FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Koliko je srece imao ovaj Napoli , dva gola ni iz cega. Odavno nismo izgubili a da sam bio ponosan na ekipu kao sto je to sinoc bio slucaj.Poginuli svi, pritiscu u 90-oj minuti s igracem manje. Svaka cast svima osim Yutu. 
Murillo=JJ
Ni iz cega.
Ljudi bar igrali fudbal do 67min.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ako su njihovi golovi bili iz izradjenih akcija onda ja ne znam nista o fudbalu. Sta su igrali ba nisu suta na go imali, pusti komentatora s Arene drogira se lik.Andrej je napisao/la:Ni iz cega.Ljudi bar igrali fudbal do 67min.
Murillo=JJ
Nisu iz izradjenih akcija nego iz Interovih glupih gresaka,a isto tako Inter zabija ogromnu vecinu golova ove sezone.Treba i to znat.
Izbori
Izbori
Prvi iz greske, drugi cista sreca da lopta onako padne Gonzalu, naravno ne umanjujuci njegovo majstorstvo kod realizacije.
Murillo=JJ
Klasična marška klubu, nedostatak fortune, računajući produžetak meča. Poraz - lekcija, mada Inter, u posljednjih 15ak minuta susreta, u potpunosti nadmašio Napoli, zaslužio makar bod, šteta. Kako god, liga traje, zahuktalo se, vidjećemo epilog.
Genoa H, Udinese A, TIM Cup - naredna tri meča. Bio bih pozitivan, rekao bih, maksimalan broj osvojenih bodova, mada bih bio zadovoljan, i s jednim remijem.
Genoa H, Udinese A, TIM Cup - naredna tri meča. Bio bih pozitivan, rekao bih, maksimalan broj osvojenih bodova, mada bih bio zadovoljan, i s jednim remijem.
NON MOLLARE MAI
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
- Interista02
- Kontakt:

Prognoziram pobjedu sa minimum 3 gola razlike. Reko' je brat Ljaja da ćemo da iskalimo sav bijes na Genoi zbog propuštenih prilika na prošlom meču
Trebalo je krenuti sa Icardijem i Retardom.Ostalo sve taman...najbolje što je na raspolaganju.
EDIT:Istina,igrali su u PON protiv Napolija.Kad smo kod toga nije mi jasno zašto se onda ovako rano igra?
Izbori
EDIT:Istina,igrali su u PON protiv Napolija.Kad smo kod toga nije mi jasno zašto se onda ovako rano igra?
Izbori
Sve najbolje Captain4.
Nadam se golu Jovetica i Palacia veceras, i pobjedi naravno
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
BIABIANY ZVIJER
Kako mi je drag igrač,,, pravi za Mancinijeve formacije,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
HvalaTritolone je napisao/la:Sve najbolje Captain4.
Ako si primjetio citirao sam te u potpisu
"We need to suffer. And we need to fight."
Uvjeren sam da slavimo u 5 mjesecu
Uh koja prilika. Telles me sve vise i vise odusevljava, jesmo li napokon uboli pravog lijevog beka.
Uh koja prilika. Telles me sve vise i vise odusevljava, jesmo li napokon uboli pravog lijevog beka.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ljajić je zaslužio gol, pravo je uživanje gledati njega i Jovetu kako se igraju lopte. Možda bi trebao Ikca umjesto Palacia jer ima dosta centaršuteva i prilika a Palacia nikad nema u 16-ercu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Fale samo golovi, nemogu ništa! Kako je lijepo napokon ove manje tekme dočekat i gledat, kada si siguran da ćeš pobijedit!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Mislim da cemo uzeti ovo do kraja

Mene Biabiany odusevljava

Mene Biabiany odusevljava
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jako dobro poluvrijeme,fali samo gol i je*eno je šteta što barem jedna od ovih šansi nije realizirana.Bit će u drugom.
Bimbabani dominira.Ima ga svugdje,najbolji je večeras i ujedno najbolje njegovo poluvrijeme od povratka u Inter.
Jovetić pokušava,ali ga ne ide za sada.Jednom nije prepoznao utrčavanje Tellesa,par puta loše "pomogao" u presingu suigračima.Ali je itekako bitan za ovu ekipu i nadam se da će u drugom nešto od tih njegovih pokušaja biti i realizirano.
Ademe je*alo te pimplanje više.Par puta je tako za*ebao (potencijalno) dobru šansu.Samo da se te navike riješi jer ovako dominira.
Miranda rutinski odrađuje posao odozada uz Murillovu asistenciju.Nisu ljudi ništa napravili u prvom poluvremenu.
Medel je lud ko šiba
Melu se muti u glavi svako malo i najbolje Retarda ubacit na poluvremenu.
Suđenje loše.Par dvojbenih odluka.
Izbori
Bimbabani dominira.Ima ga svugdje,najbolji je večeras i ujedno najbolje njegovo poluvrijeme od povratka u Inter.
Jovetić pokušava,ali ga ne ide za sada.Jednom nije prepoznao utrčavanje Tellesa,par puta loše "pomogao" u presingu suigračima.Ali je itekako bitan za ovu ekipu i nadam se da će u drugom nešto od tih njegovih pokušaja biti i realizirano.
Ademe je*alo te pimplanje više.Par puta je tako za*ebao (potencijalno) dobru šansu.Samo da se te navike riješi jer ovako dominira.
Miranda rutinski odrađuje posao odozada uz Murillovu asistenciju.Nisu ljudi ništa napravili u prvom poluvremenu.
Medel je lud ko šiba
Suđenje loše.Par dvojbenih odluka.
Je,to je definitivno to.Najavio sam kad je dolazioTritolone je napisao/la:Telles me sve vise i vise odusevljava, jesmo li napokon uboli pravog lijevog beka.
Izbori
Pa **** sve jel moguće da su krepali svi streamovi i sopcasti i nista vise nece ucitat.
Izbori
Izbori
TAK JEBOTE!!!
Izbori
Izbori
Volim te Ljaja
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ljajara.
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.