Americki Zidovi.Ne mrze ih dzaba 99% navijaca Manchestera.Cartman je napisao/la:Prodali smo Realu Ronalda za 80 miliona funti, a puno bi bolje bilo da smo im ga dali za 60 i Sneijdera. 100% bi oni pristali na to. Mozda smo cak mogli dobit 50 miliona, Robbena i Sneijdera. Ali hoce Glazeri lovu da otplate dug majku im americku.majestic24 je napisao/la:Dajte Sneidera...to sam zelio jos prosle godine kad je Ronaldo otisao
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
BosnaE
Nek se na Sp-u nitko ne ozlijedi, to je najvažnije za sljedeću sezonu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Stvarno se raja ne kuzi u fudbal.
Igra Carricka se ne moze porediti sa Lampardovom i Gerarrdovom jer se stilovi igre ova tri kluba razlikuju,i Lampard I Gerrard imaju dva igraca iza ledja da trce za njih,a kod nas jedan covjek mora trcati a usput i traziti sansu da da dobar pas ili organizuje napad.
Zato sam i ja apsolutno za Carrickov ostanak.
Igra Carricka se ne moze porediti sa Lampardovom i Gerarrdovom jer se stilovi igre ova tri kluba razlikuju,i Lampard I Gerrard imaju dva igraca iza ledja da trce za njih,a kod nas jedan covjek mora trcati a usput i traziti sansu da da dobar pas ili organizuje napad.
Pa malopre si ti rekao da bi se okaneo dovodjenja poluspiceva ovanzivnih veznih...a upravo ti zbog toga sto si ti naveo treba jedan takav igrac tipa Silve ili tako nesta da igra na toj poziciji i da rastereti Carricka i Fletchera da nemoraju toliko trcati i traziti priliku za dobre pasove i organiziranje napada.Wayne je napisao/la:Stvarno se raja ne kuzi u fudbal.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Ne kazem ja svi se vi fkt dobro kuzite primjetio sam to nije ironicno,ali ja patim za jednim pravim veznjakom kao sto je recimo bio scholes.Al eto mozda ga budemo imali u vidu Gibbsona.Carrick je fkt pruzao dobre partije,ali realno mancho moze i bolje
VDV ne bi bio loš, sam je držao HSV dok je igrao u Bundesligiamar_giggs je napisao/la:Ne kazem ja svi se vi fkt dobro kuzite primjetio sam to nije ironicno,ali ja patim za jednim pravim veznjakom kao sto je recimo bio scholes.Al eto mozda ga budemo imali u vidu Gibbsona.Carrick je fkt pruzao dobre partije,ali realno mancho moze i bolje
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Igraca kao sto je Scholes vise nikad neces vidjeti u Unitedu. Ja cu licno uzivati u svakoj utakmici iduce sezone u kojoj on bude igrao, jer ce mu vjerovatno biti posljednja sezona.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ma i ja patim iskreno za novim scholesom, ne znam kako ali cemo se morati potruditi da ga nadjemo jer sumnjam da je Gibson taj.amar_giggs je napisao/la:Ne kazem ja svi se vi fkt dobro kuzite primjetio sam to nije ironicno,ali ja patim za jednim pravim veznjakom kao sto je recimo bio scholes.Al eto mozda ga budemo imali u vidu Gibbsona.Carrick je fkt pruzao dobre partije,ali realno mancho moze i bolje
Prosle i pretprosle godine se cesto spominjao Joao Moutinho ali ga sad nigdje,ja mislim da bi on mogao puno.
-
- Kontakt:
upravo to u njegovoj se igri stvarno uziva.moram rec za kraj ovo hamsik,modric,vdv, ili neko njima slican treba unitedu vise nego napadacTrasimaco je napisao/la:Igraca kao sto je Scholes vise nikad neces vidjeti u Unitedu. Ja cu licno uzivati u svakoj utakmici iduce sezone u kojoj on bude igrao, jer ce mu vjerovatno biti posljednja sezona.
Ne!Devil je napisao/la:Pa malopre si ti rekao da bi se okaneo dovodjenja poluspiceva ovanzivnih veznih...a upravo ti zbog toga sto si ti naveo treba jedan takav igrac tipa Silve ili tako nesta da igra na toj poziciji i da rastereti Carricka i Fletchera da nemoraju toliko trcati i traziti priliku za dobre pasove i organiziranje napada.Wayne je napisao/la:Stvarno se raja ne kuzi u fudbal.
To su igraci koji koji tako igraju,igraju sa vise funkcija,trce,vezu i to je stil Uniteda.
Ja nisam izricito ni za dovodjenje Silve,jer bismo najcesce igrali 4-5-1,ja bih prije za te pare vrhunskog napadaca i da igramo formaciju 4-4-2.
- United Rule
- Kontakt:
Dobro je, finale je zavrsilo kako sam i ocekivao.
Sto reci nakon ove godine osim da se treba osim nekih tu pojacanja nadati i boljoj sreci jer sjetite se koliko je nama malo falilo da se dokopamo polufinala i koliko je bilo nesrece samo te sedmice kad smo ispali iz LP.
Definitivno sam za da se dovede jos 1 kvalitetan spic a za veznog cemo lako, moze pricekati jos 1 sezonu jer je Rooney previse opterecen a nema adekvatnu zamjenu
Sto reci nakon ove godine osim da se treba osim nekih tu pojacanja nadati i boljoj sreci jer sjetite se koliko je nama malo falilo da se dokopamo polufinala i koliko je bilo nesrece samo te sedmice kad smo ispali iz LP.
Definitivno sam za da se dovede jos 1 kvalitetan spic a za veznog cemo lako, moze pricekati jos 1 sezonu jer je Rooney previse opterecen a nema adekvatnu zamjenu
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
Cijenim Caricka kao igraca ali nabrojte mi jednu utakmicu koju je dobro ove sezone. Onakav Berbatov po meni ima bolju sezonu nego on. Zao mi je svakog igraca kojeg se moramo rijesiti ali Carick bi trebao otici. Andersonu bi pruzio jos jednu priliku jer je jos premlad i Berbatovu koji nije dobivao dovoljno sansi ove sezone
Scholes kad odigra dobro, bas ga je uzitak gledat. Covjek tako maestralno djeli pasove i uvjek je orijentisan da se jednostavno to mora uzivat. Ove sezone se pogotovo sjecam njegove partije protiv Citya u ligi u gostima. Kako je samo igro 90 minuta, i na kraju i dao taj fantasticni gol. A kad razmislim, ove sezone smo imali najljepse trenutke i najvece erupcije radosti protiv Citya. 3 puta pobjedit lokalnog rivala u produzetku nije mala stvar.Trasimaco je napisao/la:Igraca kao sto je Scholes vise nikad neces vidjeti u Unitedu. Ja cu licno uzivati u svakoj utakmici iduce sezone u kojoj on bude igrao, jer ce mu vjerovatno biti posljednja sezona.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
i to nikada jaceg citija,ako smijem recCartman je napisao/la:Scholes kad odigra dobro, bas ga je uzitak gledat. Covjek tako maestralno djeli pasove i uvjek je orijentisan da se jednostavno to mora uzivat. Ove sezone se pogotovo sjecam njegove partije protiv Citya u ligi u gostima. Kako je samo igro 90 minuta, i na kraju i dao taj fantasticni gol. A kad razmislim, ove sezone smo imali najljepse trenutke i najvece erupcije radosti protiv Citya. 3 puta pobjedit lokalnog rivala u produzetku nije mala stvar.Trasimaco je napisao/la:Igraca kao sto je Scholes vise nikad neces vidjeti u Unitedu. Ja cu licno uzivati u svakoj utakmici iduce sezone u kojoj on bude igrao, jer ce mu vjerovatno biti posljednja sezona.

[youtube][/youtube]
Nekako se vise radujem sto cu gledati ovog momka iduce sezone, nego bilo kojem drugom pojacanju.
Nekako se vise radujem sto cu gledati ovog momka iduce sezone, nego bilo kojem drugom pojacanju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Slazem se,iduca sezona bi mogla biti u njegovom znaku.Trasimaco je napisao/la:[youtube][/youtube]
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- United Rule
- Kontakt:
Ma Nani masina, kad se samo sjetim da sam negdje procitao da je u januaru za Di Mariu ponudjen Nani i 15 miliona funti..
Ma presmijesno
Ma presmijesno
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
- majestic24
- Kontakt:
Suska se suska...Ko je ono prije par dana rekao "SAF je rekao da ce i Veron ostati pa 7 dana kasnije ode u Chelsea"?? Izgleda da ce to i sa Berbatovim biti. Al slag na tortu-EDIN DZEKO
http://www.caughtoffside.com/2010/05/24 ... din-dzeko/
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja bratemajestic24 je napisao/la:Suska se suska...Ko je ono prije par dana rekao "SAF je rekao da ce i Veron ostati pa 7 dana kasnije ode u Chelsea"?? Izgleda da ce to i sa Berbatovim biti. Al slag na tortu-EDIN DZEKO

Ali nekako mi ne zvuci ovo realno. Zapamti da smo za Berbu dali preko 30 miliona eura prije 2 godine, i sad da ga procjenjujemo na 8 miliona eura? Mislim da je onda bolje prodat berbatova nekom drugom, jer sigurno da jos ima neku vrijednust, mozda oko 15 miliona eura i onda kupit Dzeku.
A ja bi najvise volio da Real kupi Dzeku, a onda Fergie sebi uzme Higuaina.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Mora Fergie dovesti jednog dobrog napadaca. Real nije lud da proda Higuaina, a moza i jes
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.