Nema menadzera.Heller je napisao/la:Ko je menadžer Ordagiću?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ordagic, Veseli, Zeba kakvi igraci i kakva utakmica. Ordaga igrac utakmice, momak je strasan, a cestitke Zebi pa da nastavi niz na proljece 5 zadnjih utakmica 5 golova Zebe
. Fukare moraju doci sebi, izgleda bas nemaju pametnijih pjesmi nego prozivat svoje sugradanje **** i pickama, kao oni veliki navijaci Slobode pa sad eto ako svi na njihov poziv ne ustanu **** su, postovanje se na takav nacin ne stice i smijesno su danas izgledali. Posjeta odlicna oko 2000 ljudi, igra odlicna.
Iznad ulaza je bio lik sa kamerom i cini mi nsfs k.u.r p.a. akreditacijom snimao utakmicu a na ogradi kod ulaza ispod sam bio ja, doduse drugo poluvrijeme.wobly92 je napisao/la:
P.S. Jel ono bio neki navijač Slavije tamo na D? Svaka mu čast ako jest.
Sloboda napokon prva na kraju jesenjeg dijela i napokon dere, igra bez mucnine iako je teren bio los...Jeste da su malo poceli petljati u drugom ali vrijedilo je smrznuti se danas
& $ ?
Ma kurcina obicna,raja mu se ne zamjra jer nece se niko tuci sa budalom,a ne da ga se neko boji.hulehule je napisao/la:Ma danas ga baš gledam kao se qurci, glumi frajera i psuje svima redom a niko mu nista ne smije reci.... ne mogu da sebe ubjedim da je to on posto frajer, jer ga stvarno znam preko 15 godina i dobar sam sa njim i nemam prtiv njeg stvarno nista, kunem se, al on nikad nije bio frajer nit ce kad bit, on je piCqurina vise nego neko koga bi se trebali bojat, ja sam mu to reko hiljadu puta al uvjek se okrene na zayebanciju i predje se preko toga... al se mora priznat da zna dignut raju u pojedinim momentima i da se krene navijat al je to kratkog maha, traje ko kisela....al etMortus je napisao/la:To je tačno on ima pik na Azmira i u sjećanju mi ostaje jedna od utakmica kad je Azmir molio da se ne bacaju baklje na teren, ovaj se sa par svojih pajdaša pojavio i namjerno ubacio 3 u teren i tad smo popušili kaznu, a da bu se nakon toga samo ispario.emirzlaTu je napisao/la:Nikad bolja Sloboda,nikad gora grupa...sta je rec???Do proljeca se ovaj dio treba popravit drasticno,ovi igraci zasluzuju bolju potporu.
Pitate se sto se nije spomeno Azmir,kako, kad je danas vodio navijanje momak koji ga proziva na svakom koraku
Naravno niko mu se nije htio zamjerit.
Zavrsio si svoju karijeru ko vodja i tako se ponasaj.On vjerovatno misli da je on napravio grupu(radio je odlican poso)pa daje sebi za pravo svasta.Danas je namjerno iso u kontru...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Admir Husarić Bice svega,bice vruće proljece!?Sloboda ima najbolji raspored od ekipa koje su u vrhu,ali znamo svi da isto tako ima i najslabiji uticaj u savezu,odnosno u sudackoj organizaciji!Haordic je potpuno nepotreban igrac ovoj ekipi Slobode,kojoj treba pojacanje na beku i jos jedan kvalitetan vezni,i nista vise trenutno!Samo me zbunjuje sutnja oko licence,jer i danas u lozi predsjednik Slavije gosp.Šavija(novi gen.direktor RAKA)izjavi da je rok za Evropa licencu istekao,i nemojte da vam neko daje laznu nadu,jer vas namjerno neko šalta(iz saveza sute i nece da daju precizne info)sto je kazu smisljeno jer se ceka rasplet na kraju prvenstva(da se vidi tabela)?!Jako čudan i zanimljiv komentar ozbiljnog čovjeka!
Like · Reply · 5 mins · Edited
**** opra ali jos je i nepismen ..
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- FranckRibery
- Kontakt:
Evo i bekrica nam nudi hahahaha joj husare levata

-
Coromandel
- Kontakt:
čestitke našem husrefu prije svega, a onda i igračiN i navijačiN slobode (što bi rekao onaj general iz lištice)solinas je napisao/la:Piric je trebao ici,ali posto smo sredili finansijski,i reprogram i sve,nezuri nam se.ako se husari zuri njegov problem.
Pite spominju ordagica.haha
Pa valjda platiti obestecenje a nisu oni jos nivo da placaju nekome 800 000 maraka.
Druga stvar je sto ordagic kao i ahmetovic samo vani mogu.
U bih,samo sloboda.
Ordagic vec na radaru herte i palerma,i da ide u Sarajevo.
Smijesno.
što se tiče plaćanja da nam je ćejf i politika kluba, doveli bi i pirića i ordagića, a ako bi se azmir šta usprotivio, doveli bi i njega
hahhahahahahaha
uživajte momci, zasluženo...
Zar on nije prvi nazivao Vugdu pogrdnim nazivima i budalom i govorio da je istekao rok za licencu i da smo zbog Vugde izgubili EvropuTaRgEt_ je napisao/la:Admir Husarić Bice svega,bice vruće proljece!?Sloboda ima najbolji raspored od ekipa koje su u vrhu,ali znamo svi da isto tako ima i najslabiji uticaj u savezu,odnosno u sudackoj organizaciji!Haordic je potpuno nepotreban igrac ovoj ekipi Slobode,kojoj treba pojacanje na beku i jos jedan kvalitetan vezni,i nista vise trenutno!Samo me zbunjuje sutnja oko licence,jer i danas u lozi predsjednik Slavije gosp.Šavija(novi gen.direktor RAKA)izjavi da je rok za Evropa licencu istekao,i nemojte da vam neko daje laznu nadu,jer vas namjerno neko šalta(iz saveza sute i nece da daju precizne info)sto je kazu smisljeno jer se ceka rasplet na kraju prvenstva(da se vidi tabela)?!Jako čudan i zanimljiv komentar ozbiljnog čovjeka!
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Gdje to piše Husara?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
hahah meni je ovaj musemic kralj, kad pocne ove face praviti kad daje intervju, govori: "valjda oni vole da mene iskljuce al' eto". totalni kralj 
hahaha VOJVODIĆ: Hvala navijačima na korektnom dočeku 
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Dobio je aplauz od zapada kada je dolazio na klupu.Mortus je napisao/la:hahaha VOJVODIĆ: Hvala navijačima na korektnom dočeku
Mortus je napisao/la:hahaha VOJVODIĆ: Hvala navijačima na korektnom dočeku
A i ono što reče da bi volio da Sloboda ostane prva a oni da opstanu, pa to isto i za Sarajevo rek'o, ja uvlakuše.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jeste pregledali ovaj video na usporenoj brzini ? ni govora o ofsajdu Kostića, čist gol nam poništiše. 
-
Blackmore2
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:1.znam da ne citas al
J E B E M LI TI VALJICU OGNJENE SVE NAJMILIJE
J E B E M LI TI GOSPODZU NATASU RUTAVU
J E B O LI TI KRMAK SALEM MATERESINU STO TE DRZI
P O S E R E M TI SE U TAJ ZNAK STO GA NOSIS NA GRUDIMA SMECE JEDNO U S R A N O
NORMALIZOVAT CE SE I OVA LIGA KAD-TAD MAJKU TI J E B E M KLOSARSKU
2.e sad,da prokomentarisem tekmu....sve ce stat u jednu rijec DEVASTACIJA
stvarno neznam ko nas moze dobit uz regularno sudzenje...SLOBODA JEDNOSTAVNO UBIJA I MELJE PROTIVNIKE...ako se jos pojacamo na pauzi,bojim se da djeci zabrane dolazak na utakmice
NA NA NATAŠA K U R C E M TE POTAŠA
NA NA NATAŠA K U R C E M TE POTAŠA
ni govora o ofsajdu, jer je kostić bio ispred igrača Slavije koji je stajao uz stativu, ali to je bilo i za očekivati da nam rade...
Bez obzira koliki je levat, ne bi me čudilo da se ovo dogodi. Mislim, čovjek da poludi na ovo. Sjebali su nas kad je Široki dobio umjesto nas, a svi znamo da smo dobili tužbu i da su nas više sile izlevatile. Nepravda prema Husiću je jednom učinjena a moguće je i drugi put . .TaRgEt_ je napisao/la:Admir Husarić Bice svega,bice vruće proljece!?Sloboda ima najbolji raspored od ekipa koje su u vrhu,ali znamo svi da isto tako ima i najslabiji uticaj u savezu,odnosno u sudackoj organizaciji!Haordic je potpuno nepotreban igrac ovoj ekipi Slobode,kojoj treba pojacanje na beku i jos jedan kvalitetan vezni,i nista vise trenutno!Samo me zbunjuje sutnja oko licence,jer i danas u lozi predsjednik Slavije gosp.Šavija(novi gen.direktor RAKA)izjavi da je rok za Evropa licencu istekao,i nemojte da vam neko daje laznu nadu,jer vas namjerno neko šalta(iz saveza sute i nece da daju precizne info)sto je kazu smisljeno jer se ceka rasplet na kraju prvenstva(da se vidi tabela)?!Jako čudan i zanimljiv komentar ozbiljnog čovjeka!
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 05 dec 2015, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ordagic je sigurno najatraktivniji igrac u ligi za potencijalne kupce iz inostranstva. Sta covjek radi po onakvom terenu stvarno je nezamislivo. Niposto ga prodavati dok ne dostigne maksimalnu cijenu za ovu ligu. Sigurno je daleko na vrhu nase lige uzimajuci u obzir godine.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Ostaje Ordagić još jednu sezonu
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼