti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Benzema jeste bolji od Higuaina , ali Benz se nije uklopio u tim za razliku od Higuaina koji je tu par godina . Gdje je taj mutavac Higuain u bitnim utakmicama u kojima fula prazne golove ? Možes brate Valladolidu , Tenerifama i **** ama materinama ... Pa Higuain je meni lično zajedno sa Busqetsom jedan od najmržih igrača . Jeste li vi ikad vidjeli Higuaina da prihvati ofsajd u kojem se nalazi ili faul koji napravi ? To je igrač sa ubjedljivo najgorom naravi .
A što se tiče Džeke , on je skroz underrated igrač i bolji je od obojice što dokazuje iz sezone u sezonu , a nadam se uskoro i prelasku u veći klub gdje će još više eksplodirat
A što se tiče Džeke , on je skroz underrated igrač i bolji je od obojice što dokazuje iz sezone u sezonu , a nadam se uskoro i prelasku u veći klub gdje će još više eksplodirat

Zadnja izmjena: solidus, dana/u 23 maj 2010, 00:00, ukupno mijenjano 2 puta.
- roy_makaay
- Kontakt:
Mourinho je sa "da" odgovorio na pitanja njemackog novinara da li mu je ovo zadnja utakmica na klupi Intera i da li ide u Madrid.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Samo ce mu sad biti tesko igrati defanzivno u Realu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- moustapha
- Kontakt:
Odgovorio je sa "yes", posto je odgovarao na engleskom jeziku.roy_makaay je napisao/la:Mourinho je sa "da" odgovorio na pitanja njemackog novinara da li mu je ovo zadnja utakmica na klupi Intera i da li ide u Madrid.

#divovi
- roy_makaay
- Kontakt:
Yesmoustapha je napisao/la:Odgovorio je sa "yes", posto je odgovarao na engleskom jeziku.roy_makaay je napisao/la:Mourinho je sa "da" odgovorio na pitanja njemackog novinara da li mu je ovo zadnja utakmica na klupi Intera i da li ide u Madrid.![]()

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
pratim real ima 20 god,i kazem da je benzema najmanje tri puta bolji igrac od higuaina!!!!!!higuain nije jos ta klasa*p!p!t@* je napisao/la:Treba ti dat orden za gluposttax je napisao/la:normalnoGenghis je napisao/la:Pokazao si svoje znanje ... po tebi je Benzema bolji od Higuaina !!! Cestitke.
i hvala ti na priznanju![]()
![]()
![]()
Cuj Benzema bolji od Higuaina![]()
![]()
![]()
Mozda Benzema jeste bolji,ali statistika ove sezone ne govori tako.Jedino merilo kako ko od napadaca igra su golovi a u tome je benzema bolji od Higuaina.Benzema jeste bio bolji u Lyonu ali jos nije potvrdeo svoju klasu u Realu zbog koje je doveden,a Higuain je upotpunosti opravdao ono sto se ulozilo u njega.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Denyyy@ Mozes reci da da Benzema jos nije dostigao taj nivo al Higuain vec igra na visokom nivou,vidi se covjek je pokazao kako daje golove,efikasan je...Dok Benzema treba da se popne na taj nivo on je u Lyonu igrao zabijao ali sad u Realu treba da se popne na taj isti nivo i da pocne zabijati!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
u sljedecoj sezoni ocekujem njegov bljesak ,i od kake posebno,jos silva bice dobro...Devil je napisao/la:Mozda Benzema jeste bolji,ali statistika ove sezone ne govori tako.Jedino merilo kako ko od napadaca igra su golovi a u tome je benzema bolji od Higuaina.Benzema jeste bio bolji u Lyonu ali jos nije potvrdeo svoju klasu u Realu zbog koje je doveden,a Higuain je upotpunosti opravdao ono sto se ulozilo u njega.
Pellegrini jos nije dobio nogu, kako li se on sad osjeca kad cuje ovo? 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ma ajde realovci, samo se nadajte da sa mourihom mozete nesto napraviti...Sljedeca sezona je opet Barcina i vi tu ne mozete nista uciniti....Vama bi bilo najdraze da dovedete citav tim Barcelone sa trenerom i osvojite sve.....hahahahahhahahaha.........LUZERI ste i ovu sezonu
jao derladiyasminho je napisao/la:Ma ajde realovci, samo se nadajte da sa mourihom mozete nesto napraviti...Sljedeca sezona je opet Barcina i vi tu ne mozete nista uciniti....Vama bi bilo najdraze da dovedete citav tim Barcelone sa trenerom i osvojite sve.....hahahahahhahahaha.........LUZERI ste i ovu sezonu
Zanimljivo ce ovo biti...uff sad ce tek ganjanje da bude,samo je poznato da nece smjeti kiksati ovoliki broj utakmica kao u Seriji A sa Interom jel u Spaniji kad 1-2 popusis nigdje te
a i bas me zanima dali ce preci na malo drugaciji nacin fudbala tj sa nesto ljepsom igrom koja ce uz to naravno donjeti i rezultate,ili ce se nastaviti pridrzavati ovoga mada mu to u Madridu nece proci tamo kolko sam primjetio publika zahtjeva lijepo da se igra cak su ove godine par puta i zvizdali kad Real nije pokazivao nesto specijalno lijepu igru
Moguce da ce i povuc neke svoje igrace,zanimljivo u svakom slucaju

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znas koliko to njega brine sto ce mu publika zvizdati?0%miky_hz je napisao/la:Zanimljivo ce ovo biti...uff sad ce tek ganjanje da bude,samo je poznato da nece smjeti kiksati ovoliki broj utakmica kao u Seriji A sa Interom jel u Spaniji kad 1-2 popusis nigdje tea i bas me zanima dali ce preci na malo drugaciji nacin fudbala tj sa nesto ljepsom igrom koja ce uz to naravno donjeti i rezultate,ili ce se nastaviti pridrzavati ovoga mada mu to u Madridu nece proci tamo kolko sam primjetio publika zahtjeva lijepo da se igra cak su ove godine par puta i zvizdali kad Real nije pokazivao nesto specijalno lijepu igru
Brinut ce ga kad mu uruce kovertu u rukuDevil je napisao/la:Znas koliko to njega brine sto ce mu publika zvizdati?0%miky_hz je napisao/la:Zanimljivo ce ovo biti...uff sad ce tek ganjanje da bude,samo je poznato da nece smjeti kiksati ovoliki broj utakmica kao u Seriji A sa Interom jel u Spaniji kad 1-2 popusis nigdje tea i bas me zanima dali ce preci na malo drugaciji nacin fudbala tj sa nesto ljepsom igrom koja ce uz to naravno donjeti i rezultate,ili ce se nastaviti pridrzavati ovoga mada mu to u Madridu nece proci tamo kolko sam primjetio publika zahtjeva lijepo da se igra cak su ove godine par puta i zvizdali kad Real nije pokazivao nesto specijalno lijepu igru

brinut ce ga kad mu podju bjelim maramicama radi toga mahat.
sjetite se kapela. covjek prvak bio, a oni mu bjelim maramicama mahali.
sjetite se kapela. covjek prvak bio, a oni mu bjelim maramicama mahali.
Ma on ce dobiti otkaz od onog Pereza za 2 mjeseca...covjek jeste lafo neki takticar, al u Spaniji se igra na ljepotu, i ako uspije napraviti nesto sa sugavim klubom, opet ce svi govoriti da on nije za madrida i za Spanije, te da Katalonci uvijek imaju rjesenja za njih.....a onda ce on reci kako ga niko ne postuje i ne cijeni njegov rad i otice negdje drugo.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.