FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 05 dec 2015, 19:29

Steph je napisao/la:[img]http://pokit.org/get/img/790eeb864899aaeea3af6a85cf2bdacd.jpg[/img]

lagano sporcki :kafa:
A zato meni kasni plata :think: :mrgreen:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Amca007

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amca007 » 05 dec 2015, 19:30

Amca007 je napisao/la:Sloboda ce danas da kiksa kao i Zrinjski
Moram sebe citirati od jutros :D, hajde momci molim Vas sutra razbijte skutore. Pa ne mogu da vjerujem da ih nikad nismo dobili tamo, bruka brate bruka
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 05 dec 2015, 19:36

Upravo sto Jocker rece, po meni titula uopste nije imprativ ove sezone. Sa osvojenim peharom prosle godine taj pritisak je skinut i trebamo se fokusirati na dugorocne ciljeve a to su, prije svega, profilisanje ekipe u trkacku i ratnicku, kojoj ce biti svejedno igra li kuci ili na strani, i promocija mladih igraca.
Za mene ce ova sezona biti fantasticno uspjesna ako osvojimo 'samo' kup ako istovremeno napravimo igrace od ovih 7-8 djecaka ispod 20 godina koji trenutno dobijaju sansu.
Ekipa koja grize 90 minuta kao u zadnjih 4-5 utakmica imat ce moju podrsku bez obzira na mjesto na tabeli. Takva ekipa ce igrati grupnu fazu EL za 2-3 godine. P*cke nece nikad!!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Steph
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Steph » 05 dec 2015, 19:38

Derdiyok je napisao/la:
Steph je napisao/la:[img]http://pokit.org/get/img/790eeb864899aaeea3af6a85cf2bdacd.jpg[/img]

a ja samo danas uzeh milju i dvjestA :tralala: :mrgreen: :mrgreen:

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 05 dec 2015, 19:59

Steph je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:

a ja samo danas uzeh milju i dvjestA :tralala: :mrgreen: :mrgreen:
Ipak jesi muska prostitutka :rol: :mrgreen:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 dec 2015, 20:02

Citam i nevjerujem svojim ocima,toliko se misljenja razlikuju,ovaj vjeruje u titulu,odmah se onaj javlja da on ne vjeruje,i tako ukrug sve cijeli dan,brate ima jos 12utakmica,nama 13,i dok god postoji promil sanse ne treba odustati,rece neko dok grizu i bore se niko im nece zamjeriti ako ne osvoje titulu,Jesicu takodje moramo istrpiti jer ako mislimo imati kontinuitet,moramo imati trenera za duze staze,a ja u njemu to vidim,bez obzira na rezultate,i uvijek govorimo da hocemo da gledamo borbeno Sarajevo,i dobijemo to,e onda se javljaju nije to mjerilo,nisu te ekipe kvalitet itd.,i sutra kad pobjedimo aBd bit ce to je ta ekipa,to se trazi,hvaljenje,a nedo Bog ako izgubimo milion ce se razloga i mana naci,te ovaj nije za nas,te taktika nije odg.samo da se pljuje :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 dec 2015, 20:10

Amca007 je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Sloboda ce danas da kiksa kao i Zrinjski
Moram sebe citirati od jutros :D, hajde momci molim Vas sutra razbijte skutore. Pa ne mogu da vjerujem da ih nikad nismo dobili tamo, bruka brate bruka
Nemoj bgti, kako je krenulo i sutra ces se citirati nako sto izgubimo(nedoBog) lol: :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 dec 2015, 20:14

joker90 je napisao/la:Ponovit cu ono sto sam davno rekao. Halalio bih i titulu ove godine ako cemo dobiti ekipu kakvu svi zelimo, profesionalnu, uređenu i sa sistemom. Jesic radi ono sto je davno trebalo biti urađeno, ako izgubimo titulu ja mu nista ne zamjeram. Nas je Uscuplic unazadio ko zadnje levate, sa njegovim pripremama i njegovim haverima u vidu Puzija i ostalih. Jesic je dosao da gasi pozar i ima moju podrsku bez obzira na rezultat sutra. Mi sutra nismo favoriti, bez obzira sto neki ovdje misle kako cemo se prosetati Listicom. Kad smo dobili ubice na Kosevu u prvom dijelu sezone vezni red su nam cinili Gojkara, Radovac, Ikande, Stojcev. Sad nema nikog od njih dostupnih Jesicu, tako da ga ne mogu krivit za bilo sta sutra. On ce na zimu dovesti pojacanja po njegovoj zelji, nakon toga mu treba suditi i kriviti njega za eventualne neuspjehe, za kiks sutra moze biti kriv samo Dzeno i oni koji su nakrcali Sarajevo polovnjacima koje sad Jesic mora tjerati. Tu prvenstveno mislim na Alispahica, Purica, Hebibovica i ekipu..
Mudro zboriš dječače :D ;)
Uopće ne razmišljam šta će biti u maju, jednostavno gledam i uživam u svakoj utakmici našeg tima. Radujem se i tugujem. Želim duplu krunu ove sezone, ali sezonu neću proglasiti neuspješnom ako ništa od toga ne dobijemo a dobijemo ekipu kakvu @joker90 spominje. Da li će to biti sa Ješićem ili nekim drugim ja ne znam. Mnogo više će se o samom treneu moći reći na kraju sezone ako je on dočeka s obzirom na naše običaje. Ja vjerujem da smo te običaje promijenili i da sad furamo neku novu furku, furku u kojoj je glavni cilj da dobijemo profesionalnu ekipu i ekipu sa pobjedničkim karakterom.

Što se tiče sutrašnje utakmice ja bih ovakav sastav izveo:
slika
Trener: @hilmo
Pomoćni trener: @MortemHz
Fiziotarapeut: @BitiSrcemVezan
Video skaut: @THEC
Službeni predstavnik kluba: @MCMXLVI
:mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 05 dec 2015, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 dec 2015, 20:18

Oj kako pogodi da sam najbolji u vezi , nešto ko Gundogan :D :kralj:

Al Joker je više mesar nego kreativac možda se varam :D
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 05 dec 2015, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 dec 2015, 20:19

Nigdje mene... Pfff, razočaran sam.
Samo Saraj'vo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 dec 2015, 20:22

PitarBordo je napisao/la:Nigdje mene... Pfff, razočaran sam.
Suspendovan si :kafa: :mrgreen:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 dec 2015, 20:29

hilmo je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Nigdje mene... Pfff, razočaran sam.
Suspendovan si :kafa: :mrgreen:
Ona ekipa gore bi izorala Pecaru, a ti bi pricao na presici kako smo golemi, a ne veliki.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 05 dec 2015, 20:34

Duska na golu? Hmmmmm

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 dec 2015, 20:34

Ja bi prvi onom Peharu slomio nogu u prvoj minuti , a imam osjecaj da bi Bolanos utrpo tri komada. :rol:

Nema RNa , on bi prvi dobio crveni karton ,gađo bi Pandzu pikado strelicama :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 05 dec 2015, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 05 dec 2015, 20:36

Nasoj braci sutra sretno i neka naglasaju škutore!
A ja se nadam da ce im nasi momci opravdati to na terenu.
Siroki je zreo sutra za poraza, bili su i maleni al jbga...

1:3 (Duljevic, Benko2x) :njanjanja:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 dec 2015, 20:40

RuleHz je napisao/la:Nasoj braci sutra sretno i neka naglasaju škutore!
A ja se nadam da ce im nasi momci opravdati to na terenu.
Siroki je zreo sutra za poraza, bili su i maleni al jbga...

1:3 (Duljevic, Benko2x) :njanjanja:
:thumbup: :tokralju: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 05 dec 2015, 20:43

hilmo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ponovit cu ono sto sam davno rekao. Halalio bih i titulu ove godine ako cemo dobiti ekipu kakvu svi zelimo, profesionalnu, uređenu i sa sistemom. Jesic radi ono sto je davno trebalo biti urađeno, ako izgubimo titulu ja mu nista ne zamjeram. Nas je Uscuplic unazadio ko zadnje levate, sa njegovim pripremama i njegovim haverima u vidu Puzija i ostalih. Jesic je dosao da gasi pozar i ima moju podrsku bez obzira na rezultat sutra. Mi sutra nismo favoriti, bez obzira sto neki ovdje misle kako cemo se prosetati Listicom. Kad smo dobili ubice na Kosevu u prvom dijelu sezone vezni red su nam cinili Gojkara, Radovac, Ikande, Stojcev. Sad nema nikog od njih dostupnih Jesicu, tako da ga ne mogu krivit za bilo sta sutra. On ce na zimu dovesti pojacanja po njegovoj zelji, nakon toga mu treba suditi i kriviti njega za eventualne neuspjehe, za kiks sutra moze biti kriv samo Dzeno i oni koji su nakrcali Sarajevo polovnjacima koje sad Jesic mora tjerati. Tu prvenstveno mislim na Alispahica, Purica, Hebibovica i ekipu..
Mudro zboriš dječače :D ;)
Uopće ne razmišljam šta će biti u maju, jednostavno gledam i uživam u svakoj utakmici našeg tima. Radujem se i tugujem. Želim duplu krunu ove sezone, ali sezonu neću proglasiti neuspješnom ako ništa od toga ne dobijemo a dobijemo ekipu kakvu @joker90 spominje. Da li će to biti sa Ješićem ili nekim drugim ja ne znam. Mnogo više će se o samom treneu moći reći na kraju sezone ako je on dočeka s obzirom na naše običaje. Ja vjerujem da smo te običaje promijenili i da sad furamo neku novu furku, furku u kojoj je glavni cilj da dobijemo profesionalnu ekipu i ekipu sa pobjedničkim karakterom.

Što se tiče sutrašnje utakmice ja bih ovakav sastav izveo:
slika
Trener: @hilmo
Pomoćni trener: @MortemHz
Fiziotarapeut: @BitiSrcemVezan
Video skaut: @THEC
Službeni predstavnik kluba: @MCMXLVI
:mrgreen: :mrgreen:
Divi mene na krilu a 200cm i 110kg :rol: :rol: :rol: :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 dec 2015, 20:44

Wolfsburg nije izgubio sijaset utakmica na svom terenu eno sad izgubise u zadnjoj minuti , pa ekipe iz europe nam govore da je vakat :D

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 05 dec 2015, 20:58

Vakat je!
Sabrine mi moje!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 05 dec 2015, 21:05

Prvo BORDO POZDRAV za sve iskrene ljubitelje bordo kluba ...pratim temu vec ...cca 6 mjeseci nikako da se regam pa evo ....
Sutra velika utakmica za oba kluba.... neznam nekako me strah nisam optimistican sve mi X u glavi ...poslije onog sa onim sa konama .... trebat ce mi dosta vremena da bude opet optimistican ....
Podrzavam upravu MAX i GOSPODINA JESICA !
Vidim nesto sad fol volite Dzemu dizete ga u visine ... ja ga nemogu smislit iskreno ...dok nije jesic dosao setao se terenom sad kad je sk. da ce mu bit pedala fol poceo igrat ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PingoFTW, USB, Zeko87 i 31 gost.