Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Jaca scena je bila kada je rekao u drugoj minuti Sarajevo se dobro drzi.
Imao sam snimke obadve te tekme negde na dvd-u pa sam ih tako gledao.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma bilo je izvala, no ipak je dobro bilo, posebno kada je Muharemović postigao pobjedonosni pogodak 

pa jeli prenosi marjan tekmu ?
i kad pocinje dnevnik D
i kad pocinje dnevnik D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Jesi li vidio izjave Zorana Suke. Otiso lik u Madrid da direktno komentarise i nadao se da ce RTRS i FTV preuzeti njegov komentarmiky_hz je napisao/la:Evo FTV prenosi finale lige prvaka,znaci finale uz Marjana

Odmah poslije onog pravog dnevnika, negdje oko 20:05h,Bosnier je napisao/la:pa jeli prenosi marjan tekmu ?
i kad pocinje dnevnik D
Hvalahilmo je napisao/la:Odmah poslije onog pravog dnevnika, negdje oko 20:05h,Bosnier je napisao/la:pa jeli prenosi marjan tekmu ?
i kad pocinje dnevnik D
Bice uzivancija uz Marjana

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- NoName
- Kontakt:
Ja sam gledao BHT i slušao Šuku, iako je noćas imao nekoliko nekarakterističnih grešaka i dalje mi je puno draže njega slušati, makar kada su u pitanju ove neutralne utakmice, nego Marijana.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
LoL
Ajmo postajte, koga ste slusali ?
Ja Marjana Cara
Ajmo postajte, koga ste slusali ?
Ja Marjana Cara
- Ponos Torina
- Kontakt:
Duel Šuko(šukno)-Marjan ja sam slusao Marjana nemogu slusat kad tamo Konjic stalno razvlaci Rooooooooooobbbbeeeeeenn kad prica .Uzivao sam u komentaru utakmica nije bila toliko fantasticna..Bayern nemocan,Inter bolji pametniji odradili sve svoje zadace i na kraju uzeli trofej
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- majestic24
- Kontakt:
Onaj na HRT-u..."Inter je popunio sve pukotine u obranu"-Ja fakat neznam da li je bilo pukotine.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Au zavidim vam,imate Marjana na finalu LP.
Da je meni to doziveti.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Marjan je bio u svome elementu,donio je dobar uvod u Dnvniku D na FTV ,mozda je trebao imati nekog kokomentatora sa sobom,da razbije onu studijsku atmosferu.Sve u svemu ,standardno dobar.
BosnaE
- Ponos Torina
- Kontakt:
to mi je najgori najneobjektivniji komentator kojem sam u zivotu cuo a mnoge sam slusao sa raznih tv stanica,on sve zivo prenosi ali njegovi pa da su od govana najbolji su....sala al bas pretjerujemajestic24 je napisao/la:Onaj na HRT-u..."Inter je popunio sve pukotine u obranu"-Ja fakat neznam da li je bilo pukotine.
Fakat je lik nenormalan vaterpolo prenosi kao da je liga prvaka kao da je neznam sta i slicne stvari....
Zao mi je sto su Marjana u Srbiji onako poceli nazivati al eto...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ne znam kako ga nazivaju ali na stranici od arena sporta,mnogi mnogi mole urednistvo arena sport da uspostave suradnju sa Marjanom.Ponos Torina je napisao/la:to mi je najgori najneobjektivniji komentator kojem sam u zivotu cuo a mnoge sam slusao sa raznih tv stanica,on sve zivo prenosi ali njegovi pa da su od govana najbolji su....sala al bas pretjerujemajestic24 je napisao/la:Onaj na HRT-u..."Inter je popunio sve pukotine u obranu"-Ja fakat neznam da li je bilo pukotine.
Fakat je lik nenormalan vaterpolo prenosi kao da je liga prvaka kao da je neznam sta i slicne stvari....
Zao mi je sto su Marjana u Srbiji onako poceli nazivati al eto...
BosnaE
I ja bi pravo voleo da dodje na Arenu vrhunski program ce biti tamo sledece sezone.
Kod nas onaj kralj Strajnic u najavi tekme kada je izbacen natpis Champions League govori Kup Sampiona.

Kod nas onaj kralj Strajnic u najavi tekme kada je izbacen natpis Champions League govori Kup Sampiona.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Iskreno, Marjana mogu slušati samo kada prenosi BiH. Ništa posebno, osim dernjanja i davanje nekih NEvažnih informacija.
Koga briga što Balloteli živi sa novim ocem zato što ga je biološki napustio kada je imao 4. godine, koga briga što Eto večera i ne brine za kilažu. Iskreno Bahu nikad niko neće moći zamijeniti i to je realnost ; BTW. Možda vi volite da slušate Marjana i to je vaš odabir, meni se onakvi tipovi komentatora ne sviđaju.
Ponavljam; volim da slušam kada prenosi BiH jer tu osjećam da je potrebno da ti se neko dere pa da ti skačeš sa njim
Koga briga što Balloteli živi sa novim ocem zato što ga je biološki napustio kada je imao 4. godine, koga briga što Eto večera i ne brine za kilažu. Iskreno Bahu nikad niko neće moći zamijeniti i to je realnost ; BTW. Možda vi volite da slušate Marjana i to je vaš odabir, meni se onakvi tipovi komentatora ne sviđaju.
Ponavljam; volim da slušam kada prenosi BiH jer tu osjećam da je potrebno da ti se neko dere pa da ti skačeš sa njim

Ma nista to sta ovi nasi lupaju. Knjige se mogu napisat.Devil je napisao/la:I ja bi pravo voleo da dodje na Arenu vrhunski program ce biti tamo sledece sezone.
Kod nas onaj kralj Strajnic u najavi tekme kada je izbacen natpis Champions League govori Kup Sampiona.![]()

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kako ga ne gotivis toliko kada prenosi utakmice lige prvaka dosta ti znas o detaljima prenosa.OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Iskreno, Marjana mogu slušati samo kada prenosi BiH. Ništa posebno, osim dernjanja i davanje nekih NEvažnih informacija.
![]()
BTW,zelim da kazem da unatoc svemu ipak pratimo Marjana jer boljeg u Bosni nema.
BosnaE
Ja sam gledao na BHT-u uz Šukin prenos, meni on ima daleko ugodniju boju glasa od Marijana.OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Iskreno, Marjana mogu slušati samo kada prenosi BiH. Ništa posebno, osim dernjanja i davanje nekih NEvažnih informacija.
![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Potrazite na IN-u Sofranca. To se zove odlican komentator.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.