Divi mene na krilu a 200cm i 110kghilmo je napisao/la:Mudro zboriš dječačejoker90 je napisao/la:Ponovit cu ono sto sam davno rekao. Halalio bih i titulu ove godine ako cemo dobiti ekipu kakvu svi zelimo, profesionalnu, uređenu i sa sistemom. Jesic radi ono sto je davno trebalo biti urađeno, ako izgubimo titulu ja mu nista ne zamjeram. Nas je Uscuplic unazadio ko zadnje levate, sa njegovim pripremama i njegovim haverima u vidu Puzija i ostalih. Jesic je dosao da gasi pozar i ima moju podrsku bez obzira na rezultat sutra. Mi sutra nismo favoriti, bez obzira sto neki ovdje misle kako cemo se prosetati Listicom. Kad smo dobili ubice na Kosevu u prvom dijelu sezone vezni red su nam cinili Gojkara, Radovac, Ikande, Stojcev. Sad nema nikog od njih dostupnih Jesicu, tako da ga ne mogu krivit za bilo sta sutra. On ce na zimu dovesti pojacanja po njegovoj zelji, nakon toga mu treba suditi i kriviti njega za eventualne neuspjehe, za kiks sutra moze biti kriv samo Dzeno i oni koji su nakrcali Sarajevo polovnjacima koje sad Jesic mora tjerati. Tu prvenstveno mislim na Alispahica, Purica, Hebibovica i ekipu..![]()
![]()
Uopće ne razmišljam šta će biti u maju, jednostavno gledam i uživam u svakoj utakmici našeg tima. Radujem se i tugujem. Želim duplu krunu ove sezone, ali sezonu neću proglasiti neuspješnom ako ništa od toga ne dobijemo a dobijemo ekipu kakvu @joker90 spominje. Da li će to biti sa Ješićem ili nekim drugim ja ne znam. Mnogo više će se o samom treneu moći reći na kraju sezone ako je on dočeka s obzirom na naše običaje. Ja vjerujem da smo te običaje promijenili i da sad furamo neku novu furku, furku u kojoj je glavni cilj da dobijemo profesionalnu ekipu i ekipu sa pobjedničkim karakterom.
Što se tiče sutrašnje utakmice ja bih ovakav sastav izveo:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Wolfsburg nije izgubio sijaset utakmica na svom terenu eno sad izgubise u zadnjoj minuti , pa ekipe iz europe nam govore da je vakat 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Prvo BORDO POZDRAV za sve iskrene ljubitelje bordo kluba ...pratim temu vec ...cca 6 mjeseci nikako da se regam pa evo ....
Sutra velika utakmica za oba kluba.... neznam nekako me strah nisam optimistican sve mi X u glavi ...poslije onog sa onim sa konama .... trebat ce mi dosta vremena da bude opet optimistican ....
Podrzavam upravu MAX i GOSPODINA JESICA !
Vidim nesto sad fol volite Dzemu dizete ga u visine ... ja ga nemogu smislit iskreno ...dok nije jesic dosao setao se terenom sad kad je sk. da ce mu bit pedala fol poceo igrat ....
Sutra velika utakmica za oba kluba.... neznam nekako me strah nisam optimistican sve mi X u glavi ...poslije onog sa onim sa konama .... trebat ce mi dosta vremena da bude opet optimistican ....
Podrzavam upravu MAX i GOSPODINA JESICA !
Vidim nesto sad fol volite Dzemu dizete ga u visine ... ja ga nemogu smislit iskreno ...dok nije jesic dosao setao se terenom sad kad je sk. da ce mu bit pedala fol poceo igrat ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ovo sutra je pravi test za ove momke i trenera. Nek pokažu jesu li šampioni ili nisu. I igrači i trener. Ne treba im veći motiv. Na tri poena prići, tad vjerovati i treneru i ovim momcima da idemo u pravom smjeru.
Pozzz tebra dobrodosao 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Daje hilmi 70% od plate da ga gura u prvih 11 al ne samo on nego svi pa cak i onaj video skautkenanbrajic je napisao/la:Duska na golu? Hmmmmm
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A sta sa mnom? Ja treba da glumim skauta, jel?joker90 je napisao/la:Ona ekipa gore bi izorala Pecaru, a ti bi pricao na presici kako smo golemi, a ne veliki..hilmo je napisao/la:Suspendovan siPitarBordo je napisao/la:Nigdje mene... Pfff, razočaran sam.![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Tebi je Hilmo namijenio sudbinu Puzigace i Tatomirovica, kvario bi nam disciplinu da si tu.FrancescoTotti je napisao/la: A sta sa mnom? Ja treba da glumim skauta, jel?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja kao sluzbeni predstavnik kluba vam garantujem da ce nasi igraci dati sve od sebe.
U slucaju loseg rezultata, molim vas ne uzimajte me na zub i bez uvrijeda, hvala.
U slucaju loseg rezultata, molim vas ne uzimajte me na zub i bez uvrijeda, hvala.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo pomocni trener? uvreda
ja hocu da budem oficijelni snagator, ono ko kaze nesto protiv Sarajeva ja ga izmarisem i to

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Mogu li ja glumiti Mehmeda Alispahica? 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da ti odmah papire uruce jelEvolution87 je napisao/la:Mogu li ja glumiti Mehmeda Alispahica?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sad kad iz očaja počnu slati nemoralne ponude za OrdagićaBesic je napisao/la:Wolfsburg nije izgubio sijaset utakmica na svom terenu eno sad izgubise u zadnjoj minuti , pa ekipe iz europe nam govore da je vakat
1946
službeni predstavničeMCMXLVI je napisao/la:Ja kao sluzbeni predstavnik kluba vam garantujem da ce nasi igraci dati sve od sebe.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Zaboravio sam tamo odrediti ko je kapiten.
Znači to mora biti neko ko ima fudbal u malom prstu, pravi vođa na terenu, veliki pitar, a ja to vidim samo u jednom liku a on je @joker90
Znači to mora biti neko ko ima fudbal u malom prstu, pravi vođa na terenu, veliki pitar, a ja to vidim samo u jednom liku a on je @joker90
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Al prvo godina lezanja i primanja plate, ali mozda i explodiram u medjuvremenu, ko ce znatiDerdiyok je napisao/la:Da ti odmah papire uruce jelEvolution87 je napisao/la:Mogu li ja glumiti Mehmeda Alispahica?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ja taman krenuo da klan pravim i da bojkotujem, ali vidim da si shvatio sta je najbolje za tim kao i za sigurnost tvoje pozicije.hilmo je napisao/la:Zaboravio sam tamo odrediti ko je kapiten.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad se rijesite klana,ja mogu doci kao pojacanje...evo sam se nudim,bez odstete 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.