FK Slavija

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la PitarBordo » 04 dec 2015, 15:36

sloboda72 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
zeza je napisao/la:Vojvoda je Slobodin covjek,srcem i dusom.Nema teorije da sjebe Slobodu i mirno pije kafu na stupinama.A i da hoce mnogooo smo jaci.Pozzz Papi
Haha, isto tako kad je vodio Radnički pa izjavljivao "prazna ne puca"... Sjećam se kad je govorio kako pred taj vaš "lokalni" derbi mu nisu smjele fukare prići u Pink Panteru... Pusti se dezinformacija, taj je guzicom zatovrio više vrata nego Lisa Ann u Vatikanu.
Vojo je naš i ostaće naš.Mi ne odbacujemo ljude kao što vi činite.
Vaš Ješić obzirom na broj klubova koje je trenirao ,on je taj koji "opankom zatvara vrata".
Pogrešno repliciraš. Tj. pokušavaš ti sad da meni kontra-šukneš Ješiće... A vala nigdje veze, ja pričao o Vojvodi kao Vojvodi. Vojvodić je takav da priča dobro samo o onome ko je trenutno uz njega i ko mu treba. Nemaš mi ga šta farbati kad znam čovjeka uživo. Taj šta je pričao o Slobodi... sjećam se kad je vodio jedan tim u prvoj Federalnoj pa Vas pobjedio i onda ste nakon toga kolo ili dva trebali da idete valjda u Bihać pa je htio da preuzme mislim Jedinstvo da vas pobjedi i sa njima, iz njegovih usta u Pink Panteru, Nikec svjedok.
Samo Saraj'vo.

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 04 dec 2015, 15:43

Nikad nas Vojovoda nije pobijedio u federalnoj,nemoj lupati bezze,trenirao Radnički kad smo igrali u Lukavcu i mi dobili golom Redžepija što nam je otvorilo put za prvo mjesto.A nikad nije i ne bi mogao trenirat Jedinstvo Bihać jer je izjavio da je Bihać sranje grad.Otvoreno ti kažem da lažeš u tom dijelu.U dijelu da govori samo o trenutnom klubu gdje radi si u pravu 100%
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 04 dec 2015, 15:59

sto se Vojvode tice samo ga pitajte sta je rekao Bekicima kad je Sarajevo gostovalo u Lukavici ;) covjek bio pod ugovorom s Celikom i Buducnosti, kad se povrijedi dodje na Tusanj gledati utakmice a u isto vrijeme njegovi klubovi igraju :bow: nema potrebe sumnjati u njegovu odanost Slobodi i kad mu budu pogrdno skandirali u subotu ja prvi necu pratiti :!:
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 04 dec 2015, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 04 dec 2015, 16:04

zeza jeste nas vojvoda dobio prve sezone u federalnoj 1-0 u Lukavcu ;)
Sloboda Tuzla

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 dec 2015, 16:05

zeza je napisao/la:Nikad nas Vojovoda nije pobijedio u federalnoj,nemoj lupati bezze,trenirao Radnički kad smo igrali u Lukavcu i mi dobili golom Redžepija što nam je otvorilo put za prvo mjesto.A nikad nije i ne bi mogao trenirat Jedinstvo Bihać jer je izjavio da je Bihać sranje grad.Otvoreno ti kažem da lažeš u tom dijelu.U dijelu da govori samo o trenutnom klubu gdje radi si u pravu 100%
Eto sad si me tjerao da guglam... Pobjedio vas 1-0 u Lukavcu prvu sezonu kad ste ispali. Toliko o tome. :salut:

To za sranje Bihać takođe prema datumima ovog intervjua i utakmice gore spomenute nameće se da je izjava došla pola godine kasnije, nakon njegovog slavnog kraha protiv Viteza tada. :wave:
Samo Saraj'vo.

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 04 dec 2015, 16:41

jest jest u pravu si Pitaru sorry,priznam grešku sad sam provjerio u svojoj teki :)
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2015, 00:23

sloboda72 je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Otkidaj bod pappy kako god znas i umjes gore :mrgreen:
NE SANJAJ. ZABAVITE SE VI SA KOALICIONIM PARTNEROM PITAMA ,TO VAM JE NAJVAŽNIJE.
Bog ti zdravlje dao, za pamet je kasno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 dec 2015, 17:42

MortemHz je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Otkidaj bod pappy kako god znas i umjes gore :mrgreen:
NE SANJAJ. ZABAVITE SE VI SA KOALICIONIM PARTNEROM PITAMA ,TO VAM JE NAJVAŽNIJE.
Bog ti zdravlje dao, za pamet je kasno
Sutra u Lištici veliki rodeo.Gledati "opančara" na vašoj klupi, neprocjenjivo.Na šta ste vi spali,Bože sakloni.

"Vojo je naš i ostaće naš.Mi ne odbacujemo ljude kao što vi činite".
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 05 dec 2015, 17:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 dec 2015, 17:49

Pappy je napisao/la:Mače slomio dva prsta, pa će na gol vjerovatno Kubura. Iako je rezevrni golman, Kubura je u svakoj utakmici koju je do sada branio pružao odlične partije, pa želimo da tako bude i sada.
Slavija bez obzira na uvjerljiv poraz ostavila dobar utisak.Kad prođete zajedno zimske pripreme bit će to za 5. mjesto.Sretno na proljeće.
Ja volim FK Tuzla City

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2015, 18:51

Taj opancar vas je uzeo i vasu skutorsku koaliciju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 dec 2015, 19:10

A duša slatka, ovaj slobda69+3 haman nije baš potpuno ispravan... Koliko treba XP-a da kao navijač Slobode na temi Slavije prozivaš navijača Lištice u vezi sa utakmicom protiv Sarajeva...

On topic: Sreća za Slaviju je da je ovo zadnja tekma, jer mislim da je Vojo upravo krenuo sa svojom signature koreografijom, kao i u prethodnim klubovima, očekujem prosječne partije i da ode prije kraja sezone, sam naravno, to mu je omiljeno... Jedino je do kraja ostao u GOŠKu meni se čini i to jer je imao priliku do zadnjeg kola da uđe u PL. U prevodu preostaje vam masna borba za opstanak...
Samo Saraj'vo.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 dec 2015, 19:16

PitarBordo je napisao/la:
Pogrešno repliciraš. Tj. pokušavaš ti sad da meni kontra-šukneš Ješiće... A vala nigdje veze, ja pričao o Vojvodi kao Vojvodi. Vojvodić je takav da priča dobro samo o onome ko je trenutno uz njega i ko mu treba. Nemaš mi ga šta farbati kad znam čovjeka uživo. Taj šta je pričao o Slobodi... sjećam se kad je vodio jedan tim u prvoj Federalnoj pa Vas pobjedio i onda ste nakon toga kolo ili dva trebali da idete valjda u Bihać pa je htio da preuzme mislim Jedinstvo da vas pobjedi i sa njima, iz njegovih usta u Pink Panteru, Nikec svjedok.

JARANE DARKO voli Slobodu mnogo...on obavlja svoj posao vodi ekipe I zaradjuje pare...lik je otisao u Celik I dolazio gledao Slobodu..namjerno karton dobio da ne igra protiv nas ...ja ga znam licno I znam kad je otisao u Celik govorio mi kako mora daju mu I auto I sve , jer u Slobodi nema para ...meni je tad poklonio svoj dres kad je odlazio...ja sam ga uvjek branio I je Lukavac vodio jer sam znao da je on ucijenjen I otisao je jer su mu prijetili I znao je da nemamo sansu opstati u ligi.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 05 dec 2015, 23:38

PitarBordo je napisao/la:A duša slatka, ovaj slobda69+3 haman nije baš potpuno ispravan... Koliko treba XP-a da kao navijač Slobode na temi Slavije prozivaš navijača Lištice u vezi sa utakmicom protiv Sarajeva...

On topic: Sreća za Slaviju je da je ovo zadnja tekma, jer mislim da je Vojo upravo krenuo sa svojom signature koreografijom, kao i u prethodnim klubovima, očekujem prosječne partije i da ode prije kraja sezone, sam naravno, to mu je omiljeno... Jedino je do kraja ostao u GOŠKu meni se čini i to jer je imao priliku do zadnjeg kola da uđe u PL. U prevodu preostaje vam masna borba za opstanak...
Pa izgubili smo pod njegovim vođstvom i u Mostaru istim rezultatom. Jednostavno ljudi moraju da shvate da mi nemamo ekipu za velika djela. Imamo startnih jedanaest za Evropu, i imamo klupu za drugu ligu. :mrgreen: Tek sada na zimu kada uspijemo da to fino složimo, dovedemo još nešto iskusnih igrača, imaćemo partije u kontinuitetu. Uostalom ispali smo svakako. :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 dec 2015, 23:46

Pappy jesil' bio na Tušnju danas? :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 dec 2015, 00:10

PitarBordo je napisao/la:A duša slatka, ovaj slobda69+3 haman nije baš potpuno ispravan... Koliko treba XP-a da kao navijač Slobode na temi Slavije prozivaš navijača Lištice u vezi sa utakmicom protiv Sarajeva...

Trener koji je sa ovakvim igračkim kadrom i uslovima (@Pappy zna o čemu pišem) od svog dolaska pobijedio Drinu, Čelika, Velež, Borac, Sarajevo, zatim uzeo po bod u Travniku i na Grbavici, nije izgubio od Širokog m MDK, a poražen (u prvenstvu) od glavnih pretendenata za titulu - Zrinjskog i superjake Slobode, te Radnika i Viteza definitivno nije doveo Slaviju u poziciju da se bori za opstanak. Da njega nije bilo Slavija bi sada imala vjerovatno manje bodova od Veleža.

Kao što napisah, @Pappy zna s kakvim se Vojvoda uslovima rada u Slaviji suočava, neredovnim platama...uz sve ovo treba motivisati igrače da izađu na teren i odigraju utakmicu.

Ne znam koji su tvoji lični razlozi da ne voliš Darka (a očigledno je da postoje). Međutim, ono što prosipaš ovdje po forumu je čista demagogija i neupućeni bi rekli da nešto znaš.

I u samim postovima u kojima si naveo period dok je Vojvoda vodio Radnički ima dosta netačnosti i nedosljednosti.

Toliko.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 dec 2015, 02:04

tek sad na slikama vidim koliki su vaši igrači, sve nešto nabijeni, krupni, terminatori :mrgreen:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 dec 2015, 11:43

Zoom088 je napisao/la:

Trener koji je sa ovakvim igračkim kadrom i uslovima (@Pappy zna o čemu pišem) od svog dolaska pobijedio Drinu, Čelika, Velež, Borac, Sarajevo, zatim uzeo po bod u Travniku i na Grbavici, nije izgubio od Širokog m MDK, a poražen (u prvenstvu) od glavnih pretendenata za titulu - Zrinjskog i superjake Slobode, te Radnika i Viteza definitivno nije doveo Slaviju u poziciju da se bori za opstanak. Da njega nije bilo Slavija bi sada imala vjerovatno manje bodova od Veleža.

Kao što napisah, @Pappy zna s kakvim se Vojvoda uslovima rada u Slaviji suočava, neredovnim platama...uz sve ovo treba motivisati igrače da izađu na teren i odigraju utakmicu.

Ne znam koji su tvoji lični razlozi da ne voliš Darka (a očigledno je da postoje). Međutim, ono što prosipaš ovdje po forumu je čista demagogija i neupućeni bi rekli da nešto znaš.

I u samim postovima u kojima si naveo period dok je Vojvoda vodio Radnički ima dosta netačnosti i nedosljednosti.

Toliko.
:guz:
Samo Saraj'vo.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 06 dec 2015, 18:32

@Pappy zna li se ko ide ja koliko sam cuo za Markovica je sigurno da u januaru ide vani najvjerovatnije Izrael a ovaj jaran mi rece da se i Zeljo raspitivao za Barica,znas li ide li jos neko a kakva je situacija sa potencijalnim pojacanjima..Znam da ti nepises dok sve ne bude zvanicno ali daj bar neku nezvanicnu info u pp...

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 06 dec 2015, 18:38

Chinaglia je napisao/la:tek sad na slikama vidim koliki su vaši igrači, sve nešto nabijeni, krupni, terminatori :mrgreen:
Druze dobri su momci pravo bore se ko lavovi,kad skontas u kakvim uslovima rade oni su zvjeri,teska masinerija a sigurno igraju dobar fudbal mi imamo dobru prvu postavu cim neko ispadne od startera imamo ozbiljne probleme ali momci srcem pokusavaju da rijese taj problem..borbu,htijenje,zalaganje to im niko nemoze osporiti...Ja sam licno prezadovoljamn sa njima mada su nas svi sahranili na pocetku prvenstva ali nama svejedno mi ispadamo svakako...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 06 dec 2015, 21:17

lovcen16 je napisao/la:@Pappy zna li se ko ide ja koliko sam cuo za Markovica je sigurno da u januaru ide vani najvjerovatnije Izrael a ovaj jaran mi rece da se i Zeljo raspitivao za Barica,znas li ide li jos neko a kakva je situacija sa potencijalnim pojacanjima..Znam da ti nepises dok sve ne bude zvanicno ali daj bar neku nezvanicnu info u pp...
Pervan i Đip sigurno idu, Marković takođe.Barića ako stigne pravo obeštećenje, ima interesa za njega. Sa pojačanjima ćemo malo sačekati. :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []